Cum se face o strălucire de întindere pe unghii?

Cum se face o strălucire de întindere pe unghii?

Acest sezon este foarte popular cu Fashionistanul utilizează scânteia de întindere (Ombre) pe unghii. Sequins (sclipici) – foarte frumos, ieftin și ușor de utilizat. Ei vor aduce cu ușurință individualitate și unicitate atât într-o imagine blândă romantică, cât și într-un festiv luminos. Acest articol va vorbi despre cum să faceți o manichiură cu paiete și să ridicați designul corespunzător.

Caracteristicile tehnologiei

Ombre – toate cuvintele binecunoscute din industria modei. Implică o tranziție lină a unei culori la alta. Gradient cel mai adesea ghid din partea de sus în jos. În prezent, această tehnică este utilizată în mod activ la crearea Neil Art. Intrările evidențiate și fără precedent, întinzând utilizarea strălucirii. Pentru ca ultimul strat să nu zboare, este de obicei acoperit cu un lac transparent sau un similar.

Un astfel de design nu a fost ignorat și într-o perioadă scurtă a fost populară. În industria neil, utilizați două tipuri de sclipici: lichid și uscat. Să ne concentrăm asupra lor.

Lichid

Este localizat direct în lac în stare mixtă. Deci el este puțin mai gros decât de obicei, dar vă ușurează de nevoia de a cumpăra paiete separat. Ele sunt diferite dimensiuni. Manichiura cu scânteia mari face adesea petreceri sau sărbători. Lacul Merlamous, la rândul său, conține o mulțime de particule mai mici și este în mare cerere la Fashionistas, deoarece se uită pe unghii mai puțin sfidătoare și este potrivit pentru aproape fiecare imagine.

Uscat

Cumpărat separat și vândut, de obicei, în borcane sau pungi plate. Avantajul său este că este ușor să experimentați cu ea. Puteți alege independent zona în care să aplicați un nou strat, dimensiunea sequinului, forma, culoarea, modelul.

Selectarea culorii gamma

Gradientul poate fi creat de trei criterii principale:

 • Întuneric sau luminozitate+
 • Tuskness sau luminozitate+
 • mai mult sau mai puțin (loc ocupat într-o singură culoare).

Combinațiile pot fi nenumărate. Să ne oprim pe unii dintre ei.

Cele mai populare combinații (top – sclipici): roz roșu și moale, roșu și portocaliu, roșu-alb, liliac roz și piersic, piersic și alb, alb și alb, portocaliu și piersic, galben, smarald și lumină-halate, albastru și turcoaz deschis, floarea de porumb și violet deschis, violet închis și albastru, albastru închis și liliac, magenta și roșu deschis. Aceleași combinații pot fi utilizate dimpotrivă, de exemplu, pentru primul: roz blând și roșu. Aproape cu orice culoare sunt combinate: argint, aur, cupru, negru, alb.

Pastel gamma

Diferită cu sensibilitatea și ușurința, completează perfect imaginea emoționantă și romantică. Perfect combinate cu orice accesorii, nonsens, dar nu plictisitor. Și, de asemenea, potrivit cu succes pentru imaginile de zi cu zi.

Contrast gamma

Luminos, saturat, este perfect pentru o vacanță, petreceri, festival sau concert. Principalul lucru nu este să-l exagerați și să nu aranjați o artire solidă. Cu această opțiune de manichiură, trebuie să abordăm cu atenție alegerea accesoriilor, astfel încât să nu „încărcați” mâinile.

Gamma mutată

Folosește culori întunecate sau plictisitoare. Pare mai restrâns. Sclipici cu efectul „adâncimii” dă mister, misteriozitate.

Alb-negru

Probabil stilul de afaceri clasic. Pot fi combinate suplimentar cu nuanțe bej, maro, ocru și nud. Deci, pe un lac negru sau alb, întinderea de aur-roz va arata rafinat, dar nu sfidător.

Idei de design

 • Două tonuri identice. Stratul inferior are o culoare, partea de sus este aceeași. Veți ajuta această opțiune dacă doriți să creați o imagine misterioasă și imperturbabilă. Arată bine cu flori precum zmeura, roșu, argint, liliac și azure.

 • Două tonuri diferite. De exemplu, puteți face roșu de sus, iar al doilea strat este de aur.

 • Combinaţie. Utilizează trei sau mai multe nuanțe, iar cel mai adesea accentul pus pe gradient este plătit la crearea de întindere.

 • Tranziție. De exemplu, dacă există deja Ombre pe stratul inferior, atunci stratul următor îl completați. Acesta este modul în care se creează un gradient dublu, care contribuie la un efect neobișnuit. Ca o ceață magică sau zăpadă care se încadrează.

 • Combinația mai multor modele. Este o alocare bine cunoscută a unuia sau a mai multor unghii. Puteți distinge unul sau un alt gradient diferit – pe toate plăcile de unghii pentru a face o întindere slabă „de scurtă durată”, iar pe unii să aducă aproape până la capăt.

 • O strălucire solidă. Aceasta se referă la tranziția uneia sau mai multor tone de particule strălucitoare în alta fără a utiliza stratul inferior. Toate unghiile sunt acoperite de Ombre din particule spumante.

În plus, întinderea este decorată cu astfel de elemente ca modelele făcute pe primul strat, pietrele mari și mici, din care puteți crea și un model și figuri plate – fulgi de zăpadă, inimi și așa mai departe.

Întinderea poate fi combinată cu stiluri precum franceză sau lunar.

 • limba franceza. Paietele albe se străduiesc fără probleme de la capătul unghiei la început. Linia de zâmbet este fuzionată și nu iese în evidență. Designul pare perfect pe unghiile de orice lungime.

 • Lunar. Ca de obicei, gaura este evidențiată. Și dacă paietele merg de sus în jos, atunci, ca în realizarea anterioară, se îmbină cu ei. În același timp, ei merg ca arcul.

 • Geometric. Întinderea se desfășoară pe un strat cu elemente geometrice. Poate fi fie o linie netedă, fie o plasă de diamante sau mai multe linii intersectate.

 • Floral. Designul cu flori strălucitoare, fără îndoială, arată nu numai foarte feminin, ci și festivist. O astfel de manichiura este perfect pentru a opta din martie sau ziua de nastere.

 • întindere japoneză. Destul de complex și solicitante pentru competențe și mijloace de proiectare. Made in stilul de manichiura japoneza. Pentru el, preocupare atentă pentru mâinile și starea de plăci de unghii este importantă. Prin urmare, un șir de proceduri este precedată de o întindere. Rezultatul place cu dvs. și într-adevăr neatness aproape strălucește de sănătate.

Cum să faci manichiura?

Asigurați-un strălucitor elegant (debordant, genial) Ombre nu va funcționa la domiciliu. Tot ceea ce se poate face rapid și eficient. Așa că să se familiarizeze cu progresul.

 1. Pregătiți-vă mâinile. trata cu atenție cuticulele, setați lungimea și forma unghiilor. Suprafața trebuie să fie lină, conținut scăzut de grăsime și uscate. Este foarte important pentru a obține rezultate estetice.
 2. Aplicati primul strat de lac.
 3. În partea de sus (langa cuticula) se aplică lac cu paiete. Dacă nu aveți acest lucru, puteți utiliza lac obișnuit, amestecat cu paiete ale umbra dorită la consistența dorită.
 4. Aplicați topul online, stoarceți locul rămas. Stratul nu trebuie să fie foarte subtil, dar și nu ar trebui să fie prea gros, astfel încât paietele să fie bine adânci nevoia de a rămâne la mijlocul aurului.
 5. Luați o perii subțiri, plasați peria paralelă cu unghia și începeți fără probleme pentru a decide, sus în jos.
 6. Uscați în lampă și rupeți partea de sus.
 7. Tăiatul poate fi corectat neregulile dacă sunt, pe vârful unghiei.

În plus, construirea unei manichiură care se întinde de jos în sus. Doar trageți strălucirea în direcția opusă. Puteți să o întrebați și pe cealaltă parte sau să faceți pe ambele părți.

Exemple frumoase

Analizăm câteva exemple de design de succes.

 • 4 culori au fost folosite aici: purpuriu-burgundia, albastru, roz rece și piersic de lumină. Lungimea medie și forma „dreptunghiului moale” contribuie la obținerea ca rezultat al efectului plăcut al cerului înstelat.

 • Aici au ales o lungime mai mică, forma „dreptunghi”. Stretching merge în sus și exercitat cu un lac profesionist China Glaze. Ca subtonum folosit roz deschis, care se uită foarte ușor cu paiele liliac.

 • Lungime mare, formă ovală și gradient vertical – o modalitate excelentă de a vă prelungi vizual unghiile. În combinație cu mama de perle și magic, culoarea gamma „Unicorn”.

 • Pe festivitate de Anul Nou, arată ca designul cu fulgi de zăpadă. Magic adăugați întindere. Se dovedește ca și cum ar fi o manichiură de zăpadă.

 • Și acest design seamănă cu un pom de Crăciun. El trezește amintiri calde și fericite ale copilăriei – mirosul de mandarine, conuri de sticlă, bile și râs. Aceasta este o opțiune destul de complicată, dar fascinantă.

 • Pentru negru ales negru. Ea are în mod avantajos și luxos Aur Ombre. Lac în fotografie – Milano.

 • Pe partea de sus aur roz arata mai fraged, dar nu lipsit de solemnation. Și, de asemenea, va arata foarte bine pe albastru blând sau alte culori pastelate. Bine astfel de design este potrivit pentru absolvire sau intalniri.

 • Spectacol în stilul de manichiura frantuzeasca, un astfel de design atrage sclipici. O bandă strălucitoare este minunat cu perla de top roz nud.

 • lac albastru închis de la Essie este, de asemenea, destul de adesea combinate cu întindere. În această fotografie, cum ar fi lumina lunii, valul de buna paiete merge de la începutul unghiei.

 • Demonstrat se întinde cu paiete hexagonale mari. Particulele sunt situate cu pricepere, nu bilă, și o formă de unghii ovale contribuie la crearea unui design foarte spectaculos.

 • Primăvara și design luminos sa dovedit a fi vernisata de la KBSHIMMER. Particulele de diferite culori și dimensiuni amestecate împreună, vă eliberați de nevoia de a cumpăra multe materiale.

 • Două cuvinte – doar spațiu! Acest lucru este foarte complex, dar a justificat o opțiune de întindere uimitoare de paiete. Se pare că un adevărat profesionist a lucrat aici.

Într-adevăr, fiecare fashioană poate reuși să creeze doar scânteia de întindere. Dar pe această fantezie, o astfel de manichiură nu se termină.

Cum să faceți rapid o strălucire de întindere pe unghii, veți învăța din videoclipul de mai jos.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: