Gel Varnish Chameleon : recomandări pentru utilizarea și opțiunile de proiectare

Gel Varnish Chameleon : recomandări pentru utilizarea și opțiunile de proiectare

Orice prieten de sex minunat încearcă să arate atractiv și bine îngrijit la orice vârstă. Îngrijirea mâinilor – nu ultimul cod de bare din imaginea frumuseților. Manichiura interesantă va completa întotdeauna imaginea și va exprima luminozitatea naturii proprietarului său. Novelitatea pieței – colorată, suculentă, neobișnuită „chameleon”. Astfel de acoperiri sunt proiectate și spectaculoase în același timp, iar cea mai mare gamă de culori oferă o șansă de a alege fiecare culoare la doamnă la discreția dvs.

Pro și tipuri

Numele „Chameleon” sugerează că, în funcție de condițiile în care sunt mâinile, se poate schimba umbra. Astfel de factori pot fi, de exemplu, temperatura, nivelul de iluminare. Lacul de gel în după-amiaza arată clasic și blând și subliniază imaginea de afaceri în zilele lucrătoare, iar seara, în lumina slabă, el devine spectaculos și îndrăzneț, și pari să fii la o dată sau într-un club de noapte.

Gel-lac de tip „Chameleon” conține o anumită compoziție a particulei, care se schimbă atunci când condițiile de mediu sunt modificate. Rețineți că acest tip de lac de gel cu adăugarea de strălucire este capabil să facă o strălucire și farmec incredibil de cristal în imagine.

Principalele tipuri de „chameleoni” aparțin:

 • Lacuri, schimbarea culorii de la scăderea temperaturii (termolată)+
 • lacuri, schimbarea culorii la schimbarea luminozității iluminării+
 • lacuri, schimbarea culorii în funcție de colțul vizualizării unghiilor.

Cele mai frecvente sunt „chameleoni” de primul tip. Schimbarea culorii într-un astfel de lac de gel apare atunci când temperatura este ridicată la 25-30 de grade – se manifestă o nuanță ușoară. Cu o scădere semnificativă a temperaturii, jocul are o culoare mai închisă. Acest lucru face posibilă utilizarea într-o manichiură nu numai aproape de gama de culori (bej și albastru moale, alb și piersic) și nuanțe absolut contrastante (negru cu roșu, alb cu violet).

Citește mai mult  Bads unghiilor: Tipuri, alegerea și utilizarea

  Dar trebuie amintit că nuanțele lacului de gel nu se potrivesc doar reciproc, ci arată și într-un anumit setare. Deci, doamna muncitoare este puțin probabil să se potrivească cu gelul cu un ton negru.

  „Chameleon” arată mai mult succes pe marginile de sex feminin destul de lungi. Acest lucru este explicat: cuiul lung este temperatura la bază și la capătul său variază și, în același timp, se formează un flux ușor de flori.

  Contrar credinței populare, lacurile de gel termic sunt absolut inofensive la unghiile și sănătatea ca întreg – puteți utiliza în siguranță de ele.

  Gel lacuri care schimbă culoarea atunci când schimbarea nivelului de iluminare sau unghiul de vedere, sunt populare în rândul fetelor, adesea ieșind de cluburi de noapte sau în vacanță. Nuanțele aceștia se schimbă sub influența luminii de neon sau a stroboscopului, soarelui luminos. În viața de zi cu zi, efectul utilizării unor astfel de „chameleoni” nu va arăta atât de impresionant.

  Troika cel mai bun

  Selectarea producătorilor și a mărcilor de gel lacuri precum „Chameleon”. Anul trecut, trei mărci de lacuri de gel au fost marcate cu popularitate maximă.

  Unul dintre ele – Clubul de culori. Avantajul acestui producător de lac într-o etichetă largă de culori și nuanțe, care oferă voinței de fantezie și capacitatea de a crea exact imaginea pe care o dorește să o vadă. „Chameleonul” acestui producător are un gust foarte convenabil pentru aplicarea unui lac, rata de uscare a stratului de acoperire și combinația cu stratul superior al oricărei mărci.

  Lacul gel al acestui brand este atribuit categoriei de profesioniști – este de obicei folosit de specialiști în studiourile de frumusețe și manichiură.

  În urma primului loc, există o marcă comercială Culoare intensă. Gel-lac de la acest producător are de înaltă calitate, vă permite să creați o manichiură în nuanțe proaspete și la modă. Consumatorii sărbătoresc uniformitatea și calitatea stratului de acoperire, culori saturație și suprafață de cristal. Lacul conține un set de vitamine pentru unghii, care poartă funcția de protecție și consolidare a modului Nogotkov. Plusele mărcii includ, de asemenea, uscarea rapidă a acoperirii și șosetele pe termen lung.

  Citește mai mult  Maks pe unghii: tehnică și idei elegante

  Închide marca liderilor troicii Legenda dansului. Paleta de culori a acestor lacuri de gel este incredibil de largă. „Chameleoni” variază de la nuanțele pastel-albite la culori adânci întunecate. Tranzițiile de culoare sunt obținute netede și netede. Acele lacuri care schimbă culoarea în funcție de nivelul de iluminare, au nuanțe de licitație, ceea ce face posibilă aplicarea acestora și marigurile scurte. Avantajele acestei mărci includ siguranța compoziției și acoperirea pe termen lung.

  Toate aceste branduri sunt bune, aparțin gamei de fonduri profesionale. Fetele și femeile le pot alege în siguranță, făcând focalizarea pe nuanțele și calitatea dorite.

  Idei de imagini și design design

  În lumea frumuseții, noile colecții de lacuri și gel lacuri cu efecte termice și alte variații ale subiectului „Chameleon” sunt publicate periodic. Pe Internet puteți găsi un număr mare de opțiuni de proiectare. Dăm ca exemplu unele idei non-standard și spectaculoase pentru manichiură folosind „chameleoni”.

  De exemplu, puteți efectua un design neobișnuit de trei culori pe unghii utilizând linia de produs din Legenda Dance. O astfel de soluție arată frumos în mâini și când se schimbă temperatura, se creează tranziții spectaculoase cu trei culori principale și două tranziții.

  Nu mai puțin elegant arată ca o soluție de culoare în cazul în care purpuriu profund de la patrisa unghii și un gel alb convențional. Pentru a crea un astfel de design cu o perie subțire de manichiură, se aplică o imagine sau un model și o ușoară deasupra este impusă cu o perie cu „chameleon” și întinsă în sus. Acoperirea în acest caz este mai bine să faceți dublu și cum să fixați partea de sus.

  Acest tip de design necesită un maestru de acuratețe și precizie maximă. O astfel de manichiură va arăta luminoasă și la modă, potrivită în orice atmosferă.

  Judecând de numeroasele recenzii ale fetelor și femeilor, cele mai spectaculoase „chameleoni” se uită pe plăci lungi de unghii. Acest lucru este cauzat de diferența de temperaturi la baza plăcii de unghii și pe vârful său – se manifestă tranziția netedă a culorii, un fel de efect de ombre.

  Citește mai mult  Design de unghii Purple: caracteristici de stil și idei decor

  În concluzie, subiectul rezumă informațiile. Gel Lucky Type „Chameleon” – o noutate în domeniul manichiurii și a unghiilor. Cu ajutorul lor, este posibil să se creeze o imagine colorată și la modă pentru orice caz. Posibilitatea de a folosi astfel de lacuri cu plăci magnetice într-un set la domiciliu făcut „chameleoni” o parte integrantă a cosmeticelor moderne de la orice vârstă.

  Cu privire la modul de aplicare corespunzător lacului de gel „chameleon”, consultați următorul videoclip.

  Evaluează articolul
  ( Încă nu există evaluări )
  Adaugă comentarii

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: