Crearea ideilor de manichiură de unghii și de unghii

Crearea ideilor de manichiură de unghii și de unghii

Manichiura elegantă este întotdeauna profitabilă femeie adorns. Există diverse modele care folosesc reprezentanți ai sexului frumos pentru a atrage atenția. Realizarea lor depinde de forma unghiilor. În acest articol, vom examina caracteristicile în formă de migdale și ideile decorului ei.

Caracteristicile formei

În acest sezon în manichiura tendințelor de formă de migdale. Astfel de unghii arata natural, feminin și ușor. opțiune similară este clasic, ca fiind potrivit pentru toate femeile. Luați în considerare caracteristicile formularului.

 • Capacitatea de a ajusta vizual pe mâini. Forma de migdale face degetele din cauza sofisticate pentru a forma lor moale rotunjită.
 • Potrivit pentru orice decor. Puteți improviza, de a crea cele mai interesante si artele creative Neil, subliniind arcul tau.
 • Ușor în formarea. Chiar și un novice Neil specialist va fi capabil de a crea în mod independent, o formă similară de cuie pentru prima dată. Doar obține suficiente instrumente.
 • Achiziționarea de acoperire. De obicei, pe aceste degete, lac gel este menținut pentru un timp destul de îndelungat (sub rezerva tehnologie de aplicare), mai puțin de multe ori apar cipuri din cauza absenței colțuri ascuțite.
 • alegere la modă pentru toate femeile moderne. Potrivit pentru reprezentantele sexului fin de orice profesii, precum și casnice.

Printre toate caracteristicile pozitive, multe femei alocă și momente negative ale unor astfel de unghii. Se pot rupe sau se pot transforma rapid când șosete. De asemenea, nu tot timpul este posibil să faceți acest formular. Dacă nu vă este frică de posibile momente negative, merită să încercați să întruchiți un design atât de elegantă.

Cui se va potrivi?

Dacă aveți degete chubby, puteți folosi în siguranță forma de unghii de migdale. Ei transformă mâinile le vor face vizual mai subțire. Dar dacă tu și atât de subțiri lungi, este mai bine să alegeți o altă formă de plăci de unghii, altfel mâinile pot părea foarte lungi.

Potrivit unui astfel de formular pentru unghiile medii și lungi. Cu toate acestea, degetele scurte pot fi aranjate elegant sub formă de migdale. Cel mai bine este să rămâneți la lungimea mijlocie a plăcii de unghii. În orice caz, opțiunea ovală este optimă pentru toate femeile, precum și pentru doamne care suferă în mod constant de ciorapi pe ciorapi și ciorapi cu versiuni acute de manichiură.

Acest formular este mare pentru datele romantice și pentru ceapă de seară, precum și pentru manichiura de vară. Acesta poate fi folosit într-un cod universal de îmbrăcăminte, precum și reprezentanți ai diferitelor profesii. Va fi bine să arătați ca o manichiură pe mâinile fetelor tinere și în doamne mature. O astfel de universalitate atrage o atenție deosebită formei de migdale.

Inventarul și instrument necesar pentru crearea

Pentru a crea o manichiură perfectă, este necesar să pregătiți și să achiziționați în mod cuprinzător toate instrumentele și materialele necesare. Veți avea nevoie, mai presus de toate, un fișier special. Cu ea, dă formă de unghii de migdale. Pentru aceasta, zonele laterale ale unghiului sunt substituite cu ușurință.

Achiziționați elementele necesare urmează numai în magazinele profesionale. Acolo nu vă veți împiedica pe fals, iar manichiura nu vă va dezamăgi. Veți avea nevoie, de asemenea, de lacuri de gel de nuanțe selectate, de bază, de sus, bug pentru alinierea suprafeței unghiilor, precum și o beție portocalie pentru a face cuticula.

Ar trebui adăugat în avans și elementele dorite ale decorului pe care va trebui să le creați un design. Achiziționați perii subțiri sau groase, dacă vă veți perfecționa abilitățile de pictură, autocolante, dacă sunteți încă un specialist în novice în domeniul Neil-Service. Pietrele, cursele, scânteia pot fi utile. Totul va depinde de compoziția selectată, motiv pentru care este important să o alegeți în avans.

Citește mai mult  Marmură manichiură gel-lac

Pregătirea pentru fabricație

Nu trebuie să neglija stadiul important al pregătirii unghiilor pentru manichiură. De la cât de atent vă veți ocupa de placa de unghii, în măsura în care este netedă, iar arta Neil Neil va depinde. Primul pregătiți un loc special la domiciliu pentru a vă implementa ideile. Ar trebui să fie în mod ideal o masă spațioasă în care toate elementele necesare pentru crearea decorului se vor potrivi. Acordați atenție luminii. În întuneric sau cu iluminare proastă, nu veți lucra calitativ pentru a vă plânge toate unghiile și pentru a crea decorul dorit.

Este important ca nimeni să nu vă distragă atenția când lucrați. Este mai bine să lucrați într-o cameră separată în care homemade nu va interfera.

Inițial, trebuie făcută o baie de aburi, de preferință cu mortar erbic. După aceea, luați bagheta portocalie și mutați cu atenție cuticula. Tăiați coaja extra cu forceps special.

Acum puteți aplica deja stratul de bază. Este responsabil pentru ambreiajul suprafeței de culoare cu placa de unghii. Cu cât este mai bine baza, cu atât mai mult se va ține manichiura. Alegerea umbra dorită a lacului de gel, puteți să-l aplicați ușor pe degete, variind de la mijlocul cuiului și pictura zonelor laterale.

Acum ar trebui să luați un palil și să formați ușor forma plăcii de unghii, stoarceți-l din lateral. Versiunea de migdale trebuie să reseteze liniile naturale ale degetelor. Este marginile de rotunjire netedă se atașează la mâinile sofisticării. După dreapta, cum ați terminat să vă formați unghiile, ar trebui să luați Bau și să lustruiți suprafața. Nu încercați prea încercați și apăsați puternic pentru a nu deteriora placa. Fă-o cu mișcări de lumină.

Fiecare strat trebuie să fie uscat cu atenție în lampă. Apoi puteți decora unghiile cu opțiunea selectată. Dacă sunteți nou, alegeți primele opțiuni simple, trecerea treptată la elemente complexe. Arată unghiile de migdale bune și monofonice, dacă sunt procesate calitativ. Poate începe cu o astfel de manichiură.

Instrucțiuni pas cu pas pentru execuție

Poses la migdalele plăcii de unghii pot fi cu ușurință ușor acasă. Cu toate acestea, dacă purtați unghiile pătrate de mult timp, pot apărea unele dificultăți. Ar trebui să fii răbdător și timp. Inițial, toate procedurile pregătitoare sunt efectuate: degetele sunt procesate, cuticula este îndepărtată, suprafața este lustruită utilizând instrumentele necesare. După aceea, du-te la crearea formularului.

Cea mai ușoară cale va recrea în formă de migdale din pătrat. Dacă aveți alte unghii, ar trebui să tăiați marginea plăcii de unghii. Același lucru se poate face cu unghiurile care au tăiat corect rădăcina, dar se retrag ușor de la margine.

Toate cele patru colțuri care au fost formate trebuie rotunjite cu un peking. Marginea nu ar trebui să fie foarte ascuțită, dar nu o face prea ovală. Un astfel de unghie va reaminti, de asemenea, o picătură.

Este important ca toate degetele să pară în mod egal, au o lungime fără distorsiune. Pentru a face acest lucru, merită practicarea în avans și urmărirea activității profesioniștilor în saloanele de înfrumusețare.

După aceea, puteți degresa placa de unghii cu o compoziție specială și puteți acoperi stratul de bază. Și după, selectarea lacului de culori dorit, acoperiți cu atenție plăcuța de unghii.

Secretele de îngrijire

Unghiile de migdale necesită îngrijire atentă și atentă. Dacă dați o încărcătură mai mare cu mâinile, crăpăturile și chipsurile pot apărea pe acoperire. Asigurați-vă că utilizați crema de cuticule hidratantă. Astfel încât să vă salvați mâinile cu frumos și atractiv.

Citește mai mult  Lista completă a instrumentelor de pedichiură și a seturilor

Dacă au apărut pete albe pe placa de unghii sau este de dorit, atunci puteți utiliza Lemon. Doar tăiați felie și înfășurați sucul în unghii și la vârful degetelor. Ținând compoziția timp de câteva minute, trebuie spălat. Deci, puteți reîmprospăta placa de unghii și albiți-o.

bavuri indeparteaza cu tweetere ascuțite. Înainte de aceasta ar trebui să fie pre-unpiring mâinile în apă. Se efectuează masaj regulat cu crema pentru ambele mâini și unghii. Cu acesta, puteți îmbunătăți metabolismul, întări unghiile, da-le duritate. În cazul în farfurie unghiilor a devenit fragilă, ea nu poate avea suficienta vitamina E. Aplica-l pe unghii și țineți pentru câteva minute.

Începe orice manipulare cu cuie după dezinfectare. microorganisme daunatoare pot intra in piele cu uleiuri și substanțe hidratante. Acest lucru nu poate fi permis.

Sfaturi pentru specialiști

 • transporta cu atenție prelucrarea unghiilor înainte ca acestea sunt acoperite cu lac gel. Neakkurat cuie, chiar și cu reclamă Neil-arta, ele vor arata si neatractiv desface.
 • Nu-ți fie frică de luminoase sau întunecate culori. Bifa contrastante în întregul unghii migdale placă se poate prelungi vizual. Același lucru se aplică dungi verticale. Experiment cu design-ul, și puteți alege cele mai bune opțiuni pentru fiecare ceapa.
 • Alegeți numai produsele cosmetice de înaltă calitate. Nu ar trebui să fie achiziționate lac prea ieftin. Acesta poate fi o calitate slabă și restante. Aceste opțiuni nu vor crea o manichiură elegant. Este mai bine să-și petreacă un pic, dar cumpara un produs decent, care va fi fericit de a utiliza pentru o lungă perioadă de timp.

 • O atenție specială – bază de date. Acest strat este principala manichiura durabila. Se va netezi posibile nereguli, creând o suprafață ideală pentru Neil-Art, proteja unghiile de la subțierea. Pentru a evalua calitatea bazei, a se vedea modul în care se îndepărtează de acoperire. Dacă lacul gel este fisurate de felii mici, unghiile ware – schimba baza.
 • Se aplica un lac de gel cu un strat subțire. Pentru o culoare saturate pot face mai multe straturi, fiecare uscat în lampă. Dacă face imediat un strat gros, acesta va arata inactiv.
 • Nu aplicați prea mult decor. Acest lucru este valabil mai ales, pietre. Decorarea toate degetele cu sclipici, riscati în căutarea fără gust. În toate bună măsură – o astfel de motto-ul ar trebui să fie în fiecare fată.
 • Efectuați o corecție unghiei numai pe unghiile uscate. unghiei Cruțat se poate deteriora chiar și atunci când se utilizează o coaja granulată fin-.

idei frumoase pentru designul unghiilor

Almond forma unghiilor vă permite să creați o manichiura blând. Se pot folosi diferite tipuri de design. Luați în considerare diferite opțiuni la modă.

 • Moon Manicure. Aceasta tehnica va arata bine pe unghiile de la o astfel de formă. Aici puteți experimenta un pic și nu fac un bine clasic, ci o formă geometrică sau cu efectul acoperirii anormale. Puteți lăsa, de asemenea, lunula transparent, decorarea prin Stras și alte elemente ale decorului.

 • manichiură franţuzească. Va fi bine să arătați ca pe Placi de unghii de Almond Classic cu o linie de zâmbet alb. Dacă doriți să faceți o notă a creativului, puteți încorpora această linie cu un model sau alocați o altă textură. Puteți combina diferite tehnici, utilizați nuanțe luminoase, adăugați scânteieri. Opțiunile similare sunt perfect potrivite pentru orice imagine.

 • Ombre. Pe astfel de unghii, puteți utiliza cu succes tranzițiile de la o umbră la alta. Gradientul se poate face atât orizontal, cât și vertical. Puteți adăuga la compoziția strasului. Faceți accentul doar pe un deget, astfel încât să pară elegant și frumos.
Citește mai mult  Manichiură elegantă în stil grecesc

 • Designul acvariului. Dacă unghiile dvs. au o lungime impresionantă, puteți utiliza această tehnică. Cu efect 3D realizat. Desigur, un astfel de design va necesita și mai mult timp, forțe și abilități. Cu toate acestea, rezultatul merită. Iată o multitudine de straturi de gel, fiecare dintre acestea fiind desenate un fel de element de decor. Pentru proiectarea unor astfel de degete, se utilizează numai unghii extinse, deoarece nu fiecare placă de unghii este capabilă să reziste la sarcini similare.

 • Proiectarea apei. Această opțiune este originală și destul de ușor de efectuat. Chiar și maestrul novice va face față sarcinii. Un recipient special este luat cu apă, pe suprafața cărora picături de lacuri de gel de nuanțe diferite. Cu furtul de scobitori, se creează un desen neobișnuit interesant pe strotul de apă. Acum rămâne doar în rotirea degetelor și transferați la decorul plăcii de unghii. Fiecare strat este polimerizat în lampă. Astfel de unghii sunt originale și de fiecare dată diferite. Nu uitați de protecția zonelor cuticulei. Aplicați anterior un instrument special sau atașați-l la Scotch. Astfel încât să puteți face o manichiură îngrijită.

 • Pictura de artă. Această opțiune este folosită destul de des. Puteți aplica gel de lacuri, vopsele acrilice, decora placa de unghii cu pietre, panglici și diferite elemente ale decorului. Pentru materializarea tehnicilor, vor fi necesare degustători de diferite dimensiuni și grosimi diferite. mijloace Cannonal poate fi folosit, de exemplu, scobitori. Pentru cei care nu sunt încrezători în abilitățile lor, este mai bine să șabloane de utilizare. Prin conectarea fantezie, puteți crea motive floristice, desena flori, fluturi, diferite ornamente și modele. Principalul lucru este de a selecta o gamă cromatică adecvată.

 • Pietrele. Această opțiune pentru unghiile Decora vă permite să se extindă toate accente. Pe unghiile de forma de migdale nu ar trebui să aibă pietre la capătul plăcii de unghii. Ea nu arata intotdeauna atractiv. În același timp, există și excepții, atunci când întreaga suprafață este decorat cu pietre. Cu ajutorul rhises, puteți selecta mai multe cuie pentru a nu supraîncărca compoziția. Apoi manichiura va arata elegant și la modă.

 • Sticking. Dă unghiile de migdale specii creative vor permite stembling. Devine o adevărată salvare pentru incepatori care doresc să creeze capodopere, dar încă mai au puțină experiență în desene. Este important numai elementele de înaltă calitate, de cumpărare pentru întruchiparea de tehnologie: placă de metal, lacuri, imprimarea. Puteți crea o varietate de modele, unghii decorate modern. El atrage mulți maeștri de economie de timp, simplitate și rezultat spectaculos.

 • Sloturi. Un alt mod pentru cei care tocmai a început să cunoască bazele Neil Art. In magazinele profesionale, puteți achiziționa cursoare speciale – autocolante care, uneori, arata mai interesant decât desene cu lac gel. Este important doar să impună cu precizie pe placa de unghii, urmând tehnica. Deci, vă puteți decora toate unghiile sau să aloce mai multe degete.

 • Efectul de sticlă spartă. În acest sezon, acest decor pe partea de sus de popularitate. Echipamentul este foarte ușor de realizat. Numai în valoare descrescătoare nuanța dorită. Felii de folie sunt aplicate pe lac gel, care sunt tăiate în prealabil în diferite forme geometrice. Nu este nici un secret faptul că unghiile de migdale nu va tolera geometria – sipci, grinzi. Cu toate acestea, această opțiune este destul de potrivită.

 • Oglindă manichiură. Puteți utiliza wipping pe unghii o astfel de formă. Opțiuni de oglindă va arata deosebit de atractiv. Ele vor da luciul unghiei și pentru a atrage atenția asupra acestora. Această opțiune curajos preferă multe fete.

Cum de a crea un design delicat pe unghiile de forma de migdale, uita în următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: