Extensia de unghii subtilități cu șelac

Extensia de unghii subtilități cu șelac

Manichiura frumoasa – vis de orice femeie. Dar nu fiecare doamnă reușește să facă față cu succes sarcina de a menține lungimea și forma dorită a plăcii de unghii. Fixați situația ajută la construirea – o procedură care vă permite să formați acoperirea dorită fără efort și așteptările lungi a rezultatelor.

Există modalități diferite de a crea o astfel de manichiură. Dar una dintre cele mai populare opțiuni este de a extinde șelac de unghii.

Particularități

Tehnica de manichiură, oferind utilizarea Shellac, nu implică extensii suplimentare de unghii. Această acoperire își păstrează propria lungime a WAF, dar face posibilă obținerea esteticii mai mari, în timp ce crește rezistența rezultatului obținut.

Shellac este capabil să păstreze de la 2,5 la 4 săptămâni, fără a-și pierde luminozitatea. Și acoperirea lor unghiile nu sunt mai dificile decât lacul obișnuit.

Pentru prima dată, acest tip de design decorativ a apărut în 2010 și a câștigat destul de repede popularitatea. Din procedura salonului, aplicarea Shellacusului a trecut treptat în elementul de îngrijire la domiciliu. Ca un gel, este nevoie de fixare folosind o lampă specială. Spre deosebire de extensia clasică, nu există nici o scurgere semnificativă a plăcii sale de unghii proprii, iar stratul însuși se dovedește a fi îngrijit și nu prea gros. Manichiura elegantă și îngrijită folosind Shellaca este deosebit de populară printre femeile care muncesc și mamele tinere care nu sunt în măsură să viziteze în mod regulat procedura salonului.

Avantaje și dezavantaje

Sfallac sau lac de gel Formează o acoperire exterioară netedă, spectaculoasă pe suprafața unghiilor. În plus, această tehnologie de aplicație poate găsi și alte avantaje:

  • Rezultatul natural. Acoperirea aplicată arată fără probleme, nu se dovedește a fi prea groasă și vă permite să ascundeți mici defecte și nereguli.
  • Posibilitatea de a folosi unghiile scurte. Poate fi realizată prin efectul salonului, chiar dacă creșterea nu este inclusă în planurile pentru clientul Salonului Manichiurii.
  • Lipsa de prelucrare suplimentară. Pre-reciclare cu abrazivi puternici – suficient de consumat manual placă de măcinare cu manichiură.

  • Conservarea lungă a rezultatelor. Nu vă puteți îngrijora de faptul că acoperirea nu va fi suficient de rezistentă. Chiar și în timp ce unghiile sunt în creștere, se pare că este perfect de până la 4 săptămâni, fără a-și pierde puterea și estetica.
  • Îndepărtarea ușoară fără placă de deteriorare. Gel-lac este îndepărtat destul de ușor cu un fluid special. După îndepărtarea sa, puteți avea grijă de unghiile din ordinea obișnuită sau utilizați lacuri clasice pentru a aplica acoperirea decorativă.

Nu fără dezavantaj. Shellac este îndepărtat prin consumul unui lichid chimic uscat de o placă de unghii. Iar diferența dintre propriul lor unghii și acoperirea colorată devine treptat vizibilă.

Ce este mai bine: gel sau șelac?

Gelul de acoperire alegeți pentru ele însele în cea mai mare parte acele femei și fete care nu sunt mulțumite de forma sau lungimea propriilor unghii. Dar pentru proprietarii unei plăci subțiri sau fragile, această opțiune nu este adecvată, deoarece baza este obligată să fie scrisă, eliminând grosimea deja mică a stratului de bob. Utilizarea Shellaca vă permite să rezolvați cu ușurință și rapid problema. Viteza ridicată a stratului și lipsa unei baze care au o grosime semnificativă vă permite să obțineți un rezultat cu adevărat impresionant și simplu.

Acoperirea pe gel necesită o prelucrare mult mai complexă și are nevoie de utilizarea consumabilelor suplimentare, Procesul lung de formare și uscare, achiziționarea de echipamente speciale. Toate acestea fac ca aplicarea gelului să nu fie prea convenabilă pentru auto-utilizare. În contrast, Shellac cu o manipulare curată vă permite să creați o acoperire netedă și frumoasă. Maestrul poate chiar să lucreze în afara cabinei, oferind posibilitatea modelării la domiciliu forma plăcii de unghii. În același timp, după îndepărtarea decorului, nu va trebui să trateze o suprafață deteriorată pentru o lungă perioadă de timp.

Este posibil să se aplice unghiilor extinse?

Creat de unghii gel au o grosime destul de mare, iar o parte semnificativă a propriei plăci de acoperire a keratină este spulberată. Dar există mai multe metode de prelungire, permițând utilizarea Shellac în combinație cu ei fără restricții.

Pentru a crea cea mai rezistentă acoperire, se utilizează o combinație de acrilic și shellac, care efectuează o componentă suplimentară de întărire și vă permite să oferiți manichiura decorativă dorită.

Prezența unghiilor de gel extins la vârfuri nu este cea mai bună soluție pentru o combinație cu structura sferlacului. Împreună, o astfel de combinație formează o placă groasă nefiresc, care va crește mai degrabă o manichiură, o face prea nepoliticoasă. Dacă nu stați obiectivul de extindere a lungimii, Lacul Gel este încă mai bine să se aplice direct la propriile unghii, să le aranjeze rapid și eficient chiar și acasă.

Ce să alegeți?

Pentru a înțelege ceea ce este mai bine într-un anumit caz, va ajuta maestrul de manichiură care efectuează extinderea. Dacă obiectivul principal în viitor este creșterea unuighiilor proprii, atunci Shellac va fi o opțiune mai preferată. Asigurarea unei protecții eficiente împotriva daunelor mecanice, o astfel de manichiură ajută la acordarea de mult timp a aristocraticității și atractivității pentru mâini.

Dar nu este potrivit pentru utilizarea acelor femei care expun în mod regulat plăcuța de unghii intensivă încărcături mecanice – Imprimați pe un computer sau spălați mâncăruri fără mănuși. Repetați procedura în acest caz va avea mult mai des, deoarece distrugerea acoperirii va fi permanentă.

În detaliu, cum să construiți unghiile folosind un Shellaca, veți învăța din următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: