De ce ridurile lacului de gel în lampă?

De ce ridurile lacului de gel în lampă?

Unii maeștri Novice Neil se confruntă cu o astfel de problemă că lacul de gel este încrețit în lampă. Ca rezultat, designul frumos al gălbenelor este deranjat și trebuie să reporniți.

Ei bine, dacă ați întâmpinat o situație negativă similară atunci când acoperirea gelului aplicată. Mai rău va fi mult mai rău dacă gelul lacului sa stricat când l-ați aplicat unui client. Într-adevăr, în acest caz, ea are întrebări și îndoieli cu privire la competența dvs.

Astfel încât acest lucru nu se întâmplă, să înțelegem în principalele motive care provoacă o scădere a stratului de acoperire în lampa în timpul uscării.

Domeniul de aplicare asociat cu o lampă

Dispozitivul pentru uscarea gelului poate provoca micșorarea lacului.

Principalele probleme asociate cu lampa includ următoarele.

 • Puterea insuficientă a dispozitivului. Opțiunea optimă este considerată a achiziționa o lampă LED, a cărei putere este de 20 de wați sau lămpi UV cu o putere crescută de 36 de wați. Dispozitivul caracterizat printr-un prag scăzut de putere poate duce la faptul că acoperirea gelului nu se poate usca suficient și va fi încrețită. Chiar dacă creșteți timpul lămpilor sub lampă, acesta nu va garanta că lacurile de înaltă clasificare (acestea sunt legate de ele, de exemplu, o nuanță neagră) vor fi mulțumiți de deplin.
 • Uzura corpurilor de iluminat. Chiar dacă lampa dvs. are o putere excelentă, în timp puteți observa că acoperirea se micșorează cu uscarea. Motivul pentru aceasta poate fi uzura elementelor luminoase, pentru a înlocui, care este necesară în mod regulat dacă serviți un număr mare de clienți, iar dispozitivul funcționează aproape în modul continuu.

După finalizarea vieții elementelor de iluminat, chiar dacă unghiile sunt de mult timp sub lampă, nu va fi capabil să corecteze situația. La urma urmei, procesul de polimerizare va fi expus numai la stratul superior. În mijlocul lacului gelului va rămâne lichid sau drig, ca urmare a cărei acoperire decorativă va fi rapid încrețită.

Citește mai mult  Cum de a face luna lac gel de manichiură?

 • Timp insuficient pentru acoperirea de uscare. Anumite lacuri de gel trebuie să fie uscate pe o perioadă lungă de timp. Aceste tipuri de acoperiri cu gel aparțin lacurilor cu înaltă fibementate. În cazul în care găurile la care a fost depus de la lampă înainte de termenul limită, atunci puteți vedea modul în care stratul decorativ este treptat încrețit sub influența aerului.

Gel lacuri probleme asociate

Chiar dacă totul este în ordine cu lampa, și vă rezistați la momentul producerii lacului de gel în dispozitivul de uscare, Problemele pot fi asociate direct cu lacurile.

 • Aplicarea unui strat foarte gros este una dintre cele mai frecvente probleme, de ce gelul gelului este încrețit în lampă. Procesul de uscare începe cu stratul superior, treptat se mișcă în jos. Dacă ați căzut un strat foarte gros de lac de gel, atunci chiar și o lampă foarte puternică nu este capabilă să facă față abundenței materialului și se usucă bine. Ca rezultat, puteți observa modul în care stratul superior va fi încrețit, iar partea inferioară rămâne neașteptată. Este ușor să verificați dacă încercați să scoateți stratul încrețit: veți observa că discul de bumbac este vopsit în vopsea.

 • O umbră puternic pigmentată de lac de gel este al doilea motiv pentru care acoperirea este încrețită. Pigmentul prezent în cantități mari contribuie la încetinirea absorbției radiației ultraviolete, ca rezultat, acoperirea este încrețită în timpul uscării. În cantități mari, pigmentul este prezent în culori alb-negru, precum și nuanțe care se caracterizează prin creșterea luminozității sau, dimpotrivă, sunt foarte întunecate.

 • Aplicarea lacului de gel cu durată de valabilitate anterminată. Când expiră durata de valabilitate a acestui agent, consistența sa devine mai densă și groasă, deci este foarte dificil să o aplicați într-un strat subțire.

 • Gel-lac nu a fost aplicat mult timp. Dacă mijloacele de decorare a gălbenelor este o lungă perioadă de timp fără a fi folosită, începe să scadă treptat. Substanța de pigment se stabilește la parter, iar în partea de sus există un strat lichid, caracterizat prin transparență.

 • Achiziționarea lacului de gel de calitate slabă. Producția unui astfel de fond ar putea avea loc cu o încălcare a tehnologiei sau în componența sa există componente de calitate slabă. O astfel de acoperire a gelului va fi în mod constant încrețită, indiferent de acțiunile pe care le-ați luat.
Citește mai mult  Manichiura cu Malina: moduri de design si de design idei

În plus, motivul care duce la faptul că lacul de gel este încrețit în lampă, poate exista un refuz de a folosi baza. Din păcate, uniformitatea și netezimea plăcii de unghii ale celor mai frumoși reprezentanți ai sexului lasă mult de dorit. Prin urmare, se recomandă aplicarea specialiștilor pentru a oferi cea mai bună aderență a stratului decorativ. Caracterizat prin lipirea stratului, ea va salva lacul gelului de la riduri în procesul de uscare. În plus, baza protejează placa unghiilor de particule de pigment, care fac parte din agentul decorativ.

Cum de a evita lac rid

Iată câteva recomandări simple, Conformitatea cu care vă va permite să se evite faptul că gelul lac este încrețită în lampă.

 • Se aplica 2 straturi de acoperire cu gel decorativ, în loc de unul gros. În acest fel, puteți usca lac cu gel treptat, și cu această sarcină, nici măcar un dispozitiv foarte puternic pentru uscare va fi capabil să facă față.
 • Folosind umbra negru sau alte sunete puternic pigmentate de lac gel, este necesar să se aplice un strat foarte subțire, ușor cheltuind o perie pe placa de unghii.

 • Ai grijă termenul de valabilitate al elementelor de iluminat, precum și medicamente cosmetice, care sunt folosite pentru a galbenelele Decora.

Efectuarea înlocuirea periodică a componentelor și a produselor a eșuat cu o dată de expirare expirator.

 • Când utilizați lac de gel, care nu a fost aplicat mult timp, este necesar să se agită bine și să se amestece astfel încât o astfel de sculă să fie bine aplicată și nu este încrețită când uscarea.

 • Înainte de a aplica unul dintre mijloacele de manichiură, examinați cu atenție instrucțiunile și recomandările producătorului. Acest lucru vă va permite să creați o acoperire de înaltă calitate.
 • Achiziționați produse cosmetice pentru a decora gălbenele de la branduri bine-cunoscute. În ciuda costului lor mai mare, astfel de fonduri se disting prin calitate înaltă.
Citește mai mult  Ce să faci dacă unghiul a izbucnit?

Secretele aplicării corespunzătoare a stratului de gel

 • Pentru a oferi o luciu lucios pe acoperire, asigurați-vă că gelul gelului va fi răcit la temperatura camerei. În acest caz, veți evita faptul că va scădea pe bază.
 • Casselul folosit pentru a distribui instrumentul decorativ pe marigold nu poate fi abordat pentru aplicarea în apropierea cuticulei. Se recomandă utilizarea unei perie subțiri caracterizată printr-un grad ridicat de elasticitate.

 • Desenarea unui model clar, nu încercați să o aplicați deasupra stratului de dispersie al bazei. În acest caz, veți observa nu numai deplasarea modelului, ci și faptul că toată acoperirea va fi încrețită. Pentru a obține o imagine subțire, scoateți stratul lipicios al bazei. Pentru a nu agrava culoarea și umbra, este în valoare de distribuirea topului bazei de date și predică să se usuce fiecare strat separat.

 • Aplicați o bază de date în două straturi, datorită acestui lucru puteți alinia placa de unghii. Astfel încât acoperirea gelului nu este încrețită în timpul uscării, trebuie să aplicați primul strat foarte subțire și perfect uscat în lampă. Următorul strat poate fi impus oarecum mai gros, încercând să o distribuie uniform.

Поверните пальчик ноготком вниз, Так, чтобы он оказался в параллельной плоскости с полом. Datorită unor astfel de acțiuni, veți obține acoperirea perfectă și veți reduce la minimum riscul de riduri de la lac.

 • Dacă există încă riduri mici pe gălbenele, trebuie să o acoperiți cu un vârf lucios. Partea de sus ar trebui să fie aplicată foarte repede și imediat fixați-o sub lampă timp de câteva secunde, după care, trebuie să așteptați, când suprafața este complet polimerizată.

   Unul dintre motivele faptului că lacul de gel se încruntă într-o lampă poate servi ca pe un găleat suficient de lustruit calitativ.

   Prin urmare, experimentat Neil-Masters recomandă să nu se grăbească cu o șlefuire a plăcii de unghii, plătind suficient timp la acest proces.

   Pentru a evita cele mai tipice greșeli la aplicarea lacului de gel, vă recomandăm să vedeți următoarele videoclipuri.

   Evaluează articolul
   ( Încă nu există evaluări )
   Adaugă comentarii

   ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: