Design de forme ascuțite de unghii roșii

Design de forme ascuțite de unghii roșii

Acute „gheare” – un element integrat al unui predator modern modern. Și câștigarea de manichiură roșie luminoasă va completa imaginea temporului. Până în prezent, pentru unele unghii ascuțite sunt prea extravagante, pentru alții fac parte din stil și auto-exprimare. Rezolutarea manichiurii Alegeți fete complet diferite care combină o lumină, alunecând cel puțin într-un detaliu al imaginii. Imaginați-vă cât de intrigant bărbați fată într-o rochie modestă, cu o manichiură roșie sângeroasă.

nouă

Fotografii

Particularități

În funcție de lungimea gălbenelor, manichiura poate fi atât practică cât și accentuată de atrăgătoare și spectaculoasă. Datorită tehnologiilor moderne, fiecare dintre noi poate experimenta fără sfârșit cu lungimea și forma unghiilor și aproximează imaginile fatale. Este o manichiură pentru unghiile ascuțite va ajuta cel mai mult aplicarea ideilor de Neil modern. Nu uitați că pentru a crea o acoperire ideală, placa de unghii trebuie să fie complet netedă, deoarece atragerea ochilor roșu nu tolerează nici măcar cele mai mici defecte.

Cum sa faci un unghiile ascuțite și să le dea un punct culminant? Ce formă și lungimea unghiilor pentru a alege? Luați în considerare ideile cele mai actuale pentru manichiura.

Variantele clasice de manichiura roșu

Classic este ceva care nu iese din moda. modele clasice sunt întotdeauna adecvate, ele pot fi alese, nu se tem că manichiura va avea succes.

 • Neutru. Dacă doriți să creați un efect de calm, un lac de culoare bej poate fi face perfect cu această sarcină, care pot fi aplicate la galbenelele separate, folosind clasică franceză. Într-un astfel de design, elemente luminoase (paiete si strasuri) nu sunt de obicei folosite.
Citește mai mult  Înregistrare de manichiura frantuzeasca pe unghii rotunde

 • Matte de acoperire. Mat manichiură roșu, de asemenea, arata grozav. Este un strat mat, care a fost mult timp o tendință care nu pierde relevanța. umbra roșie a unghiilor mată poate fi diluat cu lacuri de alte culori sau de a pune un model discret. Este interesant de dungi aspect sau elemente geometrice.

 • Luciu. Unul dintre modelele clasice ale unghiilor ascuțite este o acoperire lucioasă care va pune în pericol forma și adăugați accent pe imaginea dvs. O astfel de manichiură arată foarte mult pe foarte ascuțită și pe gălbenele rotunjite. Dacă alegeți o formă mai rotunjită, atunci unghiile roșii pot deveni cu ușurință un element de imagine chiar de afaceri. În orice caz, acest design va arăta neobișnuit de feminin și va atrage privirile interesate.

Design neobișnuit de unghii

Desigur, alegerea unui design non-standard, trebuie să luați în considerare nu numai forma, ci și lungimea unghiilor. Mai jos vor fi prezentate opțiuni care sunt la fel de potrivite pentru diferite lungimi și, în același timp, nu se uită.

 • De aur. Pulverizarea de aur a paietelor și nisipului va crea o impresie misterioasă, iar pentru o imagine festivă puteți adăuga la astfel de pietre de design și a paielor de aur de diferite dimensiuni. Acesta va da efectul de proiectare a focurilor de artificii.

 • Oglindă. Acest design poate fi creat folosind o folie specială. Puteți adăuga un mic element spumant la fiecare unghie, acoperită complet de o folie strălucitoare sau ridicați materialul în culoarea manichiurii, care va crea un accent jucăuș. Acest design include, de asemenea, o manichiură, decorată în stilul de „sticlă spartă”. Pe o astfel de acoperire, se creează un efect extraordinar al refracției luminii, care arată misterios și captivant.
Citește mai mult  Maks pe unghii: tehnică și idei elegante

 • Înregistrarea de către pietre. Lăsați unghiile ascuțite roșii să fie foarte luminoase, dar uneori doriți să diluați manichiura elemente neobișnuite ale Neil-Art. Cu această sarcină, pietrele vor fi perfecte. Brighturile strălucitoare strălucitoare vor fi capabile să decoreze orice manichiură, dar arată deosebit de profitabil pe roșu. Puteți adăuga mai multe cristale la model sau le puteți face un element de design auto-suficient (de exemplu, pentru a aranja un cui bine sau a așezat un pietre spumante cu o piramidă pe unghia unui deget de inel). Combinația dintre roșu cu pietre este o versiune câștigătoare pentru manichiura de zi cu zi și ocazie specială.

 • Pictat. Este avantajos să se sublinieze manichiura roșie a modelului complicat, efectuată manual. Monogramele de aur, realizate de vopsele acrilice strălucitoare sau model de dantelă, aplicate cu lac negru, alb sau argint vor fi deosebit de interesante. Modelul modelului care imită desenul pe ciorapi.

Tendințe moderne

  Luați în considerare mai multe variante de tendințe care nu își pierd popularitatea pentru mai multe sezoane.

  • Gradient. De exemplu, tranziția de la roz roz la roșu strălucitor arată foarte neobișnuit și de la negru la roșu – misterios și atractiv. O tranziție lină de nuanțe va crea un efect neobișnuit, iar unghiile pot fi emise în stilistica acuarelă. Amestecând câteva nuanțe de lacuri, se dovedește a face modele de fantezie pe gălbenele.
  • Imprimare. Această opțiune pentru amatori iese din mulțime. Este opinia că unghiile roșii în combinație cu o imprimare strălucitoare – este prea sfidătoare. Dar va opri doamnele energetice și creative? Puteți accentua caracterul dvs. luminos prin adăugarea unui leopard jucăuș sau a unui model de tigru pentru unul sau două unghii, va face o manichiură spectaculoasă. Pentru o astfel de manichiură, puteți utiliza autocolante speciale pentru Neil Art.
  • Catifea. Interesant, unghiile de eșarlet arata în combinație cu o turmă care creează impresia de acoperire de catifea, ștergător sau sclipire, care, la rândul său, va ajuta la acordarea unui volum 3D suplimentar. Cu ajutorul acestor materiale este ușor să creați un desen interesant, puteți, de asemenea, să acoperiți complet mărcile individuale cu materiale. Pare neobișnuit și atractiv.
  Citește mai mult  manichiură franțuzească cu paiete: idei de design elegant și exemple

  Oricare ar fi designul unghiilor roșii ascuțite pe care le-ați ales, va fi în continuare relevantă, la modă și un pic îndrăzneț. Lăsați-vă pe Marigolds luminoase să vă inspire și împrejurimile voastre nu vă este frică să fie.

  Cum se face o formă acută de unghii, veți afla în următorul videoclip.

  Evaluează articolul
  ( Încă nu există evaluări )
  Adaugă comentarii

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: