Cum să faci un lac de manichiură la domiciliu?

Cum să faci un lac de manichiură la domiciliu?

Fiecare femeie tinde să se străduiască pentru imaculată. În același timp, ea plătește o mulțime de atenție la unghiile sale, deoarece gentria mâinilor poate spune multe despre amanta lor. Împreună cu faptul că astăzi are multe fonduri pentru manichiura de înaltă calitate și durabilă, vreau să țin pasul cu vremurile și să folosesc cele mai bune articole și materiale noi. Este necesar să se stabilească cu privire la modul de a face o lacquet gel de manichiură pe zi, indică faptul că este necesar pentru acest lucru și cum să evitați erorile comune pentru începători.

Caracteristicile stratului de acoperire

Gel-lac se referă la produsele noi de nouă generație. Aceasta este o acoperire hibridă, se caracterizează simultan calitatea gelului și a lacului. Materialul este caracterizat printr-o textura plăcută, scade uniform pe placa de unghii preparată.

Diferența principală a lacului de gel din materialele obișnuite, Cine utilizează de obicei femeile la domiciliu, este nevoia de uscare într-un dispozitiv special de uscare (lampă UV sau LED). Fără o lampă, lacul nu se va usca deloc, chiar dacă stratul de aplicare este foarte subțire. Desigur, aceasta facilitează munca, pentru că nu se poate grăbească cu aplicare, temându-se benzile de formare și properms. În același timp, pentru a efectua o manichiura, va trebui să cumpere o lampă care poate complica un număr mare de propuneri, din moment ce o femeie unetebled este dificil de a alege opțiunea cu puterea necesară.

Important! Opțiuni pentru 9 și 12 W nu pot fi luate în considerare, deoarece puterea lor nu este suficient pentru uscarea completă, care este adesea cauza unui detașament rapid.

Restul lac gel este un material unic. Ea are o gamă largă de nuanțe de culori și o mulțime de soiuri care diferă în efectul de textură. Acestea sunt lucioase, jeleuri, iaurt, soiuri magnetice, aprinși. Astăzi, acoperiri mată cu efect de textile sunt foarte populare, precum și versiunile de temperatură care sunt beznoase în frig, și devin luminoase de căldură. La mult timp lung, acestea creează un efect de gradient unic.

O caracteristică distinctă a acoperirilor cu gel-lacuri este combinația lor cu orice decor fără excepție. Această nuanță este un factor decisiv în alegerea acoperirilor precise hibride. Cu toate acestea, tehnica de implementare are un dezavantaj semnificativ: este lung și în timp poate dura până la trei ore. Dar dacă considerați că lipirea lacului va fi de cel puțin 2-3 săptămâni, este destul de justificată. Acest lucru va economisi timp la reînnoirea zilnică a manichiurii prin lac obișnuit, care pierde foarte repede prospețimea aspectului.

O altă caracteristică poate fi numită metodologia de a face o manichiură. Spre deosebire de tehnica obișnuită, aici trebuie să aplicați un strat în spatele stratului în timp ce conduceți fiecare dintre ele în lampa de uscare a timpului dorit de timp. Nu va putea reduce timpul sau derularea, deoarece toate defectele vor afecta detașarea rapidă a materialelor utilizate. Trebuie să se înțeleagă că aceste lacuri necesită o muncă de înaltă calitate și îngrijită. Va trebui să reglez erorile înainte de uscare, atunci nu va funcționa.

Instrumente

Inventarul profesioniștilor diferă de ceea ce femeile sunt folosite la domiciliu. Bineînțeles, în prezența finanțelor, puteți obține un dispozitiv și dispozitivul, dar pentru începători destul de obișnuind setul obișnuit de instrumente familiare. Deoarece întreaga tehnică va consta într-o manichiură igienică și decorativă, merită să distinge în mod clar între două seturi de instrumente care ar putea fi necesare în. Pentru a pregăti unghiile pentru a lucra cu lac de gel acasă, trebuie să aveți grijă de prezența uneltelor, cum ar fi:

 • Foarfece de tăiere și manichiură+
 • Orange Chopstick+
 • Unelte de îndepărtare a cuticulei+
 • Ceasuri pentru închinare+
 • Poucher+
 • Plecare și măcinare moale+
 • Șervețele fără o grămadă+
 • Perii de îndepărtare+
 • Fluid special de degresare.

Pentru a efectua o manichiură decorativă, în funcție de soi, tehnicile sale pot avea nevoie de următoarele instrumente:

 • Perii subțiri cu vars de lungime diferită+
 • Lampa de uscare pe 24/48 W+
 • Cauciuc Xields+
 • Orange Chopstick+
 • Șervețele fără o grămadă.

În plus, hârtia poate avea nevoie de o culoare pentru a deplasa cuticula înainte de a aplica lacul. O listă exemplară de materiale va depinde de ce fel de design este planificat. Lista normală obișnuită constă din următoarele materiale:

 • Acoperire de bază+
 • Finisați (de sus)+
 • Pigmentate (culoare) gel lacuri+
 • PRIMEMER+
 • Elemente de decor.

După ce tot ce aveți nevoie este pregătit, procedați la implementarea consecventă a manichiurii. Locul de muncă trebuie să aibă un nivel suficient de iluminat, altfel nu puteți observa defectele luminii. Locurile ar trebui să fie suficiente pentru a localiza toate cele necesare.

Clasa de masterat detaliată

Pentru a nu fi confundat în pașii clasei de masterat, merită să separe principalele etape ale executării sale și să rămână în detaliu pe fiecare.

Manicură de igienă

Manichiura igienică include mai mulți pași.

 • În cabină înainte de a începe lucrul, asigurați-vă că vă ocupați de mâinile clientului cu un antiseptic. La domiciliu le puteți spăla cu săpun, fără a sparge și nu strângeți mâinile. Aliniați lungimea, pilotul dau forma dorită de marginea fiecărei plăci de unghii. Este necesar să o faceți într-o singură direcție pentru a evita detașarea lacului de gel. Utilizarea în muncă Aveți nevoie de bun, non-ridici.
 • Luați un remediu pentru îndepărtarea cuticulei și aplicați-o pe piele în jurul unghiei, excluzând zona de rupere. Această substanță transparentă va pregăti pielea pentru a îndepărta fără durere. Aceasta va reduce riscul de rănire și va reduce starea stresantă a dermei, eliminând astfel aspectul iritației.
 • După aplicarea, degetele sunt plasate în baie timp de 4-5 minute. Temperaturile apei din rezervor trebuie să fie de +4 grade. În timpul șederii sale în degete, ea alunecă puțin. Este imposibil să folosiți apă rece, este dăunătoare oaselor. După ultima oară, degetele sunt îndepărtate din apă și se șterg cu mișcări delicate.
Citește mai mult  Opțiuni frumoase de proiectare pedichiură în tonuri ușoare

 • Încorporați la clearance-ul cuticulei și pteriigi. Luați flusherul și lama se îndepărtează mai întâi, apoi ridicați cu grijă pielea de la bază și pe laturi, ajungând la capătul degetului. Partea de sus a unghiei nu atinge. A crescut pielea mai ușor de tăiat, motiv pentru care trebuie să fie atât de mult să se miște așa cum se dovedește, așa că știe că este necesar să se taie.
 • Profitând de foarfece de manichiură sau de o abupare (pensete), tăiați excesul de piele. Mișcările în același timp trebuie efectuate în direcția tăieturii (în nici un caz în sus). Dacă este posibil, trebuie să încercați să nu tăiați piesele, ci o bandă de piele solidă. Deci, căsătoria va scădea la locul de muncă, care este unul dintre motivele pentru lacuri prudente.
 • După ce sunt echipate cu un stick portocaliu și verificați calitatea clearance-ului, petrecându-l în jurul unghiului în locurile de curățare. Dacă există defecte, se ridică imediat la etaj. Ele sunt tăiate de foarfece sau o coquetică.

Gătit unghiile sub acoperire

Acum pregătesc suprafața cuiului, Aderarea la un anumit algoritm.

 • Luați BAU (măcinat moale) și îndepărtați delicat de pe suprafața luciului de unghii. Apă la un loc de unghii la bAF nu mai mult de două ori, astfel încât să nu subționeze placa în sine. Folosind peria pentru a elimina praful, a scăpa de Opil. Apoi deshidrați suprafața printr-un deshidrator, îndepărtând opidul rezidual cu șervețele lubrifulare.
 • Acum stratul de suprafață poate fi aplicat pe suprafață, care va crește ambreiajul unghiei cu toate materialele ulterioare ale aparatului. Această funcție este efectuată de grund, este aplicată de un strat subțire și se usucă în lampă. Timerul dispozitivului vă va permite să reziste corect la ora în mod corect, fără a deranja tehnologia procesului.
 • După aceea, ar fi necesar să se aplice baza, dar de obicei multe femei slăbesc gălbenele. De multe ori au nevoie de ajutor, deci trebuie să lucrați. Aceasta este o compoziție specială care poate fi inclusă în tehnologie și aplicați un strat subțire pe suprafața cuiului preparat. Este transparent, distins printr-o consistență gravitațională și cade pe suprafața gălbenelor de la sol. Materialul este uscat, de asemenea, într-o lampă, rezisând la cantitatea dorită de timp.

Aplicarea materialelor de bază

Pentru a aplica în mod corespunzător materialele principale, Merită să efectuați mai multe acțiuni.

 • Luați materialul de bază și acoperiți-le unghii. Instrumentul trebuie aplicat la suprafață cu un strat subțire, astfel încât să nu crească dincolo de placa de unghii. Pentru ao face cel mai atent, puteți trage pielea în jurul cuticulului cu degetele și plasați imediat unghia în lampă. Nu aplicați imediat instrumentul la toate degetele, încercând să economisiți timp. Până când acesta din urmă este procesat, pe prima linie se poate datora cuticulei și rolelor laterale.
 • Conform regulilor tehnologiei, atunci când se aplică fiecărui mijloc, va trebui să treacă prin capătul unghiei. Este necesar să o faceți cu atenție, urmând stratul produsului aplicat subțire. Astfel încât învelișul nu a fost plat, răspândit pe laturi, merită transformarea cuiului după aplicarea bazei și apoi o rotiți repede înapoi și plasați-o în lampă. Deci nu va fi netezită de arc.

 • După uscarea materialului de bază în lampă, ele aplică un lac pigmentat. Astfel încât acoperirea părea mai îngrijită la baza cuiului, această linie este creată de o perie subțire. Pentru a aduce peria sticlei nu va funcționa. Pe o perie manichiura, absolut un pic de vopsea și mîngîie frumoasa marginea de jos, și, dacă este necesar și părți. După aceea, vopsea baza unghiei sau toate din suprafața sa. Uneori, un eșantion de maeștri nu fac la început, și cu al doilea strat de aplicare lac gel pigmentate. Fiecare profesionist din acest cont are propria sa opinie, cu toate acestea, de lucru cu o perie de la începutul colorare va permite suprapunerea complet orice defecte ale lucrării de-al doilea strat.
 • După ce placa de unghii este vopsit cu un pigment, el este dat aproximativ o jumătate de minut să-l rupe. Acest lucru va evita benzile și distribuirea inegală a fondurilor pe întreaga placă. După aceea, unghia se usucă în lampa. Pasul repeta pentru a bloca complet culoarea originală a unghiilor.
 • După aceea, acoperirea și Decoreaza coop stratul. Top este aplicat cu un strat de lumină, închizând unghie întreg și de prelucrare sfârșitul lui. Apoi se efectuează uscarea din lampă și aproximativ 30 de secunde sunt îndepărtate lipirea reziduală. Se aplică lichidului de îndepărtare a lacului. Trebuie să lucrați rapid și delicat.
Citește mai mult  Opțiuni pentru proiectarea unei manichiuri gri-roz

Aplicând decorațiuni suplimentare

Decorarea unghiilor este efectuată în principal înainte de a fi sigilate la materialul de finisaj. Cu toate acestea, în alte cazuri este necesar să se aplice decorul deasupra vârfului. Merită să luați în considerare principalele tehnici de decorațiuni ale unghiilor, în conformitate cu instrucțiunile totale pas cu pas care pot fi făcute în mod independent. Rezultă principiul lucrărilor profesioniștilor din serviciul non-unghiilor.

Poze

Imaginile sunt aplicate în acea etapă atunci când lacul de gel pigmentat a fost deja uscat, dar partea de sus nu a fost încă folosită. Tehnica de desen poate fi cea mai diversă (de la femeia cu o varietate de modele la șabloane). Cineva folosește pentru a desena puncte cu diverse duze cu bile, creând puncte rotunde convenționale de diferite culori și dimensiuni ornamente interesante. În cea mai simplă versiune, aceasta poate fi imitație a unei manichiură franceză, la care puncte formează un handcap. În același mod, ei pictează mai întâi contururile puțurilor și apoi o umple.

Mai avansate Masters Utilizați în activitatea efectului de înflorire. Aici nu aveți nevoie de abilități speciale: desenele apar singure, întinzându-se din punctele obișnuite, liniile și virgulele puse pe unghii. Uneori este suficient să instruiți punctele cu vopsele speciale pe o acoperire de bază transparentă neobișnuită, cu efect flori. După cum se obține rezultatul dorit, unghia este uscată în lampă și apoi dați imaginea contururilor dorite. Astfel încât petele se transformă în flori, frunze, păpădie, pene și multe altele.

Puteți să trageți pe o bază pigmentată utilizând un acuarelă pe acuarelă pe bază de apă, diluată cu lacul de mare gel sau vopselele gelului acrilic. Dacă fundalul principal este întunecat, creați mai întâi submarine colorate albe ale formei dorite, atunci este umplut cu pigmenți colorați, formând o imagine pe jumătate și realizând o imagine realistă. După ce desenul este gata, este uscat (în cazul acului acuarelă, se usucă mine), acoperit cu un vârf cu uscare suplimentară.

În ceea ce privește subiectele imprimării, poate fi cea mai diversă. Acestea sunt flori, geometrie și spațiu, și motive etnice și plante. Utilizarea la modă în imagini sezoniere de design. De exemplu, acestea sunt fluturi, păpădie și insecte pentru vară, amprente în musetel, picături de rouă pe culori, frunze multicolore și fructe de padure pentru toamnă. Imaginile de iarnă pot transmite frumusețea modelelor înghețate, ideile pentru primăvară pot fi desenate florale și scandinave. Una dintre zonele cele mai la modă de astăzi a fost stilul lui Bocho în proiectarea unei manichiură cu luminozitatea inerentă și a lui Savbar of Ornaments. Puteți desena pe unghii cu perii de manichiură, puncte, film alimentar, ștampile, precum și banda obișnuită de folie sau chiar scobitoare.

Decor

Ca desene, decorul nu este efectuat pe toate, ci numai pe unghii de accent. Puteți utiliza pentru aceste canifunuri (confetti multicolore), bullieri, pietre, cristale, glisante, autocolante stratului lipicios, pulbere, firme si wip. În plus, o opțiune de decorare excelentă poate fi o folie de rupere sau o folie transferabilă, precum și fulgi de yuki. Fiecare tip de decor va avea propria tehnologie și secvența de aplicare. De exemplu, pentru a deplasa autocolantele tipului de apă (designul cursorului), peste pigmentul uscat, trebuie să aplicați baza de date (de sus, o bază de date albă sau ultrasunete), apoi scoateți stratul de protecție din autocolant, omis cu a Cut-out Imagine în apă, separată de substrat și distribuiți pe stratul lipicios al unei substanțe netedente. După aceea, este necesar să acoperiți stratul cu imaginea mai întâi de bază, iar apoi partea de sus. Fiecare strat trebuie să fie uscat în lampă.

Ordinea de a lucra cu pulberi depinde de specia lor. Dacă este nisipul acrilic fie praful, acesta este aplicat în două moduri. În primul caz, baza este aplicată la unghii, este coborâtă într-un borcan cu pulbere și uscat. Maeștrii adesea poloneză astfel de pulberi. Uneori, pulberea este aplicată pe un strat de bază inutilizabilă, stropind-le la unghii. Când trebuie să dați volumul oricărei figuri (de exemplu, creând o imprimare tricotată), este creată de un vârf transparent, presărați și uscați.

Pentru a afla cum să lucrați corect cu șters, va trebui să practicați folosind sfaturi. Acest văl este frecat în suprafața unghiilor de pe stratul lind. Timpul mai de procesare, efectul dens creat. Aplicați fulgi salivari prea ușor. Frumos vor arăta ca să-i picteze, să zicem, stratul subțire de vitraliu. Folia este transferată diferit, care depinde de tipul de material în sine. Mai des pentru el, este utilizat un adeziv special, care este aplicat peste pigment. Când se usucă în aer se schimbă pictura cu alb pe transparent. De îndată ce acest efect este, folia este tăiată pe forma cuiului aplicat la unghia, presată strâns și se rupe. Desenul rămâne pe suprafața plăcii.

Citește mai mult  Caracteristici și tehnici de manichiură Leopard

În ceea ce privește piatra, ele sunt lipite la două tipuri de materiale: simulator sau de sus. Este mai ușor să le lipiți la partea superioară a nereazată, care acoperă stratul de pigment. Cu toate acestea, având în vedere volumul și, pentru a evita defalcarea rapidă a decorului spumant, este necesar să se aplice din nou partea de sus, numai acum nu este asistată de pietre, în caz contrar, vor înceta să strălucească. Tehnica „Sticlă spartă” nu este altceva decât lipirea la unghia pictată a unui film special de manichiură cu efect diferit. Este tăiat prin bucăți, după lipită pe stratul de bază fie spre partea superioară și etanșați finisajul cu o uscare obligatorie în lampă. Adesea, înainte de a tăia un film, un strat de dispersie este îndepărtat din ea. Utilizați un astfel de decor pentru accente numai pentru că va arăta prea simplu pe toate unghiile.

Posibile greșeli

Dacă spargeți elementele de bază ale tehnologiei și faceți unghiile, pierdeți momentele importante, acest lucru va afecta rezultatul final. Este demn de remarcat greșit greșelile frecvente care se găsesc în începători.

 • Una dintre ele este puterea insuficientă a lămpii și, ca rezultat, uscarea incompletă a straturilor de diferite materiale aplicate. În acest caz, acoperirea este curățată de unghii foarte repede și se poate târî imediat.
 • Uneori, începătorii nu consideră necesar să se utilizeze una dintre componentele necesare ale unei tehnologii de tip. Scoaterea bazei sau fără a utiliza grundul, nu puteți spera că acoperirea va fi diferită în durabilitate. Același lucru se poate spune despre un moment important ca eliminarea lipiciului rezidual. Dacă nu eliminați stratul de dispersie, acest lucru conduce, de asemenea, la o detașare rapidă a acoperirii aplicate.
 • Adesea, problema constă în nerespectarea regulilor de îngrijire a manichiurii finite. Pentru a acoperi pe marginile de mult timp fără a fi nevoie de corectare, trebuie să efectuați o serie de recomandări care de obicei sunt furnizate vrăjitori profesioniști la sfârșitul sesiunii de manichiură. Neglijarea acestor reguli, reducem domeniul de aplicare al materialului și creăm toate condițiile pentru peeling-ul său rapid. Dar la primele jetoane, vinul este adesea amânat la calitatea slabă a acoperirilor hibride utilizate.
 • Există cazuri în care noii veniți încep să facă o corecție de acoperire după uscare în lampă. Cu toate acestea, cu orice încercare de a corecta orice defect, se confruntă cu problema aruncării unei bucăți din stratul principal. Ajustați perfect un astfel de defect cu ele nu funcționează și adesea nu este necesar să o refacem din cauza perioadei lungi datorită uscării fiecărui strat. Cu toate acestea, problema rămâne: pictura nu salvează situația, deoarece buzunarul de aer este, de asemenea, format cu așchiere.

Sfat

Astfel încât gelul de gel a fost mult timp pe unghii, Merită să acordăm atenție următoarelor recomandări simple ale specialiștilor din programul de unghii:

 • Manichiura nu face atunci când o femeie are zile critice, fie la momentul adoptării antibioticelor + este inutil, deoarece lacul nu va fi puternic+
 • Dacă există boli grave (diabet zaharat, boli de rinichi, sistem endocrin), lac de gel se înlocuiește cu gel+
 • Mâinile în fața manichiurii încearcă să nu unpaction, deoarece apos excesivă reduce procentajul lanțului de lac de gel și în special a bazei+
 • Noi folosim capace de înaltă calitate, și, de asemenea, să încerce să materiale achiziționa de la un producător (de bază, de sus și pigmenți)+
 • Pentru a-l face pentru unghiile fără properms și dungi, încercați să alegeți un lac cu pigmentare densă+
 • Fotografiile sunt realizate de lacuri, diluarea-le cu partea de sus + dens și compoziții de conducere în acest caz, va lăsa pașii între text și fundal+

 • Pentru a preveni lacurilor de lac pe pielea din jurul unghiilor, un pic lac este formarea pe pensula, pe care sunt curățate prea mult înapoi, nu uitați să formeze o strălucire+
 • Dacă în timpul lucrării trebuie să utilizați glisoare, încercați să nu fiți apă pe partea din față, ambreiajul cu partea superioară scade+
 • uscat în baza de date au nevoie de toate straturile, este imposibil să le taie, pentru că se poate sparge de la asta+
 • Nu puteți aplica lac pentru o acoperire crăpată, va intra în continuare în + dacă fisurile sunt văzute după uscare, trebuie să eliminați toate straturile și să le puneți pe noul+
 • Lacul trebuie depozitat într-un loc întunecat (așa că este păstrat mai bine), iar în procesul de manichiură este imposibil să o păstrați în apropierea lămpii+
 • În prima zi după efectuarea unei manichiură, trebuie să încercați să evitați contactul cu apa și în special de duhing.

Cum de a face un lac de manichiură la domiciliu, uitați-vă în următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Narcisa Raescu

Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: