Cum de a aranja unghiile de migdale?

Cum de a aranja unghiile de migdale?

cuie în formă de migdală oferă spațiu mare pentru proiectare. Ei aleg mai multe frumuseti din întreaga lume, care este asociat cu comoditatea și feminitatea acestei forme. Este demn de înțelegere cum să facă în mod independent, o astfel de manichiura la domiciliu, și ia în considerare cele mai multe opțiuni de proiectare relevante.

Caracteristici de unghii de migdale

Forma în formă de migdală reprezintă ceva mediu între oval și stiluri. Pentru ca aceasta manichiura a privit laconic, marginea liberă ar trebui să fie destul de lungă. În același timp, cel puțin vârful ascuțit și este, nu este atât de subțire și alungit ca un stallow.

O caracteristică a acestei specii este versatilitatea și durabilitatea acestuia. Marginea liberă nu se va lipi de obiecte, precum și pentru a oferi inconveniente atunci când se lucrează în casă. De asemenea, nu vă limitați la alegerea designului ca, de exemplu, în cazul unghiilor ovale scurte.

Cui se va potrivi?

Frumoasele găuri lungi ascuțite sunt potrivite pentru orice tip de formă și degete. Lucrul este că o astfel de formă naturală prelungește vizual degetele, ceea ce face ca imaginea unui elegant și blând. În special merită să căutați această formă de doamne cu mânerele chubby. În cazul lor, piața este contraindicată, dar migdalele vor fi calea. În același timp, chiar și lungimea impresionantă a marginii libere nu se va arăta ferm (ca și în cazul eleilenilor).

În ceea ce privește portretul psihologic al proprietarului formei în formă de migdale, psihologii spun că acest design de unghii aleg fete energice și periculoase. Dacă doriți să faceți o astfel de impresie, atunci încercați cu siguranță să faceți o astfel de manichiură.

Tehnica de execuție

Când bea acest formular, comandantul acordă o atenție deosebită îndoirii arcuite. Este ușor de văzut dacă vă uitați la unghia într-o poziție orizontală din partea laterală a marginii libere. Din modul în care se va efectua îndoirea va depinde de rezultatul final. În ciuda faptului că forma este îndreptată, nu ar trebui să fie lipsită de un arc în formă de C natural.

Forma de unghii în formă de migdale poate fi obținută în mai multe moduri (ca și alții). Dacă unghiile dvs. cresc prost, părăsesc și se rupe, atunci puteți recurge la extensie. Dar cele mai multe fete aleg un mod diferit – aceasta este folosirea șelacului cu consolidarea plăcii de unghii. Faptul este că protecția suplimentară a cuiului de la fadere ajută la creșterea lungimii dorite. Principalul avantaj va fi grosimea naturală și forma Nogotului.

Merită luată în considerare pas cu pas, cum să realizăm o astfel de formă la domiciliu.

 • Scoateți varful vechi de la unghii. Dacă aveți un șelac, atunci va fi necesar un dispozitiv sau o folie specială.
 • Face o manichiură. Aici nu vom descrie toate etapele sale în detaliu. Tu le știi că trebuie să eliminați cuticula, bavuri și lustrui unghiei în sine.
 • Lungimea trebuie să fie destul de mare (în mărime să fie de lungime egală sau mai mare a patului unghiilor în sine). Se taie marginea liberă în unghiuri drepte. Deci, veți obține pătrat perfectă. Fa-o stabilire mai bine ascuțite. În acest caz, felia va fi buna.

 • Apoi, trebuie sa va inarmati cu o fabrica de cherestea aspră și se taie o formă trapezoidală, care este, vârful nu ar trebui să fie prea ascuțit. Este de la o astfel de formă, în viitor, este mai ușor pentru a obține migdale. Pentru această etapă, puteți lua o pailer destul de grosier, deoarece va accelera procesul. Nu utilizați foarfece sau sfarcurile pentru a crea un trapez. O mișcare ciudată va strica întreaga manichiura.
 • Ne ia o tăiere mai delicată și de spin vârful nostru. Pe de o parte, acesta trebuie să fie destul de subtil, dar nu pentru a merge la punctul. Micul rotunjiri și face distincția cu formă de migdale.
 • La etapa finală de creare a unui formular, va fi necesar să pască marginile și unghiilor. se elimină cu atenție praful de pe degete și gălbenele. După aceea, puteți începe aplicarea stratului de acoperire de bază.
Citește mai mult  Bio Gel Lucky: Caracteristicile acoperirii și diferențele

Secretele de specialiști

Comandanții cazul său știu cum să creeze o formă de migdale, chiar de la ovală. Va fi necesar, dacă nu doriți să piardă în lungime. Desigur, există mai puține etape preliminare aici, astfel încât să nu trebuie să facă mai întâi un pătrat, dar este util ca va fi mai dificil de a face toate galbenele. Deci, să ia o găleată grosier și picura marginea liberă sub prelate, singur până la sfârșitul anului. Dificultatea este că va trebui să lucreze „la ochi“. Prin urmare, ceas de înclinare și înălțimea pe toate unghiile sunt la fel.

Atunci când se lucrează cu cuie extinse, este interzisă Clești de utilizare. Atunci când se mișcă, poate fi deteriorat sau reproșați restul marginii libere, așa că trebuie să beți o tăietură brută, care va dura mai mult timp, dar nu veți strica manichiura.

Idei de design și tendințe de modă

Toată varietatea de opțiuni de design de unghii de migdale sunt pur și simplu imposibil de descris. Totul depinde de preferințele și fanteziile personale. Nimeni nu te limitează în crearea unor modele complet unice și unice. Merită să luați în considerare ideile moderne de design.

 • Monofonic marigold. Acest design este întotdeauna adecvat. Un plus imens este simplitatea creației sale. Conduce cu o manichiură monofonică pentru chiar și un nou venit. Dacă practicați și faceți un efort, acesta va funcționa întotdeauna cu atenție și frumos. Alegerea umbrei depinde de gamma în care se face dulapul tău. Dacă nu există o unitate specială în el, atunci merită să alegeți nuanțe neutre nude sau tonuri clasice de lumină.

 • Combinații de contrast. Manichiura, făcută în nuanțe contrastante, arată foarte luminată, în timp ce nu trebuie să aveți abilități speciale. Va fi suficient pentru a acoperi diferite găuri în nuanțele selectate. Prin natura, tehnica de execuție nu este diferită de acoperirea cu un singur foton. Merită doar să se ia în considerare faptul că diferite lacuri pot fi textură diferită. Dar poate beneficia dacă ați conceput să acoperiți un găleștini într-un luciu simplu, iar alții cu stropi mici sau scânteieri.

 • opţiuni de monocrome. Dacă combinațiile luminoase nu sunt pentru dvs., dar totuși doriți să diversificați manichiura, atunci puteți lua în considerare gama monocromă. Shades vor fi diferite în saturație și luminozitatea lor, în timp ce stau în aceeași gamma. De exemplu, poate fi albastru și albastru sau bej si maro. Cât de a le combina, rezolva numai tu. Puteți să vă potriviți la câteva tonuri pe un deget sau să vă asigurați pentru fiecare nogot.
 • Oglindă. Această opțiune astăzi este la vârf de popularitate. Mulți se tem să-l încorporeze pe propriile lor gălbenele datorită luminozității speciale sau a codului strict de îmbrăcăminte la locul de muncă. Dar aici puteți găsi un compromis. Face accent numai pe unul dintre degete. Deci, veți da manichiura originalității, dar salvează vederi generale calme. În acest caz, este important să luați corect un tovarăș de lac, care va fi pe celelalte gălbenele.

Trebuie să fie perfect combinat cu calea ta în haine și cu oglindă de gălbenele, pe care ai făcut un accent. Este cea mai ușoară utilizare a cablajului, apoi vopseaua pe toate unghiile pot fi aceleași.

 • Sticlă spartă. Acesta este un efect interesant și neobișnuit, care este creat prin aplicarea unui film special. Se taie în elemente arbitrare în formă greșită și are o suprafață perlă. Când sunt aranjați pe unghiul ei lângă celălalt, iluzia este creată că există fragmente reale pe gălbenele. În acest caz, aspectul general nu își pierde restrângerea. O astfel de manichiură se poate face chiar și pentru șosetele de zi cu zi. Dacă celebrarea trebuie să aibă, atunci strălucirea moale pe unghii va fi foarte.
 • Accidente haotice. Mai întâi trebuie să alegeți culoarea de bază a fundalului. Poate fi ambele tonuri luminoase și întunecate. Diferența va fi în rezultatul final. În primul caz, manichiura va arăta mai ușor și feminină, în al doilea rând, el nu va fi lipsit de luminozitate și originalitate. Maestrul își acoperă pur și simplu gălbenele într-un singur ton, apoi în ordine haotică provoacă accese mari, astfel încât dungile să fie vizibile. Pentru a obține cel mai mare efect, puteți folosi imediat mai multe nuanțe pentru frotiurile însele.
Citește mai mult  Negru manichiură cu aur: idei elegante și tehnicieni

 • Maty. Nobilimea și eleganța manichiurii Matte vor fi întotdeauna la înălțime. Timp de mulți ani, femeile au fost nevoite să se mulțumească cu texturi lucioase. Astăzi, oricare dintre lacurile existente (sau shellats) pot fi transformate în stadiu terminal, alegând un top mat ca ultimul strat. Dezavantajul principal al manichiurii mată este brandiness ei. Și dacă pe nuante inchise va fi aproape imperceptibil, apoi soluțiile luminoase sunt colorate foarte repede. Jgheab acest praf din această acoperire nu va fi ușor.

 • Pietrele. Se pare că nu există fete care ar fi indiferent față de aceste pietricele sclipitoare. Suficient pentru a adăuga doar câteva piese de pe unghii si manichiura va juca complet într-un mod nou. Nu face fără ei și la crearea unei manichiura festiv sau de nunta. Comandanții activității sale folosesc în mod activ strasuri și cu picturi de unghii. Cu ajutorul lor se pot da cu ușurință completarea modelului sau decora desenul creat.

 • Brisks. Ele pot fi, ca parte a lacului în sine, și aplicate separat. În ultimul caz, alegeți ce parte a unghiei și în ce cantități vor fi localizate pe unghii. Cu ajutorul lor, puteți face o franceză neobișnuită și chiar un gradient. Sfaturi strălucitoare în același timp vor atrage invariabil atenția și va încânta proprietarul acestora.

 • Divorțuri. Pentru a le crea, veți avea nevoie de mai multe nuanțe de lacuri. Aproape toate tehnicile de creare a divorțurilor includ desenul pe lac umed. Foarte convenabil în acest caz de a folosi lac gel. Se îngheață numai în lampa UV, ceea ce înseamnă că nu vă puteți grăbi să creați imaginea dorită. Dacă nu v-ați creat niciodată un astfel de design, atunci pre-practicați pe foaia obișnuită a hârtiei. Doar picurați câteva picături ale fiecăruia dintre lacurile existente și apoi o perie subțire (puteți încerca și scobitoare obișnuită) face mai multe divorțuri.

Interesant, aici puteți experimenta și picura o picătură la alta sau le-au.

 • Monogramă. Liniile curbe frumoase cu rotunjiri pe vârfurile a crea o manichiura foarte neobișnuită. În funcție de cantitatea și de umbra, astfel de desene poate fi atât foarte blând și aer și de lux. Maestru de Manichiura este special instruit în această tehnică, prin urmare, se pare că nu va fi mult mai dificil să se repete o astfel de design de. Dar nu vă grăbiți cu concluziile. Înainte de a începe să atragă monograme pe propriile galbenelele, încercați să le repete pe foaia de hârtie obișnuită. Pentru a le crea, ai nevoie de o perie subțire, deoarece nu va fi posibil să se repete linii subțiri.

 • Geometrie. Acestea pot fi tot felul de diamante și intersecții în ordine haotic sau strict. Și, de asemenea, la acest tip de design de atribute o manichiură în dungi. În acest caz, lățimea și numărul de benzi variază la cererea lor. Pentru ca liniile să fie clare și netede, folosiți o bandă adezivă specială pentru manichiură. Doar atașați-l la unghii în dreapta direcție și cheltuieli linie (sau linii). După aceea trebuie să fie eliminate. Deși există o bandă specială decorativ lipicios, în acest caz, va trebui pur și simplu să-l aplice în direcția cea bună, și excesul de tăiat cu foarfeca.
 • Franch. Acesta este un design clasic, care astăzi are o mulțime de variante. Fashionistims deja obosit de execuție tradițional în tonuri nude. Prin urmare, păstrarea tehnologia executării sale, ei aleg combinații absolut neașteptate. Poate fi sfaturi negre cu un ton neutru, și o margine aurie, cu o culoare de bază luminoasă a plăcii de unghii. Nimeni nu limitează alegerea ta.
Citește mai mult  Nunta manichiura franceza

 • Moon Manicure. Acesta este adesea combinat cu o nedorită, deoarece aceste zone pe unghii au o altă umbră. Dar este posibil să ne limităm la alocarea într-o altă culoare a regiunii de la baza (care are și o formă de o lună). Dacă această opțiune pare destul de plictisitor, puteți lua în considerare manichiurii lunar ca bază pentru crearea de desene interesante. Și, de asemenea, da luminozitate de pietre, sclipici sau camifubuki.
 • Dantelă și voal. Care ar putea fi de licitație și dantelă subțire feminin. Ea sa mutat la propria lui gălbenele, vă va oferi o stare de spirit romantic și imagine seducatoare. Desenați fire subțiri complicate într-o zonă mică destul de dificil. Prin urmare, producătorii au furnizat filme speciale si autocolante care imita acest material. Puteți tăia doar și atașați un element de pe degetul și fixați-l cu partea de sus. Locație Lace poate fi absolut orice. Ea poate acoperi întregul cui sau decora doar marginea ei.

 • Kamifubuki. cani mici luminoase, care seamănă cu iepurași solare, va ridica cu siguranță starea de spirit chiar și într-o zi de toamnă sumbru. Le puteți avea pe unghie, în orice ordine. Puteți crea iluzia de cascada sau strălucire solară pe apă. Dacă puneți-le într-un număr mare la bază, și la vârful pentru a reduce prezența lor la un nivel minim, se va dovedi a fi un efect interesant de tranziție de culoare (ombre).
 • Marmură. Se pare să se repete o astfel de imagine naturală complexă imposibil. Da, și astfel încât era realist. Dar meserii moderne de manichiură sunt supuse. Există mai multe tehnici pentru executarea ei. Cel mai simplu este utilizarea unui film special. Acesta a cauzat deja un desen, va trebui, de asemenea, doar să-l fixeze pe unghie. Un proces mai laborios este desenul unui model de marmură, cu o perie, dar efectul este în valoare de.

În condițiile interne, puteți încerca să utilizați lacuri de diferite nuanțe și filmul obișnuit. Doar picură câteva picături din apropiere, atașați filmul și pentru a muta un pic. Petele sunt amestecate și formează divorturilor neclare.

 • Flori. motive florale sunt mai potrivite pentru perioada de vară și de primăvară. Dacă doriți pentru a decora un suculent trandafir Marigold în timpul iernii, nimeni nu va interzice să facă acest lucru. Este interesant să se uite și așa-numitele zăpadă sau flori geroase. O floare mică pe un deget fără nume va aminti toate (inclusiv la locul de muncă) despre romanticity naturii voastre, pentru că o femeie ar trebui să rămână întotdeauna o femeie, chiar dacă ea este specialist de înaltă calificare și respectat.
 • Animale de imprimare. Este pe forma de migdale ca aceste accente luminoase va arăta la fel de mult ca modeste. Nu cred că în această categorie nu sunt cunoscute doar pete de leopard și benzi tigrine. Poate fi bine imitație penajului păsărilor paradisului.

 • Acuarelă. Creați desene frumoase de acuarelă fără pregătire este aproape imposibilă. Particularitatea este că desenul desenului principal are loc pe lac umedă. Pentru a începe, vă sfătuim să practici pe hârtie obișnuită sau forme speciale, numai după aceea mergeți la gălbenele. Ușor sarcina poate filme speciale sau autocolante.
 • Desene volumetrice. Pentru a le crea va necesita arquil sau gel. În funcție de modelul de proiectare, desenul poate fi pus direct pe unghie sau să fie o bara care role pentru unghii. Alegerea subiectelor și a tonului aici este nelimitată. Poate fi frumos flori voluminoase și imitație de împerechere și chiar imagini mici ale păsărilor.

Recenzii

Multe fete care aleg această formă au fost mulțumiți de ea. Diversitatea desenelor și nepotrivite a lui Marigolds Vă rugăm proprietarii acestei manichiură pentru o săptămână. În plus, cele mai multe fete sărbători comoditatea de șosete astfel de cuie. Când lucrați în jurul casei și în birou, nu aveau disconfort.

Cum de a face formă de extensie de unghii „migdale“, uita-te in videoclipul de mai jos.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Narcisa Raescu

Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: