Cum să faci o manichiură frumoasă frumoasă?

Cum să faci o manichiură frumoasă frumoasă?

Manichiura blândă va da titularului eleganță, feminitate și rafinament. În articol, ia în considerare modul în care să-l efectueze, ce tehnici sunt folosite pentru acest lucru. Și ideile frumoase vor fi prezentate pentru inspirația dvs.

Ce ar trebui să fie ton?

Manichiura în culori strălucitoare implică alegerea nuanțelor pastelate. Cele mai populare nuanțe blânde de pe unghii de astăzi sunt:

 • cafea+
 • piersică+
 • cremă+
 • Galben pal+
 • Lilovy+
 • alb+
 • Verde deschis+
 • Flacon+
 • Blue blând.

Motivele florale sunt potrivite pentru astfel de acoperiri, modele geometrice simple (puncte, benzi, celule). Designul de unghii delicat este selectat ținând cont de preferințele individuale ale fetei și particularitățile unghiilor ei.

Tehnica de creare a unui gradient simplu

Manichiura cu un gradient poate fi făcută în două moduri: burete și ciucuri. Luați în considerare mai multe opțiuni.

Inițial, trebuie să pregătiți lacuri multicolore de culori și burete preferate. Acesta din urmă ar trebui să fie curat și uscat. Puteți utiliza cel destinat nevoilor casnice (mâncăruri de spălat, curățenie umedă și altele). Înainte de a începe să creați o manichiură, este necesar un burete pentru a tăia în bucăți mici. Astfel încât lacul nu pictează suprafața pielii în jurul cuiului, mai precis, cuticula, înainte de începerea procesului, se recomandă lubrifierea pielii în zona de creștere a unghiilor cu PVA și bandă. Când manichiura este terminată și banda și lipici pot fi ușor îndepărtate.

În primul rând, unghia este acoperită cu o bază și uscată sub lampa UV. 2-3 picături de lac sunt turnate pe folie și amestecate cu scobitori pentru a obține o culoare nouă. Înmuiați buretele primite de nuanță. Astfel încât nu există bule pe unghii, primele imprimări sunt recomandate chiar pe folie.

Mișcările de arc trebuie să aplice un burete la suprafața unghiei. Mai mult decât aplicați un burete, culoarea va deveni toți bogați. După atingerea designului de culoare dorit, unghiile sunt acoperite cu partea superioară și uscate în lampă UV.

Există un alt mod de a pune în aplicare o manichiură de gradient cu un burete.

 1. Baza este aplicată unghiei și este atent uscat sub lampa UV.
 2. Pe cui pentru a pune lacurile a două nuanțe destul de gros și astfel încât limitele acoperirilor intră în contact.
 3. Cu ajutorul unui burete, ușor presat pe ea, pentru a primi în unghie. Când stratul de acoperire devine din ce în ce mai mult sau mai puțin uniform distribuit în întregul cui, apăsând buretele trebuie redusă. Acest lucru va evita bulele de flamblare.
 4. După procedura anterioară, trebuie să așteptați puțin astfel încât lacul să fie distribuit uniform pe întreaga placă de unghii. În caz de bule, ele sunt străpunse cu scobitoare.
 5. Un alt strat este aplicat într-o metodă similară. Numărul de straturi depinde direct de calitatea materialelor utilizate și de soluția de culoare dorită.
 6. La sfârșitul unghiilor, manichiura sunt acoperite cu vârf și uscați cu atenție sub lampă. Dacă creați o tranziție lină între lacurile diferitelor nuanțe, acest loc poate fi reluat de Glytter.

Pentru o altă versiune a gradientului, veți avea nevoie de o perie cu un capăt rotund sau drept (puteți utiliza instrumentul pe care se aplică baza.

Două nuanțe de lac sunt selectate și aplicate la unghii în proporții egale de un strat subțire, astfel încât acestea să fie ușor de crescut. Tassel se amestecă în degresator. Faceți o frotiu de lumină din cuticula până la marginea unghiei. Păstrați instrumentul aproape paralel cu unghiul. În urma acestei reguli, peria va împiedica suprafața, fără a deteriora designul original. Când locul de intersecție a culorilor devine moale, vă puteți îneca.

În mod similar, se aplică toate straturile ulterioare (pot exista două sau trei dintre ele). Ca o acoperire de finisare trebuie să utilizați partea de sus. Apoi uscați stratul de acoperire în lampă. Mai mult design original poate fi creat folosind o perie de ventilator.

În primul rând, baza este aplicată la unghii. Cel mai strălucitor panouri selectate ale lacului trebuie să fie aplicate la unghii. Puteți face un strat sau un cuplu. Lampă. Pe o bucată de folie amestecă câteva tone de lac pentru a obține o nouă umbră. Va trebui să fie aplicată la unghii la locul de tranziție între lacuri de diferite culori. La vârful cuiului se aplică tonul mai întunecat din cele prezentate. Ciisturarea și face mișcarea spre dreapta și spre stânga, abia trăgând la suprafața plăcii de unghii. Repetați mișcările de la o parte la alta de care aveți nevoie de de atâtea ori până la atingerea efectului dorit.

Unghiile uscate. Faceți încă un strat exact în același mod. Uscați o lampă.

Faceți manichiura lunară și franceză

Designul unghiilor în tehnica manichiurii lunare vă permite să arătați un maxim de fantezie creativă. Face un astfel de design sub puterea oricărui reprezentant al frumosului sex acasă.

Mai întâi trebuie să eliminați vopselele anterioare cu unghiile. Cu atenție cu ajutorul unei coaja pentru a da o formă de unghii de oval. Plăci de unghii degresare, aplicați baza. Văzând unghiile sub lampă nu mai mult de 45 de secunde. Apoi aplicați un strat de lac decorativ. Se recomandă aplicarea a cel puțin două straturi, dar înainte de a aplica următoarea cea anterioară, trebuie să se usuce cu atenție.

Ciucuri, impregnate cu lac de altă ton, trebuie să picteze bine în zona de creștere a unghiilor. Din nou să se usuce bine sub lampă. Agentul de fixare este aplicat peste acoperirea decorativă și uscat. După aceea, plăcile de unghii șterg cu șervețele cu alcool pentru a îndepărta stratul lipicios.

Moon manichiura poate fi decorat cu pietre. Acest lucru va fi deosebit de relevante pentru evenimente festive (de exemplu, pentru o nunta sau pentru noul an). Desigur, aceasta nu este în valoare de supraîncărcarea elementelor suplimentare ale unghiilor, deci este suficient pentru a decora într-una sau două pietricele nogot. Dar dacă vrei să strălucească, strasuri apoi pot fi plasate pe fiecare deget. Cel mai de succes Zona – granița sondei în zona de creștere a unghiilor. Puteți decora, de asemenea, doar un singur gălbenele, atunci manichiura va arata mai retinuta.

Rhinestones poate fi plasat într-o ordine haotică sau pe schema planificată, puteți varia, de asemenea, dimensiunea pietricelelor.

Delicate manichiura luna poate fi decora cu desene în vrac. Cel mai bun dintre toate, un astfel de design se va uita la unghiile lungi și scurte va fi vizual redus în continuare. Dacă doriți să adăugați strălucire într-o manichiura usoara, aceasta poate fi făcută de culori saturate sub forma unor pete mici de culoare.

desene frumoase de pe unghii sunt, de asemenea, obținute în detrimentul șabloane speciale, în timp ce design-ul nu va necesita o cantitate mare de timp.

Dacă doriți ca gaura să fie incolor, nu se poate picta deloc sau se acoperă cu un lac transparent. Pentru a crea o suprafață netedă bine, este recomandat să șabloane de utilizare.

manichiura Luna in combinatie cu paiete arata foarte eficient. Este important să ne amintim că un astfel de decor face o nogot vizual mai puțin. Bazat pe acest lucru, cu lungimea de mijloc a unghiilor este recomandat pentru a face un castron de un mic.

  Pentru femei îndrăznețe și dinamice, manichiura lunar este potrivit cu un zâmbet sub forma unui triunghi. Un astfel de design va fi capabil de a sublinia unicitatea și auto-suficiența gazdei.

  Luna manichiura poate fi mat. Un astfel de design o va potrivi foarte bine în viața de zi cu zi, datorită eleganță și rigoare. Puteți combina mat si lucios lacuri. Pentru a face acest lucru, partea principală a unghiilor face mat, și bine strălucitoare.

  manichiură franțuzească precum și lunar, se poate face la domiciliu. Pentru a face acest lucru, este important să se conformeze unor recomandări:

  • Design-ul vârfului noggle depinde de axa centrală a plăcii de unghii+
  • Zâmbește marginile trebuie să determine în prealabil și a pus un semn+
  • Lățimea marginii nu trebuie să fie mare, maxim – 1/3 din suprafața unghiilor+
  • Franch se face pe gălbenele preparate (după o manichiură igienică).

  Există mai multe modalități de a crea o manichiură franțuzească.

  Metoda de screening are o serie de avantaje: planeitate zâmbet, tehnica simpla executie, costuri financiare mici. Dezavantajele șabloane includ materialele lor – hârtie. În cazul neetanșe sub stencil (din cauza hârtie insuficient durabil de presare), designul va fi rasfatat.

  Stencil poate fi dintr-o dată și reutilizabile. Diferența lor este materialele: Primul hârtie și vinil folosit, pentru al doilea – plastic și metal.

  Pentru realizarea manichiurii franceze la domiciliu, se utilizează șabloane de hârtie-vinil. Acestea din urmă se disting prin cel mai bun grad de clipuri. Face semne de stencil se poate face cu propriile mâini cu bandă.

  Pentru franc, veți avea nevoie de:

  • top+
  • Roz cu suprafețe diferite+
  • Stencils+
  • Orange Chopstick+
  • baza+
  • Înseamnă pentru înmuierea și îndepărtarea cuticulei+
  • lacuri de mai multe nuanțe.

  Mai întâi trebuie să fixați unghiile, astfel încât acestea să devină aceeași formă și lungime. Apoi îndepărtați vechea acoperire decorativă (dacă există). Lubrifiați cuticula la agentul de înmuiere și deplasați-vă cu o baghetă. Spălați mâinile, uscați cu atenție. După aplicarea bazei marginii cuiului, trebuie să sigilați, atunci lac va rămâne mult mai lung și suprafața decorativă va fi perfect netedă. Apoi se aplică palid tonul roz sau aproape incolor. Dă unghiile bine uscat.

  șabloane clei din baza cu ajutorul unei pensete, transferul la galbenele, 2-3 milimetri în retragere de la margine, puternic de presă cu un băț, astfel încât bulele nu sunt măturate, iar emulsionarea nu a menajat. Cele mai multe dintre toate trebuie acordată atenție la unitățile laterale ale unghiilor, în cazul în care scurgerea este posibilă. Vârful unghiilor este acoperit cu un ton alb de două ori, apoi uscat. Stencil este eliminat, de sus este aplicat stratul decorativ. Apoi, unghiile sunt uscate cu grijă.

  O altă modalitate de a crea o manichiură franțuzească este utilizarea de perii. Instrumente de periuța fi din nailon, blană samur și coloana. Cele mai bune periile sunt plate naturale cu grosime zero și peri de lungime medie. O astfel de instrument o va face linii extrem de clare cu privire la galbenelele. Poate înlocui perie plat pe semirotund.

  Cuticul trebuie îndepărtat, dați forma dorită la forma dorită, aplicați o acoperire de bază și apoi decorative în culori pastelate. Pentru ca zâmbetul să fie neted, peria de lucru ar trebui să fie intermitent, prindeți instantaneu schimbarea în înclinare. Fiecare frotiu următor merge puțin cu cea anterioară. După finalizarea lucrărilor de pictură, se aplică un lac incolor. Această tehnică necesită o mare practică.

  Pas cu pas Descrierea acoperirii cu un model

  Pentru a face o manichiură delicată cu un model, este necesar să se efectueze aceiași pași ca și în tehnicile anterioare: manichiura igienică, aplicarea bazei, uscarea, aplicarea acoperirii decorative (tonul este selectat pe baza preferințelor individuale) și din nou uscarea sub lampa UV.

  O felie de folie se aplică câteva picături de lac, care este câteva tonuri mai ușoare de acoperire principală. Perioada plat Mooch în lac și trageți 6 benzi cu același interval. Acest decor se referă la degetul mare. Apoi, du-te la degetul arătător și aceeași vopsea trage în diagonală de 6 benzi.

  degetul mijlociu pentru a reroy puncte. Mysinetseed pentru a forma un model într-o celulă (primele 3 dungi verticale sunt aplicate, și apoi 5 orizontală). Pe degetul fără nume, o destul de larg zâmbet de la marginea unghiei este creat, apoi 2 dungi verticale largă sunt deținute de cuticula să zâmbească.

  Câteva picături de alte Colora sunt aplicate pe foiță. Acestea sunt întocmite dungi pe degetul fără nume și marginea unghiei. lac negru pe un deget fără nume desen urechi și ochi. Este din ce în ce mai aproape de marginea unghiei. Apoi, toate galbenelele sunt acoperite de finisajul. După terminarea manichiurii unghiilor, alcoolul este curățat cu alcool. Este necesar pentru a îndepărta resturile de lac de pe pielea din jurul galbenelele.

  idei frumoase pentru inspirație

  manichiura Gentle este cel mai bine să se uite la unghiile scurte ale migdalați. Titularii de nuanțe pastelate lungi vor ajuta să sublinieze frumusețea și eleganța mâinilor.

   Manichiura de culoare monofonică lucioasă din Berlin Lazuri arată foarte nobilă, în special pe pielea ușoară. Acest design este considerat universal, deoarece este la fel de bun să se uite la costumul de seară și cu blugi.

    Lacul acestei umbre este foarte atras de atracțiile altora, astfel încât înainte de a aplica acoperirea decorativă, trebuie să vă pregătiți cu atenție.

    Recent, Manicura Yoghurt câștigă popularitate. Caracteristicile sale distinctive:

    • Rotunjite de mariguri+
    • tonuri pastelate, cum ar fi lumina roz, caramel, nisip, piersici+
    • Un singur design sau Ombre+
    • decor Modest cu sclipici sau pulbere.

    Este sprinkverul constând din numeroase boabe rotunde, amintește de iaurt. Rularea are 4 tone principale: Violet, Lilac, Terracotta, roz. Tonul dominant depinde de numărul de particule de una sau de alta culoare.

    Utilizarea stropirii, ușor de a crea un design unic la modă. Acesta poate fi aplicat la vârful unghiilor, decorate în tehnica Frenc sau decora placa de unghii în întregime. Design Iaurtul poate fi aplicat pe tot parcursul anului.

      Foarte frumos și etichetate în tonuri de manichiura festiv roz-albastru. Iar acoperirea mată albastră este aplicată numai pe degete fără nume ale căror bine este decorat cu strasuri dimensiuni diferite. Unghiile rămase sunt decorate cu un lac roz lucios, cu un decor de mărgele din metal și transparente (index degete) și culori stuc (degete din mijloc).

      Vezi mai jos.

      Evaluează articolul
      ( Încă nu există evaluări )
      Adaugă comentarii

      ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: