Exemple de cele mai bune opțiuni de manichiura si lacuri de rating

Exemple de cele mai bune opțiuni de manichiura si lacuri de rating

manichiură elegant, este o parte integrantă a imaginii fiecărei fete. Pentru ca unghiile să fie decorate în conformitate cu tendințele modei, este necesar să se fi interesat de faptul că există în prezent la Neur-arta la vârf de popularitate.

Opțiuni pentru sezonul

Arc

manichiură de primăvară este, mai presus de toate, motive vegetale, modele florale. Ca o regulă, pictura se face pe mai multe degete, iar restul sunt acoperite cu o singură culoare photonal de culoare blând.

In primavara lui manichiura este cel mai adesea realizată în tehnica franceză sau Gradient, manichiura lunar și photodizayn, timbre sunt relevante.

Vară

manichiura de vara poate fi foarte luminos și suculent sau, dimpotrivă, senzual, blând, feminin. Absolut opțional pentru a face un design pe unghii sub culoarea garderoba ta. Noi tendințe stilistice accepta combinații de culori diferite, în decorarea unghiilor și îmbrăcăminte.

Cu toate acestea, în continuare principalul obiectiv al verii cade pe paleta strălucitoare de lacuri: o salata, portocaliu, roz, violet, galben. Florile sau imaginile de dulciuri și fructe sunt aplicate pe partea superioară a stratului principal.

Potrivit pentru vara și manichiura cu modele geometrice, precum și designul „ICHOR” folosind microbusin.

Toamnă

Pentru perioada de toamnă a anului, o manichiură mată, un gradient, acoperire cu un efect de catifea, decor „un desen de ziar la. Toamna – acest lucru nu este un motiv pentru a elimina toate lacurile luminoase până în sezonul următor. În acest moment al anului, culorile de burgund, gri, prune și maro sunt relevante.

Pentru incidentele solemne, acoperirea principală poate fi decorată cu paiete, efectul „sub marmură”, pictura și modelele pe subiectele de toamnă.

Iarnă

Cele mai bune nuanțe pentru manichiura de iarnă sunt albastru, albastru saturat, burgund, stacojiu, smarald. Tonurile pastelate sunt, de asemenea, relevante. Modelele și desenele tematice pe subiectele de iarnă sunt folosite ca decor, precum și strasurile și paietele.

În timpul iernii, manichiura relevantă franceză, gradient, monofonic, ștanțare, turmă, „ochi pisici”, matte, design nud. Dacă vorbim mai multe despre o manichiură monotonă, atunci este una dintre tendințele sezonului. Cele mai populare nuante: aur, argint, roșu închis, negru, burgundă, cremă. Schimbarea tonului de lac se poate baza pe stilul de îmbrăcăminte sau de starea de spirit. În scopul de a diversifica ușor o singură manichiura, puteți adăuga rhizes, paiete, pietricele.

Prea multe elemente decorative folosesc nu merită. Este mai bine să faceți decorul adecvat pentru 1-2 degete.

Design clasic

Franch

Manicura franceză este una dintre cele mai căutate. El atrage designul său natural în culori înfundate. O astfel de manichiura se distinge prin universalitate, datorită căreia, nu numai femeile adulte pot fi purtate, dar și tineri. Dacă este necesar, manichiura franceză poate fi completată cu decor (în cantități limitate). Cel mai adesea, un model blând este aplicat pe placa de unghii și 1-2 unghii decorați cu pietricele.

În vara, manichiura franceză poate fi diversificată prin adăugarea de culori strălucitoare, sclipici, paiete și schimbarea zâmbetului de bază.

Ombre

Pentru fanii experimentelor, puteți recomanda tehnica de execuție a gradientului, din care esența este în tranziții netede de la o culoare la alta. Rezultatul va depăși toate așteptările și va privi spectaculos la unghiile de diferite lungimi.

Nuanțele vecine pot fi varietăți de o singură culoare sau pot fi contrast.

Este posibil să efectuați un gradient în felul următor: Aplicați benzi de lac diferite în hârtie, astfel încât să meargă puțin din alamă. Această procedură se face cât mai valoroasă posibil, astfel încât acoperirea să nu se usuce. Burete burete împinge la roaba rezultată și apoi la unghii. Ca rezultat, designul original va fi.

Lunar

Manichiura lunară nu își pierde relevanța pentru multe sezoane. În preferința manichiurii acestei specii există motive speciale: reverența cuiului aproape imperceptibil. Foarte popular un astfel de design în vacanță, atunci când doriți unghiile pentru o lungă perioadă de timp într-o formă excelentă, fără înlocuirea regulată de acoperire.

De asemenea, multe Fashionista iubesc să combine manichiura Moon și Frenc din cauza oportunităților largi de fantezie.

Apă

Această tehnică de design este populară printre cei care nu doresc să cheltuiască o campanie de bani mari în salonul de înfrumusețare. Fiecare fată va fi capabilă să facă o găurire în manichiura de apă independent. Avantajele acestui design includ:

 • Ideea unică și nepetabilitatea modelelor+
 • Diversitatea deciziilor de designer+
 • Uscarea rapidă.

Printre minusuri: este necesară o mulțime de vopsele, designul este efectuat pe fiecare unghie într-o ordine individuală și durează mult timp.

Nail Art

Avion

Unul dintre elementele de decor frecvent utilizate este o bandă scotch. Datorită utilizării sale, puteți crea un număr incredibil de o mare varietate de modele. Locația sa pe placa de unghii poate fi haotică sau în avans bine gândită.

Ca o acoperire de bază pentru decorul casetei Scotch, este mai bine să alegeți un lac negru, cremă, albastru sau roz.

Adesea, o astfel de bandă decorativă devine elementul necesar pentru a crea o manichiură lunară sau franceză. Utilizarea sa uneori accelerează lucrul la designul unghiilor și vă permite să faceți o linie pe marginea unghiei sau în zona creșterii sale la fel de netedă.

Scotch vine la îndemână și de a crea un design de unghii dungi. Linii sunt netede și aceleași. Banda va crea nu numai dungile paralele perfecte, ci și desene geometrice interesante. Mai mult o varietate va face mai multe nuanțe de acoperire.

Este foarte important să gestionați corect banda. Este lipit să aplice lac. Este important să scoateți banda înainte ca acoperirea să înceapă să împingă, apoi benzile de pe gălbenele vor fi perfect netede.

Deja mai multe sezoane la vârf de popularitate există un design de cursor. Avantajul său este că designul unghiilor poate fi efectuat într-un segment scurt de timp și acasă.

În primul rând, este necesară o manichiură igienă pe gălbenele și apoi aplicați acoperirea. De îndată ce suprafața lacului se va usca, glisorul trebuie amestecat în apă până la desen. Elementul decorativ este transferat la unghii și este fixat cu un lac de finisare transparent.

Modelele geometrice și desenele etnice sunt întotdeauna în tendință. Manichiura cu ei poate fi considerată universală. Componenta geometrică va permite unghiile scurte de „tragere” vizuale și va fi îngustă. Consolidarea acestui efect va ajuta la selectarea corectă a gama de culori selectate.

Se pare că cea mai bună acoperire întunecată cu figuri albe plasate vertical sau macaw.

Volum

Utilizarea în designul unghiilor de elemente volumetrice oferă o evidențiere a manichiurii. Designul unghiilor sub formă de pulover, trandafiri în vrac, dantelă, monograme, sub pielea reptilelor, cu bulcrise și un microbistant pot fi făcute în mod independent. În plus, decorați unghiile pot fi pietre, sfaturi, nisip de catifea, panglici, glictter, plasă, pietricele de perle și alte elemente.

Pentru a crea elemente volumetrice, va fi necesară o lut acrilic și polimer. Dar mai întâi, unghiile ar trebui să fie pregătite, să aplice o acoperire de bază, apoi decorativă și doar apoi puneți elementele stucului pe unghii, applique de folie, tauri și flori.

Pentru a simplifica munca, puteți utiliza o plastilină specială de gel. Când vă familiarizați mai întâi cu o mulțime de artă, trebuie să acordați preferință modelelor necomplicate și este recomandat să îl efectuați numai pe mai multe gălbenele și nu pe fiecare.

După aplicarea oricărui accident vascular cerebral, trebuie să-l dați să se usuce, atunci ornamentul va fi convex. Desenele volumetrice arată mai mult ușurare asupra lacului Pastel Gamut.

Manichiura festivă poate fi decorată cu margele, folie și o performanță casual în culori strălucitoare (roz deschis, nisip, cafea, zăpadă-alb).

Versiunea mată a manicului volumetric poate fi obținută utilizând Bau și un fixator matte.

Evaluați cele mai bune lacuri

Lacul poate fi numit bun dacă nu are doar o culoare frumoasă, deține în mod constant pe gălbenele, dar are și o compoziție chimică sigură.

Potrivit recenziilor sexului Fair, cele mai pe deplin toate solicitările lor sunt lacurile următoarelor producători:

 1. Maybelline New York+
 2. Faberlic+
 3. TM Golden Rose+
 4. Masura+
 5. Legenda dansului+
 6. Sally Hansen.

  Pentru profesioniștii din Neil-Art și cei care la domiciliu pot repeta rezultatul cabinei, astfel de firme sunt potrivite:

  • Kodi Professional+
  • Runail+
  • Patrisa unghii+
  • Zhejiang Newair Art Co.

  Toate lacurile enumerate pot fi utilizate în mod regulat, acestea se disting prin înaltă calitate pentru un preț acceptabil.

  Maybelline Lacquer oferă la modă mai mult de 50 de nuanțe diverse: Shimmer (strălucitor), acid, nud, lucios. Lacul nu conține substanțe nocive. Printre avantajele ar trebui alocate:

  • Timp uscat rapid+
  • Culoare bogată gamma+
  • Aplicație uniformă fără bule+
  • Numai acoperirea va fi capabilă să aplice chiar și noii veniți+
  • Rezistența la acoperire este de 5 zile+
  • Construit într-o perie de capac+
  • Ușor de îndepărtat cu mijloace standard.

  Printre minusuri, fetele sărbătoresc:

  • Ciucul se blochează uneori dintr-un capac+
  • Structura lichidă+
  • nuanțe de lumină trebuie să fie aplicate cel puțin 2 ori.

  Lacul lucios al producătorului turc Golden Rose are in domnitor peste 105 de nuanțe. Capacul, la fel ca modelul anterior, este echipat cu un ciucure larg confortabil.

  Beneficiile fondurilor ar trebui să fie atribuite:

  • acoperire uniformă+
  • Culori largi gamma+
  • Nu este necesar top+
  • Durata de utilizare+
  • Acoperirea de rezistență este de 5 zile.

   Printre deficiențele din Turcia lacuri din această serie:

   • slab eliminat+
   • Dacă aplicați într-un singur strat, sunt vizibile urâte oscilează.

   acoperiri au culori neon masura luminoase și sunt potrivite pentru cei care iubesc să decoleze în cluburi de noapte. În linia de culoare, sunt reprezentate numai 9 opțiuni, fiecare dintre care este destul de luminos în întuneric.

   Avantaje:

   • Timpul de uscare rapidă, fără uscare+
   • Lipsa de componente toxice din lac+
   • Rezistența de până la 5 zile.

    Minusuri:

    • nu întotdeauna pot fi achiziționate în magazine cosmetice+
    • Culoarea prezentate pe paginile de internet pot diferi semnificativ de real.

    Lak-cameleon de compania rusă Dance Legend își schimbă culoarea de acoperire în funcție de condițiile meteorologice. Astăzi, producătorul a lansat 18 nuante de lac pe piață, dar există un loc de muncă permanent pe extinderea liniei de culoare. După uscare, suprafața lacului devine mată. Pentru a obține modele originale, acest strat poate fi amestecat cu alte lacuri.

    Avantajele mijloacelor:

    • Timp uscat rapid+
    • acoperire uniformă+
    • rezistenţă mare+
    • Thermoeffect pronunțat în culori vii,.

    Dezavantaje:

    • Lipsa de luciu+
    • Nevoia de a aplica 2 sau mai multe straturi+
    • Horregous.

    Un alt lac de la Dance Legenda are o structură pe bază de gelatină și conține particule cu efect holografic. top Când se utilizează aceste acoperiri, nu aveți nevoie, ele sunt distribuite uniform de-a lungul unghiei, uscat timp de 10 minute, eliminat rapid (dacă este necesar). Lucky are o compoziție chimică blândă, poate schimba culoarea sub diferite iluminare.

    Avantaje:

    • Selecție largă de nuanțe neobișnuite+
    • poate fi aplicat un singur strat, se cade uniform+
    • Se usucă repede+
    • poate fi folosit ca de sus+
    • Perii sunt aproape plate, așa că frotiurile sunt foarte clare.

    Dezavantaje:

    • Unghiile pe sfaturi pierd rapid strălucirea și decorativitatea+
    • Număr limitat de lacuri luminoase, domina nuanțe calm.

    Lacurile Faberlic au proprietăți decorative neobișnuite. Ele pot imita textura țesăturii de mătase, tweet, scântei sau grapplets.

    Avantaje:

    • Culori luxoase, relevante pentru purtarea zilnică și pentru vacanță+
    • Perie confortabilă, construită în capac+
    • Rezistență de aproximativ o săptămână+
    • Uscarea rapidă a timpului.

    Dezavantaje:

    • După uscare, acoperirea devine dură+
    • Consistența lichidă+
    • Compactele se formează atunci când se acoperă într-un singur strat.

    Lac de la Sally Hansen va face unghiile nu numai frumoase, dar, de asemenea, pentru a le îmbunătăți datorită absenței componentelor dăunătoare și prezența aditivilor de vitamine, diverse uleiuri și minerale.

    Acoperirea datorită conținutului de nailon de calciu și teflon vor fi bune, consolidarea si hidrata casant vrac. Lac poate fi folosit ca strat de bază sau independent. Potrivit companiei producătorului, după câteva zile, unghiile vor fi mult mai puternic și mai sănătos.

     Avantaje:

     • Având o funcție de protecție+
     • timp rapid uscat+
     • punct de vedere economic a constat+
     • perie confortabilă+
     • Unghiile devin durabile și strălucitor.

     Dezavantaje:

     • preț mare+
     • Prevalența falsurilor+
     • Efectul Fermitate este valabil până la lac este pe unghii.

     Pentru ca unghiile complet recuperate, instrumentul trebuie utilizat timp de mai multe luni.

     lac Kodi Professional are compoziția naturală. Acoperirea de uscare este efectuată sub lampa UV, decorativă este păstrată până la 3 săptămâni. În gama a prezentat 784 de nuanțe. Lac cu mijloace specializate.

     Avantaje:

     • O calitate excelentă+
     • Aplicație uniformă+
     • O linie uriașă de nuanțe+
     • Compoziție naturală+
     • Fluxul economic.

     Dezavantaj – Pentru a crea o manichiură cu acest lac, va trebui să achiziționați alte fonduri necesare pentru a lucra cu lac de gel.

      Patrisa lac de unghii lacuri, precum și cea precedentă, vor încânta fanii nu numai cu un efect decorativ, ci și caracteristici de protecție și consolidare ridicată. În colecția de numai 6 culori. Fiecare dintre ele conține cele mai mici particule capabile să schimbe culoarea stratului de acoperire în funcție de iluminare.

      Avantaje:

      • Aplicare uniformă+
      • Rezistență – 21 de zile+
      • Când utilizați un substrat, există suficientă aplicație cu un singur strat+
      • Efectul 3d+
      • Compoziție naturală+
      • Funcția de consolidare a protecției.

      Dezavantaje:

      • Este necesar să utilizați baza de date și de sus+
      • Horregous.

      Nail Polonia Prezentare generală Vedeți următorul videoclip.

      Evaluează articolul
      ( Încă nu există evaluări )
      Adaugă comentarii

      ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: