Cum de a face luna lac gel de manichiură?

Cum de a face luna lac gel de manichiură?

Gel este un material lăcaș foarte popular pentru a crea o manichiura pentru un timp destul de lung. beneficiile sale distinctive sunt practic și versatilitatea, datorită căreia, la crearea unui Neil-proiectare, pot fi utilizate diverse tehnici, inclusiv o direcție destul de relevantă – lunar manichiura.

opt

Fotografii

Caracteristicile designului

Astăzi, manichiura este o parte integrantă a imaginii unei femei, astfel încât fiecare reprezentant al sexului frumos caută să țină pasul cu vremurile și de a folosi tehnici numai topice pentru nil-Art.

In ceea ce priveste manichiura lunar, atunci un astfel de design de cuie in moda a fost pentru o lungă perioadă de timp, și este astăzi că acest design este la apogeul popularității sale.

Principala caracteristică a tehnologiei este versatilitatea, precum și ușurința de execuție, astfel încât chiar și noii veniți să poată face unghiile în acest design la domiciliu în prezența unei cantități minime de materiale necesare și o anumită practică. În plus, astăzi nu există un cadru riguros pentru designul culorilor, astfel încât francezul invers poate fi executat în diferite versiuni și nuanțe.

Puteți selecta mai multe modalități de a efectua Neil Art, care va avea diferențele lor.

 • Lacul de gel de manichiură lunar poate varia în funcție de forma. Prin urmare, godeurile de pe placa de unghii sunt sub forma unui arc standard, semicerc, un triunghi, precum și o bandă netedă.

 • Clasa design bazat pe paleta de culori a lacurilor, precum și materiale decorative suplimentare. În timpul executării manichiurii, pietrele pot fi aplicate, pulbere, precum și folii și o serie de alte materiale, cu ajutorul decorării godeurilor pe unghii. În plus, alegând cea mai reușită combinație de două culori, puteți efectua design în orice schemă de culori. Sarcina principală în timpul selecției nuanțelor este contrastul lor împotriva fundalului celuilalt.

De asemenea, manichiura lunară este completată în mod activ și combinată cu capacul de unghii francezi, amprentele de murdărie și florale.

  • Tehnica Neil-Art. Astăzi există mai multe metode comune de proiectare a unghiilor în acest design, care se bazează pe setul de unelte utilizate. Maeștrii și începătorii sunt folosiți în șabloane de lucru pentru găuri, precum și o perie subțire pentru crearea manuală a francezului invers. Ca a treia versiune proeminențează folia.

  Potrivit profesioniști, manichiura lunar este la fel de necesar să se uite la ambele unghiile lungi și scurte. În plus, placa de unghii poate avea o formă complet nithe că aceasta nu va afecta rezultatul final, iar manichiura va arata frumos și elegant. Există mai multe secrete care folosesc în mod activ la crearea vrajitori astfel de proiectare a. De exemplu, pentru a face vizual unghiilor mai mult și elegant, în loc de obicei pe jumătate corrurt, clienții trage linie la baza unghiei sub forma unui colț.

  De asemenea, această versiune a manichiurii este perfect armonizată cu cele mai recente inovații printre materialele pentru decorul unghiilor. În timpul colorarea unghiilor, se folosesc lacuri cu gel mat, autocolante, precum și combinarea a două sau mai multe stiluri, ceea ce permite manichiura lunar pentru a fi luate în considerare opțiunea de proiectare cel mai de succes și universală.

  Combinație de flori

  Avantajul versiunii de manichiură în cauză este absența oricărui cadru față de designul de culoare, paramount în această chestiune este timpul anului în afara ferestrei, precum și zborul de expert și client.

  Singurul lucru care nu este binevenit în acest design nou este combinația rapidă de nuanțe de bază care nu vor fi armonizate între ele.

  Pentru a face bine godeuri frumoase pe unghii, merită să luați un lac de gel de contrast. O variantă este de succes și foarte populară, în care numai gaura este marcată, iar restul cuiului este întocmit cu un lac transparent sau dimpotrivă – este lăsată incoloră. Este permisă utilizarea culorilor saturate pentru colorare, de exemplu, nuanțe negre sau roșii sau execuția unei manichiură lunară în culori pastelate mai relaxate.

  Cel mai adesea, manichiura Lunii este întocmită cu un roșu de bază în combinație cu alb. De asemenea, în opțiunile de retro, în cazul în care tonul de burgundă sau cireșe este selectat ca bază.

  Specialiștii recomandă completarea unei astfel de manichiură cu un suport în ton.

  Culoarea neagră a fost întotdeauna și va fi relevantă și atât o versiune lucioasă, cât și mată. O astfel de acoperire va arăta cât mai mult posibil, dar lucrează cu această culoare necesită maeștrii de precizie și desenul clar al tuturor liniilor de bază.

  Printre opțiunile populare pentru combinații cu culoarea întunecată, puteți aloca idei cu ton de argint, aur sau alb mat.

  Nu mai puțin avantaj, mai ales în perioada de primăvară, va fi o manichiură lunară cu lac alb. Această culoare este practică și în același timp versatilă, deoarece poate favoriza în combinație cu orice altă nuanță a stratului de acoperire. Cel mai adesea alb este utilizat împreună cu culoare cărămizie, clasic este de asemenea popular atunci când desenul sau modelul folosește tonuri de alb-negru.

  Destul de succes sunt opțiunile în care un lac bej este luat ca bază, care este completat de culoarea burgundă, negru sau aur.

  Ideile manichiurii lunare sunt foarte populare atunci când o nuanță metalică este prezentă în compoziție. Pentru vara sau manichiura primavara, de obicei este recomandat pentru a crea un design în soluții albastru, roz, galben sau verde.

  De ce ai nevoie?

  Efectuarea unei manichiuri lunare populare Necesită următoarele materiale și instrumente pentru muncă:

  • Lampa pentru acoperire de uscare+
  • Două culori lacuri, precum și acoperire de bază și de finisare+
  • Degresant pentru placă de unghii+
  • Discuri țesute de bumbac+
  • Orașul de chuticultură portocaliu+
  • acetonă sau îndepărtarea lacului+
  • Pentru a alege de la: șabloane, perie sau folie+
  • Materiale pentru decor, după cum este necesar.

  Dacă se planifică utilizarea foliei, va avea nevoie suplimentar de lipici și foarfece de manichiură pentru aceasta. Desenarea unui ciucuri arc necesită un instrument adecvat. Este important să luăm corect grosimea ciucurilor, astfel încât designul să fie creat arată frumos, luxos și îngrijit.

  Înainte de a lucra cu lacuri de gel, se recomandă efectuarea unei manichiură igienă în avans și setați placa de unghii forma și lungimea dorită.

  Cum de a desena?

   Pentru a crea o frumoasa Lunar Neil-Art folosind Stencils, Este necesar să fiți ghidați de următoarele instrucțiuni pas cu pas.

   • După efectuarea procesării standard a unghiilor, este necesar să mutați cu atenție cuticula de pe placa de unghii și să degresați unghia pentru a asigura o adeziune maximă a materialului cu suprafața. Dați facilității să se usuce și să se evapore.
   • Efectuați colorarea cu compoziția de bază și uscați-o în lampă. Pentru aceasta va fi suficientă 30 de secunde.
   • Apoi, alcătuiți unghiile una dintre culorile principale într-un singur strat. Trimiteți o acoperire de uscare în lampă UV.

   • Urmați cel de-al doilea strat și este bine să-l uscați. Timpul de procesare recomandat – un minut și jumătate.
   • Următorul pas va fi plasat pe placa de unghii de șabloane de manichiură, urmată de colorarea limitelor celui de-al doilea lac de culoare. După îndepărtarea șabloanelor, unghiile trebuie să fie uscate din nou în lampă.
   • Stratul final va fi stratul de finisare, care are nevoie și de fixare cu ultraviolete.

   Ca supliment, puteți utiliza materiale decorative pentru decorarea arcului sau unghiilor la intersecția a două nuanțe. În concluzie, placa de unghii trebuie ștersă cu un lichid pentru îndepărtarea lacului și pe cuticula pentru a aplica uleiul de nutrienți sau cremă.

   Următoarea opțiune pentru designul Neur efectuează o metodă cu folie. Pentru a obține rezultatul dorit, este necesar să se predea din material elementele sub forma unui semicerc sau a oricărei alte forme geometrice după cum doriți.

   Tehnologia creării unei manichiură lunară cu folie arată așa.

   • Mai întâi trebuie să efectuați colorarea unghiilor în culoarea de bază selectată.
   • Lângă zona din apropierea rădăcinii cuiului, trebuie să aplicați un adeziv special, așteptați un pic pentru a deveni incolor. După aceea, fixați tăieturile de folii de culoare pe compoziție, apăsați cu un baston sau alt instrument la unghii.
   • Apoi îndepărtați folia, în locul său, stratul de acoperire va dobândi umbra dorită, iar forma sondei va fi o formă similară de folie.
   • Pentru efectul de fixare, placa de unghii este recomandată pentru a acoperi linia de sosire și se usucă în lampă.

   Folia de manichiură poate fi netedă sau texturată, tipul de material poate fi selectat pe baza preferințelor de gust personale.

    Pentru a face manichiura lunar cu perii, trebuie să rămânem la aceste instrucțiuni.

    • Primul strat pe unghii va fi un strat transparent de bază care trebuie să fie uscat sub raze ultraviolete de aproximativ un minut.
    • După aceea, placa de unghii trebuie acoperit cu două straturi de lac gel de uscare în timp ce fiecare în lampă.
    • După crearea unei baze de culoare pe unghii, aveți nevoie pentru a trage un „zâmbet“, cu o perie, ceea ce face desenul ușor și încet, astfel încât toate godeurile sunt aceleași. Urmatoarele unghiile trebuie să fie uscate în lampă.
    • Ultimul strat pe unghii va fi finisajul, care, de asemenea succese câteva minute în lampa de ambreiaj.

    Exemple frumoase

    Pentru evenimente solemne, combinația de aur și luciu negru nobil va fi o versiune de lux a manichiurii lunar. o astfel de nil-design este perfect pentru orice imagine selectată și dulap, și pâlpâire de aur va scoate in evidenta frumusetea si sarcina starea de spirit festiv.

    Pentru a completa decorul festiv, merită să se concentreze pe un cui cu ajutorul străpunurilor care se potrivesc perfect în conceptul general.

    Pentru cei care preferă să rămână mereu în tendință, atunci când selectați o manichiură lunară pentru orice ocazie, merită o preferință față de compoziția cu un decor de unghii din oțel metalic, unde culoarea de bază va fi pulbere de catifea gri. Pe un deget este focalizat, realizat în negru mat.

    Un astfel de design va fi universal și, în același timp, alegerea spectaculoasă pentru femeile elegante și confidențiale.

    Ca o manichiură strălucitoare și atractivă în tehnica lunară, puteți alege o opțiune extraordinară, dar foarte atractivă unghii Polka Dot. Manichiura este garantată pentru a atrage atenția, iar combinația de nuanțe blânde de negru și rece, cu accente pe mai multe degete, va completa imaginea și va aduce note jucăușite.

    Despre cum să faci lac de manichiură Lunar, să te uiți în următorul videoclip.

    Evaluează articolul
    ( Încă nu există evaluări )
    Adaugă comentarii

    ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: