Cum să faci o manichiură franceză acasă?

Ideea manichiurii franceze a apărut când designerii s-au gândit cum să bată fiecare rochie pe podium. Un pic mai târziu, femeile din întreaga lume au reușit să evalueze avantajele și versatilitatea francului francez, astăzi se poate face acasă pe cont propriu folosind seturi de manichiură speciale și perii.

Cum să faci o manichiură franceză acasă?

Instrumente și materiale necesare

Pentru a face o manichiură franceză la domiciliu va trebui să cumpere lacuri de gel și alte dispozitive necesare. Stencil permit manichiură elegant, neted. Ele sunt vândute în număr mare în magazine specializate și costă ieftin. Dispozitivele rămase pot fi găsite în cosmeticele standard ale femeilor.

Puteți simplifica semnificativ sarcina și puteți efectua un set special creat exclusiv pentru a crea franc. Acesta include șabloane și mai multe lacuri diferite. Costul unui astfel de set poate fi diferit, dar fiecare fată va șterge bunurile la gustul și oportunitățile lor.

Înainte de a face o manichiură, va trebui să aduceți unghiile în ordine. În prima etapă, faceți o baie caldă pentru a înmuia pielea în jurul plăcii de unghii. Un mic container, sare de mare sau suc de lămâie, pot fi utilizate decolotări pe bază de plante sau uleiuri esențiale. Această procedură plăcută vă va permite să vă relaxați, să faceți mâinile frumoase și bine îngrijite.

Pentru înmuierea cuticulei, este mai bine să luați un ulei special care se aplică cu câteva minute înainte ca mâinile să fie expediate în apă. La îndemână, trebuie să existe un stick de bambus sau o manichiură setată cu un instrument special în el. Potriviți prize simple, flasher, dar ei stau cu precauție extremă. De asemenea, avem nevoie de foarfece de manichiură și un ferăstrău.

Pentru a crea o franceză franceză, trebuie să cumpărați o perie subțire, un creion special sau un șablon. Pentru colorare, stratul de bază este utilizat mai întâi, care este de obicei transparent și mai multe lacuri de gel colorat.

Manichiura franceză clasică implică colorarea cuiului într-un lac transparent, iar vârful este făcut pe alb. Este o astfel de distribuție de culoare este considerată universală. Manichiura arată elegantă, romantică, poate fi diluată cu un model sau pictura, pietre sau ornamente. Manicura modernă a devenit mai diversă, privi perfect la utilizarea acestei tehnici, tonuri pastelate, inclusiv bej, piersic.

Manichiura franceză face lacuri de gel, acest lucru va necesita o lampă specială. Timp pentru a crea un design frumos frunze mai mult, dar este popular cu această viziune datorită stabilității sale.

Metode de aplicare a francului

Pentru a afla cum să atragă corect Frenc pe unghii în mod corect, este necesar să practici foarte mult, este mai ușor să folosiți șablonul, apoi benzile vor fi exact. Benzi gata pot fi achiziționate în seturi speciale, au un fel de hârtie autoadezivă cu o lățime de cinci milimetri. Formularul poate fi diferit, nu este doar un arc ascuțit, ci și o linie plată. Se datorează unei varietăți de forme, o femeie are ocazia să facă o astfel de franceză pe care o dorește.

Avantajul utilizării unor astfel de șabloane este confortul lor. Este suficient să separe stratul superior, să clarificați suprafața adezivă și să o atașați la placa de unghii. Vârful rămâne liber, grosimea francului depinde de dorințele individuale.

Merită să ne amintim că vopseaua albă va trebui să se aplice în mai multe straturi pentru a obține intensitatea culorii. Fiecare strat nou trebuie să fie bun. De îndată ce lacul se întărește suficient, puteți curăța șablonul. Imediat după aplicarea acestuia nu este eliminată, deoarece atunci divorțurile rămân.

Citește mai mult  manichiura Purple: specificitate de culoare și la modă idei

Folosind șabloane, linia de zâmbet este plată, îngrijită. Singurul dezavantaj al acestor benzi pot fi considerate incapacitatea de a le ajusta în mod individual sub placa de unghii pentru a obține rotunjirii dorit.

Din această situație există o cale de ieșire – pentru a face o matrita le utilizați hârtie autocolantă, care pot fi cumpărate de la orice magazin de papetărie. Raza de rotunjire alege din caracteristicile individuale ale unghiilor. Potrivit pentru o astfel de creativitate și de bandă simplu, ipsos și chiar bandă.

catarge cu experiență de proiectare unghiilor crea o manichiură franțuzească, folosind o perie subțire sau sfaturi – terminații din plastic, care sunt folosite pentru extensie de unghii.

Înainte de a crea o manichiura, mâinile pune în ordine, placa de unghii este lustruit și degresate. Pentru fiecare deget, clasele sunt selectate în dimensiune, băț pentru unghii cu un lipici special și atent tăiat cu nipluri, formând lungimea necesară. Locul articulației este grupat, care a fost inconspicuos, întreaga suprafață este procesată de un grund și se aplică un strat de bază transparent de lac. De sus, până la mijloc există o umbră, gelul gelului este uscat sub lampă și lustruit pentru a alinia forma.

Un lac de gel alb este aplicat la vârf, creând un zâmbet. Fiecare cui va usca sub lampă, în concluzie se aplică stratul transparent de finisare. Numai din partea întregului proces poate părea simplă, de fapt, trebuie să aveți anumite cunoștințe și abilități.

Puteți găsi sfaturi cu aplicația deja aplicată unui FREN, vă permit să reduceți în mod semnificativ timpul petrecut pe manichiură. Nu este nevoie să tăiați lungimea, să atrageți limba franceză și este mult mai ușor să lucrați cu un astfel de material.

Cea mai dificilă lucrare este considerată a aplica Franch cu o perie specială. Puteți folosi un scurt cu o păr densă, pe care vârful este un pic rotunjit. De asemenea, pot ajusta desenul, trebuie doar să umezi o perie într-un lichid de îndepărtare a lacului. De asemenea, potrivit cu o margine sau semicerc tăiat, în timp ce acesta din urmă vă permite să creați franceză într-o singură mișcare.

Un nivel special de îndemânare este considerat a utiliza o pensulă – un fir de păr, care vă permite să faceți un zâmbet pe roata rotundă. Pentru ao învăța să lucreze nevoia de a petrece mult timp și de a face o mulțime de efort.

Înainte de a pune lacul pe unghii, a picurat pe o bucată de hârtie sau folie și de acolo, luând peria deja distribuită pe unghii. Poate avea nevoie de un instrument de corecție. Când lucrați cu lacuri de gel, sunt utilizate fluide speciale, de exemplu, alcool sau clinser. Când utilizați un lac simplu, puteți lua lichid care conține acetonă.

Franța albă poate fi, de asemenea, creat folosind un creion special. Aplicați-o de la partea opusă la vârful plăcii de unghii, astfel încât pare mai ușoare. Din păcate, un astfel de efect este păstrat numai până la primul contact cu apă cu apă. Produsele mai scumpe pot rezista mai mult, dar ei încă nu garantează conservarea efectului chiar și timp de o săptămână. Creionul este potrivit numai dacă este folosit ca camuflaj pentru a picta unghia sau vârful discriminat, unde lacul a fost deteriorat.

Pregătirea unghiilor și cuticulelor

Înainte de a crea un nou design, trebuie să puneți în ordine la unghiile și să eliminați vechiul lac. Aceasta utilizează unelte speciale de îndepărtare. Prin sfaturi sunt scrise, tăiate pentru a le da forma și lungimea necesară. Costă-o înainte de a prelucra cuticula, deoarece placa de unghii spumante va fi leneșă dacă începeți să o direcționați.

Citește mai mult  Manichiura cu fructe: design si pas cu pas

Acid manichiura vă permite să îndepărtați cuticula fără deteriorarea pielii. Aceasta este cea mai căutată versiune în cosmetologia modernă, dar puteți utiliza metoda veche dovedită.

După ce mâinile sunt puse în ordine, placa de unghii este rânjind pentru a îndepărta neregulile și defectele. Pentru a face acest lucru, puteți utiliza bug-ul moale. Degresul de suprafață obligatoriu și este acoperit cu un strat de bază de lac incolor. Doar acum puteți începe Franța.

Etapele procedurii

Orice fată poate explora independent în urma pașilor, cum să facă manichiura franceză. Dacă ne mutăm în etape, atunci rezultatul este un design decorativ unic, perfect combinat cu o manieră.

În absența instrumentelor necesare, este posibil să se facă Frenc cu un tasil nativ în interiorul lacului. Fă-o singură un design va fi netedă și îngrijită, dacă aveți o răbdare și nu vă grăbiți. Newbies vor trebui să practice un pic pe modele sau sfaturi pentru a înțelege cum să țineți peria în mod corespunzător, din care partea este mai convenabilă pentru a aplica lac. Fă-ți Frenc pe mâna dreaptă mai dificilă, deci merită să folosești o bandă sau un alt șablon care va face liniile drepte. Dacă în interiorul sticlei este prea mare, atunci este ușor de presat și uscat.

Ghid pas cu pas pentru a crea o manichiură franceză la domiciliu este după cum urmează:

  • Pregătirea unghiilor și cuticulelor pentru înregistrare+
  • Aplicarea stratului de bază+
  • Crearea de franc+
  • Utilizarea periei pentru a regla erorile+
  • Finalizați haina.

Deci, este necesar să acționăm dacă, cu excepția periei în interiorul unui balon cu lac și o bandă sau o bandă, nu este nimic mai mult la îndemână.

Dacă există o perie subțire în arsenal, toate elementele sunt repetate, numai acum zâmbetul este desenat de la îndepărtarea arcului neted. Puteți face să mergeți dincolo de margini și puteți direcționa mai departe. Punctele ajută foarte bine prin care pot fi observate proporțiile, ele sunt aplicate de-a lungul marginilor și în mijloc. De la punct la punct ar trebui să fie obținut chiar și arc.

Această metodă vă permite să trageți limba franceză și pe unghiile lungi. Folosind lac de gel, va trebui să aplicați mai multe puncte care sunt conectate unul cu celălalt. Primele sunt situate din lateral, apoi în mijloc, ar trebui să fie punctele sunt echidistante unul de celălalt. Când toate reperele sunt conectate unul la celălalt, atunci spațiul gol este complet umplut cu lac de gel.

Idei de design elegant

Se bucură în designul modern de unghii pollnas-nil Proiectare, și în special antifrencha. Franch se aplică pe suprafața cuticulei, deci se obține opusul opțiunii clasice. Avantajul acestei forme de design decorativ este că semiluna poate fi aplicată chiar și pe unghiile scurte.

Pentru Antifrencha, există și un șablon în formă de arc. Ele sunt vândute în magazin sau puteți să vă imprimați singur. Din cuticula este necesar să se retragă trei milimetri. Secvența de creare a acestui tip de Franch este aceeași ca în obicei. O astfel de manichiura este numit uneori lunar, într-adevăr, acesta este unul dintre soiurile sale.

În ceea ce privește idei, într-o formă clasică, un astfel de design decorativ al unghiei arata original și elegant. Designerii moderni au venit cu o mulțime de opțiuni, cum pot bate echipamentul și le prezintă într-o poziție mai favorabilă. Puteți experimenta cu:

  • Tehnică+
  • Decorațiuni+
  • Textură+
  • Formă+
  • Culoare.

Franch a devenit popular nu de culoare albă, dar în orice alt doriți. Se pare bine, negru sau turcoaz. Fundalul principal este selectat în așa fel încât să contrastat cu margine. Foarte simplu și ușor orice fată poate crea o imagine originală, de tineret sau de afaceri.

Citește mai mult  Design manichiură franțuzească cu lac gel

Puteți utiliza mai multe culori pe vârful sau o întreagă paletă, de a crea un curcubeu colorat. Linia ar trebui să fie opțional sub formă de arc, este ușor să faci zigzag, ondulat sau cu răsucire și toate acestea, și toate acestea sunt și ideile minunate de a crea o manichiură magnifică franceză.

Frumos și festiv arată ca o linie franceză, decorată cu paiete, nisip sau alt element decorativ. Se poate distinge printr-o perie subțire cu o culoare diferită. Astfel de opțiuni de proiectare nu sunt potrivite pentru stilul de birou, ci pentru o petrecere.

Vârful plăcii de unghii poate fi prelucrat de lac cu paiete sau pentru a le acoperi cu velillilils. Arată bine cu mica, folie sau margele. Ultima tendință populară a fost manichiura Ichorian. Există multe opțiuni pentru modul în care puteți bate Frenc, totul depinde de imaginația autorului.

Zâmbetul poate fi realizat în diagonală, în formă de V sau chiar dublu atât din partea cuticulei, cât și pe vârful unghiului. Franța poate face parte din model, completează mai mulți tehnicieni comuni.

Sfaturi de profesioniști

Puteți învăța cum să faceți un francez frumos, pentru că există un ghid pas cu pas pentru începători. Va fi necesar să adere la principalul sfat al specialiștilor. Este mai ușor să cumperi un set gata pentru franc, care va permite o fată rapid și fără ajutor să creeze linii clare pe vârful unghiilor.

Dacă există câteva nuanțe în prezență, atunci este posibil să se realizeze o varietate, amestecând doar câteva lacuri unul cu celălalt. Camuflajul nu poate fi obținut prin amestecarea bejului și roșu sau roz. Când culoarea principală este suficient de luminoasă, trebuie să fie combinată cu culoarea Frencha, să vedeți posibilele combinații, probabil pe Internet, există o paletă gata făcută. Înainte de a aplica orice acoperire, placa de unghii este în mod necesar degresată, ceea ce îmbunătățește apucarea lacului cu suprafața.

Puteți utiliza peria veche din sticlă cu lac, pre-tăiați-o sub formă de semicerc, aplicați astfel compoziția mai ușoară. Erorile sunt ușor eliminate de o perie subțire. Există o altă abordare a designului francului. Puteți pune în câteva straturi la mijlocul lacului pe unghie, așteptați până când se usuca un pic și mijloacele de îndepărtare lac în care plat dip perie largă, șterge cuticula din cuticula, după ce a format un zâmbet așa cum ar place să-l văd.

Dacă este folosit ca decor de pietre sau nisip, atunci acoperirea de finisare este aplicată de sus, ceea ce nu le permite să fie eronate cu timp în contact cu apa. Matte Franch arată foarte bine, există lacuri și geluri speciale în vânzare. Ei folosesc doar, iar tehnologia aplicației este aceeași ca în orice alt caz. Pentru a îndepărta lacul de pe piele, în cazul în care stratul de acoperire cade accidental, este necesar la început să se bată mâinile cu o cremă de grăsime.

Desenul amuzant poate fi creat nu numai folosind puncte, dar, de asemenea, aplicând un mâner simplu care nu mai este necesar. Chiar dacă s-a dovedit o linie neuniformă după ce a folosit un corector, acesta poate fi ușor mascat folosind un strat de sequin mic, care sunt aplicate pe îmbinările stratului principal și a francului.

Astfel încât culoarea albă arată deosebit de strălucitoare, puteți pre-albirea unghiilor, folosind suc de lămâie sau pastă de dinți simplă cu o perie. Ca rezultat, vârful plăcii de unghii este evidențiat mai bine, intensitatea pigmentului galben pe unghii este redusă.

Despre cum să faci o manichiură franceză acasă, vezi următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: