Coral gel-lac: combinații de culori și tendințe de modă

Coral gel-lac: combinații de culori și tendințe de modă

Fiecare femeie caută mereu să arate bine îngrijită și frumoasă. Fără atenție, desigur, nu există niciodată mânere de sex feminin. O parte integrantă a vieții multor reprezentanți ai unui sex frumos – manichiură. Una dintre tendințele de modă a sezonului a fost lacul de corali. Această culoare rămâne în tendință de mulți ani. Este potrivit atât pentru femeile mici la modă, cât și pentru femeile în vârstă. Să vorbim despre acoperirea decorativă a unghiilor în culoarea coralului Citiți mai multe.

Nuanțele de alegere, argumente pro și contra

Coral Color Lac a apărut dintr-o combinație de nuanțe roz și portocalii împreună. Într-un mediu natural, o astfel de culoare are plante de mare și oceanice numite corali. Prin urmare, numele umbrei.

Această culoare blândă are avantajele sale. Unul dintre ei este o varietate de nuanțe. O paletă de culoare largă face posibilă crearea unei multe idei originale pentru manichiură. În plus, Coral Color are multe avantaje:

 • Saturația tonurilor va reîmprospăta aproape orice imagine, va da starea de vară și va da emoții pozitive+
 • Nuanțele de corali sunt potrivite atât pentru femeile cu piele întunecată, cât și pentru fată liberă+
 • Lacul acestei culori blânde arată perfect pe unghiile de orice lungime – de la foarte scurt la subțire și lung+
 • Coralul luminos este ideal atât pentru fetele tinere, cât și pentru doamnelor la vârsta adultă, este adevărat doar pentru a alege o umbră.

Se crede că manichiura în culoarea corală aparține categoriei de vară, deoarece este destul de luminoasă și atrăgătoare.

Dar nu trebuie să vă refuzați în culorile naturale și în sezonul rece – stilistii recomandă chiar și-au ridicat starea de spirit și adaugă vopsele în costume de iarnă restrânse și imagini.

Citește mai mult  Caracteristici Naillaook Nail Polish

Manicura de corali va fi perfect diluată, iar ceapa de afaceri va accentua tineretul și ușurința fetei. Adesea, mireasa oprește, de asemenea, alegerea la manichiura de nunta de corali – in combinatie cu un buchet de trandafiri stacojii, un astfel de lac de gel este considerat un semn al gustului perfect.

Este foarte important să aveți unghii perfecte, numai atunci vă puteți permite un astfel de lac. Un punct suplimentar – varfoldul nuanțelor, aici este o linie foarte subțire între lux și fără fascicul.

Combinație cu alte nuanțe

În ciuda autosuficienței aparente a lacului de gel de corali, este perfect combinată cu multe alte flori, ceea ce subliniază în continuare sofisticarea și expresivitatea sa.

În ideile acestei manichiură se obțin cele mai interesante combinații de nuanțe.

 • Versiunea Win-Win – unghiile acoperite în culori clasice alb-negru, cu adăugarea unei cantități mici de stropi de culoare corală.

 • Naturile depozitului creativ de caracter se potrivesc perfect cu adaos de galben solar.

 • Toate adâncimea de ton se manifestă mai ales în cazul în care este prezentat în agregat cu note de culoare gri sau argintiu.

 • Pentru cei care iubesc culorile pastelate, o soluție bună va fi o combinație de corali blând cu Bezh.

 • Unele femei folosesc nuanțe de verde în manichiură. Cineva pare să fie o cameră absolută, provocare. Dar, amintiți-vă că o astfel paleta de culoare se adaugă la imaginea de luminozitate și scoate în evidență-l între masa totală a oamenilor.

 • stropilor de aur sunt în măsură să dea o manichiură coral de solemnitate și rafinament. Se pare bine pentru o combinație de corali-violet.
Citește mai mult  manichiura frumoasa cu praf : ce este, idei de design si tehnica de executie

Ideile de manichiură

După cum sa menționat deja, lacul de gel de coral este potrivit pentru orice anotimp și universală pentru fiecare imagine și vârstă.

Cu utilizarea sa, de a crea ideile cele mai non-standard și atractive pentru doamne.

În scenariul clasic, arată bine ca bază pentru o manichiură sau un design francez cu găuri, dar este necesar să îl combinați numai cu alb. De asemenea, tonul este ideal pentru crearea unui efect omombre asupra unghiilor – culoarea calmă va oferi netezime și tranziție naturală a culorilor.

Adesea, doamnele aleg o manichiură cu orice model. Romantic, modele feminine și desene pe unghiile cu culoarea blândă sunt dezvăluite împreună cu nuanțele Bordeaux, roșu și alb. Contrastul va da lovituri luminoase negre sau maro închis. În ceea ce privește desenul în sine, pe un ton blând, flori, ornamente de plante, fluturii arata perfect.

Fetele tinere iubesc adesea geometria în manichiură. Aici coralul este din nou în afaceri. Dreptunghiuri, pătrate și diamante, linii haotice aleg solid, încrezător în forțele lor de o femeie.

Sequins, în ciuda complexității și luminozității lor, poate fi o opțiune excelentă de a sublinia luminozitatea lacului de gel al acestei umbre nude. Ei vor face o vacanță și o sărbătoare în imagine, principalul lucru, nu exagerați – nu acoperiți sclipici toate degetele.

Este suficient să faceți o strălucire strălucitoare pe una sau două unghii, iar manichiura dvs. va juca într-un mod nou.

  Idei pentru aplicarea culorii de corali în manichiura mare set. Este doar merită să arătați o fantezie și să vină cu designul sau desenul dvs. unic. Tonul coral va fi potrivit pentru toată lumea fără excepție, trebuie doar să jucați cu nuanțele sale.

  Citește mai mult  Tsar-Nailing : caracteristici și opțiuni de design original manichiura

  Revizuiți lacul de gel de coral pentru vizionarea videoclipului de mai jos.

  Evaluează articolul
  ( Încă nu există evaluări )
  Adaugă comentarii

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: