Caracteristicile și subtilitățile aplicării Lacului Gel Oniq

Caracteristicile și subtilitățile aplicării Lacului Gel Oniq

Durabilitatea și rezistența lacurilor de gel le-au făcut foarte populare printre frumoasele femei. O astfel de acoperire vă permite să faceți lucrarea în casă fără să puneți mănuși. Manicura va rămâne perfectă după ce a lucrat cu apă sau după utilizarea substanțelor chimice de uz casnic.

Manicură profesională

Manichiura, creată de lac de gel, trebuie să actualizați după trei până la patru săptămâni. În acest timp, va crește și a actualizat unghia. Și manichiura însăși devine un aspect inestic. Acoperiri de unghii de înaltă calitate – garanție de manichiură a gelului fără cusur care va rămâne lungă.

În saloanele de manichiură, puteți alege culoarea dorită din aceste acoperiri deja disponibile. Dar alegeți produsul dorit pentru manichiura acasă în conformitate cu preferințele dvs.

Lacul Oniq Gel nu își pierde popularitatea în rândul profesioniștilor din domeniul manichiului și al iubitorilor obișnuiți. Verificarea acestui brand pe propriile mâini, utilizatorii lasă doar feedback pozitiv. Instrumentele unghiilor Oniq au caracteristici pozitive care nu au fonduri de la alți producători.

 • În centrul mijloacelor de formulare inovatoare formate din particule mobile microscopice. Datorită acestora, Lacul de gel Oniq este ușor de aplicat, independent și uniform răspândit peste placa de unghii.
 • În structura acoperirilor de unghii există substanțe active care asigură fixarea fiabilă a acoperirii cu un cui. Datorită acestora, acoperirea rămâne perfectă pentru mai mult de trei săptămâni.
 • Grosimea medie a unghiilor pe Oniq le face să fie pufoasă și ascultătoare. Baza acestui brand nu se rupe si nu frotiu.
 • Sus cu proprietăți din plastic nu deranjează stratul de culoare, împiedică îngălbenirea sau întunecarea, reține compatibilitatea și luminozitatea pristină a gelului de culoare.

Avantajele mijloacelor de marcă

Gândindu-se la cumpărarea unui lac de gel nou, acordați atenție unui număr pozitiv Calități ale mărcii ONIQ, care nu au alte mijloace.

 • Paleta mare de diferite nuanțe vă permite să alegeți culoarea dorită pentru o manichiură de modă atât în ​​fiecare zi, cât și pentru un caz festiv.
 • Toate capacele ONIQ nu curg și nu colora pielea din jurul unghiilor. Acest lucru facilitează foarte mult lac de gel care aplică în apropierea cuticulei. Acum, nu aveți nevoie să se gândească la modul de a șterge piele.
 • perie moale, cu un capăt ușor rotunjită vă permite să creați rapid un strat perfect neted.
 • Oniq sticla lac gel este convenabil atunci când este utilizat, acesta poate fi descoperit chiar și o singură mână. În acest caz, vasul nu aluneca absolut. Designul exterior elegant, din sticlă de culoare închisă opac va decora orice masă de toaletă.

 • Un factor important este un miros plăcut discret de fonduri care nu va oferi nici un disconfort, fie la master, nici clientul. La urma urmei, cu o utilizare frecventă a gel de lacuri cu mirosuri ascuțite, dureri de cap apare si alte probleme de sănătate.
 • Materiale de acoperire sunt rezistente la ștergere, fisuri și zgârieturi de până la patru săptămâni, care vă permite să facă o corecție numai cu o placă de unghii destul de lungă.
 • Stratul de acoperire a gelului este subțire. Acest lucru elimină efectul unui cui deasupra capului, deoarece manichiura arată naturală și ușor.
 • Ciucul vă permite să obțineți rămășițele fundului sticlei.
 • În ciuda volumului mic de borcane, lacurile de gel Oniq sunt economice în cheltuieli. Ele sunt suficiente pentru o lungă perioadă de timp.

 • Caracteristicile de culoare ale lacului de gel sunt marcate convenabil. Simplifică căutarea lacului drept printre setul de borcane.
 • Lanolin, care face parte din fonduri, are un efect pozitiv asupra structurii și creșterii unghiei.

Întreaga paletă a nuanțelor Oniq este perfect combinată între ele, permițându-vă să creați opțiuni interesante și creative pentru franc clasic, desene și modele. Specialiștii Oniq urmăresc clienții lor mereu în tendință. Prin urmare, paleta de flori din acest brand este actualizată în fiecare sezon nou.

Citiți mai multe despre Paleta de culori

Oniq sa gândit la o paletă variată de culori – de la culori naturale naturale pentru manichiura franceză la nuanțe foarte luminoase și suculente de roșu, roz, purpuriu, menta și alte culori. O astfel de varietate va satisface gustul oricărei modalități. Pentru manichiura festivă, culorile luminoase sunt perfecte. Cu pielea tăbăcită frumos combinată cu nuanțe suculente atrăgătoare. Dar pentru manichiura zilnică este mai bine să alegi culori calme și blânde nud.

Puteți să vă familiarizați cu colecțiile noi și vechi ale Lacquers Gel Oniq pe platforma oficială a companiei. Ultimul interesant de noutate – lacuri de gel cu efectul pâlpâitor al seriei de fulgi de argint. Stratul de argint strălucitor face manichiura volumetrică și texturată. O astfel de artă Neil este perfectă pentru o imagine festivă. Lac de argint lac de argint frumos depășește cu lumină artificială și naturală. Există nuanțe de aur și platină.

Colecția de primăvară-vară de lacuri de gel oferă zece nuanțe luminoase și proaspete: ultraviolet, lămâie, lavandă roz, lapte de nucă de cocos, crocus de primăvară, verde Nil, ceață de coastă, vorbind albastru și delicios trandafir. Nuanțele colecției principale sunt mai mult de o sută de numere. De exemplu, albastru imperial la numărul 34 este ideal pentru manichiură în vacanță.

Lacul galben Gel Oniq №7 este perfect pentru disco de seară. Pentru galben mai luminos și însorit, puteți alege №5. Numărul de gel verde închis numărul 35 creează o acoperire frumoasă și strânsă pe unghii, adăugându-le eleganță. Potrivit perfect pentru manichiura specială pentru vacanțe.

Numărul de menta de sine 36 de multe ori alege fetele fără griji, deoarece această umbră este de mare popularitate în sezonul curent. №38 – Mentă pastelată va da o manichiură de aerisire și atractivitate delicată.

Puteți combina mai multe culori într-o singură manichiură, acoperind fiecare culoare diferită. Este foarte important ca toate culorile să fie completate reciproc. De exemplu, luați un număr galben delicat 7, culoarea gheții de vanilie №9 și Air-Blue №44. Lacul alb clasic Numărul 1 rămâne liderul în afara anotimpurilor și modă. Se utilizează nu numai pentru franc, ci și pentru acoperirea principală. O astfel de manichiură este adesea completată de desene și un decor suplimentar. Lacul albului de gel albi Oniq este folosit pentru a crea o manichiură de nuntă.

Recenzii MANICURI MASTERS

Fetele folosind în mod constant Gel Laches Oniq, lăsați recenzii bune despre acest produs. Există o ușoară aplicare a fondurilor, permițându-vă să creați o manichiură ideală chiar și un non-profesional. Ei se usucau rapid si lungi, menținând aspectul inițial.

Experții cu manichiură sărbătoresc paleta de nuanțe relevantă pentru fiecare sezon la modă. Lacul de gel al acestui brand – un mare remediu pentru manichiura profesionala. Ele sunt aplicate exact, au o textură densă și pigmentare. De asemenea, în gelul lacului Oniq nu există substanțe nocive. Recenzii pozitive ale maeștrilor confirmă doar că producătorul monitorizează strict calitatea produselor sale.

Lacurile de gel Oniq sunt folosite în multe saloane de Moscova și alte orașe din țara noastră. Mâinile frumoase și bine îngrijite, cu manichiură perfectă – nevoia fiecărei fete din lumea modernă. Instrumente pentru compania de manichiură Oniq va fi bine cu acest lucru.

În următorul videoclip, veți găsi o revizuire detaliată a lacului Gel Oniq de la Paris Nail.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: