Caracteristicile manicului Ombre pe unghii scurte

Caracteristicile manicului Ombre pe unghii scurte

Manichiura cu overfluri de culoare blândă nu lasă modei. El iubește femeile de toate vârstele pentru spectaculositate și versatilitate. O astfel de artă nevătă poate fi efectuată într-o mare varietate de culori. Se pare perfect solo, și combină, de asemenea, cu toate variantele posibile de modele și decor. Printre cantitățile uriașe de opțiuni de stil Ombre, fiecare femeie își poate găsi gustul și starea de spirit.

7

Fotografii

Combinație de nuanțe în manichiură

Manicura tradițională Ombră implică utilizarea a două sau trei culori, între care se formează tranziții netede, se formează culori suplimentare. Recent, tendința a fost populară pentru utilizarea celor două nuanțe contrastante sau similare. Dar tendința opusă este de asemenea folosită – colorarea unghiilor cu numărul maxim de culori, până la cinci.

Cu toate acestea, nu se recomandă utilizarea a mai mult de două culori pe unghiile scurte. În zona de amestecare creează un nou ton suplimentar. Dacă luați mai multe tonuri, atunci unghiile scurte vor fi vizite mai mult zdrobite. Iar sarcina unei astfel de manichiură este diferită – creați cele mai bine îngrijite, elegante și sofisticate gălbenele.

În manichiură, gradientul implică de obicei o combinație de nuanțe apropiate de o culoare, de exemplu: albastru închis, indigo și albastru deschis. Tranziții populare care utilizează culoarea albă sau lapte pentru a obține un efect mai mare al hassle neclară. Maestrii moderni oferă, de asemenea, cele mai contrastante combinații. Poate fi galben și smarald, mentă și roz, portocaliu și mocha, negru și roșu.

Pentru manichiura de zi cu zi sau pentru designul Neur la nunta, Ombrov este aleasă în culori pastelate de licitație. Acest piersic, roz, alb, cremos, culoarea somonului, latte și bej. Manichiura festivă sau de vacanță poate fi construită pe o combinație de o mare varietate de nuanțe contrastante. Principalul lucru este de a ridica corect la modă în sezonul de culoare, iar succesul vă este oferit.

Idei de design

Unicitatea manichiurii în tehnica Ombre este versatilitatea și multiplicația sa. Această artă Neil nu se va plictisi niciodată datorită capacității de a folosi o varietate de variații. Puteți face tranziția de culoare de la deget la deget. Sau să efectueze un efect clasic de curgere a culorii de la lumină la întuneric: de la sfaturile la baza unghiei sau invers. Manichiura cu tranziția de culoare poate fi combinată cu diferite tehnici populare.

Pentru a împlini Ombre pe unghii scurte, puteți utiliza diferite materiale: lac, lac de gel, acril, strălucire, camiforme, pietre și așa mai departe.

Gradient vertical

Execuția de gradient verticală este universală pentru unghiile scurte. Vă permite să trageți vizual plăcuța de unghii și să vă faceți degetele elegante. Cu o astfel de acoperire, puteți utiliza opțiunea atunci când culorile gradientului acoperă unghia nu este jumătate. De exemplu, un ton mai întunecat și bogat va închide 30% din cui, lumină – restul. Pe restul unghiilor, acest raport poate repeta sau poate fi într-o altă proporție.

Citește mai mult  manichiură franceză negru cu desen: tehnici performante și tendința de sezon

Pentru un gradient vertical, un desen suplimentar este selectat deasupra culorii deasupra tranziției, în funcție de efectul pe care trebuie să-l creați. Pentru o monogramă mai moale și feminină neil-art utilizează monogramele. Designul la modă implică o combinație cu forme geometrice clare, cum ar fi triunghiuri sau dreptunghiuri.

Recent, în tendință, modelul de pulbere acrilică în tehnica gradientului. Datorită volumului de performanță, design-ul se dovedește dublu spectaculos.

Cromată de cromă

Pentru petreceri de lux, este adesea folosit o acoperire populară cromată. Dacă doriți gălbenele de pradă, turnarea cu metal, utilizați o tehnică minunată în combinație cu cablarea fină a pulberii. Puteți crea o impresie uimitoare pe festivă. Cele mai îndrăznețe de modă pot aranja în stil metalic toate găurile. Cu toate acestea, designerii pentru primirea unei manichiură la modă sunt sfătuiți să adauge stralucirea numai pe unul sau două unghii de accent.

Este posibil să se combine o astfel de ommerație cu unghiile acoperite cu luciu și cu un strat mat. În orice caz, manichiura va fi o adăugare foarte reușită a imaginii dvs. de ieșire.

Cu pietre

Pietrele de pe Marigolds – Tema preferată a celor mai multe femei. Dacă designul unghiilor permite utilizarea de pietre strălucitoare, atunci o puteți face. Cu toate acestea, dacă unghiile sunt scurte, atunci un număr excesiv de Rhines le va face chiar mai puțin vizual. Pietrele pot face parte din model dacă se află pe partea de sus a Ombre. Cel mai adesea, așezând pietrele din Lunula. Și, de asemenea, mai multe pietre sunt plasate într-un rând vertical pentru a accentua geometria riguroasă. Puteți selecta pietre în culoarea nuanțelor principale sau în contrast cu ele. Cel mai adesea folosesc pietre transparente, argintului sau de aur universale.

Dacă vă aflați în vacanță sau la evenimentul de seară, vă puteți permite și mai strălucitoare. Pietrele decorate degetul mare de accent. Și pe unul dintre vecini, de asemenea, pune un număr sau un desen imperios de pietre spumante.

Utilizarea Kamifubuki

Rame – cercuri metalice mici care îndepărtează confetti. Ei au aparut destul de recent, dar deja a reușit să cucerească dragostea de fete. Cu ei manichiură arată drăguț și direct. Puteți utiliza una sau mai multe culori kamifubuki. În dimensiunea ei sunt, de asemenea, diferite: de la destul de mare la toate minuscul.

Citește mai mult  Combinatia de culori alb și turcoaz în manichiură

Pentru a face o manichiură în tehnica Ombre cu un camiform, va trebui să se stabilească în cani frumos una câte una cu o pensetă sau alte instrumente. Cel mai bun dintre toate, acest model arată în mod transparent. Puteți să-l facă și pe un strat monofonic de o nuanță luminoasă. Pentru aceasta, spațiul de la lunula este așezarea cele mai mari cercuri, de umplere cel mai des. Pe măsură ce deplasați spre marginea unghiei, desenul devine mai mici și mai puțin. O astfel de manichiura va fi perfect în căutarea unui nou an, de exemplu,.

Cu desene

Ombre este combinat cu cele mai multe desene diferite de la vensels clasice, picături de ploaie și de flori la inimile tematice, păsări, dantelă și așa mai departe. Figura poate fi volumetric sau neted. Lacul este utilizat atât lucioasă și mată. În motive de moda de sezon. Deci, puteți combina gradientului în timpul iernii, în tonuri reci cu fulgi de zăpadă. Primăvară pe astfel de unghii cu tranziții de culoare, lalele floare si picaturi de roua. În vara vă puteți întruchipa în condiții de siguranță fanteziile mele de la ornamente la peisaje. În același timp, desenele nu pot fi situate la toate, dar numai pe margini de accent.

In moda, fragmente de imagine, ca și în cazul în care pe galbenelele tăiate părți dintr-un canvase. Cu Ombre este izbitor combinat cu echipamente, cum ar fi sticla sparte, „ochi de pisică“, geometric și motive de fructe proaspete.

alege cutezător un desen în suflet și întruchipează-l cu o perie, sau de a folosi autocolante.

Cu sclipirea

sclipici transparent cu particule de metal de diferite culori și magnitudine – cea mai simplă opțiune pentru a crea o manichiura stralucitoare in tehnica Ombre. Timp și efort va avea nevoie de un pic, iar rezultatul va fi doar minunat.

Citește mai mult  Idei neobișnuite pentru manichiură cu pește

Pentru a face acest lucru, va fi necesară numai lac transparent cu paiete si perie de înaltă calitate. Se aplică un strat de lac pe partea de jos a unghiilor la acest din urmă stratul. În direcția vârfului unghiei, luciului ar trebui să devină aproape nepermanent. Glitter glitches particule individuale nu prea intense. Acesta poate fi folosit chiar și în zilele de lucru în mod transparent.

Recomandări

Tehnica Ombre nu este la fel de complicat în performanță, așa cum se pare. Pentru o manichiura elegant, este în valoare folosind recomandările specialiștilor. Apoi, efectul perfect, pe galbenelele bine ingrijite nu va aștepta.

  • Înainte de a aplica un nou instrument de manichiura, îndepărtați cu grijă stratul vechi și de a face o îngrijirea unghiilor clasic.
  • Nu utilizați mai mult de două culori contrastante sau trei nuante de o singură culoare pe unghiile scurte.
  • Pentru eroziunea curată a frontierelor folosiți bureți mici pentru umbre sau bucăți de burete de cumpărături.
  • Manichiura gata reușește cu atenție stratul din spatele stratului. La final, este necesar să se stabilească acoperirea finisaj și etanșarea atentă a unghiei.

Despre modul de a face un gradient de manichiura pentru unghii scurte, uite în următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: