EMI gel de acoperire cu lac: caracteristici și paletă de nuanțe

EMI gel de acoperire cu lac: caracteristici și paletă de nuanțe

În lumea modernă există foarte multe modalități cum să faci o fată chiar mai atractiv și frumos. Fiecare sezon nou la fiecare lupte de brand cosmetic peste palma campionatului doar pentru a se asigura că produsele sunt primele în produsele cosmetice de orice femeie, pe rafturile magazinelor sau în cazul make-up artist. Printre produsele cosmetice de îngrijire pentru mâinile cazului în același mod. Gel-lacuri deplasând treptat simplă datorită rezistenței și durata lor în ciorap. Dar este de remarcat faptul că lacul de gel, în sine, materialul este destul de complicată, este dificil să-l aplice atât de masterat cu experiență și începători la domiciliu. Fără anumite mijloace depuse (lămpi, grunduri, baze, finisaje sau de sus), ti-a placut culoarea rezultată va fi imposibil.

produse EMI

Acum există multe branduri minunate care sunt gata să se supună producției universale de lac de gel. Dintre aceste varietăți de diferite pachete, desene interesante și riguroase, fiecare fată va fi capabilă să ridice ceva definit că a căutat mult timp. Categoria de preț a fiecărui produs va fi foarte diversă – de la bunuri de înaltă calitate înainte de falsul său.

Lucky Gel de la EMI – Produse noi pe piață. Fondatorul acestei companii este Ekaterina Miroshnichenko, un rezident al lui Rostov-on-Don și fondatorul școlilor de design din Rusia. Treptat, acest brand devine din ce în ce mai popular nu numai în cadrul Federației Ruse, ci și în străinătate.

Mulți susțin că gelul de gel de la EMI sa dovedit a fi foarte lichid în consistența sa. Acest lucru a condus la confuzia multor, pentru că ar folosi dacă se răspândește. Dar, în timp, cu aplicarea activă a acestui produs, partidele noi de utilizat.

Lacul nu se numără sub cuticula, care este un anumit plus. Nu se răspândește greu pe laturi, ceea ce face posibilă alinierea tuturor neregulilor sau a unor treceri minore în primul aplix. Ușor netezite cu aplicația ulterioară.

Astfel încât lacul nu crește puternic pe unghii, trebuie să lucrați cu atenție cu baza sau grundul, deoarece din modul în care a fost aplicat primul strat, va conduce toată acoperirea rămasă.

Butelii din marină obișnuite, volumul nu mai mult de 10 ml. Categoria de preț este ușor supraestimată și nu este disponibilă pentru cumpărătorii simpli, deoarece compania se prezintă ca un brand de lux, prețurile scăzute un astfel de nume nu corespund.

Pentru a menține interesul pentru produsele sale, EMI se potrivește stocurilor atunci când mărfurile pot fi achiziționate la o reducere sau într-o ofertă mai avantajoasă cu un set întreg. Pigmentul în lac este destul de bun, multe culori (mai ales în paleta nud) acoperă unghii într-un singur strat în bună calitate și fără chipsuri și fisuri. Politicile companiei sunt că toate lacurile, indiferent de caracteristici, sunt destinate unor unghii naturale.

Produsul nu se încadrează pe unghiile artificiale. Dacă vă întăriți unghiile cu astfel de mijloace ca o pulbere sau biogel, atunci lacurile de la EMI vor veni și vor fi purtate să se grăbească tot timpul până când doriți să schimbați culoarea.

Există o linie specială pentru unghiile subțiri și fragile. Aceste lacuri sunt concepute în primul rând pentru a provoca și a preveni luxul ulterior al unghiilor, precum și pentru vindecarea rănii și fisurilor.

Caracteristicile ciucurilor nu sunt prea lungi, ci o faimă densă. El nu flit, nu va cădea, absolut o culoare bine și nu pleacă după divorț la aplicația ulterioară. Dacă dintr-o dată folosiți acoperiri destul de rar, producătorul recomandă pentru a evita separarea lacului pe pigment și lichid, profită periodic conținutul.

În șoseaua de lacuri de la compania EMI se arată ca fiind persistente și practice, dar pot arde la soare, dacă finisajul sau stratul superior a fost aplicat într-un strat subțire. Dacă utilizați toate produsele acestui brand, manichiura va corespunde așteptărilor, nu va fi bubble, culoarea va fi complet transmisă și va fi saturată. Dar dacă înlocuiți un fel de componentă de către o altă companie, firma nu este responsabilă pentru rezultatul, deoarece produsele pot intra într-un „conflict” între ei.

Avantaje și dezavantaje

După cum sa menționat de către diferiți maeștri și potențiali cumpărători, precum și clienții în revizuirea minusurilor luminoase din produse nu au fost detectate. La un mic neajuns, un cost ridicat de bunuri poate fi atribuit, lipsa de nuanțe saturate întunecate (paletă albastră și verde). Părți pozitive ale acestui brand mult mai mult.

Aplicația produsului nu necesită prea multă abilitate, lac de lac și nu se întărește prea repede. Nu formează bug-uri inutile, remedia este distribuită uniform pe întregul platină. Un avantaj demnă este că lacurile acestei mărci nu rock, sunt de până la trei săptămâni, au o perie convenabilă pentru aplicarea.

Paleta de culori

Toate nuanțele, compania împărțită în mai multe colecții pentru comoditatea alegerii produsului său. Colecția principală este comandată de toți maeștrii, deoarece este convenabil să lucrați cu această paletă, are toate culorile de bază necesare pentru a crea o manichiură excelentă. Acestea sunt nuanțe de nud, maro, bej, precum și nuanțe galbene și roșii. Acestea sunt cele mai populare culori care sunt în cerere și sunt solicitate de reprezentanții feminine.

Nuanțe de eleganță sau în „nuanțele eleganței”. Următorul conducător într-o gamă modelă de lacuri. Aici am adunat tot felul de nuanțe de roz, pentru fiecare gust – de la cele mai strălucite, luminoase și saturate la praf roz. Un reprezentant luminos poate fi considerat o nuanță de LB020 gotic roz – „gotic roz”.

Materiale suplimentare

NEON PARTY sau „PARTY NEON”. Tonurile Neon includ șapte reprezentanți. Domnitor special pentru tineret, pentru cele mai extraordinare și luminoase personalități. Constă din culori curcubeu, deci este potrivit pentru a gusta la orice fată.

Park Avenue – Avenue Park. Aceste nuanțe se opun lui Neon. Acestea sunt culori discontinue ușoare care au o scăpare mică, abia vizibilă atunci când razele de soare drepte cad pe unghii. Potrivit pentru femeile independente care lucrează în companii, dar și doresc să se uite la înălțime.

Dolce Vita – „Life dulce”. Culori roșii saturate luminoase. Clasic într-o paletă. De la nuanțele întunecate și luminoase ale roșu, concepute pentru a intra în lumină, spre luminos și jucăuș, care este potrivit pentru o plimbare sau petreceri.

Seara confortabilă – „seara confortabilă”. Lucky din această serie are o suprafață mată, overfluri neatent, restrânse, fără o mamă specială de perle. Preferințe Nude nude, luminoase și întunecate.

Sport Chic – „Sport Chic”. Conducătorul special de vară, pigmentat trifazat și sever. Totul, astfel încât culoarea nu arde culoarea și în timpul contactului cu apa nu a dat fisuri și nu a „umflat”.

Grădină tropicală – Creatorii companiei au luat în considerare și dorește ca acele doamne care nu au unghii naturale și extinse. „Grădina tropicală” – aceasta este exact conducătorul care este necesar pentru proprietarii de unghii artificiale.

În plus față de liniile de nuanțe pe care compania le oferă, există încă o serie de materiale suplimentare. De exemplu, acoperirea de bază. Se produce într-un volum standard – 9 ml și în mai mult – 15 ml. În textura sa este groasă, ele completează bine unele nereguli, simulează fisuri mici, pregătindu-se unghii la acoperirea ulterioară.

În toate caracteristicile sale, acesta este un strat destul de standard. Sub razele lampa UV se vor usca într-un minut. Protejează în mod fiabil unghia din penetrarea lacului de gel de pigment în structura unghiului. Eliminat cu ușurință timp de douăzeci de minute cu un fluid special. Falls, nu se răspândește, are un strat uniform. Ajută cuiul să devină mai puternici, fără a fi lipsită de flexibilitate naturală. Ajută la prevenirea chipsurilor premature.

Sus (este acoperirea finisajului) este produsă în același volum. Potrivit pentru orice tip de unghii. Finalizeaza manichiura cu sclipici natural și luciu de lumină. Împiedică zgârieturile, chips-urile și garantează durabilitatea lacului până la două săptămâni.

Brandul EMI oferă vopsele speciale de gel și pastă de gel pentru a crea desene pe unghii. Judecând după recenziile de masterat Aceste produse sunt foarte bune. Datorită vopselelor puteți desena desene diferite. Paleta saturată, are multe culori, astfel încât clienții nu au restricții privind alegerea desenelor.

De exemplu, cu o „zăpadă alpină” (zăpadă alpină) atrage frumoase și saturate franceze.

Pasta este utilizată pentru a aplica desenul 3D. Diferitele modele Menendi sau Virious – Pastele sunt bine cu asta. Nu se sparge, cu timpul nu este deformat, nu pleacă. Culoarea nu este distorsionată sub razele soarelui, chiar dacă partea de sus nu a fost aplicată pe partea de sus.

Produsele de marcă EMI sunt considerate a fi inofensive la unghiile. Acoperirea nu se suprapune accesul la oxigen la unghii. Aceasta înseamnă că nici o boală nu se poate dezvolta între cui și acoperire. Frumos, saturat cu nuanțe diferite de paletă se va potrivi cu orice, chiar și fata rasă.

Culoarea gamma este distribuită la reguli convenabile. În fiecare sezon, astfel de linii devin din ce în ce mai mult. Brandul EMI nu este în vigoare, se dezvoltă, oferind o piață de consum din ce în ce mai avansată, complementarea gamei de accesorii diferite și plecarea suplimentară.

Privire de ansamblu de bază pentru lac de gel este prezentată în următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: