Cum să faci Shellac de manichiură Moon?

Cum să faci Shellac de manichiură Moon?

Fata modernă ar trebui să aibă nu numai o imagine elegantă, ci și o manichiură frumoasă. Perii sofisticate și flexibile îl fac feminin și atractiv, atât de mulți reprezentanți ai sexului echitabil sunt în căutarea constantă a unei noi artă Neil. Până în prezent, designul unghiilor este reprezentat de o selecție imensă de idei, dar manichiura lunară efectuată de Shellac merită o atenție separată.

Particularități

Manichiura lunară, care este încă adesea numită franceză inversă, este designul original al plăcilor, este evidențiat în culoarea luminii sau contrastante, creând un efect interesant al semilcentului. Astfel încât un astfel de design sa dovedit a fi durabil și și-a păstrat frumusețea pentru o lungă perioadă de timp, multe fete pentru acoperire Alegeți Shellac. Acest material este produs sub formă de lac de gel, are mai mult de 250 de culori ale paletei, nu conține substanțe nocive în compoziția sa și poate rămâne pe gălbenele la trei săptămâni.

Principalele avantaje ale manicului lunar decorate cu Shellac includ următoarele:

 • Universalitatea – poate fi utilizată pe orice formă și lungime de gălbenele+
 • Tehnica de implementare non-plat+
 • Combinație excelentă cu un costum diferit și machiaj+
 • se usucă rapid pe suprafață și ușor de îndepărtat+
 • Durabilitate – o acoperire strălucitoare păstrează atractivitatea și nu umple până la trei săptămâni.

În ceea ce privește deficiențele, este demn de remarcat următoarele:

 • O astfel de manichiură este frică de picături de temperatură bruscă, datorită suprafeței plăcilor pot apărea microcracuri+
 • Desenați ușor o gaură pe unghii acasă pentru că multe fete este dificil, deoarece este nevoie de o anumită abilitate+
 • În plus, acoperirea de șelac nu este recomandată ca doamnele care au plăci subțiri și slabe, deoarece acestea oferă un ambreiaj rău al materialului cu unghii.

În ciuda faptului că manichiura lunară făcută de Shellac este potrivită pentru orice formă de gălbenele, stilistii sfătuiește să folosească lungimea mijlocie a plăcilor de oval sau de migdale. Reprezentanții aceluiași marigolduri pătrați nu ar trebui să fie dezamăgiți și să refuze să inverseze francezii. Ele sunt suficiente pentru a da plăcilor soft atinge, ușor subscrierea lor liberă. Opțiunile de proiectare a manichiurii Shellac pot fi diferite. Cel mai adesea, puțul este acoperit cu culoare albă sau bej, iar restul nogotului este vopsită într-o umbră mai strălucitoare și contrast (hoț de furtună sau roșie).

În acest sezon și viitorul sezon, stilistii recomandă ca modelul să nu se teamă de experimente și să aplice următoarele combinații de culori pentru această manichiură:

 • Violet și alb+
 • Negru și piersic+
 • Argint și burgundie+
 • Alb și ciocolată+
 • Aur și negru+
 • Aur și albastru.

Important! Cea mai puternică soluție pentru manichiura lunară este designul argintului sau aurul bine. Astfel încât să fie frumos separat pe un fundal general, fundația ar trebui să fie făcută întuneric și contrast.

Implementarea tehnicii

Returnarea Shellac francez poate fi emisă nu numai în cabină, ci și acasă.

Pentru a face acest lucru, este necesar să aveți materiale și unelte:

 • Shellac de mai multe culori+
 • Degresarea+
 • baza+
 • Top acoperire+
 • Perie+
 • Stencil special+
 • Lampă UV.

Important! Dacă designul oferă culori strălucitoare și strălucire, veți avea nevoie de folie suplimentară.

Tehnica implementării Neil-Art este prezentată în mai multe opțiuni.

 • Cu șabloane. În primul rând, este necesar să se facă o manichiură pas cu pas. Plăcile dau forma aleasă, se înmoaie cu ulei și mutați stickul portocaliu la bază. Apoi, unghiile sunt degresate, acoperă baza și uscate sub lampă de cel mult două minute. Pe plăci se aplică la șelacul de culoare și la marginile uscate din nou în lampă. Pentru a obține o nuanță mai intensă, este necesar să se facă un strat dublu de șelac, fiecare dintre acestea necesită o uscare separată. Etapa finală este consolidarea șabloanelor speciale, ele sunt plasate pe farfurie pentru proiectarea zonei zâmbet. Gratuit de regiunea Stencil este vopsit cu un alt ton și uscat în lampă. La sfârșit, se aplică vârful și ultimul uscător este ținut.

 • Cu o perie. Primul lucru este de a efectua pregătirea standard a unghiilor, apoi liniile godeurilor sunt trase cu ciucuri subțiri și le-au pictat complet cu Shellac. Uscat în suprafața lămpii UV se deschide. Un astfel de design este bine combinat cu un francez clasic. Pentru proiectarea sa puteți alege orice gamă de culori.
 • Cu folie. Datorită acestei tehnici, este posibil să se creeze o manichiura lunar interesant, cu un efect de oglindă. În contrast cu versiunile anterioare, în acest caz, gaura de unghii este izolată de folie. După ce plăcile sunt pregătite pentru design, ele sunt acoperite cu partea superioară și uscate sub lampa UV. Apoi folia este tăiată în bucăți mici care îndeplinesc dimensiunile unghiilor. Ele sunt tratate cu adeziv special și plasate în câmpul de godeuri de Matte. Mai mult, folie este îndepărtată, plăcile de proces re-acoperite și sculptate uscare în lampă. Pentru unicitatea într-o astfel de manichiura, shellac pot fi combinate nu numai cu folie, dar, de asemenea, cu pietre, vopsire sau abțibilduri.

Alegerea unei tehnici pentru înregistrarea Franch Shellak, este, de asemenea, important să se țină seama de astfel de nuanțe:

 • Această manichiură necesită suprafața ideală a plăcii și este importantă pentru el+
 • Stencilii trebuie scos din plăci la uscare în lampă + În caz contrar, stratul de acoperire se va dovedi a fi inecator, cu marginile sfâșiate ale găurilor+
 • Când luna este trasă cu o ciucurie, ar trebui să fie plătită marginilor; este necesar să-i dați marginilor și să mergeți bine la Shellac+
 • Utilizarea corectă a culorilor joacă un rol imens într-o astfel de manichiură, altfel Neil-Art va dobândi apelantul și tipul de teatru + Este imposibil să se combine, în plus, paleta de culori ar trebui să fie armonizată cu stilul de îmbrăcăminte și make-up+
 • Astfel de elemente decorative, cum ar fi pietricele și pietrele care trebuie plasate pe un contur extern de zâmbet.

Idei de modă

Shellac este de mare popularitate în Neil-Art modern, deoarece cu ajutorul acestui material puteți implementa orice idee de designer în realitate. Este potrivit pentru designul manichiurii lunare, pentru care stilistii recomandă utilizarea unor nuanțe de pastel. Când creați o imagine de seară, moda poate alege culori mai luminoase.

În acest și anul viitor, o combinație de nuanțe bej, roșu, alb și negru la modă. Datorită unor astfel de combinații de bine dobândește expresivitatea, iar marmura scurtă se prelungesc vizual. Arată frumos o mucegai triunghiulară. Această artă Neil este universală, potrivită pentru fiecare zi și seară.

O soluție interesantă este, de asemenea, considerată franceză inversă, decorată cu paiete sau pietre colorate. Manichiura lunară arata grozav in conjuncta cu un gradient luminos, el subliniaza sofisticarea si fata chica.

Winter „semilună” puteți aranja sub formă de fulgi de zăpadă, în vară – imaginea fructelor și în cădere – frunze. Neobișnuit, de asemenea, arată o gaură sub formă de dantelă.

Despre cum să faci Shellac de manichiură lunară acasă, vei învăța din următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: