Design manichiură în stil spațiu

Design manichiură în stil spațiu

„Spațiu” manichiură. Ce asociații apar atunci când o auziți? „Frecvent“, „bombardarea“, „bombardarea“ și multe alte cuvinte „la modă“ – în acest rând este cosmică. Dar dacă este vorba de adevărul despre manichiura în stilul „Cosmos“?

Opțiuni „Spațiu Design“

Acest tip de design nu a apărut atât de mult timp în urmă, dar am cumparat, te rog iartă-mă pentru un joc de cuvinte invalid, cu adevărat popularitate cosmică. Și este complet o coincidență, deoarece are o mulțime de avantaje.

 • Fiecare versiune a acestei manichiura este unic și unic.
 • Este perfect „montat“ cu orice substrat întuneric: visiniu, smarald sau verde de conifere, ultramarin, negru, cerneala.
 • Este bine ca un solo – pe toate degetele zece, și, ca un accent – pe o pereche de cuie sau chiar o bandă.
 • Companionii „Galaxy“ poate fi, de asemenea, de acoperire un foton (aceeași culoare ca substrat sau contrastul), iar „ochi de pisică“, și rhinestones și bătăuși. Totul depinde de fantezie și profesionalismul de Master de unghii serviciul, efectuarea de manichiura.

Din dezavantajele acestei acoperire, este necesar să se aloce faptul că nu se potrivește cu acele fete care sunt forțați din cauza lucrărilor efectuate pentru a urma codul vestimentar. „Space“ de design arata foarte luminoase în oricare dintre versiunile sale, astfel încât în ​​acele organizații în care culoarea lacului de pe unghii este strict reglementată, nu va fi capabil să-l poarte. și, de asemenea „Galaxy“, este puțin probabil să fete costum, preferând un stil strict clasic în haine. Cu toate acestea, o astfel de manichiura sugerează curaj, originalitate si creativitate la propriul său proprietar.

Pentru a crea acest tip unic de design de pe unghii, ar trebui să dai seama ce este truc cererii sale și cum să-l stăpânească. Fotografii „galactic“ manichiura pe Internet un set mare, și toată lumea este unic în felul său propriu. La urma urmei, este posibilă modificarea aplicației cum vă place: alegerea uneia sau mai multor culori ca un substrat, acționând pe un burete sau stropind plăcile de unghii cu un glitter (sau folosind ambele metode), aplicând designul la toate unghiile sau subliniind acestora una sau două degete. În funcție de totalul listat și vă va dovedi designul unic.

Variante ale manichiurii „galactice” a unei cantități rezonabile: pe un substrat negru, în cerneală albastru sau verde + monocrom sau amestecat de două sau trei cinci nuanțe + strălucitoare, transfuzată sau mată + învățată pui de ceață sau lucioasă + întuneric sau alb + cu stele și fără – să vă alegeți. În crearea unui manichiură „spațiu” va ajuta lacurile cu strălucire, sclipici, paiete și folii. Utilizarea cameleoni lac, își schimbă culoarea atunci când se deplasează cu mâinile, în funcție de unghiul de cădere de lumină, va da o adâncime mai mare de manichiură, iar stratul de sus cu paiete ea volum va face.

În prezența abilităților adecvate, puteți să „întindeți” galaxia pentru toate cele cinci degete atunci când unghiile arata ca o pânză solidă. Dacă nu riscați să plasați spațiu pe toate unghiile, puteți selecta unul ca accent, iar restul plăcilor de unghii sunt acoperite cu un lac monofonic: culorile substratului sau, dimpotrivă, contrastul.

Metode de acoperire

Burete

Cu ajutorul unui burete, puteți crea ca efect al „Ombre” (sau așa cum se numește, gradient) și Galaxia Star. În acest scop, atât felii individuale de burete, au pictat fiecare dintre umbrele lor de lac și aplicate la unghii alternativ, iar întregul burete, pe care, de fapt, întreaga „galaxie” și este aplicată și transferată la unghii. Principala cerință pentru burete: ar trebui să fie densă, nu pierdută și imaculată curată.

Este inacceptabil să folosiți un burete, care a aplicat anterior o bază tonală sau alte produse cosmetice în față.

Sclipici

Cu ajutorul unui strălucitor – scânteia mică și mare – unghiile atașează strălucirea. Glitter (ca cel mai mic „coleg” Shimmer) poate fi conținut în lac (sau acoperire de top) și ambalate separat, în borcane. În consecință, este posibil să o aplicați atât cu lac, cât și pe partea de sus a acestuia. Intensitatea aplicației depinde numai de dorința ta: dacă va exista o pistă de la stele în spațiul tău sau întreaga galaxie va fi acoperită cu praf de stele, pentru a vă rezolva.

Fotodizay

Dacă, din anumite motive, nu doriți sau nu știți cum să trageți lacuri gel, dar chiar doriți să vedeți pe unghiul dvs. „Cosmic” Design, există pentru dvs. Cea mai ușoară modalitate de a crea unghii galactice este utilizarea de glisoare care sunt vândute într-un set excelent acum în toate magazinele de produse cosmetice profesionale. Ele pot fi folosite pe lac obișnuite și pe lac de gel. Tehnologia Unu: Glisorul trebuie să se ude, după care este ușor separat de substratul de hârtie și se transferă la placa de unghii. Apoi, dacă unghiile sunt acoperite cu lac de gel, vârfurile sunt aplicate cursorului, iar mâinile sunt uscate în lampă. Dacă manichiura este făcută folosind un lac obișnuit, glisorul este acoperit cu un uscător de sus și așteptați uscarea naturală.

Designul unghiilor pas cu pas

În ciuda complexității aparente și „smithing” a manichiurii spațiale, este destul de ușor de făcut la domiciliu, iar materialele vor trebui să fie un pic. În primul rând, este un lac de gel pe care îl veți folosi ca substrat. Sau mai multe lacuri. În plus, veți avea nevoie de o paletă, unde lacul va fi amestecat, burete sau o bucată dintr-un nou burete neutilizat pentru bucătărie, un strălucire sau o acoperire de top cu paiete, pietre separate sub formă de stele și pensete pentru aplicarea lor. Și, de asemenea, au un mare stoc de latex lichid pentru a proteja pielea în apropierea unghiei de la colorarea cu lac gel. Și, desigur, nu face fără o lampă de polimerizare – UV sau cu LED-uri.

executie pas cu pas de proiectare galactic are loc în mai multe etape.

 • Faceti o manichiură în mod obișnuit: hardware sau muchii. Se aplică un strat de bază, se aliniază și se usucă într-o lampă UV sau cu LED-uri.
 • Acoperiți unghiile cu un strat de lac de gel selectat ca un substrat pentru „cosmos“. Se usucă în lampa.
 • Pentru a se detașeze cu o pensetă un astfel de număr de bucăți mici de burete, cât de multe lacuri sunt selectate pentru „Galaxy“. Să se scufunde fiecare piesă în lac adecvat și îndepărta excesul de.
 • Pe rând, pentru a aplica lacuri pe unghii, folosind felii de burete. Mișcările trebuie să fie bătaie, lumina. Nu este nevoie pentru a pune în lacul de unghii, nici patare-l. Nu vă străduiți să faceți modelul „corect”, „cosmic” design doar cazul în care orice mișcare va fi corectă.
 • După ce toate nuanțele se aplică cu ajutorul unui burete, timpul „revigora” galaxia ta ceață ceață. Pentru a face acest lucru, luați o perie dreaptă și, amestecând toate nuanțele, trageți „vârtej” pe unghii. Peria ar trebui să fie curată, fără urme de lac uz anterior.

 • Puteți îmbunătăți modelul cu lac albastru negru sau albastru sau, dimpotrivă, pentru ao evidenția cu alb. Principalul lucru este că manichiura este făcută la fel de precisă, nu au existat picături îndrăznețe și frotiuri, este mai bine să se folosească perii subțiri și plate.
 • Pentru a simula stelele, puteți lua pietre de straturi cu forma corespunzătoare sau puteți folosi lacul alb și punctele obișnuite, punând un punct NEAT.
 • Utilizați sclipirea dacă doriți ca galaxia dvs. spumante și revărsate. Puteți să luați paiete separate și să le împrăștiați sau să utilizați lac cu particule strălucitoare.
 • Când toate straturile sunt aplicate, este timpul să le acoperiți cu partea de sus, uscată și mândră să purtați.

Exemple frumoase

 • Galaxia „albastră” de pe substratul de cerneală – relevant pentru iarnă+

 • Cosmic „ochiul pisicii” pentru cei care nu sunt pregătiți pentru experimente radicale, dar vrea să poarte spațiu pe unghii+

 • Galaxia „cerneală” cu stele și planete, precum și pe un substrat magnetic+

 • Multicolor „cosmos”, creat cu ajutorul unui burete+

 • Galaxie din alb, albastru, albastru închis.

Despre cum să efectuați designul unghiilor în stilul „Cosmos”, consultați următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: