Ce ai nevoie pentru a utiliza pentru extensiile de unghii?

Ce ai nevoie pentru a utiliza pentru extensiile de unghii?

Multe femei viseaza gălbenelelor lungi și frumoase, cu toate acestea, le resping rapid nu poate fiecare fată. De aceea, este vorba despre ajutorul extensiei unghiilor, care, în orice moment poate fi realizată în salon sau acasă.

Echipamentul necesar

Pentru a construi unghiile necesită un set de instrumente si consumabile pentru toate lucrările necesare. Una dintre cele mai importante în aprovizionare pentru această procedură este o lampă UV. Pentru a cumpăra acest dispozitiv ar trebui să fie abordată cu o atenție deosebită, deoarece viteza și calitatea polimerizării acoperirii unghiilor și confort depinde de puterea și eficiența în timpul procedurilor. Lampa poate fi utilizată atunci când se lucrează cu șelac și acrilice, în plus, este adesea utilizat pentru acoperirea gelului uscat.

Dacă faceți doar primii pași în manichiură, puteți achiziționa cea mai primitivă unitate fără opțiuni suplimentare, deși puterea dispozitivului ar trebui să fie ridicată: cel puțin 24 W și cel mai bun – 36 W. Un astfel de dispozitiv va deveni cel mai impresionant cost de cheltuieli, cu toate acestea, faptul că, fără îndoială, este, pentru că fără o lampă pentru a face construirea de calitate destul de dificilă.

Dar dacă intenționați să faceți bani pe o manichiură, atunci ar trebui să vă uitați la modele, completate de funcții de suflare, tactil monitor, precum și temporizator și alte „excese”. Ele fac procedura pentru utilizarea acestei lămpi confortabile, cu toate acestea, este în valoare de astfel de echipamente scumpe, deci dacă aveți nevoie de o lampă numai pentru nevoi personale, este puțin probabil să recuperați o astfel de investiție.

Vom face o rezervare în avans, care este observată sub ultravioletă, acoperită cu cel mai obișnuit lac decorativ, nu are sens, deoarece lampa UV nu se usucă, dar numai polimerizează. Nu afectează acoperirea temperaturilor ridicate – adică nu reduceți timpul de uscare, ci obțineți norul de riscuri de culoare.

În plus față de lampă, sunt necesare multe alte instrumente, următoarele elemente includ următoarele elemente:

 • Set de gălbenuș+
 • Befy+
 • Ciucuri cu Villi rigid pentru modelare elegantă+
 • Pusher.

Lista materialelor arată astfel:

 • Gel de bază incolor+
 • Compoziție specială de modelare+
 • Acoperire de fixare.

În plus, veți avea nevoie de un primer, precum și un deshidrator și un bonder. Majoritatea maeștrilor mici, cred că acest lucru este același, totuși, nu este așa. Grundul este necesar pentru degresare, îndepărtarea particulelor mai mici de murdărie și pregătirea suprafeței unghiilor ambreiajului din cauza ridicarea mică a scalelor. De dehydrator afișează excesul de umiditate, îmbunătățind rezistența la tracțiune, iar BONDER este o componentă de fixare eficientă, datorită căruia gelul este bine introdus pe unghii și este întărită pe ea, astfel încât elementele increed nu zboară de la primul mecanic efect.

Și, desigur, nici o extensie se face fara adeziv manichiura. Să ne locui pe cele mai multe materiale și caracteristicile de alegerea lor importante.

 • Piloții manichiură – Folosit pentru a da galbenele de forma cerută, și, în plus față de măcinarea întregii suprafețe și etanșare vârful plăcii. În anii anteriori, dispozitive metalice folosite adesea – astăzi această tehnică este recunoscută ca fiind ineficient, deoarece duce la pachetul de plăci de unghii. Experții recomandă utilizarea produselor din ceramică sau sticlă. Pentru o manichiură bună, este de dorit să luăm câteva ferăstraie cu un nivel diferit de abrazivitate, care este calculat în sclipici – cu atât mai mică această valoare, acoperirea rugher a coajei.

Pentru a lucra cu acoperiri artificiale, aplică roz cu parametri de mers pe jos 80/120, iar propriul său natural este scris pe sculă cu o garnitură de 240 și mai mult. În ceea ce privește aspectul, se recomandă utilizarea ferăstraielor alungite pentru a da forma dorită la marginea liberă, pentru măcinarea lui Noggle lângă cuticula, merită o preferință pentru produsele sub forma unui Boomeranga și dreptunghiulară Saw Can.

Dacă intenționați să faceți o manichiură în mod regulat, este logic să cumpărați imediat un număr mare de stâlpi de droguri diferite, deoarece acestea ajung în curând la nepotrivire și trebuie să se schimbe în mod constant.

Separat, ar trebui să cumpărați un BUG roz, care este utilizat pentru a polonezi unghiile naturale, această prelucrare este efectuată în mod necesar înainte de extindere, astfel încât instrumentul se referă la categoria necesară. Bau – o bucată de cauciuc de spumă cu patru fețe, iar fiecare suprafață are propriul grad de abrazivitate. Un astfel de consumator este eficient atât pentru contactul cu marjele naturale, cât și cu artificial.

 • PUSHER SAU SHABER Suntem necesari pentru a muta cuticula mai rece si pentru a prepara un cui la gelul de acoperire. Pentru o manichiură eficientă, este mai bine să luați un dispozitiv metalic cu un mâner ondulat ergonomic. De obicei, un vârf al flusterii este realizat sub forma unei spatule, iar al doilea reamintește vârful săgeții ascuțite. Dacă ați cumpărat Shbra, aici este unul dintre avioane sub forma unui toporist.

 • Nișători fie Kusachachi – Aceste instrumente de lucru sunt necesare pentru a reduce cuticula și de a scăpa de bavuri dureroase, precum și colțuri de a descoperi plăci de unghii. Acest instrument are de obicei o suprafață bine rectificata și este considerată mult mai eficientă decât foarfece de manichiură cu varfuri rotunjite sau tuns.

 • Pentru a extinde și decora galbenelele aveți nevoie să achiziționați Un set de ciucuri: Mai multe trebuie să aibă un teanc sintetic directe, altele – să fie mai subțire, și, de asemenea, nevoie de o perie cu un vârf îngust.

 • În extensie, mulți maeștri folosesc sfaturi, În acest caz, trebuie să typezipes de cumpărare, cu care poate simula marginea marginii libere.
 • După ajustare și măcinare Polimerizat Shellac apare destul de des praf, acesta trebuie să fie îndepărtate de pe suprafața unghiei – acest lucru se face cu ajutorul unui perii de manichiură cu un teanc sintetice speciale.

Toate uneltele de mai sus sunt necesare atunci când în creștere, în orice tehnică, indiferent de ce anume să lucrați cu – cu sfaturi, gel sau acrilic. Și acum ne vom opri mai mult în compușii de cheltuieli de specialitate, care sunt necesare pentru fiecare tip de creștere.

Pentru gel extensie

Gelul este considerat cel mai ușor de utilizat de către un polimer, care este mai potrivită pentru stăpânii considerabile. Ea are o mulțime de avantaje: nu emite substanțe nocive și nu are un miros ascuțit chimic, care este motivul pentru care materialul deține în mod constant palma campionat printre toate celelalte tipuri de acoperire. Pentru a lucra cu gel de care aveți nevoie pentru a găti:

 • gel de bază – începători sunt cel mai bine dobândit o compoziție cu o singură fază, care nu creează dificultăți atunci când sunt aplicate, dar cu mai multă experiență de masterat are sens să se oprească la două – sau trei faze+
 • gel Camuflaj – utilizat de obicei, alb, bej sau roz+
 • Termina acoperire – este necesară pentru a conferi strălucire și planeitate pentru plăcile de unghii+
 • Consiler pentru degresare strat lipicios+
 • fluid de îndepărtare shellary.

În plus față de materialele de mai sus, se va folosi o crema speciala hidratanta pentru cuticule: se înmoaie straturile deteriorate ale epidermei și împiedică apariția sizards. Vei veni, de asemenea, în roți la îndemână din lână, șervețele fără o grămadă, vopsele pe bază de acril pentru a impune decoratiuni pe unghie, și, de asemenea, să strălucească, sclipici, pietre și alte lucruri interesante mici.

Când utilizați acryla

Atunci când se utilizează acrilice, va fi necesar un alt set de consumabile:

 • Monomer – lichid de special acrilic+
 • pudră acrilică – compoziția de culoare transparent, roz sau piersica+
 • Mijloace de acrilice de dizolvare, care va fi necesară atunci când lucrarea necesită o ajustare mică.

În plus, veți avea cu siguranță nevoie de un container, unde veți conecta lichidul acrilic cu pulbere și urcați de îmbrăcăminte.

Pe formularul

Extensia unghiilor folosind un formular este considerată a fi mai complicată decât o manichiură utilizând vârful. Cu toate acestea, atunci când se utilizează materiale de cea mai înaltă calitate și disponibilitatea abilităților profesionale pentru a obține un rezultat bun nu atât de dificil. Pentru astfel de clădiri, sunt necesare formulare speciale în primul rând. Ele sunt singure și reutilizabile: primele sunt fabricate din hârtie și au un cost relativ scăzut, iar al doilea produs din Teflon pe un cadru de sârmă.

Obligatoriu trebuie să fie echipat cu șervețele de manichiură: ele sunt tăieturi subțiri fără porci, care sunt bine îndepărtați stratul lipicios și îndepărtați rămășițele lacului decorativ.

Caracteristicile procedurii și posibilele probleme

Acum că ați achiziționat toate instrumentele și consumabilele necesare, puteți proceda direct la extensiile unghiilor. Cea mai ușoară modalitate de a utiliza echipamentul bazat pe compoziția gelului, în acest caz puteți elimina cu ușurință toate defectele vizuale ale unghiului. Suprafețele extinse au o mulțime de avantaje: ei nu se stabilesc, nu se sparge și nu se rupe. Acoperirile artificiale diferă o rezistență extrem de ridicată, astfel încât acestea apar extrem de rareori rareori jetoane.

Utilizarea plăcilor de unghii artificiale oferă unghiilor netezime necesară și vă permite să confruntați cu succes astfel de probleme grave ca relieful și neuniformitatea stratului de acoperire. Trebuie remarcat faptul că tehnica de extensii de unghii era încă angajată în chinezii antice, puțin mai târziu, tehnica a fost îmbunătățită și răspândită prin țările europene. De mult timp, acrilicul a fost utilizat pentru o astfel de procedură, dar astăzi utilizarea gelului este considerată o tehnologie mai modernă și mai eficientă. Datorită elasticității sale ridicate, Nogotul este foarte puternic, dar în același timp. Gelul de pâlpâire imită complet culoarea și structura naturală a unghiilor, datorită acestui fapt, acoperirile artificiale arată foarte natural.

Utilizarea compozițiilor gelului pentru extensiile unghiilor are o mulțime de avantaje:

 • Întreaga procedură durează mai mult de 2 ore+
 • Acoperirea de evacuare este obținută foarte durabilă și puternică+
 • Datorită elasticității ridicate a unghiilor de droguri au șosete destul de lungi pe termen lung+
 • Corecția unghiilor gelului durează aproximativ o jumătate de oră+
 • Prețurile pentru astfel de clădiri sunt mult mai democratice decât costul unor lucrări similare cu alte compoziții+

 • La aplicarea gelului, placa de unghii nu este distrusă, în plus, unghiile devin mai puternice, ceea ce vă permite să le dezvoltați rapid fără pericolul de fragilitate și separare+
 • La aplicarea gelului toate fisurile și reliefurile urâte pe suprafața unghiei sunt umplute cu medicamente+
 • Înseamnă pe baza de gel dă unghiilor o strălucire plăcută+
 • Unghiile din gel sunt foarte ușor de îndepărtat+

 • Materialul este capabil să săriți oxigenul, astfel încât placa de unghii nativă nu se usucă+
 • Utilizarea gelului protejează în mod eficient unghiile de efectele periculoase ale ultravioletului, precum și de substanțele chimice de uz casnic și diferite tipuri de deteriorări mecanice+
 • Gelul este materialul hipoalergenic, structura sa include ace de rășină, care au pronunțat proprietăți fungicide și contribuie la prevenirea bolilor fungice+
 • Și, bineînțeles, pe gel puteți trage cu ușurință o mare varietate de decoruri și desene de diferite grade de complexitate.

Cu toate acestea, și fără contra. Deci, în timpul polimerizării sub lampa UV, apare un sentiment dureros de ardere și dacă unghiul se descompune, reparația sa este imposibilă, va fi necesară completarea acoperirii. Numai maestrul poate elimina unghiile gelului, fă-te fără să deteriorez plăcile native, este destul de dificil, pentru că pentru asta trebuie să le taie, și cu o experiență mică în acest caz, poate fi dăunător pentru unghiile sale în acest caz.

De asemenea, cu fluctuații ascuțite ale temperaturilor, acoperirile cu gel pot fi deformate. Cu toate acestea, toate aceste neajunsuri cu interes sunt compensate prin experiența și abilitățile profesionale ale comandantului și respectarea normelor de îngrijire marginale. Pasul cu pas Extensia unghiilor se efectuează după cum urmează.

 • Marginea discriminată a plăcii de unghii este ajustată la tăiere, astfel încât lungimea de aproximativ 2 mm rămâne.
 • Stratul de keratină este procesat cu atenție de BAH la îndepărtarea completă.
 • Apoi, se efectuează degresarea și se aplică grundul.
 • Materialul de gel este suprapus cu un strat subțire și apoi polimerizat în lampă UV.
 • Modelul este setat la modelul, este foarte important să-l poarte în mod corect + la marginea noggle și forma este realizată de un substrat gel subțire, apoi este procesat în lampă, iar stratul lipicios este îndepărtat.

Este foarte important să distribuiți medicamentul pe suprafața unghiului astfel încât partea principală a fost contabilizată la mijloc și pe margini, acoperirea a rămas subțire.

 • După uscare, liniile de zâmbete sunt întocmite și se aplică la baza.
 • Șabloanele trebuie să eliminați și să aplicați produse cosmetice.

În cazul în care unghiile sunt în creștere utilizarea sfatului, atunci tehnologia arată un pic diferit: caracteristica aici este faptul că typuses nu sunt eliminate la finalizarea procedurii, acestea trebuie să fie lipite pe placa de unghii. Această tehnologie este considerată universală, vârfurile sunt adesea folosite chiar și pe galbenelele deteriorate, dar este destul de dificil de a lucra cu ei, pentru ca unghiile artificiale trebuie să fie perfect coincis cu prezentul în dimensiune, în caz contrar acoperirea va fi agăța de tot ceea ce. Da, iar aspectul va deveni neîngrijit și inestretical.

Când construirea unghiile de la domiciliu, trebuie să urmați câteva recomandări de bază:

 • Stratul superior al unghiei este vărsat cu craca până când unghia nu se obține o nuanță mată+
 • În timpul lucrărilor, este necesar să se inspecteze în mod constant unghiile de la unghiuri diferite, în scopul de a nu lăsa neobservate și neprelucrate chiar și cele mai mici tranziții și pașii+
 • După întregul strat keratina este vărsat, praful de unghii formate în același timp, se curăță cu o perie, altfel acoperirea va fi inaccurative+
 • Timpul medicamentelor înghețate în lampă variază în funcție de compoziția și producătorul chimic, astfel încât înainte de a învăța cu siguranță instrucțiunile pentru ele.

Sfaturi pentru alegerea

Din păcate, femeile sunt rareori, oferind gălbenele puternice și sănătoase. Eticheta profesională, un număr mare de îndatoriri casnice și nevoia de îngrijire a copiilor devine un obstacol în calea creșterii planetelor de unghii, astfel încât acumularea devine o mântuire reală pentru ei. Tehnologiile moderne permit doamnelor să aleagă tipul de extensie care va fi optim în fiecare caz.

Cea mai ieftină opțiune este unghiile false, CERTRAY cu o astfel de tehnică poate chiar un iubitor de master fără abilități speciale. Cu toate acestea, această opțiune este de încredere și nonesthetic, astfel unghiile sunt vândute de seturi mari și includ plăci de diferite forme, latimi si lungimi, dar chiar și o selecție largă nu permite întotdeauna să alegeți unghiile care vor fi potrivi perfect dimensiunile Placă de unghii. Ca rezultat, arată foarte artificial.

Adezivul manichiurii este, de asemenea, necesar pentru extensia la domiciliu.

O altă formă de unghii finalizate este tipurile. Ele diferă de la cheltuielile care sunt baza pentru modelare ulterioară și sunt atașați de întreaga placă a unghiei, ci numai la marginea sa. Sfaturile sunt fabricate din material mai fiabil și se caracterizează prin flexibilitatea dorită. Unghiile cu sfaturi arata mai natural decat fals. Modelarea este considerată cea mai modernă metodă de extensie, se face folosind materiale precum gel, acrilic sau biogel. Margăsurile minore arată numai în mod natural, în timp ce acoperirea este mai durabilă și ferm.

Unghiile pot crește cu compoziții acrilice, acest material este caracterizat de o cetate și, în plus, are o valoare relativ democratică. Pentru acril, elasticitatea este neobișnuită, astfel că corecția trebuie să facă destul de des. În plus, mirosurile acrilice neplăcut și acest miros vă însoțește nu numai la momentul extinderii, ci și în câteva zile după el.

Preparatele pe gel sunt mai sigure, sunt acrilice din plastic, Prin urmare, gelurile de gel au o șosete mai lungi. Merită o astfel de extensie, desigur, mai scumpă, dar ajustarea va trebui să facă mult mai puțin. Cea mai modernă versiune a simulării este tehnica pe baza biogelului – o substanță care combină atât acrilicul cât și gelul, astfel încât unghiile sunt obținute puternice și frumoase. Combinația acestor materiale face ca gălelele să fie mult mai puternice și, în același timp, elastic, această procedură va costa destul de scumpă, dar rezultatul, fără îndoială, merită.

Despre ceea ce este necesar pentru extensia unghiilor, consultați următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: