Cum să clei cursoare pe lac cu gel?

Cum să clei cursoare pe lac cu gel?

Tendința de a decora unghiile cu cursoare astăzi este una dintre cele mai populare în Neil-Art. Acestea sunt luminoase și frumoase, și, uneori, ele sunt ca o pictura manuala. Cu toate acestea, în ciuda faptului că au apărut deja pentru o lungă perioadă de timp, pentru a le utiliza în mod corect nu poate. Să se concentreze în mai multe detalii cu privire la modul de a lipi cursoare pe lac cu gel.

Caracteristicile materialului

De multe ori cursoare numesc tot felul de autocolante de unghii, care este doar în vânzare. Cu toate acestea, este de imagini de apa cu un strat superior protector și un substrat de hârtie. Ele sunt subțiri, cu excepția stratului de protecție, au un film de lucru cu drawdrid. În funcție de specie, filmul poate avea o culoare clară, fie, precum fundal alb-negru.

Cursoarele se pot oferi suprapunere completă a întregului unghii accent sau decorarea unei părți. Și, prin urmare, acestea sunt împărțite în două tipuri: photodizayne și appliques pe un fundal transparent. Procesul de transfer al imaginii va fi de a elimina filmului din baza de hârtie și fixați-l pe suprafața unghiei pregătit pentru proiectarea. Nu contează culoarea imaginii, nici efectul acesteia sau dimensiunea.

Sliders vinde de seturi, fiecare dintre care se distinge printr-o anumită gamă de culori și tema. În același timp, adesea imagini de perechi cu un model simetric, care este convenabil să selectați o opțiune pentru a focaliza o placă de unghii specifice. Mărcile comerciale produc seturi separate pentru mâini și picioare care diferă în numărul de glisante și dimensiunea acestora.

Instrumente și materiale necesare

Pentru a lucra cu designul glisorului, veți avea nevoie de o perie plană și un pensetă. În plus, comandantul poate pregăti o copita de cauciuc special, care va fi capabilă să submineze compoziția de măturat sub Aqua-autocolant. Merită să înțelegeți că fluxul de lucru va include etapa de manichiură igienă. Prin urmare, materialele și adaptările obligatorii vor fi:

 • Lampa de uscare+
 • Portocaliu sau împingere+
 • Servetele de manichiură+
 • Degresant+
 • Materialul de bază+
 • Finalizați haina+

 • Stratul de pigment pentru substrat+
 • Decor (opțional)+
 • Gâscă+
 • Unelte de îndepărtare a cuticulei+
 • foarfece de unghii+
 • Moale de măcinare și picior+
 • Ape calde.
Citește mai mult  Manichiura alb-negru: secrete de creare a unui design unic si idei de design frumoase

Gătitul cuie

Lipici pe cursoare inutil unghiile nepregătite. manichiura igienică trebuie să fie un pas obligatoriu pentru a efectua proiectare. În primul rând, unghiile dau forma potrivita si lungime, acestea sunt aplicate la agentul de înmuiere pentru îndepărtarea cuticula. După aceea, degetele sunt coborâte în baie timp de câteva minute, apoi se șterge uscat și ridicați cuticulei, sulfice în Pesigi.

O bagheta trece in jurul unghiei prin verificarea calității muncii, după cum este necesar să se taie din nou ceea ce a mers în jurul pentru prima dată. După aceea, degetele sunt unse cu ulei. În cazul în care uleiul nu utilizează, ei încep imediat la eliminarea bug-ul lucios. Apoi, peria este opil îndepărtat, după pensula, în aceleași scopuri, folosiți un șervețel și un deshidratant. În plus, unghiile sunt degresate pentru a spori lanțul.

Crearea unui substrat

Fotografii nu lipici pe unghii neambalate. evalua imediat starea plăcilor și, dacă este necesar, să consolideze compoziția specială. Se usucă în lampa. După aceea, procedați la aplicarea stratului de bază. Este mai des o compoziție transparentă cu lipirea caracteristică. Se aplică de un strat subțire pentru a preveni pasul rolelor laterale și cuticula.

Stratul de bază este uscat în lampă și apoi este aplicat un substrat viitor. De regulă, este un lac de gel albă, deoarece alte tone vor distorsiona claritatea și saturația tonurilor inițiale ale cursorului. Cu toate acestea, în cazul în care fundalul Aqua-autocolante transparente, se aplică fundalului de culoare, pentru care este aleasă pigmentul culorii dorite. Masters și grosimea cursorului: Dacă filmul este subțire, substratul alb este necesar pentru el. Când autocolantul este densient, este suficient pentru o bază.

Clear Slider poate fi pe 4 tipuri de materiale: bază transparentă, bază albă, sus și ultrabrond. În același timp, toți vor da o conexiune durabilă și fiabilă, ceea ce va permite să dețină autocolantul pe unghii tot timpul până când gazda este manicarată. Cu toate acestea, dacă doriți să utilizați o bază de date albă, nu este necesar să aplicați două straturi preliminare, le va înlocui pe amândouă.

Revenind la instrucțiunile pas cu pas, menționăm că procesul standard de fixare a glisorului va include în plus față de stratul de bază și pigment, un alt strat de material de bază. Cu toate acestea, de data aceasta nu este necesar să-l uscați, pentru că este în detrimentul lui și va fi deținut Aqua-autocolant. Este necesar să se aplice materialul frumos și bine, deoarece cu alte cadre ale imaginii surplusului său poate curge dincolo de placa de unghii.

Citește mai mult  Inladația unghiilor de pietre și pietre

Lucrăm cu imaginea

Există două opțiuni pentru cursorul de gătit pentru design. În primul caz, este tăiat pe o parte pe forma aproximativă a bazei cuiului și lățimii, apoi scoateți pelicula de protecție și sunt coborâți în capacitatea apei pentru ca pelicul de lucru să fie ușor separat de o hârtie substrat. Cu toate acestea, profesioniștii din afara artei remarcă faptul că această tehnică este incomod, deoarece este posibilă umezirea părții frontale a autocolantului. Este nedorită, deoarece poate afecta durabilitatea de fixare.

Cea mai bună opțiune, în opinia lor, este umezirea imaginii sculptate pe cârpa umedă timp de 30 de secunde. Acest timp este suficient, astfel încât filmul cu modelul sa mutat departe de substrat. În plus, partea ei facială va rămâne uscată, ceea ce este important pentru durabilitatea designului. Este strâns de pensete și se transferă imediat la unghii de accent. Nu vă puteți îngrijora de faptul că lungimea cursorului este mai mare decât cea a unghiei, deoarece după uscare va fi posibilă îndepărtați-o, subscrierea marginii plăcii de ferăstrău.Rularea cursorului, este important să scoateți cât mai multe pliuri care sunt formate cu o muncă lungă cu un film. După aceea, acoperirea este uscată în lampă.

Este important să luăm în considerare faptul că nuanța că, sub baza de film, de sus sau ultrabond se va usca încet și deoarece timpul de uscare poate fi dublat.

Dacă nu învățați stratul decorativ, acoperirea va începe să negocieze în câteva zile de la data cererii.

Astfel încât glisorul să se așeze exact pe suprafață, este necesar să se utilizeze o perie plată în lucrare, lovind buzunarele de aer care pot fi formate atunci când sunt transferate. Stratul unui substrat neîngrijit va juca o mare importanță. Este necesar să nu trageți o imagine, ci să-l pictați, căutând o acoperire uniformă și netedă fără pliuri.

Totul este inutil pentru a scoate tăierea (la bază) și pilotul (la margine). Pentru a nu tăia marginea cu o imagine, trebuie să păstrați o băutură la un unghi. Dacă s-au format falduri minore în timpul lucrării, ele pot scăpa de grund. Cu toate acestea, această compoziție nu este la fel de simplă și capabilă să dizolve complet autocolantul. Pentru a elimina numai pliurile, trebuie să atingeți cu greu peria cu compoziția suprafeței de lucru.

Citește mai mult  Mat manichiura pe unghiile scurte: idei originale și tendințele modei

Decor și design de etanșare

Wizards sunt adesea preferați să dea slideshos. Vizualizare de mână pictată. Pentru a face acest lucru, ele utilizează vopsele acrilice speciale sub formă de gel, precum și un lac de gel pigmentat, care este crescut cu vârful pentru prepararea compoziției compoziției mai convenabil. Ricovka este subliniat că unele tipare ale modelului, pulverizarea, de exemplu, un lac de perle, precum și pentru a pregăti fragmente individuale cu vopsele.

După efectuarea ajustărilor, maeștrii au uscat designul în lampă și se termină la etanșare. Mai des se compune din două straturi: bază și de sus. În același timp, baza va lipi toate straturile anterioare cu partea superioară, iar compoziția superioară va fi materialul final în lucrul cu glisoarele. Și baza, iar partea de sus ar trebui să fie aplicată amendă, deoarece numărul total de straturi și atât de suficient. Ceea ce va fi mai gros, cu atât mai mare este probabilitatea de reducere a mineritului de manichiură.

Baza se aplică glisorului și se usucă, după care același lucru se face cu partea superioară. Cu toate acestea, ambele, și alte materiale pe care trebuie să le uitați să mergeți alături de unghii. Dacă este planificat să plasați în unele locuri ale cursorului de stras aplicat, ele sunt plasate pe unghia la uscare. După uscare, trebuie să fixați pietrele prin aplicarea unui alt strat.

Concluzie

Lucrul cu glisoarele de unghii nu este dificil, dar necesită acuratețe. Este important să alegeți dimensiunea astfel încât substratul să nu rupă laturile. În plus, trebuie să corelezi imaginea cu flori existente de lacuri gel, obținând combinații armonioase. Chiar și noul venit din Neil-Art poate fi aplicat, dar dacă puteți repara designul fără a respecta toate pașii tehnologiei consistente, nu puteți conta pe un rezultat bun. Pentru a nu suferi cu dimensiunea de montaj, puteți pregăti șablonul în avans în dimensiunea cuiului și tăiați autocolantul exact prin adăugarea lungimii.

Trei modalități de aplicare a glisoarelor sunt afișate în următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: