Galben manichiură franceză: o varietate de proiectare și de selecție a echipamentelor

Galben manichiură franceză: o varietate de proiectare și de selecție a echipamentelor

În lumea modernă, manichiura este una dintre principalele semne de bine îngrijit și acuratețea nu numai femeile, ci și bărbații. Și dacă un om este suficient pentru a avea pur și simplu curate, îngrijite și unghiile trunchiate, atunci femeile având în vedere natura lor, doresc în mod diferit și extravagante. Se referă la acest lucru nu numai hainele și coafurile, ci și apariția unghiilor.

Beneficiul de astăzi este un reprezentant sexual de sex poate alege nu numai culoarea acoperirii unghiilor, ci și tehnica, În ce decor va fi efectuat. Acest sezon, tendințele la modă plătesc o atenție deosebită culorii galbene și cele mai diverse nuanțe. Pe Internet, puteți găsi deja multe variații ale manichiurii, care vor fi în tendința din primăvară – în vara anului 2019. Există multe idei pentru lung și pentru unghiile scurte cu orice formă: de la pătrat la rotund. Nu a costat fără clasicul nemuritor în tehnica franceză.

Galbenul francez francez va deveni o soluție interesantă pentru cei care rămân credincioși clasicilor, în același timp petrecut după noi tendințe de modă.

Sfat

În primul rând, trebuie să vorbiți, Ce ar trebui să acorde atenție atunci când alegeți un cui galben.

 1. Unghiile prea lungi au ieșit mult timp din modă și, în plus, „dau” vulgaritate. Este mai bine să faceți o alegere în favoarea sfaturilor scurte. Nu vă temeți că o astfel de manichiură este pierdută și va rămâne neobservată – culoarea galbenă strălucitoare va pune toate accentele necesare și va atrage atenția cuvenită.
 2. În ceea ce privește forma, este cel mai bine pentru nuanțele galbene ovale sau ușor rotunjite. Uitați de unghiile de forme triunghiulare pătrate și ascuțite. De fapt, unghiile de migdale vor fi, de asemenea, în combinație cu o lungime scurtă va arăta extrem de ridicol.
 3. Spune-mi decor „da” și renunță la îndrăzneală voința de fantezie. Acest sezon este recomandat să conecteze tot felul de finisaje: de la strasuri și relief la accente după culoare și tot felul de desene, amprente.

Termeni de combinație de culori

S-ar fi confundat să credem că există reguli în combinație de galben, cu restul gamma. Singura regulă este absența completă a oricăror reguli. Culoarea galbenă este permisă pentru a combina cu culorile dvs. preferate, numai selecția corectă a nuanțelor și tonurilor de galben este importantă. Deci, nuanțele calde de galben sunt perfect combinate cu aceleași culori care au calm și confort. Frumos cu nuanțe calde de gamma galben arată portocaliu, salată și culori roșii.

Tonurile galbene la rece, respectiv, sunt armonizate foarte mult cu aceleași nuanțe de alte culori. Această categorie include nuanțe de albastru, roz, gri și purpuriu.

Idei de modă

În ciuda simplității sale aparente, manichiura franceză și galbenă, poate deveni o descoperire reală. Vă înșelați dacă credeți că Frenc este plictisitor și monoton. Special Master este capabil să creeze un design original și unic al unghiilor dvs., combinând diferite nuanțe de galben, folosind amprente interesante, completând un design galben strălucitor, cu tot felul de ornamente și modelele personalizate.

Secolul XXI – acesta este un secol de rupere a tuturor șabloanelor și stereotipurilor. Astfel de schimbări nu au putut fi bypass și „Neil” -Industy, care, ca un burete, absoarbe toate tendințele și tendințele noi. Odată ce riscul și retragerea din canoane în crearea Franchului, puteți obține designul original, ceea ce va păstra loialitatea față de traditions. Deci, „zâmbetul” clasic „zâmbet” poate fi plasat nu numai din partea de jos, ci și de sus (prin analogie cu manichiura lunară). Interesant, dar nici o soluție mai puțin frumoasă poate fi utilizarea de tipărire sau decorațiuni pe un vârf galben de unghii, realizat în stilul francezilor.

Apropo, este absolut opțională pentru a efectua o manichiură franceză galbenă pe toate unghiile mâinilor. Pentru o lungă perioadă de timp, tradiția a fost acoperirea unuia sau mai multor unghii cu o culoare solidă sau aplicarea modelelor de contrast captivante. Opțional, sau chiar nedorit pentru a fi atașați la o anumită simetrie.

Aruncă și neobișnuit de combinat cu un junk galben arată flori, fie că sunt mici margarete albe, fără griji „împrăștiate” pe unghii, sau unul mare, ținând tot spațiul liber al plăcii de unghii.

Floarea soarelui de pestiere, precum și buchetele și aranjamentele de flori de nuanțe roșii, portocalii, verde, violet și maro, aspect. Dintre opțiunile mai calme, puteți opri alegerea dvs. pe pastel și neon floral prints.

Instrumentele arsenale mai diverse ale maestrului, cu atât designul mai interesant și de unghii sunt neobișnuite. Flori unice, amprente și aranjamente florale pot fi descrise cu o varietate de moduri.

 • Puncte. Cu acest instrument indispensabil, sunt descrise flori convenționale cu trei petale rotunde. În funcție de diametrul capului punctelor, puteți aplica atât flori complet mici, cât și mari. Dotts este foarte ușor de utilizat: este suficient să scufundați capul dimensiunii dorite în lac și să formați o floare cu mișcări punctuale.

 • Păsărică. Înainte de a picta florile cu o perie, este mai bine să practici puțin. Având o experiență mică, puteți trece la desenarea celor mai diferite în forma și tipul compozițiilor de flori. Pensulă subțire este mai bine potrivită pentru imaginea florii în sine și a ventilatorului – pentru a da petalele volumului vizual prin utilizarea mai multor nuanțe de aceeași culoare. Pensulă de ventilator este, de asemenea, utilizat pentru a aplica o pictură chineză blândă.

 • Aerograf. Flori cu pulverizare, în special cu nuanțe ușoare, uita-te la unghiile foarte frumoase.

 • Sticking. Avantajele acestui instrument sunt dificil de supraestimat. În prezența discurilor și plăcilor necesare cu gravură florală, puteți cu ușurință, și cel mai important – foarte repede, creați un design frumos de unghii.

 • Elemente de decor. Varietatea modernă și accesibilitatea decorațiilor pentru designul unghiilor vă permit să creați imagini interesante și unice pe unghiile dvs. Pentru a crea culori, puteți utiliza strasurile de diferite dimensiuni, bullieri, paiete și chiar stuc.

Nu întotdeauna designul original și unic pe unghii necesită abilități speciale și disponibilitate de instrumente scumpe. Deci, cu o bucată mică de folie sau polietilenă simplă, puteți face o manichiură lustruită de unghii în stilul de sticlă spartă. Pentru această folie sau polietilenă este tăiată de triunghiuri de diferite dimensiuni. „Fragmentele” rezultate pot fi lipite atât direct pe banda galbenă a francului, cât și pe întreaga placă de pe fundalul acoperirii cu un singur foton.

Utilizați decor în combinație cu manichiura franceză galbenă

Chiar și designul cel mai simplu și simplu poate fi făcut special și unic, subliniind sofisticarea și eleganța sa. Producătorii oferă atenția noastră o mulțime de tot felul de decorațiuni, Cu ajutorul căruia puteți crea un design incredibil de frumos și unghii unghii bazat pe manichiura galbenă franceză.

 • Pietrele. Astăzi puteți găsi „pietricele” de culori diferite și tot felul de forme. În plus față de argintul familiar și alte monofonice, puteți utiliza din straturi acrilice de înaltă calitate, cu efect hologram.

 • Crăciun de argint sau de aur Dă-ți unghiile o strălucire frumoasă și fascinantă.

 • Fimo. Folosind acest tip de decorațiuni care nu numai că simplifică lucrarea la crearea designului, dar, de asemenea, deschide oportunități aproape nelimitate pentru realizarea celor mai îndrăzneț martori. O varietate de inimi, arcuri, fluturi și mai ales tot felul de fructe va deveni un supliment excelent pentru manichiură franțuzească în galben.

 • Margele, Pebbles, Perle și Bulconies rămân încă în trend, deoarece cu ajutorul lor designul capătă un farmec aparte. De multe ori, utilizarea acestor elemente și joacă un rol-cheie în crearea de design de unghii.

Desigur, manichiura frantuzeasca, și în special galben, și fără nici un fel de bijuterii atrage atenția asupra originalității sale, dar ar trebui să nu neglece un astfel de arsenal largă de instrumente și materiale. Nimeni nu susține că clasic rămâne mereu la moda, dar luminozitatea, bizarerie și șocul sunt caracteristicile cheie ale sezonului viitoare, care nu ar trebui să fie lăsate fără atenția cuvenită. Fii mai îndrăzneață, deoarece elementele de decor si luminoase sunt adecvate nu numai pentru vacanțe, ci și în viața de zi cu zi.

Despre cum să facă o franceză gri-galben cu un arc, uita în videoclipul de mai jos.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: