Cum de a alege o manichiura sub o rochie verde?

Cum de a alege o manichiura sub o rochie verde?

În imaginea femeilor, fiecare detaliu este de o mare importanță. Toate elementele de imagine trebuie să fie combinate între ele, ARMONIZATI sau să facă un contrast decent unul cu altul. Manichiura este dat un loc special. În cazul în care designul unghiilor nu este ales, atunci arcul va fi rasfatat. Astăzi vom învăța pentru a alege o manichiura sub o rochie verde, ia în considerare variațiile curente ale acestei umbră și alege cele mai de succes opțiuni.

Caracteristicile de alegere

În selectarea designului unghiilor, în primul rând, este necesar să se concentreze pe caracteristicile ceapa viitoare, subiectul de evenimente și senzații interne. Cu ajutorul unei manichiura, vă poate da imaginea starea de spirit dorită, aloca dorit unul, pentru a sublinia ceva și atenția chiar distrage atenția de la unele detalii. Toate acestea sunt posibile numai datorită unei manichiura de succes, o nuanta corecta si design competent selectat. Oricine poate învăța să această artă.

rochie verde cu curaj poate fi numit un costum universal.

În astfel de haine, luminozitate moderată, expresivitate, eleganță și feminitate sunt în mod miraculos încorporate. Într-o rochie verde, puteți vizita o întâlnire de afaceri, du-te la o dată sau de mers pe jos în jurul valorii de prietene, chiar și pe o cină festivă sau un eveniment va fi necesar. Și doar unghiile, atent selectate sub tinuta, se va încheia imaginea și aranjați accentele necesare.

nuanțe permise

Un număr mare de opțiuni de manichiură este potrivit pentru rochii din gama verde, dar nu toate. Există, de asemenea, nu o combinatie care va arata ridicol și doar urât. Pentru a nu fi confundat cu alegerea, trebuie să utilizați următoarele reguli.

 • manichiura de aur este perfect combinat cu rochii verzi. Această opțiune este un câștig-câștig, așa că ar trebui să fie în funcțiune cu fiecare fashionista. Un astfel de detaliu în imagine va da harul proprietarului, si chic speciale. Tot în jurul vor ști cum un gust excelent este posedat.

 • Vrei să te joci contraste? Cutezător alege un lac de o paletă albastru. O astfel de combinație va fi intrigantă și atragerea. Aici, un loc important este acordat combinațiilor de nuanțe, de exemplu, lacul albastru va fi cel mai benefic pentru a se uita la rochia de smarald și sub costumul de măsline trebuie să alegeți o manichiură albastră.
Citește mai mult  Modelarea unghiilor: Ce este și care sunt caracteristicile metodei?

 • Nu mergeți în jurul unui lac negru, care în cazul nostru poate servi ca fundal pentru viitoarea manichiură. O astfel de variație este potrivită numai sub nuanțe saturate ale costumului. Astfel de imagini sunt întotdeauna obținute adânc, speciale și fermecătoare.

 • Pentru a crea o imagine a tineretului, trebuie să alegeți o culoare portocalie sau roșie. Combinația de rochie verde și o astfel de manichiură strălucitoare va arăta proaspătă, ceapă va fi discret și elegant, dar în nici un caz provoacă.

 • Lângă nuanțele luminoase ale verde în haine, obținând perfect o manichiură galbenă. Dacă o rochie este selectată într-o nuanță mai saturată sau întunecată, galbenul galben pastel ar trebui să se nască pe unghii.

 • Soluția universală va fi alegerea de diferite nuanțe de verde în îmbrăcăminte și unghiilor design-. Este imposibil să se oprească pe o umbră, în acest caz, imaginea va fi plictisitor, iar desenul de pe vârfurile degetelor este pur și simplu de rulare și se dizolvă pe fundalul rochiei.

Puteți utiliza chiar și un decor expresiv pentru umbrire de manichiura.

Design de unghii

Acest moment este extrem de important, trebuie să fie capabil de a alege un design, concentrându-se pe caracteristicile costum și imaginea în general. Este important să se respecte următoarele reguli atunci când aleg un design de unghii:

 • Doriți să utilizați un decor unic – atunci culorile auxiliare nu ar trebui să fie mai mult de două+
 • Fundalul este ales de nonsens, ar fi bine combinat cu decorul selectat+
 • totul ar trebui să fie moderat și cu bun gust. decor unic în sine este elementul principal în manichiură.

Pentru punerea în aplicare a ideilor, puteți utiliza următoarele decorative „Tools“:

 • strasuri care diferă nu numai de culoare, dar, de asemenea, în dimensiune, vă permit să se stabilească modele complicate și clasice pe unghii+
 • Bullys sunt convenabile atunci când se formează elemente subțiri și încadrarea unghiei+
 • Nisipul flagrante este selectat în conformitate cu culoarea selectată ca fundal principal+

  • Lace pe unghii pot fi inventat cu o rochie verde, dar o astfel de necesitate de decor sau imediat repeta cu o nuanta sau sa fie mai inchisa+
  • Pynes continuă să fie utilizate în mod activ în proiectarea unghiilor, chiar dacă această idee a apărut deja pentru o lungă perioadă de timp, un astfel de decor trebuie să difere de rochii selectate+
  • Drycakes la rochie verde sunt ideale, este mai bine pentru a selecta un fundal de culoare roz deschis sau bej neutru.
  Citește mai mult  Caracteristici și subtilități de manichiură și pedichiură în 4 mâini

  lungimea unghiilor

  Din acest parametru depinde în mare măsură de alegerea de proiectare în viitor, care va activa vârfurile degetelor. Unele opțiuni nu pot fi folosite pe unghiile scurte, în timp ce alții, dimpotrivă, sunt potrivite numai pentru această opțiune.

  • Unghiile scurte sunt permise numai dacă forma este ideală din natură. Pe astfel de galbenelele, manichiură franceză va arata bine, design lunar si desene de apa. Fiecare dintre aceste opțiuni poate completa o rochie verde. În cazul unei plăci de unghii înguste și lungi, puteți rămâne pe dantelă sau catifea. Dar, de la manichiura lunar și franceză într-un design care aveți nevoie să refuze. Un astfel de design va reduce vizual lungimea. Există, de asemenea, o tabu pe paiete care umple întreaga placă.

  • Lungimea medie a unghiilor deschide mult mai multe opțiuni pentru decorarea. Poate experimenta cu formă și design. Nu există restricții, astfel încât toate opțiunile care au fost descrise mai sus pot fi aplicabile mărcilor de lungime medie.

  • unghiile lungi par a mari oportunități deschise și sunt potrivite pentru orice design. Cu toate acestea, este complet greșită.

  Titularii de unghii lungi trebuie să abandoneze și Franch manichiură lunar.

  Idei pentru diferite rochii

  Pentru a alege o manichiura sub o rochie verde a fost ideal, trebuie să se gândească cu atenție în toate momentele, să fie capabil să combine și să combine. Fiecare caracteristică a rochiei nu trebuie ratat. Următoarele sfaturi vă va ajuta.

  • Dacă tinuta are o nuanta verde complex, cu elemente de galben, apoi un lac luminos și saturate trebuie să se nască pe unghii. Acesta poate fi o culoare de var sau de iarbă proaspătă, o salată sau fistic. Puteți merge la un pas curajos și se aplică neon lac verde pe plăci, care va face o imagine mai tineret. De asemenea, un strat de mentă este bine potrivit pentru o astfel de neobișnuită.
  • Verde cu o umbră albăstruită sau albastră în costumele care sunt potrivite pentru brunetă, va fi armonizată cu turcoaz pe unghii, smarald, jad, cyan (val mare). Tiffany Lacquer poate fi, de asemenea, utilizat într-o manichiură care este aleasă într-o astfel de rochie neobișnuită.
  Citește mai mult  Caracteristici și palete de nuanțe de gel lacuri cer

  • Greens, diluat cu tonuri gri, maro, este o nuanță foarte populară a acestui sezon. La astfel de costume de care aveți nevoie pentru a ridica lacul de măsline, precum și Khaki și mlaștini.
  • Rochii de la catifea și mătase nu pot fi combinate cu o manichiură strălucitoare constând din sclipici, paiete și alte decorațiuni orbitoare. Pictura colorată, de asemenea, nu va fi potrivită aici. Numai designul concis poate fi luat în considerare.

  • Rochia de salată arată întotdeauna luminoasă, este permisă să nu selecteze nici un design de unghii mai puțin strălucitori. În plus față de galben, care a fost deja menționat în conversație, puteți picta plăcile de unghii în culori ușoare și violet în tehnica Ombre.
  • Dar pentru costumele de vară de la sifon, bumbacul și alte materiale aeriene trebuie să folosească tot ceea ce era imposibil în paragraful anterior. De exemplu, pictura este bună pentru turcoaz de-a lungul.

  • Rochia de emerald este un costum special care nu are nevoie de adăugiri și accente. Acesta servește ca o cale independentă. Fiecare element de imagine suplimentar trebuie să corespundă acestui lucru, manichiura nu este o excepție. Trebuie să fie concis și restrâns. Efectul „Feline Eye” economisește în astfel de situații.

  Efectul mat poate fi, de asemenea, considerat o soluție de succes.

  • Rochia verde închis vă permite să combinați învelișul lucios și marcat, nuanțele verzi cu bej. Pentru costumele de vară, puteți face manichiura „pepene verde”.

  • Cea mai dificilă sarcină este de a alege o manichiură sub rochia de seară. În orice caz, trebuie să păstrați un sentiment de măsură, fără ea. Dacă în imagine este prezent un decor strălucit, atunci accentul se pune pe ceva: sau pe o rochie sau unghiile.

  Cum să faceți o manichiură verde cu efectul Malachitei, uitați-vă în următorul videoclip.

  Evaluează articolul
  ( Încă nu există evaluări )
  Adaugă comentarii

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: