Gourmet Marsala idei de culoare manichiură

Gourmet Marsala idei de culoare manichiură

Culoarea nobilă și rafinată a Marsala a venit la noi din Sicilia, pe teritoriul căruia vinul cu același nume este fabricat. Saturat ton de burgundă la un designer de îmbrăcăminte de înaltă apreciere și artiști de machiaj. Nu a trecut de el și de maeștrii de servicii de unghii care utilizează lac de această culoare pentru a crea diferite idei de designer. Manicura de culoare din Marsala are o mulțime de caracteristici caracteristice, datorită căreia a câștigat popularitate și păstrează cu încredere liderii în acest sezon.

Particularități

Marsala personifică nobilimea, chic și dureri. Decorul cu această culoare arată expresiv, elegant și feminin. Tonul combină cu succes adâncimea și luxul, rămânând universal. Manichiura în această performanță de culoare este potrivită pentru unghiile de diferite forme și dimensiuni. În ceea ce privește stilul de îmbrăcăminte, atunci cu o decorare selectată în mod competent de Marsala va fi armonizată cu toate hainele, fie că sunt haine pentru fiecare zi sau o rochie elegantă și de seară.

Ar trebui să fie desemnat că unghiile, cuticula și pielea mâinilor ar trebui să fie în stare perfectă, dacă doriți să vă decorați cu culoarea Marsala. Asigurați-vă că plăcile de unghii au aceeași formă și lungime. Această culoare poate accentua ambele meritele și poate aloca defectele.

Important! Pentru proiectarea unui design frumos care va dura câteva săptămâni, se recomandă utilizarea lacurilor gelului. Ei arata minunat, si nu se tem de daune mecanice. Dacă nu aveți experiență în sfera Neil Art, este mai bine să utilizați serviciile specialiștilor.

Nuanțele de culoare

Când alegeți un lac pentru a face o manichiură, trebuie să desemneze următoarele caracteristici.

 • Marsala se armonizează perfect cu o varietate de nuanțe – ambele cu culori luminoase și culori pastelate. Cele mai multe combinații organice și elegante sunt obținute prin adăugarea de culori acromatice (alb-negru), nuanțele de bej și maro.
 • După cum sa observat deja, lungimea unghiilor atunci când se utilizează această culoare poate fi diferită. Titularii și scurte, și unghiile lungi se pot decora cu un decor monofonic, nu se tem că umbra saturate va arata sfidătoare.

 • Astfel încât designul pare atractiv, el trebuie să fie holistic. Orice, chiar și cele mai multe defecte minore (chips-uri și zgârieturi) nu pot fi permise. În caz contrar, mâinile vor arăta Neako. Dacă faci o manichiură le folosiți numai lacuri de înaltă calitate și Fixat finală.
 • În ciuda faptului că este o culoare caldă, maeștrii recomandă să o aleagă în timpul răcoros al anului. Toamna – timp perfect pentru manichiură în Marsala. Cu un costum de baie, o astfel de culoare o va arata nepotrivit, cu toate acestea, cu o sundress de vară sau te îmbraci poate realiza un duet armonios.
 • O altă regulă de manichiură de succes este de a alege o culoare pentru vârsta modelului. Marsala este potrivit atât pentru tinerele fete si femei in varsta. Principalul lucru este de a alege tehnica potrivita si proiectarea designului sub costum și imaginea generală.

Tipuri de acoperiri

Catifea textura mata este remarcabil de potrivit pentru lacuri în culoarea vinului sicilian puternic. Cu un astfel de top, nuanta nobil va fi asociat cu catifea scumpe. Acest design va fi un excelent plus față de imaginea pentru un eveniment solemn, mai ales dacă decora Nobs cu elemente de aur, pietre si paiete. Mai multe bijuterii de aur va face o imagine mai elegant și elegant.

Expresive și modele expresive expresive expresive și desene pe suprafața mată a lacului. Această tehnică va ajuta la diversificarea unei manichiură monofonică. Maeștrii folosesc două texturi de contrast atunci când proiectați Franch: o bază lucioasă sau o margine mată.

Stratul strălucitor lucios este considerat a fi o finalizare clasică a manichiurii și, prin urmare, este întotdeauna relevantă. Această opțiune este recomandată pentru a alege atunci când decorarea unghiile scurte. Flicker va face o placă de unghii vizual mai alungite.

Topul lucios este adesea folosit cu astfel de tehnici de decorare:

 • Franch+
 • Moon Manicure+
 • Acoperire monocromă.

Tendințe interesante

Luați în considerare cele mai bune tendințe și tipuri de decor care sunt potrivite pentru acest tip de culoare.

Moon Manicure

decor lunar, care este, de asemenea, numit „Franch inversă“, cel mai adesea elaborate în culori moi și ușoare, cu toate acestea, Marsala în această tehnică pare minunat. Utilizarea adecvată a vinului creează expresiv și atragerea de design. În acest caz, Master of Service unghiilor este recomandat să combine lac cu pietre, care alcătuiesc fântână.

Pentru decorul nu era voluminos, decora obiecte strălucitoare doar una sau două degete. Godeurile rămase este mai bine să vopsea cu lac alb sau lăsați goale (acoperite cu o manichiură transparentă). De asemenea, ca o culoare suplimentară, puteți utiliza alte nuante delicate, cum ar fi bej și roz.

Franch

Vorbind despre diferitele tehnici de manichiură folosind culoarea de mai sus, este imposibil să treacă prin manichiură franțuzească. Cald și nobil de culoare lac va descoperi toate faimosul decor clasic din noua parte. Cele mai populare combinatie de culori în acest stil este Marsala și alb. Balanțele de tonuri luminoase saturate ton și se diluează. Nu uita despre efectul de contrast, care este întotdeauna adecvată, precum și cu orice imagine.

Pentru a da un decor de originalitate, pe un cui, lacuri pot fi schimbate în locuri. Partea principală este vopsit în alb, iar marginile aranja tonul de Marsala. Dacă doriți să faceți un accent pe acest deget, l decora cu un inel. O astfel de manichiura este potrivit pentru imagini de zi cu zi si speciale.

Amintiți-vă că Marsala – culoare exigente. Wells ar trebui să fie netedă și îngrijite, în caz contrar designul poate fi considerat răsfățat. Forma și lățimea tăiate trebuie să fie cel mai natural posibil.

De asemenea, popular cu opțiunea în care combinele purpura lac cu bej sau incolor. Ca urmare, se dovedește o manichiură elegant și elegant, care a adăugat o imagine delicată, fără a comuta atenția cheie de la fata.

Pietrele

magazine moderne, care oferă produse pentru Neil Art, sunt plăcut surprins de o gamă largă de diverse elemente decorative pentru manichiură și pedichiură. Dacă vă place decorează vrac folosind pietre și paiete, atunci culoarea Marsala este exact ceea ce ai nevoie. Gros și ton bogat arată împreună perfectă cu detalii de diferite forme și mărimi.

Masters utilizează atât alb (transparent) și pietre colorate. acoperire unică diversifica pietre negre și violet. Decoratiuni va fi suflat în lumină, atrăgând atenția altora. Folosind elemente diferite, puteți face o compoziție originală pe placa de unghii. În ciuda o astfel de bună combinație de culori cu alte elemente, să le utilizeze pentru proiectarea tuturor degetelor nu este recomandată, mai ales dacă ridicați decorul de zi cu zi.

Cu aur

lac de Aur și detalii suplimentare într-o astfel de culoare a sunt utilizate în mod activ de către comandanții de servicii de unghii. Aceasta culoare dă solemnitate design și elegant. Aurul poate diversifica chiar și cea mai ușoară manichiura. Combinația dintre Marsala și aurul este o descoperire reală pentru fetele care doresc să fie în centrul atenției. Aceste culori arata grozav, complementalind si accentuascând reciproc.

Datorită efectului vizual puternic, acest stil este mai bine să alegeți dacă veți merge la un eveniment secular solemn seara. De asemenea, aceasta este o opțiune minunată pentru o excursie într-un restaurant sau un club de noapte. Cu un astfel de decor puteți refuza să utilizați bijuterii. Cu toate acestea, dacă doriți să le utilizați, purtați numai inele de aur și brățări.

Culoarea de aur poate fi prezentă în manichiură în următorul format:

 • Sequine mici sau mari+
 • Bullies (margele mici pentru decorarea unghiilor)+
 • Lacul de aur (ele pot fi aranjate marginea unghiei, desenați modelul necesar oricărui subiect)+
 • Bandă adezivă specială+
 • Fișier termic.

Design cu desen

Pe un fundal nobil în culoarea Marsala, elementele răsucite în culoarea contrastante vor fi minunate. Design clasic – floristica. Flori, frunze, ramuri – totul arată feminin și relevant, indiferent de tendințele modei. Fanii decorilor în vrac fac o alegere în favoarea modelării. Aceasta este o tehnică complexă, dar atractivă și elegantă. Un maestru experimentat este capabil să folosească manichiura obișnuită în activitatea de artă.

Se recomandă cu fermitate utilizarea modelelor de fladire și copii, cum ar fi inimile, mazărea și așa mai departe. Ei vor strica efectul de culoare nobil. Din desenele tematice pe un criminal, coroana arată minunat.

Decorarea nunții

Culoarea vinului Marsala poate fi folosită în siguranță pentru a crea o manichiură de nuntă atractivă și expresivă. Pentru ca proiectul să completeze imaginea mirelui și nu și-a distrus integritatea, este necesar să se dubleze această umbră în alte elemente: culori într-un buchet sau în păr, decorațiuni, panglici pe rochie, pantofi, make-up , decorațiuni în coafura. Femeie și solemn arată ca un dantelă albă deschisă pe un fundal de burgundă. Această opțiune este ideală pentru vacanță. Completează designul, dacă se dorește, folosind elemente de argint sau aur (pietre, tauri, pietre de diferite dimensiuni).

Când alegeți un decor, urmăriți-l prea mult. Numărul abundent de decorațiuni pe unghii va face designul nepoliticos.

Despre cum să faci o manichiură de culoare marsala de lux cu pietre, uita-te în următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: