Elegant alb-albastru manichiură

Elegant alb-albastru manichiură

Manichiura albastru-alb este o optiune unica care arata la fel de armonios in iarna si vara. Un alt avantaj fără îndoială al unei astfel de manichiură este capacitatea de a folosi o varietate de elemente de decor de unghii care adaugă expresivitate și curaj suplimentar.

Caracteristici Combinație

În fiecare an, stilistii oferă femeilor pentru a încerca noi nuanțe de manichiură, combină culori neobișnuite în design, ridica o nouă formă de unghii. Una dintre cele mai populare tendințe din 2018-2019 a fost o manichiură alb albastră. Ce a atras atenția stilistului această combinație? Luați în considerare principalele caracteristici ale unei astfel de manichiură.

  • Această combinație curajoasă este creată pentru femeile care nu se tem de o schimbare serioasă în viața lor și nu merg pe stereotipuri și prejudecăți. Așa că sa întâmplat că albastrul este considerat bărbat. Doamnelor, vizionarea de modă, au știut de mult că această opinie este o relicvă a trecutului, iar culoarea albastră a fost folosită de mult de femei în manichiură, haine, accesorii. Iar adăugarea de tonuri albe face această culoare mai feminină.
  • Principalele asociații care apar în conștiința unei persoane care au auzit despre o combinație albastră-albă este marea și cerul. Adică aceste nuanțe simbolizează libertatea internă, seninătatea și calmul.

  • De o importanță deosebită este albastră și psihologie. De exemplu, ultramarin calmează, relaxează, încetinește frecvența inimii de inimă + nuanțele albastre contribuie la concentrația de atenție și dezvoltarea abilităților creative + culoarea albastră închisă indică inteligența și inconsecvența.
  • Avantajul manichiurii albastre albastru este combinația lui răutăcioasă, care va fi o completare excelentă la ceapă la modă și va fi amintit de alții.
  • O astfel de manichiură este perfectă pentru o imagine zilnică, de seară sau solemnă, el poate avea loc în stiluri sportive și oficiale.
  • Syneva are atât de multe variații pe care fiecare femeie le poate ridica culoarea care este cea mai armonioasă cu o nuanță de piele și forma unghiei.

Singurul minus al manichiurii albe albastre este nevoia de a avea unghiile cu grijă bine îngrijite, deoarece culoarea albastră va denota rapid toate defectele disponibile.

opt

Fotografii

Opțiuni populare

Franch

Manichiura franceză clasică este întotdeauna relevantă și, dacă este făcută în albastru, adaugă un design mai expresiv. Puteți efectua o manichiură cu gel 3D sau acrilic. În primul rând, maestrul impune un francez standard în culoarea albastră, apoi unghiile sunt acoperite cu material de camuflaj și deasupra modelului volumetric se efectuează în alb.

În mod alternativ, este posibil pe fiecare unghie sub principalul francez pentru a face o fracțiune de punct în alb și pe una din degete, efectuează o modelare albă – floare cu strasul inserat.

Ușor și ușor va căuta cartofi albi cu un trandafir albastru pe unul dintre unghii. Există ceva în acest design ceva fată, adolescentă, moale.

Gradient

Foarte rafinat și cu îndemânare arată manichiura gradientului în culoarea albastru-alb. Dacă utilizați o nuanță albastră, atunci unghiile vor arăta foarte blând și în primăvară. O astfel de manichiură este potrivită ca o zi de zi, precum și pentru o excursie la odihnă. Dacă aplicați nuanțe ultramarine sau violet, acesta va fi un design pentru o seară solemnă.

Pentru luminozitate și expresivitate asupra vopselei de gradient, puteți aplica un decor suplimentar. Frumos arată ca o figură abstractă sau un hieroglif, realizat în negru.

Fetele cu umor pot fi portretizate pe un gradient albastru albastru albastru.

Lunar

Manicura lunară este un punct culminant al puțurilor într-o anumită culoare sau, dimpotrivă, nu este colorarea. Luna Manicură va arăta foarte ușor, efectuată într-o culoare albastră palidă. Fiecare godeu poate fi vopsit într-un cadru albă și unul dintre unghii este complet pictat în alb și se trage gol în interiorul desenului într-un cadru albastru, de exemplu, inima.

Pentru toamnă, manichiura lunară este mai potrivită în culori albastre închise. În același timp, bine poate fi vopsit cu lac alb și poate ține o frontieră de aur.

Neobișnuit arată gradient albastru și gaură albă. Dacă a avut loc o linie neapaintată între ele, atunci aceasta va da o manichiură farmecului maxim.

Poze

Culoarea albastră și albă sunt atât de contrastați și, în același timp, atât de combinate, ceea ce vă permit să efectuați o mare varietate de desene pe placa de unghii pe orice subiect. Dacă o femeie se duce la mare, atunci poți „pune” pe naghelul alb naviga pe un fundal albastru. Opțiune foarte neobișnuită – pictura sub Gzhel, dar este mai bine în acest caz doar două unghii, de exemplu, pe degetul sau degetul mijlociu, iar restul pentru a picta într-o nuanță albastră închisă. Foarte ușor și feminin va arăta trandafiri albi sau alte modele pe fundal albastru.

7

Fotografii

Paiete și pietre

Combinația dintre albastru și alb poate fi utilizată în cazul paharilor de unghii și a pietrelor. Popular și simplu chiar și pentru o opțiune de masterat Novice:

  • Acoperiți unghiile pe un deget mare, indexarea și degetul mic într-un albastru complet, pe unghiul mijlociu Aplicăm aceeași nuanță, dar cu paiete+
  • Unghiul de pete cu degetul fără nume într-un lac alb și se întindea pietrele de cobalt pe marginea bine.

Variațiile de proiectare cu paiete și pietre pot fi diferite, aici Maestrul poate folosi toată fantezia lui.

Adăugând nuanțe roșii

Foarte spectaculos arată ca o manichiură de mare, care este o alternanță de dungi albe și o linie de culoare de mare. Chiar mai luminos și mai neobișnuit de a include includerea unei umbre roșii. De exemplu, una dintre benzi poate fi roșie sau trageți o ancoră sau o coajă purpurie, acoperind desenul gilderului. Minunat aspect și inima roșie pe fundal albastru-alb.

Dacă o femeie îi place o combinație de nuanțe albastre, albe și roșii, atunci o opțiune interesantă – imaginea steagului britanic. Dacă trageți un simbolism pe fiecare cui, atunci imaginea este pierdută, deci este mai bine să aplicați desenul numai la un cui și pe restul francezului albastru. Puteți adăuga străpini albe sau albastre.

Foarte spectaculos arată unghiile albastre și alb cu design abstract. Puteți aplica culorile unor lovituri mici.

Solid în acest caz va arăta ca tonuri întunecate.

Exemple interesante de design

sunet Charm

Foarte frumos și scump întuneric, aproape negru Matte Manicure Color Berlin Lazuries. Dacă alegeți tonul potrivit, nu mai permiteți nu mai folosiți efecte. Alternativ, puteți picta un cui în culoarea bejului deschis și aplicați pietre alb și safir de la dimensiuni diferite.

Iarnă

Cerul albastru închis, stelele albe, pădurea neagră: dacă placa de unghii permite placa de unghii, atunci un maestru priceput poate fi portretizat pe unghiul oricărui peisaj. Se uită perfect pe luna alb albastru și albastru sau lumina nordică. Efectuarea desenului de iarnă, tonurile albe și albastre devin de obicei principalele. Puteți desena fulgi de zăpadă albastru pe un fundal alb de zăpadă. Desen mai vesel – om de zăpadă alb zâmbind pe un strat de pulverizare.

Stres tema de iarnă a Krasnogrudoy Bullfinch pe una sau două cuie. Restul unghiilor pot fi acoperite cu alb, iar fundalul sub balconul face albastru deschis, pictura spre ramura neagră, pe care se află pasărea, mână de Rowan.

Drăguț și direct va arăta lumina ursului de curățare, privindu-se dintr-un zăpadă albastră.

Pastel

Ușor și feminin va arăta ca următorul design: Aplicăm la unghiile unui deget mare și index și micul ton albastru închis. Unghii degetul mijlociu care acoperă un lac delicios delicios-roz. Unghii non-nume Pata degetului in alb si deseneaza flori de azur intunecat. Va fi interesant să privim dacă este vorba de flori, atunci puteți adăuga la ei o garoafă bej-roz.

Cer de noapte

Stelele albe și luna pe un fundal albastru închis au fost deja descrise. O altă opțiune neobișnuită de noapte – imaginea constelației marii mamă.

Vară

Nuanțele albe alb pot fi folosite în crearea nu numai de iarnă, ci și design de vară. Un exemplu: la unghiile de pe Mizinz, Anunate și cu degetul mare Aplicați Franța albastră, pe restul unghiilor realizăm o manichiură franceză albă și trage fluturi albastre.

Se pare un design elegant și vesel.

Boabe

O altă opțiune de vară – Imaginea de fructe de padure albastre pe un fundal alb. Este mai bine să trageți fructe de padure pe două unghii, iar restul acoperite complet cu același lac sau culoarea în ton. Blackberry, struguri, afine, afine sunt potrivite ca un model. Vă mulțumesc ochii și incinta frunzelor verzi la Handusian.

Alegerea unui ton albastru-alb pentru a crea o manichiură, amintiți-vă că albastrul nu este doar albastru. Cu alb combinate perfect toate variațiile sale – albastru, indigo, turcoaz, ultramarine, gri și flori de porumb. Un alt avantaj al acestei combinații este capacitatea de a introduce culori de contrast – roșu, galben, verde, negru, astfel încât designul realizat într-un ton albastru-alb este aproape imposibil de a strica elemente decorative suplimentare.

Aflați mai multe despre cum să faceți o manichiură alb-albastră, veți învăța din următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: