Gratol Gel Lac: Caracteristici și Flower Palette

Gratol Gel Lac: Caracteristici și Flower Palette

Până în prezent, multe branduri interne și străine oferă o varietate de lacuri de gel. Din varietatea uriașă, ei pur și simplu împrăștie ochii, deoarece noii veniți sunt destul de dificil de a face alegerea potrivită. Brandul Gratol nou și modern este angajat în lansarea produselor profesionale pentru un serviciu de unghii, care este evaluat de mulți maeștri profesioniști. Vom citi în continuare brandul în detaliu, învățăm avantajele și dezavantajele produselor sale, precum și luați în considerare o paletă de culori largi și colecții actuale care pot veni la gustul începătorilor și profesioniștilor.

Descriere

Produsele tineretului societate Grattol, inclusiv lacuri de gel, se fac exclusiv utilizând unghiile dovedite și sigure pentru materiile prime. Experții plătesc o mulțime de atenție, ca rezultat al căruia conține toate cele mai necesare.

Lucky de la marcă este dezvoltat cu atenție de către profesioniști, după care are loc o selecție serioasă. De aceea, pe rafturile de magazine speciale puteți găsi produse perfecte din Grattol.

Avantaje și dezavantaje

Gel lacuri de la brand merită într-adevăr atenție, Deoarece au multe avantaje.

 • Majoritatea lacurilor sunt ideale pentru aplicarea într-un singur strat. Ele dau nu numai o nuanță saturată, ci și o acoperire netedă, cu excepția opțiunilor translucide.
 • Gel-laches nu vor sparge și se vorde până la 3-4 săptămâni, cu tehnica potrivită de a le aplica.
 • În sortimentul puteți găsi nu numai lacuri de gel excelent, ci și materiale conexe pentru realizarea unei manichiură, inclusiv baze dovedite și coperți de top.

 • Gel lacuri de la brand nu au un miros iritant. Ele au, de asemenea, o perie excelentă și confortabilă pe care o puteți traversa placa de unghii până la cuticula. Și ea este foarte confortabilă pentru a sigila unghiile.
 • Sortimentul are multe colecții cu lacuri de diferite texturi. Dintre acestea, puteți găsi cu ușurință o copie potrivită pentru unul sau altul costum.
 • Perioada de valabilitate din lacuri – 36 de luni, care este, de asemenea, un bonus plăcut, le puteți păstra în termen de 24 de grade de căldură.
 • Beneficiile pot fi, de asemenea, atribuite în siguranță prețurilor rezonabile pentru produse. În Lacul de Mijloc Gratol, costa 300-350 de ruble.

În ceea ce privește deficiențele, ele nu sunt atât de mult, unii profesioniști nu detectează deloc. Cu toate acestea, dacă vorbim despre nuanțe pastel, ele sunt greu de aplicat. Ele se răspândesc uneori, creează dungi și nu dau întotdeauna umbra dorită. Dar, cel mai probabil, aceasta este mai multă caracteristică, nu un defect, pentru că dacă acoperiți o nuanță pastelă de unghii în 2 straturi, atunci totul va fi bine. Unii remarcă, de asemenea, că lacurile de la marcă nu se usucă în lampa UV și, uneori, chiar și detașamentul. Dar acest lucru se poate datora încălcării tehnologiei aplicării și uscării lacului gelului.

În general, mulți experți recomandă produse de la marcă și meșteri profesioniști și începători.

O varietate de nuanțe

Paleta de culori a gradului Gratol va fi capabilă să vă mulțumească chiar și cei mai presați clienți, deoarece aici este atât de neobișnuit. Într-o sortiment mare, culorile clasice în ziua de zi cu zi, care includ nuanțe nud, tonuri roșii, albastre și roz, precum și opțiuni galbene.

Citește mai mult  Pedichiura SPA: Caracteristici și execuție tehnologică

Multă atenție de atenție plătește nuanțe „festive” cu diverse strălucitori și strălucitori. Cea mai largă diversitate prezintă o varietate de culori perle. Și, de asemenea, în sortiment, puteți găsi și depăși culori care vă permit să creați o manichiură „Feline Eye”. În fiecare zi, marca are multe tonuri negre, maro și purpurii. Nuantele dintr-o serie și paletă pot fi amestecate, obținând o culoare unică.

Cei care preferă tonuri de vin și opțiuni pentru tipul Marsala, asigurați-vă că acordați atenție Merlot 100 saturat, iar fanii vinetei și purpurii vor trebui probabil să facă opțiunea din seria clasică la numărul 54.

Varietatea nuanțelor este atât de mare încât, printre toate, este foarte dificil să alegeți o singură culoare, astfel încât manichiura poate fi creată cu combinarea culorilor din una sau mai multe serii.

Noi colecții apar anual în gama de mărci. În același timp, compania se mândrește cu seria permanentă și limitată, în care există o gamă largă de nuanțe de lacuri cu cele mai diferite caracteristici. Apoi, luați în considerare seriile actuale care ar putea să fie în măsură să intereseze cumpărătorul.

 • „Colecția Magic”. În această serie puteți găsi lacuri strălucitoare cu suprapuneri neobișnuite. Deosebit de frumos, ne uităm la opțiunile asemănătoare luminilor nordice. Asigurați-vă că vă recomandăm să acordați atenție la GTM 001 Lacuri Champagne, GTM 007 Magic Ruby și GTM 009 Magic Marea.

 • În colecția clasică Puteți găsi o cantitate mare de nuanțe – de la cele mai strălucitoare până la saturate și luminoase. Cele mai multe dintre ele sunt lucioase, iar numai unele sunt eliberate cu o strălucire ușoară de perle. Foarte interesant poate arăta o culoare de piersică înflorit Dahlia 163.
Citește mai mult  Manichiura cu cercuri: idei de design și exemple de decor

 • În colecția de cristal Lacurile sunt afișate, a căror strălucire este realizată prin utilizarea unui magnet special. În această serie, există doar 5 culori strălucitoare care pot fi potrivite pentru orice vacanță.

 • Colecția de galaxie Create special pentru iubitorii de toate strălucitoare. Aici puteți găsi 9 nuanțe spumante pentru orice caz. Deosebit de frumos și avantajos arată culoarea verzui GTG 007 Galaxy Jungle.

 • Colecția de pietre de lux va încânta mulți dintre cei care doresc să obțină o manichiură reală „prețioasă”. Iată nuanțele, imitând pietre prețioase și semi-prețioase. Cele mai avantajoase tonuri de pietre pot fi găsite în seria suplimentară Onyx, și întuneric și adânc – în Opal. Culorile roz cu lumina strălucitoare Opal 03 și Onyx 13 arata foarte avantajos. Singura lipsă de lumină Onyx este că se poate răspândi un pic, dar este fixabil prin aplicarea ulterioară.

 • În colecția de Vegas De asemenea, a prezentat nuanțe luminoase și strălucitoare, care pot ilumina unghiile cu o strălucire reală. Aici și aur strălucitor și strălucitor roz și albastru. Cei care trebuie să guste această colecție trebuie să se uite în mod necesar în seria Mirage, unde sunt prezentate lacuri texturate cu sclipici greu.

Mark, adaugă anual noi nuanțe colecțiilor sale, uneori îndepărtarea veche din vânzare, dar, de regulă, opțiunile clasice rămân întotdeauna într-o serie permanentă.

Cum se aplică?

Foarte mulți reprezentanți ai sexului echitabili nu știu cum să lucreze cu lacuri de gel și diferite sisteme de gel acasă. Nu este nimic complicat în acest sens, principalul lucru este să pregătiți tot ceea ce aveți nevoie și să urmați instrucțiunile pas cu pas cel puțin de mai multe ori până la o înțelegere completă a tehnologiei aplicării lacului de gel pe unghii.

Deci, trebuie să vă pregătiți:

 • Filme, cleme, bastoane portocalii (toate uneltele trebuie curățate și sterilizate)+
 • grundul de unghii care degresează placa de unghii+
 • Baza+
 • Gel de gel de umbra dorită (puteți utiliza 2 sau 3 opțiuni)+
 • Top acoperire+
 • ulei de cuticule.
Citește mai mult  Cum de a alege ulei de unghii?

Tehnica de execuție pas cu pas arată așa.

 • Pentru a începe, pregătiți unghiile pentru a aplica grundul. Scoateți stratul lucios folosind nu un ferăstrău foarte tare. Curățați cuticula.
 • Apoi, apreciem grundul și dă-i să facă câteva minute, după care impunem baza aleasă.
 • Apoi sub unghii. Principalul lucru, nu uitați să le sigilați prin aplicarea bazei la marginea unghiilor. SEW ar trebui să fie de 60-90 de secunde în lampa LED și 120 în UV obișnuit.
 • După aplicarea și uscarea bazei, este necesar să distribuiți unghiile lacului de gel de culoare. Este necesar să o aplicați cât mai exact posibil, fără a urca cuticula.
 • Culoarea poate fi de 1 sau 2 straturi, principalul lucru, fiecare dintre ele este etanșarea și uscarea în lampă la fel de mult ca bază, după care puteți aplica o acoperire de sus cu un strat lipicios sau fără ea.

Dacă acoperirea cu un strat lipicios, atunci poate fi îndepărtată utilizând un fluid special care este în gama de mărci. După finalizarea manichiurii, cuticula trebuie tratată cu ulei de unghii.

Recenzii

Majoritatea maeștrilor și a iubitorilor lasă feedback extrem de pozitiv asupra lacului gelului din gradul Gratol. Printre feedback-urile pozitive se poate observa următoarele puncte.

 • Acoperirile de roți sunt într-adevăr la fel de saturate ca producătorul declară. După aplicarea bazelor, culoarea principală nu curge și nu se rostogolește. Acoperirea este bine și netedă.
 • Nakov are o textura foarte densă, dar chiar și opțiunile glaciare nu arată prea intruzive pe unghii.
 • Paleta cea mai largă nu poate fi, de asemenea, vă rog. În plus, volumul de 9 ml se stabilește destul de adecvate prețuri.

În general, lacurile de la marcă sunt recomandate pentru achiziție, deoarece mulți din ele nu văd deficiențele. Desigur, atunci când se deplasează de la o companie la alta va trebui să se adapteze puțin, dar acestea sunt lucruri secundare, cel mai important, de bună calitate. De asemenea, trebuie remarcat faptul că lacurile ar trebui achiziționate exclusiv în furnizorii dovediți și în posturile dovedite.

Un număr mare de falsuri este implementat prin intermediul platformelor de Internet, ca urmare a cărora mulți pot dezvolta impresiile negative ale produselor în viitor.

În următorul videoclip, veți găsi o revizuire detaliată a lacurilor Gretol Gel.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: