Cum să faci un frumos Shellac de manichiură roșie?

Cum să faci un frumos Shellac de manichiură roșie?

Acoperirea Shellac este foarte solicitată de femeile de toată vârsta. O astfel de popularitate este explicată din mai multe motive: lacul perfect cade pe unghie, păstrează până la trei săptămâni și întărește placa de unghii. În plus, Shellac este compatibil cu absolut orice design.

Caracteristicile stratului de acoperire

O astfel de acoperire populară, cum ar fi Shellac, nu este deloc o nouă tehnică de manichiură persistentă, ci un produs lansat de marca americană CND, care are proprietăți.

O caracteristică distinctivă a unui lac de acest tip este că se usucă numai sub influența unui dispozitiv cu LED-uri speciale. Dacă sunteți un profesionist în domeniul Neil-Art și intenționați să faceți manichiură Shellac în mod regulat, atunci trebuie să cumpărați o astfel de lampă, deoarece va plăti după 10 ori.

Acoperirea însăși este, de asemenea, destul de scumpă, dar este mult mai profitabilă să o achiziționați decât să folosiți serviciile saloanelor de manichiură.

Combinație de culoare

Designul unghiilor în tonurile umbra roșie poate fi numit universal, deoarece această culoare poate fi combinată în condiții de siguranță cu alte lacuri și decora cu detalii decorative: folie, elemente de stuc, pietre, nisip de catifea, burghii și altele.

O manichiură de șelac roșu va arăta foarte luminos, decorată cu pietricele albastre verzui, veteluri sau kamifubi.

Câștigarea întotdeauna a umbra roșie va fi privită în combinație cu lovituri în tonuri de cărbune și de aur-cupru.

Acest design este întotdeauna asociat cu luxul regal și atributele acestor specimene (coroane, inele), deci arată foarte bogat și nobil.

Citește mai mult  Caracteristici și subtilități de manichiură și pedichiură în 4 mâini

Cu lac gel negru, acoperirea nuanței cărămizie este bine armonizată. Această opțiune de proiectare este potrivită pentru frumusețile fatale care doresc să atragă un bărbat în viața lor.

Tonul roșu este bine potrivit pentru manichiură gradientului, este suficient pentru a alege unele dintre nuanțele unul de altul. Acesta poate fi intreaga gama de culori, de la roz-portocaliu la violet.

Va fi bine să urmăriți combinația de lacuri roșii lucioase și textura mată de acoperire. Datorită acestui cartier, unghiul achiziționează o textură de relief asemănătoare catifea.

Puteți diversifica baza roșie folosind aplicații, pietre, ștergătoare, ornamente de plante.

Marele avantaj al margarerilor roșii este că sunt potrivite pentru orice stil de îmbrăcăminte – de la zi la sport, la birou și mascaradă.

Cum să faci acasă?

Pentru a face un Shellac de manichiură roșie, Veți avea nevoie de următoarele instrumente și mijloace.

 • LED lampă, putere de la 36 watt și mai sus. Acesta este acest dispozitiv care se usucă pe șelac aplicat la unghii. Dispozitivul cu o putere mai mică nu va da efectul dorit.
 • Degresant. Ca atare, pot fi utilizate orice mijloace pe baza acetonă sau alcool etilic, inclusiv șervețele umede.
 • PRIMEMER. Acest instrument face cavaul absolut uscat, astfel încât acoperirea impusă își păstrează decorativitatea pentru o perioadă lungă de timp.
 • Șervețele fără vile. Aveți nevoie de ea tocmai, deoarece discurile și servetele țesute bazate pe hârtie sunt lăsate pe suprafața unghiei ușor vizibilă.

 • Şerlac. Inițial, pe etapele unui set de experiență, doar trei mijloace similare vor fi suficiente: o bază incoloră, vopsea colorată și acoperire de finisare.
 • Stencils. Acestea sunt necesare pentru a putea face franceză sau aplicați desene simetrice.
 • Top. Completează procedura de manichiură și contribuie la aceasta pentru a servi drept timp prioritar pentru o lungă perioadă de timp.
 • Ulei de cuticule. Acest mijloc va face o manichiură îngrijită.

Titularii de piele de piele foarte sensibilă înainte de începerea manichiurii se recomandă să facă o baie cu mijloace liniștitoare, de exemplu, cu mușețel.

masterat cu experiență pot face o manichiura Shellac pentru o jumătate de oră. Pas cu pas schema de executare a arata manichiura shellac ca aceasta.

 • Plăci de unghii sunt date sub forma dorită. Cuticula este amânată cu o lamă specială sau stick-ul portocaliu. Unghiile sunt degresare.
 • Toate degete la mână, cu excepția mari, sunt acoperite cu un strat de baze și uscate într-o lampă cu LED-uri timp de un minut.
 • Red Shellac este aplicat pe unghii. procesarea atentă necesită vârful unghiilor la ulterior cipurile ulterior.
 • Trimite unghiile să se usuce. De obicei, o instrucțiune este atașat la fiecare lac, unde este indicat timpul de uscare optimă. Aceasta poate varia de la o jumătate de minut până la trei.
 • Apoi aplicat al doilea strat de shellac. Și din nou uscat.
Citește mai mult  Ultrasunete de unghii: Ce este, cum să alegeți și să utilizați?

 • Pentru a da unghiilor stralucire, este folosit un strat protector. De asemenea, se usucă în lampa. O altă funcție a acestui instrument – să asigure durabilitatea manichiură.
 • După toate etapele anterioare, suprafața unghiilor este tratată cu un degresant. Acest lucru va face posibilă spălarea stratului lipicios. Astfel încât manichiura nu a intrat în disperare, numai șervețele fără porci sunt folosite pentru a îndepărta stratul lipicios.
 • După ce toate celelalte degete sunt gata, puteți repeta pași similari cu degetele.

Dacă aveți nevoie să eliminați stratul de acoperire, veți avea nevoie de un picior cu o crumb mare și un fluid special conceput pentru a îndepărta Shellaca, deoarece mijloacele obișnuite bazate pe acetonă nu vor face față.

Discurile CWAT sunt umezi în lichid și se aplică pe plăcile de unghii timp de 10 minute. Pentru a crea un efect de seră pronunțat, se recomandă utilizarea foliei.

Dacă stratul de acoperire nu este îndepărtat în întregime, lăsând niște dungi de culoare, acesta poate fi îndepărtat de un stick portocaliu sau o lamă de manichiură din plastic.

Exemple frumoase

Fetele tinere vor dori ideea unei manichiură roșie cu urși drăguți și inscripții „Te iubesc”.

Arată foarte neobișnuit de design mat de gălbenele în tonuri roșii-negru. Folosește stratul monofonic și o tehnică de gradient și plasarea unui ornament de plante (ramuri Rowan) pe un fundal negru.

Manichiura rosie cu dantelă albă și elemente în vrac sub formă de pietre și margele pe degetele medii, arată foarte elegant.

Franța Red Pearl Potrivit pentru seara eliberat.

Despre cum să faci o manichiură roșie elegantă, uitați-vă în videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: