Foarfece pentru cuticula: Specii, Selecție și Sfaturi de utilizare

Foarfece pentru cuticula: Specii, Selecție și Sfaturi de utilizare

Această femeie ar trebui să fie perfectă pentru sfaturi de unghii. Și unghiile pot fi perfecte, numai dacă fiecare minciună este luată în considerare în timpul manichiurii. Cuticul este cel mai important detaliu al cuiului de sex feminin, pentru care trebuie să monitorizați și să tăiați în mod constant. Acest lucru se poate face atât independent cât și într-un salon de manichiura profesionala, iar principalul instrument pentru rezolvarea problemei – foarfece speciale.

De ce aveți nevoie de foarfece pentru cuticula?

Femeile care susțin frumusețea lor știu că există două tipuri de manichiură: tivite și neimpozitate. În cazul unei manichiură nemulțumită, cuticula este tratată cu mijloace speciale – sub influența componentelor chimice devine moale, după care este convenabil să se împingă cu unelte de manichiură.

Atunci când efectuați o varietate de cuticule tăiate cu forceps sau foarfece. Potrivit unor experți, cleștele pentru acest scop sunt mult mai convenabile, dar tăierea cuticula cu mai multă precizie. Atunci când se utilizează pensete, te poate răni de multe ori pielea clientului – o astfel de rana poate fi de vindecare pentru un timp destul de lung, fata rămâne o impresie neplăcută. Cu foarfece, această problemă, practic, nu se produce, deci mai des expertul este ales pentru manichiura taisuri.

Fetele care urmează, în mod independent starea unghiile lor permite adesea o greșeală: foarfece pentru a elimina cuticula acestea sunt folosite ca foarfece pentru a circumcide unghiile. Este imposibil de a face acest lucru, din moment ce mașina rapid în stare proastă, clipește și se oprește și îndeplini funcția sa de bază.

Cum de a alege?

Alegerea în foarfece magazin pentru tăierea cuticula, Profitați de mai multe recomandări.

 • Atenție la instrumentele din oțel medical. Ar trebui să fie un aliaj solid. Cea mai potrivită opțiune este 40×13 sau 30×13 din oțel. Un astfel de produs o are o durată lungă de viață.
 • Cumpara mai bine foarfece separat de manichiură set. De obicei, elemente incluse în kit sunt de calitate medie.

În cazul în care foarfecele sunt cumpărate pentru ei înșiși, atunci înainte de a cumpăra este în valoare de studierea cuticula lor. Pentru o structură aspră, alege o variantă cu o lamă largă, pentru slabi – preferința da pentru foarfece subțiri.

 • Imediat în magazin, a verifica modul în care convenabil instrumentul este pus în mână și dacă acestea funcționează confortabil. accident vascular cerebral moale va oferi de lucru simplu și de înaltă calitate.
 • Verificați dacă lamele sunt închise mai bine și nu au existat lumenului între ele. Ei bine, în cazul în care șurubul modelului va fi ajustat, deoarece astfel de lame sunt mai ușor să-l scoate afară, dacă este necesar.
 • Testați gradul de foarfece de ascuțit pe polietilenă ordinară. În cazul în care lamele taie cu ușurință prin pachetul, atunci ei ar trebui să acorde o atenție pentru a le.
Citește mai mult  Idei pentru proiectarea manichiului pe mare

Soiuri

Există mai multe tipuri de instrumente pentru a elimina cuticula.

 • Trimmer. Este un punct de reținut cu o lamă ascuțită și directă. Cuticula este amânată de marginea rotunjită a lamei.
 • Pensetă sau Kusachachi. Mânerele de proiectare au un compus de arc, lamele sunt caracterizate de indicat. Puteți utiliza atât pentru tăierea cuticulei, cât și pentru a elimina bursul. În timpul îndepărtării cuticulei, această opțiune vă permite să eliminați zone foarte subțiri.

 • universal. De asemenea, un astfel de instrument poate fi referit la un profesionist. Are mai multe funcții. Foarfecele profesionale pot fi folosite pentru a tăia unghii, tăieturi cu cuticule sau piele forată pe role laterale. Acesta este un instrument eficient pentru punerea în funcțiune.
 • Foarfece de corecție cu cuticule. Lamele acestei copii sunt înguste și subțiri, în formă – curbate fără probleme. În mod obișnuit, acest tip este utilizat pentru a îndepărta straturile subțiri ale cuticulei și eliminarea arsurilor.

Modele de rating

Mai jos sunt cele mai frecvente modele de foarfece pentru cuticula, pe care majoritatea profesioniștilor o folosesc.

Înveselești H-10

Lungimea produsului – 11 cm, partea de tăiere – 2 cm. Judecând după recenziile, acest produs cauzează mai multă încredere în maeștrii profesioniști. Modelul este realizat din oțel medical durabil, este destul de convenabil să lucrați. Ascuțirea foarfece manual. Foarfecele pot fi operate de mai mulți ani și își mențin pe deplin funcțiile și aspectul (chiar și în ciuda numeroaselor sterilizări). În plus, durata serviciului adaugă o procedură de procesare a vidului. Lucrarea nu simte un ham, lamele sunt destul de ascuțite, ceea ce accelerează în mod semnificativ procesul și face munca de înaltă calitate.

Citește mai mult  Plum Manicure - Opțiuni luminoase și elegante de proiectare

Zinger Classic în 118 hg

O altă opțiune comună. În producție, se utilizează oțelul care conține nichel, care este tratat cu un mod special, datorită căruia la ieșire se dovedește un produs de înaltă rezistență, care nu este supus coroziunii. Datorită acestui maestru, este destul de ușor să mențineți un instrument în puritatea igienică. Lamele curbate sunt bine integrate, sunt ușor de tăiat cuticula și de a elimina spargerile. Foarfece sunt vândute într-o copertă specială din plastic, care nu numai că protejează lamele din sarcini mecanice suplimentare, dar oferă, de asemenea, o siguranță suplimentară.

Yoko sn 019

Comentarii bune Foarfece de rănire pentru cuticula Yoko SN 019. Există accentuarea profesională a fabricii, după care instrumentul este imediat pregătit pentru muncă. Potrivit maeștrilor, cuticula taie lama la un moment dat. Este foarte convenabil, iar clientul se simte confortabil. Confort datorită unei benzi de tăiere foarte scurte. Instrumentul cu lame curbate este fabricat din oțel inoxidabil, panza sunt foarte bine convergente. Acoperirea produsului – lucioasă și lungimea sa – 9.5 cm.

Solingen

Profesioniștii din domeniul manichiurii sărbătoresc o durată lungă de viață a acestui model. Părțile de foarfece sunt destul de fermi. Extern, instrumentul combină suprafața mată și lucioasă, datorită căreia foarfecele nu se alunecă în mâini. Cu sarcina sa, produsul se confruntă perfect și nu necesită ascuțite de mai mulți ani.

Casa Mozart

Instrumentul este oțel inoxidabil pentru a elimina cuticula. În general, modelul este recomandat de experți, cu toate acestea, are mai multe minusuri. În primul rând, în ciuda asigurărilor producătorului în ascuțirea deja terminată, cleștii sunt încă recomandați înainte de a lucra pentru a da o ascuțire suplimentară. În al doilea rând, modelul are o țesătură de tăiere destul de mare, astfel încât maestrul poate atinge pielea pielii atunci când cuticula este îndepărtată, adică, este necesar să vă obișnuiți să lucrați cu nippers. În general, maeștrii spun că au lucrat de ceva timp cu sfarcuri și obișnuiți cu un astfel de sistem de lucru, nu intenționează să se întoarcă la ultima tehnologie – acest exemplu este destul de mulțumit. Un alt avantaj al produsului este prețul său democratic.

Citește mai mult  Cum se utilizează glisoarele de unghii?

Recomandări pentru îngrijire

Astfel încât foarfecele pentru cuticul de circumcizie servesc mult timp și și-au menținut funcționalitatea, trebuie să fie responsabili pentru îngrijirea acestui instrument.

 • Achiziționarea lamelor poate fi efectuată independent, de exemplu, un cerc de diamant sau poate fi cu un abraziv, dar este mai bine să se aplice cu această întrebare profesioniștilor.
 • Păstrați întotdeauna foarfecele într-un caz special în care instrumentul va fi fixat în siguranță. Deci, lamele sale vor fi protejate în mod fiabil de la impacturi mecanice și de umiditate.
 • La depozitarea foarfece pe lame, este recomandat să poarte Cammits, astfel încât să nu fie aprins in timpul crizei de foarfece de caz. Astfel de capace pentru sfaturi pot fi realizate în mod independent, din fire și cabluri care nu sunt necesare.
 • Simțind că instrumentul a devenit mai stransa, ar trebui să împingă părțile foarfece, curățați-le, ungeți balamaua cu ulei și strângeți unealta oarecum.

Înainte de a începe să lucreze la tăierea cuticulelor, este necesar să se dezinfectat lamele cu un antiseptic sau un proces în sterilizatorului. La sfârșitul procesului, foarfecele nevoie să clătiți, uscat și ștergeți cu alcool.

Despre modul de a alege foarfece manichiură, uite în următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Narcisa Raescu

Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: