Cum se consolidează gelul unghiilor sub lac de gel?

Cum se consolidează gelul unghiilor sub lac de gel?

Moda nu sta în regulă, este în continuă evoluție, oferind toate realizările noi și noi de îngrijire. Nu cu mult timp în urmă, multe femei s-au confruntat cu problema unor unghii fragile. Cu toate acestea, a rămas în trecut. Există multe mijloace care ajută la întărirea rapidă a unghiilor, făcând mânerul irezistibil. Unul dintre aceste „elixiruri” magice este un gel special.

Avantaje și dezavantaje

Mijloacele moderne creează minuni, permițând fetelor cu unghii fragile să poarte o manichiură chic. Gelul sub gelul lacului este folosit destul de des. Vă permite să reglați atât grosimea cât și lungimea unghiilor. În combinație cu lac de gel, se obține o manichiură de înaltă calitate, care va dura 2-3 săptămâni. Singurul minus al unei astfel de fortificații este că după îndepărtarea gelului, întregul efect coboară.

Gelul pentru a întări unghiile este atât de acoperire solidă, cât și fragilă. Cel mai adesea se aplică plăcilor naturale de unghii. Se aplică de un strat subțire și este de fapt o fundație pe care pot fi făcute diferite modele sau a patrate și autocolante. În compoziția sa, gelul este o substanță sigură.

El nu provoacă plăci subțiri, în timp ce îi pasă de ei și cu cuticulele.

Un alt mijloc de întărire a unghiilor – Biogel. Se distinge prin durabilitate, o bună elasticitate, pe lângă, ușor de îndepărtat. Este folosit pentru procedurile de întărire a biogelului mult mai des. Și el este unul dintre puținele fonduri care oferă un efect de sănătate. Acest lucru contribuie în mare măsură la compoziția naturală. Contraindicațiile din Biogel lipsesc și pot fi folosite chiar și la alergii. Sub unghiile biogelului, de fapt, „respira”, care au încetat să fie plictisitor cu o nuanță gălbui. Dacă utilizați adesea biogelul, atunci nu numai unghiile vor arăta și se simt mai bine, dar și rolele în apropierea unghiilor, precum și cuticulele pentru a se îmbunătăți.

Diferența esențială dintre biogel de la gel este și un proces mai moale de îndepărtare. După întărire, Biogel nu trebuie să taie, să folosească o soluție specială. Cu toate acestea, acest tip de gel are un dezavantaj semnificativ – se dizolvă atunci când vine în contact cu apa caldă, detergenți, lichide care conțin alcool. Prin urmare, majoritatea afacerilor interne vor trebui să facă exclusiv în mănuși de cauciuc.

De asemenea, o pulbere acrilică este utilizată pentru a întări, care este de fapt „ciment” pentru unghii. Aceasta diferă de gelul prin faptul că duritatea dă unghiilor. Cu toate acestea, ele sunt similare cu gelul în faptul că nici un impact medicamentos nu este deloc, exclusiv cosmetic. De fapt, substanța întărește lacul, care este pe unghii, și nu în sine.

Acrilic, în plus față de rezistență, permite manichiura mai mult să țină în starea inițială. Adesea folosit pentru a alinia unghiile extinse. În plus, previne apariția fisurilor pe plăcile de unghii. Pentru a aplica pulbere acrilică pe unghii, veți avea nevoie de o perie de ventilator sau de împingere. După aplicarea plăcilor de unghii necesită uscare obligatorie sub o lampă specială.

Pentru a întări unghiile sub gel lacas, puteți utiliza și baza. Principalul avantaj al acestui fond este că este ușor de aplicat. Pentru a extinde calendarul șosetelor lacului, baza trebuie aplicată în mai multe straturi.

Și acest lucru se aplică oricărui tip de bază, chiar groasă.

Când este necesar?

Toate femeile care au urmat, știu că întărirea plăcilor de unghii trebuie să fie efectuată înainte de extindere și după. De asemenea, această procedură trebuie recursă după eliminarea lacului de gel.

Sub lac de gel, plăcile de unghii sunt de mult timp și, în cele din urmă, starea lor este oarecum mai rău. Dacă nu utilizați agenți de consolidare, va trebui să cheltuiți mult efort pentru a menține unghiile în stare bună. La urma urmei, gelul lacului nu este un mijloc de întărire și nu efectuează funcții de protecție. Unghiile pe care este aplicat poate fi supus unor diverse boli, inclusiv bacteriene, fungice, virale. În cazul în care ceva rău sa întâmplat cu unghiile, o recuperare curs este necesară utilizarea mijloacelor speciale, care să consolideze și să contribuie la creșterea economică.

Consolidarea este important pentru unghiile subțiate și prea fragil, dar este mai important în cazul în care unghiile au stricat din utilizarea frecventă a lac gel. Acest lucru se întâmplă de multe ori, mai ales cu extensia constantă atunci când se utilizează îndepărtarea mecanică gel. Restaurează plăcile de unghii deteriorate pot fi în mod independent la domiciliu cu biogel. Această substanță contribuie la reabilitarea, consolidarea și stimularea creșterii unghiilor naturale. Acest lucru se datorează în mare parte faptului că compoziția substanței este vitaminele A și E, proteine ​​keratină, calciu, componente vegetale.

Adesea biogel este folosit pentru a întări plăcile de unghii de pe picioare. Acest lucru este recomandat în special pentru tratamentul onecrip alinii. Găsirea pe unghii, gelul fixează forma, oferindu-i tărie. Ca rezultat, marginea liberă încetează să se deformeze atunci când înălțimea și unghiile nu vor mai crește. Cu toate acestea, înainte de a aplica remedierea, este necesar să se efectueze lustruirea unghiilor cu tăiatul și apoi să lustruiți bufful.

Marigurile subțiri nu sunt numai întărite de gel, ci devin netede cu o suprafață netedă, pe care gelul de gel va cădea chiar mai bine. Pe plăcile de unghii acoperite cu gel, puteți crea compoziții fascinante folosind vopsea acrilică, puncte, ace și șabloane. Acoperirea flexibilă a gelului creează o protecție fiabilă de manichiură împotriva diverselor daune mecanice.

În același timp adecvat pentru unghiile oricărei forme.

De ce ai nevoie?

Înainte de a începe să întăriți unghiile și să aplicați lac de gel, trebuie să pregătiți toate instrumentele și materialele necesare. Pentru a pregăti plăci de unghii, veți avea nevoie de:

 • Pilot sau baf pentru a da forma dorită și alinierea unghiilor+
 • Bagheta pentru a muta cuticula (portocaliu sau metal)+
 • Blocarea sau remuratorul în funcție de tipul de manichiură (clasic sau netivorat).

  În plus, trebuie să pregătiți totul pentru manichiură direct:

  • gel (și, dacă este necesar, încă o bază și finisare)+
  • Grund pentru plăci de unghii degresare (dacă unghiile sunt umede, apoi utilizați acid)+
  • Perie densă a fibrelor sintetice pentru aplicarea gelului+
  • Lampa cu spectru ultraviolete pentru a usca fiecare strat.

  Cum se face?

  Când totul este gata, puteți merge direct la procesul în sine. Manichiura la domiciliu este cea mai bună în etape – o instrucțiune pas cu pas va ajuta. Dacă îl urmați, devine clar că pentru a întări gelul unghiilor sub lacul gelului este destul de simplu.

  • Începeți de la prelucrarea unghiilor. Există diverse metode pentru a efectua o manichiură, printre care sunt europene cu un gazos, clasic tivit și hardware. Ele diferă numai numai de opțiunile de eliminare a cuticulei. De asemenea, plăcile de unghii trebuie să primească forma dorită.
  • Pentru fixarea bună a unghiilor gelului, este necesar să se ocupe de o bladină moale. Cu toate acestea, este important să nu subțire placa.
  • În continuare trebuie să aplicați o degresare. De asemenea, este necesar să fixați mai bine gelul. După aplicarea unghiilor, este imposibil să atingeți. Dacă se utilizează biogel, atunci puteți face fără măcinare, doar degresarea.

  • După toate aceste proceduri, vă puteți bucura de baza, care este întăritorul. Acest strat poate fi realizat de Biogel sau doar gel. Mijloacele sunt aplicate folosind o perie sintetică, în timp ce stratul ar trebui să se stingă foarte subțire.
  • După – stratul de acoperire trece uscarea sub lampă timp de 3 – 120 de secunde. Timpul de expunere depinde de lampa însăși, precum și de calitatea materialului.
  • În continuare urmează acoperirea plăcii de unghii cu lac de gel. De asemenea, ar trebui să fie un pic, iar apoi unghiile sunt în mod necesar uscate sub lampa UV. Acest strat este considerat principalul principal.

  • Apoi, se aplică un strat mai subțire de șelac și aspirat din nou cu o lampă. Este important ca acoperirea lacului să nu cadă pe cilindri de cuticule și laterale, altfel va fi rapid clapetă și aruncați.

  Dacă lovirea nu a reușit să evite, atunci este necesar să scoateți un gel suplimentar cu un bumbac și un degresator.

  • Ultimul strat este stratul de finisare. Înainte de a aplica stratul final, trebuie să verificați dacă toate straturile anterioare se găsesc exact. În cazul detectării defectelor, trebuie să utilizați lamele moi. Este necesar să se aplice un mijloc de perie sintetică și apoi să se usuce într-o lampă de cel puțin 3 minute.
  • Manichiura completă vă puteți bucura de procedura de aplicare a cuticulei.

  Consolidarea unghiilor naturale în mod unic mai bine pentru a efectua un biogel. Acest material este sigur, nu miroase. Poate fi folosit chiar și de mamele viitoare sau de îngrijire medicală. Biogelul poate fi unic sau trifazat, cum ar fi lac de gel. Tehnica de aplicare este complet aceeași ca atunci când utilizați un gel convențional.

  De asemenea, puteți întări acrilicul. Pulberea este aplicată ca o acoperire de bază utilizând o perie specială. Apoi trebuie să fie uscat cu atenție de lampă.

  Cum să eliminați?

  Poate că cea mai dificilă atunci când se utilizează lac de gel este procesul de îndepărtare din plăci. Aceasta se face una dintre mai multe metode:

  • Reduceri+
  • Ștergeți roțile+
  • Mecanic.

  Dacă este selectată prima metodă, atunci trebuie să selectați cu atenție DUMINORIS. În nici un caz nu pot fi utilizate prin intermediul unor branduri necunoscute. Dacă totul este în ordine cu calitatea, gelul gel va fi ușor îndepărtat, în timp ce plăcile și cuticulele nu vor deveni înviat.

  De asemenea, în avans înainte ca procedura să fie pregătită prin vată de bumbac, folie, un roz de măcinare și de preferință un stick portocaliu. Întreaga procedură constă din trei etape.

  • Scoaterea stratului de protecție de măcinare a ferăstrăului. Este necesar ca gelul de gel să fie mai bun și mai rapid. În ceea ce privește straturile inferioare, ele sunt mai bune să nu atingă ferăstrăul. Cu toate acestea, dacă există un decor, este mai bine să eliminați.
  • În continuare trebuie să înfășurați folia cu unghiile. Înainte de aceasta, plăcile sunt aplicate, umezite cu un remover. Timpul procedurii este de la 10 la 20 de minute. Folia este necesară pentru a se asigura că retragerea are mai repede.
  • În ultima etapă, folia este îndepărtată, pre-derularea în direcții diferite. Apoi trebuie să scoateți lacul gelului crăpat. Dacă există rămășițe, ele sunt curățate cu un stick portocaliu. În cazul în care totul se face cu atenție, plăcile de unghii nu vor fi rănite.

  Desigur, cel mai convenabil, dar în același timp și modal de scump de a elimina lacul de gel sunt împachetări de marcă.

  Principalul lor avantaj este că sunt foarte ușor de utilizat.

  În primul rând, stratul de fixare este tăiat, astfel încât remurratorul sa făcut cu sarcina sa. Apoi este ambalajul și este folosit de instrucțiunile atașate la acesta. Apoi, folia este îndepărtată. Dacă urmele lacului de gel au rămas, atunci sunt curățate cu un stick portocaliu.

  Profesioniștii nu recomandă eliminarea lacului gelului la domiciliu mecanic. Capacele și tăietorii dur în mâinile ineptate pot dăuna unghiilor. Prin urmare, în acest caz, este mai bine să aveți încredere în mânerele dvs. la maeștri cu o vastă experiență.

  Sfat

  Recenzii au arătat că întărirea gelului sau acrilic sub lac de gel oferă un rezultat pozitiv, iar unghiile arată mai bine. Cu toate acestea, este important să observăm toate subtilitățile care există atunci când acoperind plăcile de unghii și lacul gelului. În caz contrar, manichiura va reuși în calitate scăzută și nu va dura mult timp. De asemenea, este important să utilizați materiale de calitate.

  Înainte de procedura de manichiură nu se recomandă utilizarea mijloacelor de hidratare pentru mâini. Aceasta reduce viața de manichiură folosind gelul de gel. În cazul în care o baie a fost făcută pentru mâini, procedurile de consolidare ar trebui făcute doar a doua zi. Astfel încât plăcile de unghii să fie mai ușoare, puteți folosi baza de cauciuc.

  Chipsurile și fisurile nu se vor forma în cazul în care placa de capăt va fi bine sigilată. Și pentru aceasta este necesar să se monitorizeze în fiecare etapă a manichiurii.

  Înainte de a întări unghiile cu gel, ar trebui să vă asigurați că acestea nu sunt uimite de ciuperci, nu există crăpături mari și răni deschise. Nu vă împiedică în avans să verificați dacă nu există un instrument de alergie. Nu recurgeți la întărire dacă pielea mâinilor este în permanență umedă.

  Se întâmplă că acoperirea pe gel păstrează o perioadă scurtă de timp. Aceasta se poate datora unui număr de factori, inclusiv circulația sangvină redusă, diabet zaharat, chimioterapie, eșecuri hormonale. De asemenea, peeling-ul rapid poate începe din cauza stresului, luând antibiotice, sarcină, alăptarea.

  În cazul în care doriți să gel lăcaș vă eliminați, ar trebui să vă familiarizați cu toate căile disponibile. Numai prin estimarea toate avantajele și dezavantajele lor, puteți face în cele din urmă o alegere.

  Merită să ne amintim că shell-urile de înaltă calitate sunt vândute simultan cu un gazos, adică un set solid.

  Pentru a elimina defectele mici în manichiură, puteți folosi mătase. El ascunde rapid crăpăturile formate pe gelul lacului.

  Când utilizați pulbere acrilică, trageți gelul gelului este oarecum mai simplu. Acest lucru se datorează faptului că acestea trebuie să elimine stratul de pulbere. Ca rezultat, plăcile de unghii nu sunt supuse unor efecte mecanice sau chimice.

  Cum să întăriți unghiile cu gel, să priviți în următorul videoclip.

  Evaluează articolul
  ( Încă nu există evaluări )
  Adaugă comentarii

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: