Caracteristicile alegerii și utilizării dispozitivului de manichiură RUNAIL

Caracteristicile alegerii și utilizării dispozitivului de manichiură RUNAIL

Industria modernă de frumusețe oferă un număr mare de dispozitive diferite pentru crearea unei manichiură și pedichiură ideală. Există multe modalități de a procesa unghiile, în timp ce manichiura hardware este considerată cea mai sigură. Esența ei este faptul că cuticula este eliminat prin instrumente non-manuale, atunci când se utilizează riscul de rănire sau infecție, dar cu ajutorul unor duze speciale pe dispozitiv. unghiei rumeguș și zona din jurul ei se realizează un router. Procedura este simplă, astfel că poate fi realizată chiar novice de masterat. Aceste instrumente sunt atât de confortabil și practice, multe femei preferă să le aibă la domiciliu.

Tipuri de mașini manichiură și pedichiură

Principiul de funcționare a tuturor dispozitivelor similare, astfel încât insista asupra diferențelor lor.

  • Putere. Alegerea puterii dispozitivului depinde de ceea ce scop este achiziționat dispozitivul. Manichiura pe unghiile naturale va fi suficient de indicatori de putere de până la 35 W. Pentru pielea mai dure a picioarelor acest lucru poate fi mic. În cazul în care se presupune a elimina lac gel și de lucru cu natopysh și porumb, este mai bine să se uite la modelele de 3-60 W.

  • Numărul de rotații. Pentru uz casnic nu va fi suficient instrument de până la 5000 rotații pe minut. Elevii și de masterat începători este mai bine să se oprească alegerea lor pe o productivitate cu o productivitate de 25.000 rpm. Și mașinile cu o capacitate de 30.000 rpm și sunt mai recomandate pentru căpitani mai experimentați, care au deja abilitățile de manipulare a produselor similare. Pentru a lucra cu acrilice și artificiale acoperiri, dispozitivul optim de 40000 la 45000 rpm.
Citește mai mult  lac gel Serebro: flori paleta și aplicații particularități

  • Încărcător. Dispozitivele mai puțin productive rula de la baterii sau încărcător. Ei nu au o bază staționară, compactă și puțin se cântărește. Ele sunt confortabile pentru a lua cu ei pe drum. Cu toate acestea, ei au suficient de încărcare pentru aproximativ o oră. Dispozitivele mai puternice funcționează la energie electrică. Acestea sunt cel mai adesea dobândite pentru a fi utilizate în scopuri profesionale. În acest caz, trebuie acordată atenție la tipul de furcă și, în cazul în care acest lucru este un Eurovica, este mai bine să cumpere imediat un adaptor, pentru că nu se poate apropia de priza obișnuită.

  • Tipul de management. Există trei modalități de a controla dispozitivele de manichiură. Când este controlată manual, viteza de rulare și alți parametri pot fi modificați independent folosind un comutator special. Cu controlul piciorului există o pedală specială. Cu cât este mai puternic impactul mecanic asupra acesteia, cu atât mai repede viteza de rotație a duzei. Dispozitivele de control combinate combină ambele metode și sunt echipate cu un comutator de comutare, precum și o pedală de picior. Ultimele două tipuri sunt convenabile pentru a lucra în cabină când trebuie să lucrați cu ambele mâini. Cu toate acestea, costul lor va fi ușor mai mare decât cel al modelelor mai simple.

  • Set de duze. Dacă duzele sunt prea mici, calitatea manichiului poate suferi. Dacă există prea multe dintre ele, există riscul ca acestea să nu fie utilizate. Și cu atât mai multe detalii incluse în instrument, cu atât mai scumpe. Chiar dacă achiziționați dispozitivul utilizat exclusiv în scopuri profesionale, nu personale, într-un set, asigurați-vă că pentru a intra duzele atât unghiilor și prelucrarea cuticula. Setul standard de ar trebui să includă discuri pentru a da forma de cuie, lama pentru mișcarea pielii din jurul unghiilor, duzele pentru polizare și lustruire suprafața unghiei, roțile pentru rola aproape de gaz, perie pentru îndepărtarea contaminanților sub unghii , duze pentru uscare.
Citește mai mult  Red-negru manichiura - Întruparea luminozității și a eleganței

  • Fixatoare pentru duze. Există trei tipuri de ele. Manualul este considerat cel mai incomod, t. La. înlocuirea în acest caz Bora este foarte laborios. Automat – cel mai simplu și cel mai confortabil mod de a înlocui bor, acesta este pur și simplu introdus în priză și fixată pe cont propriu. Cu toate acestea, există astfel de modele nu foarte des. Semi-automate – varianta cea mai comună de mașini de manichiură. Pentru a schimba duza, rotiți doar butonul instrumentului să faceți clic.

dispozitive Runail

Există mai mulți producători specializați în aparat pentru a face manichiura si pedichiura. Vom efectua o scurtă trecere în revistă a modelelor Runail. Compara PM-35000 si PM-25000 modele.

Unghii prelucrarea modelului Runail RM-25000 are un design ergonomic simplificat de un convenabil mâner anti-alunecare și de control combinat. Performanțele motorului 25000 rpm. În modul manual, dispozitivul poate fi controlat din blocul, iar în cazul în care este necesar controlul picior, atunci puteți activa și dezactiva dispozitivul folosind pedala. Duzele sunt ușor schimbate fără cheie. De supraîncălzire, dispozitivul protejează ventilator încorporat. În set există duze cu tambur cu un șmirghel, proiectat pentru a lucra cu plăci artificiale, două conuri: de a lucra într-o zonă cu un cui în zona cuticulei și pentru a da forma finală de unghii. Cu toate acestea, puterea dispozitivului 10 W este prea mic pentru o pedichiura, mai ales în cazurile în special lansate.

Model runail PM-35000 Are similar cu caracteristicile modelului anterior. De asemenea, ca în modelul RM-25000, dispozitivul este echipat cu o inversă, are o pedală de picior, sursă de alimentare și un set de burghie. Avantajul acestui model este că are un ventilator încorporat pentru a proteja împotriva supraîncălzirii. În plus, ea are o viteză mai mare a motorului – 35,000 rpm. Modelul de putere RM-35000 3 W, care permite lucrul cu acrilic și alte acoperiri artificiale.

Citește mai mult  Lace pe unghii: noutăți de design și tehnica de creare pas cu pas

Cum să utilizați în mod corespunzător aparatul pentru manichiura RUNAIL, consultați următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Narcisa Raescu

Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: