Cum la domiciliu să scoateți șelacul de la unghii?

Cum la domiciliu să scoateți șelacul de la unghii?

Există situații când trebuie să scapi de manichiură acasă. Cu un lac convențional, este ușor de făcut. Dar dacă Shellac este aplicat la unghii, va trebui să hardar greu. Cu toate acestea, această sarcină este destul de îndeplinită. Acest articol vă va ajuta să aflați ce metode puteți elimina șelacul de la gălbenele, fără a contacta salonul.

Este posibil să scoateți șelacul pe cont propriu?

Această acoperire poloneză de unghii a apărut în sfera manichiurii în 2010. Shellac a câștigat imediat popularitatea, deoarece această compoziție are proprietăți unice și mai favorabile (în comparație cu lacurile obișnuite). Se poate spune că acest lucru este un fel de combinare a două componente: lac de culori și gel de armare. Datorită acestui fapt, stratul de acoperire de pe unghii deține mult mai mult.

O astfel de rezistență sporită a adus, de asemenea, unele inconveniente. Pentru a îndepărta cu gălbenele, o astfel de acoperire nu a fost validă prin mijloacele ușor de îndepărtat unghiile obișnuite. Adevărat, pentru saloanele de manichiură, a devenit un bonus mare. Acum, clienții se întorc adesea la maestru nu numai pentru a pune manichiura, dar și pentru a scăpa de el. Cu toate acestea, mulți oameni nu s-au temut să încerce să tragă un șelac de la unghia casei.

Metoda de eșantioane și erori, fetele inventive au fost încă capabile să găsească modalități simple și mijloace cu care puteți efectua în mod independent o astfel de procedură.

Ce să eliminați?

Scoateți Shellacul nu va fi capabil să devină rapid, așa că stocați o răbdare. În medie, întregul proces durează aproximativ o oră.

În saloane, această procedură se desfășoară mai repede. Maeștrii profesioniști utilizează două modalități de a elimina o astfel de acoperire cu unghii.

 • Unul dintre ele este că stratul de șellac este tratat pentru prima dată cu compoziții de solvent. Pentru aceasta, degetele cu manichiură sunt înfășurate cu mini-comprese cu lichid special. După ce stratul se înmoaie, acesta este îndepărtat de o modalitate mecanică blândă. Alternativă la această metodă de scădere a Shellaca este disponibilă pentru utilizare la domiciliu. Acesta va fi descris în detaliu mai jos.
 • A doua metodă nu a apărut cu mult timp în urmă. Acoperirea este procesată de o mașină specială pentru o manichiură care are un strat Shellack. Acest aparat este numit Mill. Această metodă este mai potrivită pentru unghiile acrilice. Prelucrarea mecanică curată nu afectează granulele extinse, în timp ce solvenții pot avea un efect negativ asupra stratului acrilic.

Pentru a elimina corect acoperirea Shellak și nu dăunează unghiilor, Acesta va dura în avans pentru a pregăti instrumentele necesare și materialele auxiliare.

 • Mai multe discuri de bumbac sau bucăți de tifon. Ei vor trebui să fie umeziți în lichid de solvent și se aplică plăcilor de unghii. Prin urmare, pentru comoditate, în avans, le face în prealabil cu bucăți de dimensiuni mici, care vor acoperi complet fiecare unghi. Dacă utilizați tifon, piesele trebuie să fie pliate în 3-4 straturi.
 • Folie sau lenjerie specială de unghii silicon. Fixarea capacelor de fixare pot fi achiziționate în magazine. Ele sunt vândute de seturi și foarte convenabile de utilizat. Ele pot fi folosite un număr mare de ori, doar spălarea și uscarea după fiecare aplicație. Folie – o opțiune mai accesibilă și mai economică. Taie-l cu benzi largi de 2 ori mai mare de unghiile tale. Lungimea acestor benzi ar trebui să fie astfel încât să fie suficientă pentru că 3-4 se întoarce în jurul phanalanului de sus.
 • Lichid pentru îndepărtarea lacului gelului. Orice instrument care conține acetonă este, de asemenea.
 • Woods de lemn portocaliu, care sa bucurat de bifarea cuticulei. Acest lucru este în mod convenabil crezând rămășițele stratului adăpostit de la plăcile de unghii.
 • Pilotarea rigidității medii pentru lustruire, precum și un picior abraziv rigid. Al doilea este util pentru numărul de protecție superioară și cel mai dens strat de acoperire cu lac, așa-numitul top.
 • Cremă de grăsime hidratantă sau ulei de struguri.

Acesta este un set standard pentru cea mai convenabilă și mai eficientă ridicare a șelacului acasă.

Dacă nici un fluid special, nici fonduri care conțin acetonă de la dvs. la domiciliu s-au dovedit a fi înlocuite cu alcool izopropilic. Această substanță dizolvă, de asemenea, o acoperire solidă bine. Acest remediu este vândut în produse chimice și magazine de uz casnic. Merită doar să ne amintim că, în cazul în care decideți să utilizați alcool izopropilic, nu trebuie să-l păstrați pe unghii mai mult de 15 minute.

Pentru ambalarea degetelor în loc de folie, puteți utiliza filmul alimentar.

Procedura de eliminare a stratului lacului folosind folie sau căptușeală.

 • Tratați pielea unghiei sau a uleiului. Acest lucru vă va ajuta să îl protejați de efectele compoziției solventului.
 • Suprafața costurilor de acoperire shellate este un pic pentru a se ocupa cu un panou de măcinare pentru a îndepărta cel mai stabil strat superior. Această procedură nu este obligatorie, însă punerea sa în aplicare va reduce în mod semnificativ timpul de înmuiere a lacului.
 • Discurile de cabană sau bucățile de tifon ar trebui să fie umezite abundent într-o compoziție specială sau în acetonă. Fiecare piesă umezită trebuie aplicată pe placa de unghii, astfel încât să o acopere complet.
 • Peste materialul impregnat cu solventul, este necesar să se înfășoare folie. Este necesar ca în mai multe straturi să vină pe vârful fiecărui deget și să fixați marginea liberă superioară sub forma unui con. Folia ar trebui să se potrivească strâns la Top Falange. În loc de folie, puteți profita de capace speciale de silicon. Ele sunt ușoare și convenabile să se poarte pe degetul deasupra bucăților de discuri de bumbac. Timpul de procesare al stratului Shellac într-o astfel de cale este de 15-20 de minute. Este atât de mult timp să păstrați degetele în folie. Mâinile în același timp coborâți palmele. Aceasta va asigura distribuția cea mai uniformă a compoziției pe plăcile de unghii.
 • La expirarea perioadei de mai sus, folie sau de fixare a suprapunerilor împreună cu discurile de bumbac sunt îndepărtate din degete. Acoperirea ar trebui să piardă integritatea și să înceapă peeling în fragmente mici.
 • Shellac înmuiat ușor îndepărtat cu un capăt plat al unui stick portocaliu. Fragmentele dificile de evacuare vor trebui să re-proceseze acetonă și să repete procedura pentru răzuirea stratului lacului.
 • Cuiele de suprafață tratează găleala de măcinare.

LELANCA Îndepărtarea cu un mod alternativ.

 • Etapa pregătitoare este identică: mâinile trebuie spălate, ștergeți și aplicați pe pielea degetelor în jurul plăcilor de unghii de înmuiere.
 • Într-un recipient mic de sticlă sau porțelan, se toarnă acetonă sau agentul de îndepărtare a lacului de gel. Un astfel de număr de fluid este necesar, astfel încât să puteți scufunda falța superioară a degetelor.
 • Fiecare deget se transformă în jurul unei bucăți mici de plasture într-un singur strat. Principalul lucru este că tencuiala a acoperit plăcile de unghii.
 • Scufundați falangele superioare ale degetelor în lichid și așteptați 10-15 minute.
 • Apoi, tencuiala poate fi eliminată. Înmuiați în soluția Shellac, ne îndepărtăm cu un stick portocaliu.
 • Etapa finală este măcinarea plăcilor de unghii.

Îndepărtarea protejată fără rău

Pentru a nu vă aduce rău unghiilor Unele erori ar trebui să evite.

 • Nu încercați niciodată să tăiați o acoperire solidă cu stâlpi metalici din metal și alte instrumente ascuțite. Acest lucru este plin de leziuni de unghii, ca să nu mai vorbim de aspectul stricat al plăcilor de unghii.
 • Când vărsați stratul superior de acoperire, nu exagerați-l. Dacă vă șlefuiți suprafața stratului adăpostit prea intens, atunci puteți deteriora unghia. Plăcile de unghii stricate vor trebui să trateze și să restaureze.
 • Shellac trebuie să se înmoaie cu siguranță. Dar utilizarea în acest scop, benzina, kerosenul sau acizii sunt strict contraindicați. Solvenții nu ar trebui să fie prea agresivi. Din substanțele enumerate, pielea și unghiile vor suferi foarte mult.
 • Conform observațiilor specialiștilor, dizolvarea și distrugerea șelacului de la plăcile de unghii depind de temperatura ambiantă. Acoperirea este mai greu de îndepărtat, dacă în cameră este rece sau într-o femeie în timpul procedurii de mână la rece. La domiciliu ar trebui, de asemenea, să aibă grijă de condițiile de temperatură. Multe fete încălzesc degetele înfășurate cu un uscător de păr și susțin că accelerează semnificativ și facilitează întregul proces de îndepărtare a manichiurii.

Precauții în timpul procedurii:

 • Când contactați acetonă sau lichid de solvent, aveți grijă la senzațiile dvs. Dacă simțiți că degetele voastre rănesc, ei simt arsuri, furnicături sau alte senzații neplăcute, întrerupe imediat procedura. Astfel de manifestări pot fi un semn al unei reacții alergice sau a iritării severe a pielii.
 • Chiar și fluidele de îndepărtare a lacurilor profesionale sunt suficient de toxice. Ele fac un miros ascuțit și la o concentrație ridicată în aerul inhalat poate provoca iritarea tractului respirator și a organelor. Prin urmare, eliminarea unui acoperiș de lac cu astfel de fonduri trebuie efectuată într-o cameră bine ventilată.
 • Evitați contactul cu lichide agresive de dizolvare cu membrane mucoase sau cu zone de piele deteriorate.

Îngrijire după eliminare

Pentru a menține unghiile sănătoase, puternice și frumoase, este important să efectuați în mod regulat proceduri de îngrijire a acestora. Procesul de îndepărtare a stratului adăpostit implică contactul cu compozițiile de solvenți agresivi, Prin urmare, după o astfel de procedură traumatică, ar trebui luate o serie de măsuri pentru a restabili plăcile de unghii.

 • Băi de sare de iod întăresc perfect unghiile. Într-un recipient mic, se toarnă 150-200 ml de apă caldă. Adăugați 1 St. Sare lingură (marină mai bună) și câteva picături de iod. Soluția trebuie să fie ușor vopsită într-o nuanță brună. Țineți degetele în baie 15-20 de minute.
 • În soluția salină, puteți adăuga uleiuri esențiale de pin, bergamot, lavandă. Un efect de sănătate excelent este uleiurile esențiale de fructe citrice: portocaliu, lămâie, grapefruit.

 • Tratați decolările de pe bază de plante. Ele pot fi preparate din șarpe, urzică, coajă de stejar, mușețel. Materiile prime luate în cantitatea de 1 lingură ar trebui să se topească un pahar de apă clocotită și se lasă într-un termos închis timp de o jumătate de oră. După – Decoction la tulpina și se răcește la cald. Pentru un efect mai bun, puteți adăuga la baia din plante a sarei de mare iodată.
 • Infuzia de margarete, gătite pe bere, este, de asemenea, o unelte de rezervor de casă bune. Un pahar de bere întunecată trebuie încălzit într-o cratiță emailată, dar nu fierbe. La termos se toarnă 1 st. Lingura de mușețel zdrobite și se toarnă bere fierbinte. Insistați amestecul timp de 15-20 minute, apoi treceți și dați un pic rece. Aplicați compoziția rezultată sub formă de lansare de aproximativ 15 minute. Această rețetă oferă rezultate excelente și poate fi folosit în fiecare zi fără a vă aduce rău apariției și stării unghiilor.
 • Sucul de lamaie este foarte util pentru plăcile de unghii. Este bogat în vitamina C și are o albire moale, restabilind și accelerând creșterea grandiilor. Pentru a atenua acizii conținuți în sucul de lămâie, agentul este utilizat în amestec cu glicerină și miere. Pentru a pregăti compoziția terapeutică, trebuie să amestecați componentele în următoarele proporții: 100 de grame de glicerină, 1 st. Lingura de miere, 2 st. Linguri de suc proaspăt. Astfel încât procedura este confortabilă, amestecul este mai bine să se încălzească până la o stare caldă. Instrumente aplicate sub formă de baie. Degetele trebuie să fie scufundate într-un amestec cald timp de 15-20 de minute.

       • După fiecare procedură de vindecare, este utilă lubrifierea unghiilor și a pielii în jurul lor cu creme sau uleiuri nutritive. După aceea, mânerul arată întotdeauna strălucitor și bine îngrijit.
       • Puteți achiziționa creme speciale de consolidare și wellness sau geluri de unghii. Acestea includ vitamine și componente terapeutice. De asemenea, plăcile de unghii reacționează bine la prelucrarea cremei nutritive convenționale sau a uleiului de oase de struguri.

       Cum să eliminați Shellac acasă, uitați-vă în următorul videoclip.

       Evaluează articolul
       ( Încă nu există evaluări )
       Adaugă comentarii

       ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: