Gel-lac de extensii de unghii: metode, tehnici, demnitate și dezavantaje

Gel-lac de extensii de unghii: metode, tehnici, demnitate și dezavantaje

În prezent, o manichiură curată și de înaltă calitate a devenit disponibilă reprezentanților sexului frumos. Chiar dacă mânerul nu are lungimea și forma dorită, întrebarea poate fi rezolvată prin creșterea. Gel Lacquer – un instrument excelent pentru o astfel de procedură. Cuiele răcoroase vor fi foarte puternice, nu ar trebui să fie frică să se rupă sau să se despartă. În plus, Fashionista poate alege orice design și poate schimba-o în timpul corectării.

Avantaje și dezavantaje

Înainte de a contacta Master pentru a crește unghiile artificiale, trebuie să aflați toate nuanțele procedurii, întrebați despre avantajele și dezavantajele sale. Pentru a obține marcaje frumoase și robuste, trebuie să luați în considerare faptul că în cabină va trebui să cheltuiți 1,5-2 ore. Acest lucru se poate face acasă, cu excepția competențelor speciale, în acest caz, va fi necesară prezența materialelor obligatorii pentru astfel de lucrări și instrumente.

Printre avantajele merită remarcat faptul că materialul este foarte puternic. Unghiile nu se rezolvă, practic nu se zgârie și foarte rar se rupe. Deoarece gelul are o structură elastică, este capabilă să mențină mult timp. În plus, costul serviciului pentru buzunar este cea mai mare parte din minunatele tinere doamne.

Unghiile naturale atunci când sunt în creștere devin mai puternice, nu există riscul de a le rupe. Suprafața devine perfect netedă, deoarece cu ajutorul compoziției toate defectele vizibile sunt ajustate. Procedura pentru îndepărtarea unghiile de la un maestru profesionist, de asemenea, dispare destul de repede. În plus, chiar și printr-un gel la o găleageală naturală, oxigenul va fi capabil să vină, astfel încât placa nu este copleșită.

Vizual, gălbenele sunt corecte, netede și strălucitoare. Materialul le protejează de impactul negativ al razelor ultraviolete, contactul cu un mediu agresiv și un impact mecanic posibil. De asemenea, pe gelul lacului nu este aproape nici o alergie. Remedierea are un efect antifungic datorită rășinii de conifere. În plus, cel mai bun reprezentant poate alege orice design dorit și îl poate schimba după cum este necesar.

În ciuda numărului mare de avantaje, este imposibil să păstreze minusurile acestei proceduri. Unul dintre ele este disconfort în timpul coacerii unghiilor în lampă – cu acest proces poate exista un sentiment de ardere suficient de puternică. De asemenea, este necesar să se țină seama de faptul că, dacă unghiile au reușit să se rupă, nu va fi posibilă repararea acesteia, este posibilă construirea unui nou.

Este, de asemenea, destul de dificil să eliminați gălbenele extinse fără ajutorul unui maestru profesionist – poate fi destul de dăunător pentru dvs. Procesul de eliminare implică procedura de scurgere, care nu poate decât să afecteze suprafața plăcii de unghii.

Metode

Puteți crește unghiile în două moduri diferite: pentru sfaturi și formulare. Fiecare dintre ele are propriile caracteristici și care dintre ele trebuie să aleagă – depinde doar de preferințele și abilitățile Maestrului Serviciului de unghii. Pro și contra sale au atât primul și al doilea. Ar trebui să examineze cu atenție atât înainte de a face o alegere decisivă.

În plus, maeștrii utilizează cel mai adesea un sistem monofazat sau trifazat. În primul caz, numai lac de gel este suficient, în cea de-a doua, procedura trece atât cu ajutorul bazei, cât și cu stratul de fixare.

Cu ajutorul subiectelor

Deci, pentru început, luăm în considerare procedura de extindere folosind sfaturi. Această metodă este perfectă pentru cei care doresc să-și piardă în mod semnificativ plăcuța de unghii. În această situație, este foarte important să alegeți plăcuțele de înaltă calitate care vor fi destul de flexibile și nu vor întrerupe efectele externe.

Metoda are o serie de beneficii. În primul rând, este capabil să economisească în mod semnificativ timpul petrecut la extensie. Sfaturi pot fi lipite la unghiile slabe, care sunt ușor de rupere și răniți. Pe lângă acestea, puteți aplica atât gel si material acrilic. De asemenea, căptușeala sunt produse într-o mare varietate de dimensiuni, deci nu este dificil să le aleagă sub magnitudinea de cuie.

Citește mai mult  Cum de a desena flori pe unghii: dezasamblați pas cu pas

Cu toate acestea, există și dezavantaje care fac unii maeștri ai serviciului de unghii refuza această metodă. Mai întâi, trebuie să se ia în considerare faptul că toate sfaturile au propria forma noastră, la schimbările care nu vor fi. Din acest motiv, ele nu pot fi în creștere pe unghii, a căror formă se extinde mai aproape de margine. În plus, dacă ai pus prea mult material pe ele, vizual se va uita la volum și urât, astfel încât locul de muncă ar trebui să fie făcut cu mare atenție.

Pe forme

În ceea ce privește creșterea pe formulare, această metodă are, de asemenea, adversarii și aderenții. Pentru început, vorbim despre let meritele. Cu ajutorul formularelor puteți face orice unghii, lungimea acestora nu este, de asemenea, limitată. Materialul este ținut ferm pe farfurie. Această metodă poate fi aplicată indiferent de modul în care arată plăcile de unghii naturale.

În ceea ce privește minusurile, experții nu recomandă utilizarea în acest fel, conducând extensii de clădiri. Faptul este că calificarea comandantului joacă un rol important – pentru începători în această zonă va fi dificil de a lucra la o astfel de schemă. În caz contrar, rezultatul poate dezamăgi clientul, iar romanele în sine vor arăta în mod inactiv și nu vor dura mult timp.

Instrumente

Pentru o manichiură frumoasă și de înaltă calitate a clienților săi la maeștri, în primul rând, ar trebui să aveți grijă de materialele și instrumentele cu care intenționează să lucreze. Dacă există o lipsă de nici unul dintre mijloace, rezultatul este capabil de dezamăgire reprezentanți ai podelei frumoase, iar absența sau ruperea oricăror dispozitive poate prelungi în mod semnificativ timpul procedurii sau poate face chiar imposibil. Prin urmare, primul punct pentru maeștrii începători este echipamentul la locul de muncă. Există o listă specială conform căreia este necesar să se achiziționeze un set standard.

În ceea ce privește lampa specială, în care stratul de gel este uscat, atunci este necesar să veniți la alegerea ei foarte responsabilă. Principalul lucru este să acordați atenție, este puterea. Cu privire la cât de mare va fi acest indicator și va depinde de cât timp va merge la uscarea gălbenelor. Dacă se selectează kitul, costul său poate fi legat direct de puterea lămpii. În seturi cu costuri reduse, este de 9 wați – acest lucru nu este suficient. OPTIMAL va fi indicatorul de 36 de wați.

Dacă utilizați lampa corectă, va fi posibilă reducerea semnificativă a timpului petrecut pe procedură. În plus, romanul este uscat mai bine. De asemenea, este important momentul selecției materialului din care se face locuința. Dacă comandantul consideră că lucrarea unui caracter de ieșire, atunci ar trebui să stați pe lampa de metal. În acest caz, probabilitatea defecțiunilor dispozitivului este redusă, de asemenea, carcasa metalică va economisi de zgârieturi și chipsuri, iar corpul se poate bucura întotdeauna de un aspect prezentabil.

Următorul lucru de a acorda atenție este paleta de culori. Mai bine dacă este destul de diversă, deoarece clienții vor avea o mare varietate de preferințe în alegerea nuanțelor de manichiură. De asemenea, atunci când alegeți materialele combinate, materialele pot fi amestecate cu lacuri de gel, obținând astfel tonuri noi.

În funcție de metoda de lucru selectată, veți avea nevoie de sfaturi și lipici pentru a le fixa sau a forma. Maestrul și stocul de șervețele fără o grămadă, care va fi necesară pentru degresarea și îndepărtarea stratului lipicios. Un set de perii de diferite grosimi pentru aplicarea gelului și desenelor, unelte pentru manichiură, bastoane portocalii și peelinguri de rigiditate diferită. Nu faceți fără o soluție antiseptică, degresare, bază de date și acoperire de top.

Fiecare dintre materialele și instrumentele de mai sus necesită un maestru pentru a lucra cu unghii de gel de gel. Newcomers pot achiziționa kituri speciale în care tot ce aveți nevoie. Acest lucru va ajuta la învățarea manichiurii Azam. Astfel de seturi pot fi folosite chiar și acasă.

Tehnica echipamentelor

Tehnica sfaturilor de construcție și a formularului are subtilități și diferențe. Pentru a determina care dintre ele este potrivit pentru dvs., este mai bine să luați în considerare fazele fiecărui procese. Oferim instrucțiuni pas cu pas, cum să faceți o extensie în orice fel.

Citește mai mult  Menta unghiilor Optiuni Design

Pe topusuri

Înainte de a începe procedura pentru construirea sfaturi, mâinile clientului trebuie să fie tratate cu atenție cu un dezinfectant. După aceea, manichiura se face, în care cuticula este cel mai îndepărtat. În continuare ar trebui să fie tăiate, îndepărtarea stratului lucios naturale, după care – curățarea mânerele de praf.

Acum, trebuie să alegeți pentru a alege Sfaturi. Fiecare dintre ele trebuie să corespundă cu dimensiunile unghiilor. Tamponul special lipici este fixat pe placa, deoarece acesta trebuie să fie presat și uscat. În continuare, acesta este dat de lungimea și forma necesară, cu ajutorul unei suprafețe de tăiere este prelucrat și agitat.

După aceea trebuie să degresează cu atenție placa de unghii. Există un viraj de aplicare lac gel. Așa că suprafața este perfect netedă, după aplicarea materialului, mâna trebuie să fie predat, atunci gelul va dobândi finețea necesară.

Gel-lac este aplicat în 2 straturi, fiecare dintre acestea ar trebui să fie coaptă într-o lampă, cu intervalele de timp necesare. Dacă un strat lipicios rămâne pe suprafață, va fi necesar să o eliminați folosind un degresator. Puliul gălbuitului este dat în formă perfectă, toate defectele posibile sunt curățate. După curățarea plăcii de unghii, este acoperită cu finisajul și a reușit în cele din urmă.

Pe formulare

În ceea ce privește extinderea formularului, această tehnică are și propriile nuanțe. Ce fel de forme de a alege (de jos sau superior) depinde de preferințele personale ale expertului. Luați în considerare mai multe etape de muncă.

Pentru a începe cu, ca în cazul precedent, trebuie să vă pregătiți. Mâinile sunt dezinfectate de antiseptice. O manichiură completă este efectuată, în timpul căreia trebuie să eliminați cuticula. Următoarea vine o întoarcere de măcinare a tuturor marginilor, îndepărtarea luciului natural cu o cherestea, degresare. După aceea, placa este acoperită cu un grund și uscată – va lua un lichid inutil cu ea, iar lacul de gel va cădea mai bine pe unghii.

Etapa pregătitoare sa terminat, este timpul să vă deplasați la lucrarea principală. Deci, sub unghii sau deasupra acesteia (în funcție de opțiunea alege maestrul), formele sunt suprapuse și de sus (cu ajutorul perii) sunt acoperite cu lac de gel. Trebuie să monitorizați cu atenție faptul că materialul nu suferă sub cutie și nu a lovit pielea în jurul plăcii de unghii, altfel o detașament va merge, care este complet nedorit pentru client. Primul strat este coaptă în lampă.

Astfel încât unghiile erau mai puternice și gelul a fost menținut, se recomandă aplicarea unui al doilea strat. Este, de asemenea, amenajat cu o perie și cum ar trebui să fie uscat în ultraviolete pe parcursul perioadei necesare de timp.

Apoi, trebuie să lucrați la corectarea plăcii de unghii. Ca urmare a filizării, un lac de gel suplimentar este îndepărtat, iar gălbenele dobândesc lungimea și forma necesară. Puteți poliza suprafața, dar aceasta nu este o condiție prealabilă, deoarece gelul în orice caz va străluci. După aceasta, designul este efectuat direct, pe care clientul a ales-o pentru sine. Acoperirea poate fi aplicată la varful de gel de culoare, o varietate de modele și desene. Deoarece unghiile sunt obținute foarte durabile, puternice și au o lungime suficientă, puteți activa imaginația și adăugați materiale suplimentare (pietre, autocolante și multe altele – totul depinde de dorința și fantezia de modă adorabilă).

Consolidarea unghiilor

Clădire – o cale reală pentru doamnele excelente care doresc să aibă mânere îngrijite, dar în același timp suferă de unghii naturale de calitate slabă. Cu toate acestea, în ciuda prudență maximă a maeștrilor atunci când efectuați această procedură, placa naturală de unghii este încă suferă, deoarece este rănită în timpul scurgerii. După ce materialul extins este îndepărtat, gălbenele devin foarte fragile și subțiri, și chiar nu arată foarte prezent. Prin urmare, este foarte important să oferiți unghiilor să se odihnească și să le consolideze cât mai mult posibil după extensie – le va permite să își întoarcă sănătatea și, dacă doriți să vă pregătiți pentru repetarea acestei proceduri.

Citește mai mult  manichiura Brown: specificul de proiectare și sfaturi privind proiectarea

Unul dintre cele mai importante puncte – hrănirea corectă. Ar trebui să fie efectuată nu numai în afara, ci și din interior. În această situație, o varietate de complexe de vitamine vor veni la salvare. Excelentă afectează mărcile și substanțele precum: calciu, vitamine de grupuri A și E. De exemplu, puteți bea un buget și un medicament util „AEVIT”.

Pentru consolidarea fiabilă a rezultatului, experții recomandă în mod regulat să facă baie specială. Ei nu numai că au un roman cu substanțe utile, dar au, de asemenea, un efect benefic asupra proprietarului lor. Pentru a face acest lucru, trebuie să formați apă caldă, temperatura căreia nu trebuie să fie mai mare de 45 de grade și să se adauge la mijloace cum ar fi: suc de lamaie, sare de mare, decoce de mușețel. Excesul nu va adăuga uleiuri speciale (de exemplu, piersic). Ele vor ajuta, de asemenea, restabilirea plăcii de unghii.

Într-o astfel de baie, trebuie să vă reduceți degetele timp de 15-20 de minute, după care trebuie să ștergeți și să lubrifiați mâinile cu o cremă de nutrienți. Cu cât se va desfășura mai des procedura, cu atât mai mult va fi acțiunea mai activă pe unghii. Se recomandă ca băile de câteva ori pe săptămână. Ele sunt, de asemenea, un instrument excelent preventiv pentru întărirea plăcii de unghii – pentru a face acest lucru, este suficient să efectuați o procedură în 3-4 săptămâni.

Dacă doriți să nu vă restaurați unghiile după construirea, dar și întăriți-le, dați un aspect sănătos, puteți folosi măști speciale. Rețeta poate fi ca aceasta: capsula „AEVIT” este amestecată cu o cantitate mică de ulei de brusture, există mai multe picături de suc de lămâie. După aceasta, compoziția rezultată este divorțată de o cantitate mică de apă caldă. O astfel de mască ar trebui să fie etichetată în plăcuța de unghii pentru noapte (dacă este posibil, în momentul somnului, trebuie să purtați mănuși moi speciale).

Un altul din Lifehakov a venit la noi de mult timp. Cartofi piure de cartofi sunt un efect extrem de benefic asupra unghiilor. Pentru a face acest lucru, este necesar să se atașeze cartofi covârșiți la placa de unghii, să înveți folie și să plece timp de o jumătate de oră.

Nu trebuie să uităm de ce impact are o lămâie obișnuită pentru a reabilita. Dacă un sex corect nu este înclinat spre alergii și este legat pozitiv de aroma citrice, există cel mai simplu mod. Fructe roșii se taie în două jumătăți, iar în pulpa lui pentru câteva minute degetele lor sunt scufundate. Principalul lucru aici nu este de a exagera și nu provoca iritarea pielii blânde.

În ceea ce privește procedurile de consolidare după extensia oferită în saloanele de înfrumusețare, specialiștii recomandă acordarea atenției la terapia cu parafină. Casele în acest caz ar trebui să utilizeze ceară cosmetică. Un mic suc de lămâie sau ulei esențial de citrice este adăugat la medicament, după care amestecul este frecat în mâini aproximativ o jumătate de oră. La sfârșitul procedurii, compoziția trebuie spălată sub jetul de apă caldă. Pentru a observa rezultatul, trebuie să o faceți în mod regulat, dar efectul va fi vizibil în mod vizual în curând.

Sexele frumoase ar trebui să fie luate în considerare că pentru a crește marcajele naturale în timpul perioadei de recuperare nu va funcționa. Acestea vor fi destul de fragile, astfel încât placa va fi obligată să taie în mod constant, deoarece cu prea mult timp sfaturile se pot descompune, ceea ce va duce la senzații prea plăcute.

Cu privire la modul de realizare a gelului de extensie a unghiilor, consultați următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: