Cum de a prelungi vizual unghiile?

Cum de a prelungi vizual unghiile?

Spectaculos Neil-arta nu depinde numai de tendințele modei și a relațiilor armonioase în modul. Este foarte important de a alege culoarea potrivita, care vine de tipul de piele și vizual face ca forma unghiilor este elegant. În plus, în cazul în care lungimea nu este norocos, aveți nevoie pentru a ridica de proiectare ecologică. Se extinde vizual unghiile, da forma ușurinței degetelor si feminitate. manichiura Gânditor este capabil să transforme radical mâinile tale.

Forma de unghii

O abordare competentă la alegerea formei plăcilor de unghii este foarte importantă. Trebuie avut în vedere faptul că unghiile prea lungi nu mai sunt relevante, atât de scurt și de lungime medie sunt mai preferabile acum. Dacă forma naturală este destul de îngustă, atunci unghiul vizual va arăta armonios și, dacă este larg, atunci este necesar să se țină cont de caracteristicile și să atingă efectul optic al harului.

Cele mai potrivite opțiuni care se extind degetele pot fi luate în considerare următoarele.

 • Oval – forma perfectă care este potrivită pentru aproape orice degete și plăci de unghii. Acesta este un real clasic – universal, restrângere vizual, foarte elegant și feminin.
 • Forma dreptunghiului – Nu este potrivit pentru cei care au un unghii de tip larg. În ciuda faptului că un astfel de formular trage bine lungimea, dar funcționează în cazurile în care există găuri înguste.
 • Acut – o formă destul de provocatoare la care este necesar să se observe măsura, altfel puteți exagera cu ușurință și unghiul va arăta urât.
Citește mai mult  Recomandări pentru utilizarea polietului de unghii și exemple de proiectare de manichiură

Culoare care prelungește

Paleta potrivită poate face mult nu numai atunci când alegeți o rochie, ci și o compoziție neuronală. Prin urmare, merită să ascultați recomandările de stilisti profesioniști. Ei insistă că nuanțele luminoase sunt scurtate vizual, iar întunericul – se extinde, dă harul. Acest lucru nu înseamnă că gamma sumbră este cea mai bună opțiune. Atenția trebuie acordată paletelor de nuanțe adânci și saturate.

Opțiuni ideale pentru alungirea optică:

 • Albastru inchis – Paleta nobilă care nu arata prea mult este un fundal frumos pentru o varietate de design+
 • Vinul de boabe, incredibil de bogat în nuanțe, în orice situație pare foarte câștigat și elegant, perfect combinat cu decor+
 • Emerald Green – Apăsați ultimele sezoane, statutul și opțiunea non-trivială, care arată grozav într-un duet cu elemente diferite.

Dacă nu vă plac tonurile întunecate sau sunt imposibile din cauza codului de îmbrăcăminte, acordați atenție nyl-artei nude la modă. Ar trebui să fie evidențiată pe culori neutre, reținut, moale, care sunt atent și costisitoare, dar nu este prea activ alocat.

Tipuri optime de proiectare

Nu este suficient pentru a alege culoarea potrivita si forma. desen sau nereușită de proiectare poate fi luată înapoi redus la nici un efort. Noi aducem la cunoștință în variantele câștig-câștig de Neil Art, care se adauga vizual lungimea unghiilor si degetelor.

Franch

Aceasta este o manichiura clasica, avantajul principal al care este universalitatea. unghii scurte manichiura frantuzeasca da lungimi datorită reducerii, imitând reflectarea plăcii. Acest rezistent Neil-arta pastreaza perfect aspectul original suficient de lung, de aceea este recomandat să o efectueze cu acoperiri de gel. Această opțiune va permite plăcile sale să crească imperceptibil și vizual face spectaciness nu pierde și precizie. nuanțe neutre fac posibilă utilizarea franceză, chiar și în condiții stricte de rochie de cod.

Citește mai mult  Caracteristici de produse de unghii Kodi profesionale

Moon Manicure

Această tendință a ultimilor ani nu este nimic mai mult decât versiunea inversă a Franch. Vizual, se lungește plăcile datorită decorarea sondei printr-un semicerc sau un unghi ascuțit. Se poate da vina atât lac transparent și strălucitor, lumina sau contrastul. O tranziție bruscă între sondă și fundalul principal face suprafața unghiilor vizuale mai. Puteți să-l efectua atât în ​​nuanțe luminoase și neutre.

Geometrie

Foarte tendință la modă în ultimele sezoane, dar funcționează pentru alungire cu rezervare – localizarea orizontală a elementelor este exclusă. Nu contează ce forme geometrice și linii vă va prefera, dar acestea ar trebui să fie pe verticală. În plus, pentru a alege opțiuni înguste, alungite: de oval, dreptunghiuri, triunghiuri, linii.

Marea mișcare – culori contrastante, de exemplu, cifre negre pe un fundal de culoare deschisă.

minimalismul nud

nuanțe neutre ale corpului, nu numai in trend, dar, de asemenea, vizual capabil de a da harul de a degetelor. Un astfel de design elegant, rafinat este adecvat în aproape orice situație. Elegant, alegerea concis pentru femeie reală – Design minimalismul. linii subțiri, puncte de lucru verticale, perfect pentru lungirea.

Sovietici de designeri

Decor este un element manichiura important pe care este capabil de a decora compoziția și da expresivitate. Luați în considerare ce pot fi folosite tehnici în cazul în care unghiile sunt scurte.

 • Shine, efectul de orbire, sclipici, acoperire oglinda – trage perfect placa unghiilor de vedere vizual. Alege lacuri lucioase, acoperiri perla mama-in-ochi, utilizarea straluci ca decor.
 • Evitați nuanțe întunecate în manichiura frantuzeasca, sfaturi luminoase sunt mai potrivite aici.
 • model vertical pot fi diverse: floare pe un picior lung, valuri întinse, ornamente, modele, linii subțiri sunt preferabile largi.
 • Frumoasa compozitie – triunghi la baza, îngustarea la partea de sus.
 • Nu da vina cui de pe laturile – doar 1 sau 2 mm, fără lac se va face placa deja.
Citește mai mult  Întocmim un frumos manichiura luna roșu

Alegerea unui strat nud, se concentreze pe nuanta pielii.

Despre cum se prelungi vizual unghiile, consultați următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: