Caracteristici și tipuri de gel Lacuri Kinetics

Caracteristici și tipuri de gel Lacuri Kinetics

Kinetica există pe piața de numai 18 ani, deci poate fi numită tineri. Ea produce o listă mare de produse, inclusiv lacuri de gel. Acestea sunt bunuri de înaltă calitate, cu o compoziție specială.

Despre companie

Fondatorii companiei au investit o mulțime de eforturi și fonduri în dezvoltarea produselor profesionale de îngrijire a unghiilor. Ambițios și tineri, au început în America, dar câțiva ani au transferat mai târziu biroul principal în Europa. A fost posibilă creșterea producției pe piața globală într-un ritm rapid.

Astăzi Kinetics este unul dintre cei mai buni producători de produse cosmetice profesionale pentru unghii și manichiură.

Majoritatea profiturilor și astăzi se referă la cercetarea de laborator, unde sunt tineri, dar noile speranțe ale chimiștilor sunt implicați în lucrarea principală. Principala diferență trebuie să fie ridicată, datorită faptului că au fost dezvoltate noi formule, pe baza cărora au fost create materiale inovatoare pentru modelarea unghiilor.

Spectrul de culori

Kinetics oferă multe nuanțe în diferite colecții. Există culori strălucitoare și sincere care atrag mai ales tinere doamne care doresc să iasă în evidență, se declară. Acestea sunt astfel de tonuri ca o fuchsie, luminoasă, acidă, acid culori: verde, portocaliu, galben. În fiecare an o nouă paletă de culori iese, oferind fetelor să nu renunțe la experimente și să continue cu plăcere să-și schimbe propria imagine.

Pentru cei care nu sunt obișnuiți să iasă în evidență, colecția de culori de primăvară din 2018 este ideală, unde sunt cucerite culorile:

 • Albul alb+
 • Roz deschis cu stropi de argint care sunt practic invizibile, dar ajută la crearea culorii interioare strălucitoare pe unghii+
 • Clasic roz pentru naturi romantice+
 • Shade delicioasă de Nougat cu lapte+
 • Gri cu subtock albastru+
 • Muw (liliac), care este dificil de a vorbi, este necesar să vezi+
 • Gri cu umbra de zmeură, care pare puțin exactă+
 • Întuneric coordonat în care sa decis să se utilizeze subtock-ul de cireșe.
Citește mai mult  Velvet Manichiură: modalități de a crea și de a proiecta opțiuni

opt

Fotografii

Este demn de spus că cinetica este una dintre puținele companii din domeniul modelării unghiilor, care a creat un întreg concept de utilizare a două culori în același timp. Umbra principală în astfel de lacuri de gel poate fi una și ridicarea celuilalt și, uneori, combinațiile de culori sunt complet incredibile, îndrăznețe.

Designerii și coloranții trebuie să-și petreacă mult timp pentru a crea o astfel de paletă care ar putea surprinde moda modernă. Toate acoperirile au o pigmentare uimitoare, uneori pentru a crea efectul necesar pe care va fi necesar să se aplice mai multe straturi.

Paleta totală este mai mare de 200 de nuanțe.

Avantaje și dezavantaje

Printre avantajele pot fi alocate:

 • Ingrediente primare de înaltă calitate+
 • o alegere mare+
 • Prezența vitaminelor și a altor componente utile+
 • Aplicat ușor și arată minunat.

Există un lac de gel al acestui producător și două minus:

 • Preț+
 • Două straturi se usucă de aproximativ o jumătate de oră.

Utilizare

Sugerat de Gel Lucky Utilizați în cele mai bune saloane de înfrumusețare din întreaga lume. Cheienții au încercat să creeze o astfel de formulă în care compoziția a început să combine proprietățile lacului și gelului pentru a se construi. Datorită acestui lucru, puteți crea cu ușurință o manichiură constantă la domiciliu.

Shield Kinetics Nail Polish este un produs inovator care este absolut sigur, În același timp, acesta oferă confort și nu provoacă iritații, o reacție alergică. Oamenii de știință au reușit să retragă formula în care substanțele nocive sunt complet lipsesc. Acoperirea poate fi aplicată pur și simplu și eliminați doar. Placa de unghii nu suferă la îndepărtarea mijloacelor.

Citește mai mult  Flori pe unghii Gel Lacquer: tehnologie de aparate și idei de design

Puteți utiliza pentru uscarea unei lămpi UV și LED. Potrivit recenziilor consumatorilor, un astfel de lac poate fi ținut pe unghiile de douăzeci de zile, nu este nevoie să fie interesat, deoarece nu este exfoliat, chiar dacă faceți gospodăria.

Astăzi este sigur să spunem că specialiștii companiei au reușit să obțină un succes incredibil și să contribuie semnificativ la dezvoltarea industriei cosmetice.

Gel solar polonez

Această linie de lacuri cu efect de gel diferă în perioada minimă de uscare a unghiilor – doar zece minute. În același timp, acoperirea demonstrează durabilitatea unică, ei nu formează zgârieturi, deci chiar și zece zile o manichiură arată spectaculoasă. Nu este nevoie să aplicați sub acest strat de bază de acoperire. Timpul petrecut pe modelarea plăcii de unghii este redus, costurile materialelor sunt reduse. Fashionata modernă oferă o paletă luxoasă și 100 de nuanțe, dintre care fiecare femeie poate găsi ceva nou pentru ei înșiși. Nu sunt doar tonuri luminoase, ci și corporal, calm, blând.

Super polonez

Această colecție include lacuri de gel cu o singură fază. Un total de 36 de nuante, complet nou, culori inovatoare, care sunt foarte persistente, luminoase. Sistem monofazat implică aplicarea rapidă și valoarea minimă a timpului petrecut la uscare. Designerii din întreaga lume au fost în măsură să aloce aceste avantaje ale produselor Cinetica. Crearea unei manichiura frumos a devenit chiar mai ușor, mai convenabil, nu numai în cadrul profesional salon de înfrumusețare, dar, de asemenea, la domiciliu. Printre altele, formula utilizată este porecla și este în siguranță.

Cinetica de revizuire lac gel – în clipul video de mai jos.

Citește mai mult  Pedichiură întunecată: Caracteristici de design și design
Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Narcisa Raescu

Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: