Cum de a desena pe unghii?

Cum de a desena pe unghii?

desene profesionale pe unghii decora setul de sex feminin și de multe ori îi cere un statut special. Început de Master mai devreme sau mai târziu, este necesar să se ocupe cu astfel de decor. Scopul acestui articol va familiariza cititorul cu principalele nuanțe de desen, care pot fi baza pentru învățare.

zece

Fotografii

Tendințe de modă

Înainte de a continua cu unghiile, trebuie să știți câteva momente de manichiură. Cifrele de astăzi nu sunt accidentale – ele sunt selectate pe baza sezonalității manichiurii sau a unui eveniment iconic. De exemplu, poate fi un om de zăpadă sau un cerb pentru un set de Anul Nou, o pisică Kawai cu inimi de Ziua Îndrăgostiților sau Design Floral până la 8 martie.

În ceea ce privește sezonalitatea, este important să intrați într-o anumită lună a anului. În caz contrar, manichiura va arăta cel puțin inadecvată.

O altă nuanță este corectitudinea executării. Ea implică Dozaj strict de desene. Pe lângă faptul că imaginile nu trebuie să decoreze toate unghiile mâinilor, nu se pot repeta. Ca baza ia un singur subiect. În design, un cui va fi decorat cu o imagine principală, iar restul accentelor va deveni buchetul său cu o tehnică de manichiură luată ca bază a designului.

De exemplu, atunci când o manichiură este trasă cu bufnița (design la modă de astăzi), nu mai mult de trei unghii din zece sunt îndepărtate sub proiectare. Plăcile de unghii fără modele sunt efectuate de un singur foton, astfel încât pe un design general de fond a câștigat o expresivitate mai mare. Sovkka trage doar pe o placă de unghii. Desenele pe ligamentele unghiilor pot descrie păsările, făcute de vopsele care au pictat pasărea în sine. Racherii pentru preoți pot fi diferiți ca mărimi.

Dacă designul este efectuat sub formă de volete sau bucle de dantelă, este dificil să se obțină identitate. De asemenea, este urmată astfel încât imaginea să compliceze tehnica manichiurii. De exemplu, este dificil de intrat pe o placă de unghii și desen, și gradientul și „zâmbetul” francului. În acest caz, desenul este corelat cu dimensiunea plăcii de unghii, alegând ceva (sau gradient sau francez).

Aici, o versiune excelentă a bătăi poate fi numită metodologie pentru efectuarea unui fantezist „zâmbet”. Să spunem că puteți selecta cuiul de accent nu tradițional, ci un dantelă „zâmbet”, drumeții cu cea mai bună dantelă și subliniind marginea de contur. Coalele rămase pot fi efectuate în tehnica Ombre, Classics sau în Design francez, fie că este vorba de franceză tradițională sau inversată. Astăzi este foarte la modă pentru a evidenția desenele zonei „zâmbete”, subliniază designul cursei conturului, combinați cu o folie lacrimă. De exemplu, în loc de un „zâmbet” tradițional, puteți descrie chanterelle, citate, oameni de zăpadă, elemente de flori, frunze, stele.

zece

Fotografii

Carduri de instruire

Dificultățile de desen pot fi asociate cu dimensiunea diferită a plăcii unghiilor. În acest caz, soluția excelentă pentru maestrul Novice va fi cărți de antrenament cu diverse desene. Rularea unul după o altă imagine cu o pensulă, comandantul va produce aptitudini de atracție a elementelor mici.

Astfel de carduri de astăzi pot fi scrise online sau de descărcare de pe Internet, tipărirea pe imprimanta obișnuită.

Hărțile sunt foi cu imagini, ceva similar cu registrele școlare. Fiecare serie este formată din mai multe găuri convenționale cu aceeași imagine. Inițial, este complet întuneric, rămâne doar la cerc. Pe măsură ce vă apropiați de sfârșitul unui rând, Maestrul trebuie să efectueze tot mai multe elemente.

Aceste cărți de antrenament sunt foarte convenabile, cresc abilitățile de masterat, deoarece atunci când efectuează o imagine pe unghii, nu ar trebui să existe defecte. Fiecare linie va fi efectuată o dată, fără a fi gestionat și, prin urmare, cardurile pot fi numite un instrument pentru a obține încredere în desen.

Este demn de remarcat faptul că astăzi subiectul lor nu este atât de extins, dar dacă se dorește, este posibil să se practică, examinând bazele colțurilor monogramelor, liniile directe de design geometric, amprentele animalelor și imaginile de Anul Nou.

De ce ai nevoie?

Pentru fiecare design, hârtia folosește propriul set, care va include un deshidrator, grund, bază, pigmenți, sus.

Acoperirile sunt mai bune pentru a utiliza hibrid: ei țin pe unghii de cel puțin două săptămâni, arata astfel, ca și cum manichiura a fost efectuată doar.

Deshidratorul este necesar pentru degresarea plăcii de unghii, grundul va fi un fel de grund sau material de legare, oferind o acoperire ridicată cu un cui. Baza va fi responsabilă pentru durabilitatea acoperirii, pigmenții sunt utilizați pentru a crea o bază de culoare, etanșarea superioară a întregului design.

Citește mai mult  Paleta și gel de calitate lacuri Akinami

Direct pentru desen, pot avea nevoie de puncte (bastoane speciale cu duze sub formă de bile metalice) de diferite dimensiuni, perii de manichiură cu lungime și grosime diferită.

Ele sunt numerotate pentru comoditatea maestrului și au numele lor.

De exemplu, ventilatorul creează baza pentru designul lui Ombre, Gzhel Pătrat plat, pictura chineză -. Această perie este utilizată pentru a trage în tehnica unui frotiu. Pentru pictura artistică folosiți periile constând din 7-20 de păr.

În plus, una dintre tehnicile de desen (design în umed) asigură utilizarea perii convenționale a sticlei, care sunt aplicate de lac gel. Instrumentele de desen pot fi scobitori din lemn, ace de mână obișnuite. Opțiunile nu sunt cele mai convenabile, ceea ce demonstrează calitatea modelului finit.

Aduceți mai ușor linerul de linie. În plus, ei primesc mai mult.

În ceea ce privește pigmenții de desen, alegerea lor depinde de preferințele maestrului. Puteți desena pe unghiile cu vopsele acrilice pe bază de apă (opțiuni sub formă de seturi pentru artiști, nu vopsele școlare), geluri hibride speciale care sunt uscate în lampă UV sau LED. În plus, este posibil să se folosească lacuri de gel pentru a desena. Pentru ca calitatea imaginii să nu sufere, pigmentarea vopselelor ar trebui să fie suficientă: Materialul transparent este dificil de tras.

În plus, este necesar să se țină seama de faptul că atunci când a diluat cu vârful, acesta va deveni nu numai deși, ci și mai transparent. În plus față de pigmenți, va trebui să aveți grijă de prezența unei palete. Dacă nu există nimeni, îl puteți face dintr-o bucată de folie de alimente. Dacă pentru desenarea unghiilor se planifică utilizarea vopselelor acrilice, trebuie să pregătiți un recipient mic cu apă convențională. Astfel de vopsele sunt înghețate după uscare și, dacă nu se spală compoziția de pe perie la timp, va trebui să-l arunce.

Pentru a lucra cu coloranți de heliu, trebuie să pregătiți un lichid pentru îndepărtarea lacului de gel. În procesul de lucru, acesta poate fi curățat cu o perie sau puncte. În plus, ar trebui să fie în avans pentru a cumpăra șervețele de lobby pentru manichiură. Pentru utilaje în vrac Utilizați gel de modelare a diferitelor nuanțe. De asemenea, este nevoie de un fluid special care este utilizat cu gel de modelare.

Instrumentele interesante care pot fi folosite în lucrare sunt mânere speciale pentru desen. Ei ar putea să nu aibă doar scrisul la capete, ci și ștampile cu un model simplu. Astfel de instrumente sunt convenabile în lucrabilitatea sa, totuși, pentru design profesional, este încă în valoare de cumpărare perii și puncte.

Caracteristicile diferitelor tehnici

Imediat merită să identificați metodele de bază ale desenului. Dotsmami Puteți desena inimi, linii, puncte. Tipul de element va depinde de dimensiunea bilei la sfârșitul instrumentului.

Picking pictura este cea mai simplă și potrivită pentru începători. Rămâne să adăugați că este foarte popular astăzi din cauza relevanței modelelor Mehendi și Bocho.

Astfel încât designul părea profesional, trebuie să utilizați puncte cu dimensiuni diferite de bile. Din puncte puteți încărca compoziții întregi utilizând setul cu bile de diametre diferite. Liniile cheltuiesc instrumente fine. În ceea ce privește perii, există și momente lungi aici și grosime. Liner petrec linii subțiri și drepte. Ciucuri de lungime mai mică funcționează orez.

Citește mai mult  Manichiură simplă pentru unghiile scurte

Învață să faci desene corect și estetic atractiv ca profesioniști din serviciul de unghii, sub puterea fiecărei femei care are răbdare, precizie și de preferință. Tehnicile de desen pot fi diferite. De exemplu, mai multe tehnici sunt relevante astăzi: pictura chineză, mehendi, design umed și pictura acuarelă. În ceea ce privește acesta din urmă, acuarele artistice sunt folosite pentru el și se bazează pe o bază umedă.

Pentru o variantă umedă, baze speciale (culoare albă sau transparentă) utilizează efecte floare. Vizionarea unor astfel de desene este în mod mare și sunt obținute de la stele și dungi obișnuite. Virgulele, următoarele într-un cerc, transformă instantaneu într-un trandafir cu o tranziție lină de pe jumătate. Liniile sunt imediat convertite în irisuri și crini.

Cu pictura chineză pe o perie de tip bevelous, două vopsele de contrast sunt aplicate pe ambele părți. Un frotiu formează muguri de flori și deschise petale, precum și frunze. Se pare că acest model este ușor și eficient, precum și profesional. Pentru acest principiu, puteți desena flori diferite, inclusiv crin, lalea, orhidee.

Piese de piatră de vopsea perie cu păr lung. Modelele convexe sunt create cu pensula, cu un teanc scurt, precum și analogi de 20-30 de linii de păr pentru a crea un relief de lumină (de exemplu, atunci când aveți nevoie pentru a trage o coroană placat cu aur sau monograma) pe un cui accent). tassels subțire (00) desena linii special subțiri și modele mici.

O nuanță interesantă este faptul că, în unele desene este necesar pentru a efectua pre-submarock.

Idei frumoase

Desen – ocupație creativă, și, prin urmare, ea nu cunoaște frontiere. Cu toate acestea, imaginile trebuie să fie relevante pentru unul sau un alt set.

În vara aceasta poate fi flori:

 • crini+
 • Trandafiri+
 • păpădia+
 • Romashki+
 • Macs+
 • Iris.

O idee bună va fi, de asemenea, tot felul de insecte:

 • gândaci mai+
 • Fluture+
 • Libelulele+
 • păianjeni.

fructe excelente in design perfect de vară, de exemplu:

 • căpșună+
 • Solk Kiwi, mere, pepene verde, lamaie.

manichiură Toamna poate fi decorat cu frunze multicolore, picăturile de ploaie, boabe, desene ciuperci. Pentru setul de autumnal pe Halloween, puteți trage scorpion, dovleci amenințători, cranii, web și atribute similare.

În timpul iernii, puteți efectua un design în vrac sub textura tricotată, trageți jucării de Anul Nou, ramuri de brad cu zăpadă, cerb, oameni de zăpadă.

Primăvara poate fi recurs la subiecte florale.

De asemenea, puteți desena imagini geometrice de la Marigolds. Astăzi, triunghiurile extinse sunt în special la modă, linii cu puncte situate pe ele și forme geometrice goale, precum și animalele trase în stil geometric. Desene etnice la modă create de puncte și linii.

Incredibil de popular dantelă, monogramă și flori volumetrice. Cochilii relevante, pene de păsări, ochi, coroane, buze, cusături și inimi.

Cum de a desena?

La desenul obține o convexă, trebuie să faci spumă. De exemplu, pentru coroana de aur, va trebui să aplicați mai întâi conturul negru al modelului și numai după aceea puteți aplica vopseaua de aur deasupra.

Dacă intenționați să utilizați un gel de modelare, ei nu vor trebui să atragă atât de mult cât de mult pentru a câștiga imaginea, folosind pentru această perie.

În aceste scopuri, materialul trebuie mai întâi de a lovi o scădere a unghiului și închinarea suplimentară, simulând forma.

Dacă intenționați să faceți o floare, va trebui să obțineți un gel pentru fiecare petală, așezându-l în locul potrivit și o perie mică de întindere. Puteți lua un gel colorat. Dacă doriți să trageți un trandafir la toate unghiile, trebuie să efectuați un fel de spirală, câștigând un gel și să le îndepliniți petală petală. Când se trage fluture, greutatea câștigată se întinde cu o perie. O astfel de manichiură poate fi decorată cu pietre mici și bule.

Citește mai mult  Cum să faci un lac de manichiură Matte?

Pentru a face o linie plată, trebuie să luați o linie (perie cu păr lung). Este necesar să-l petreacă pe placa de unghii rapid și cu încredere. Dacă aveți nevoie de o linie curbă, ar trebui să fie, de asemenea, unite, a făcut rapid, fără a gestiona. Garniturile sunt foarte confortabile în lucrare, vopseaua recrutată cade pe unghii fără probleme și uniform.

Orice desen are propriile sale nuanțe de execuție. De exemplu, după fiecare etapă de desen, trebuie să uscați designul într-o lampă specială, astfel încât vopselele să nu semească în pata de culoare incomprehensibilă.

Luați în considerare fundamentele creării mai multor imagini.

Bucle

Buclele de diferite tipuri pot decora chiar si manichiura cea mai laconică. În același timp, astfel încât acestea arată frumos și profesional, va trebui să înveți să folosiți perii lungi de păr. PENTRU UTILIZAREA UTILIZĂRILOR DOTĂTORILOR THINE „7 păr”. Tassel ridică vopsea, puneți-l în locul potrivit și efectuați o linie curbată. În același timp, o picătură de frumos îngust va fi obținut mai întâi, iar capătul liniei va fi foarte subtilă, ceea ce va permite diferite buchete și intercalare din bucle.

Pentru acest principiu, puteți crea bucle și de tip spirală. In plus, ele sunt într-adevăr combinate într-un singur model care se extinde pe toată zona plăcii de unghii. După uscare bucle, aveți posibilitatea de calificare, acoperirea cu lac de argint. Dacă doriți să dea volumul de dantele pictate, puteți presara imediat cu zahăr acrilic și se usucă în lampă. Design-ul va primi foarte frumos și neobișnuit.

Opțional, puteți decora cu pietricele sau agresori.

Fructe

Fructele pot fi desena diferit. În același timp, mai ales frumos se uita în tăietură. Dacă aveți nevoie pentru a trage, de exemplu, kiwi, în primul rând a face un substrat verde de fundal. Apoi luați o perie cu păr de lungime medie, dați-o în vopsea albă și trageți un nucleu de fructe sub forma unui semicerc. După vopsea albă sunt crescuți cu vârful și trageți o dungă, trăgând linia de la marginea cuiului la miez.

În continuare este crescută cu o vopsea neagră cu partea de sus și trageți-o cu o lovitură între alb. Apoi luați un pigment alb și, fără a rupe partea de sus, ei pictează corpul mai luminos. După aceea, Dottom a pus boabe negre, rămân strălucirea albă. Luați baza și cu ajutorul picăturilor Dotca. După proiectarea de etanșare.

Flori

    Vizionând flori făcute în tehnician de înflorire. Face ca ei să poată fi literalmente în câteva minute. După ce a vopsit unghia pe el, se aplică o bază specială cu efectul înfloririi (răspândirii). Imediat după aceea, o perie subțire, cu o lungime medie, trageți o fulg de zăpadă cu șase raze. În același timp, toată lumea este îndepărtată de la mijloc. Pentru desen, utilizați lacuri cu efect de împrăștiere fie geluri.

    Desenul se va răspândi, liniile se vor transforma în petalele literalmente pentru o jumătate de minut. De îndată ce se atinge rezultatul de scor dorit, designul este trimis la lampă. Apoi, între petalele atrage alte linii, de data aceasta le-a petrecut spre mijloc. Așteptând din nou până când se răspândesc și se transformă în petale și se usucă imediat în lampă. După ce rămân doar în unele locuri pentru a rezuma contururile petalelor de vopsea albă.

    În mijloc, puteți să lipiți pietrele sau pietricele spumante.

    Cum de a desena flori pe marigolds, veți învăța din următorul videoclip.

    Evaluează articolul
    ( Încă nu există evaluări )
    Adaugă comentarii

    ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: