Green Manicure: Tendințe de modă și sfaturi de stilisti

Green Manicure: Tendințe de modă și sfaturi de stilisti

Printre gama largă de palete de culori, industria modernă neil se mândrește cu o varietate uriașă. Fiecare culoare este împărțită în sute de tonuri, diferite una de cealaltă la diferite nivele. Verde se referă la una dintre cele mai populare nuanțe din designul unghiilor.

Tendințe de modă

În plus față de combinațiile moderne la modă, verde poate fi baza originală pentru crearea unei imagini exclusive. O astfel de manichiură sub lac de gel este foarte populară și distribuită între jumătatea feminină a populației.

Particularitatea manichiului verde este că se potrivește perfect atât în ​​timpul verii, cât și în stilul de iarnă, atât pe bază, cât și pe marginile scurte și lungi, precum și pentru viața de zi cu zi și pentru celebrarea celebrării. Astfel, Green este cea mai optimă alegere a fiecărei modaliști care doresc să se evidențieze în rândul mulțimii datorită imaginii luminoase și a manichiurii sofisticate.

Cu o manichiură clasică, o combinație de culoare verde deschis, cu nuanțe de roz sau nud, lămâie și albastru va fi adecvată. Culoarea lacului marinei va fi combinată armonios cu lacuri gri, negru, auriu și argint.

În campaniile de zi cu zi, drumeții de lucru, interviuri jumătate femei a omenirii prefera o manichiura monofonic rece. Aceasta se justifică prin faptul că este nepotrivit cu un luminos care provoacă manichiura pentru a merge la un interviu sau examen importante.

Pe baza acestui fapt, specialiștii Neil-industrie s-au dezvoltat cele mai multe variații restrânse și în cerere, în proiectarea de cuie asupra vieții cotidiene.

gradient de buna frumos. Într-un limbaj simplu, aceasta înseamnă că culoarea mai închisă se duce la o mai mare. Acest design este realizat în două moduri.

 • Aplicarea diferite nuanțe pe diferite unghii.
 • Amestecarea mai multe culori de lacuri pe un cui cu ajutorul unui burete triunghiular. Aceasta manichiura se face nu numai în condițiile salon în prezența timpului liber și răbdare. Pentru o mai ușoară amestecarea mai multor nuanțe, buretele trebuie să fie umed. Colorează de lac în câteva dungi sunt aplicate pe suprafața sa. Ele trebuie să fie suprapuse unul pe celălalt.

Pentru datele romantice, puteți aplica o bază cu paiete. Pentru amestecarea eficientă a mai multor culori, se recomandă inițial burete de pe plastic, după care puteți aplica lac pe placa de unghii.

Feline ochiul. Manichiura este așa numită datorită pietrei prețioase, în mijlocul cărora există o bandă strălucitoare îngustă, numită „ochiul pisicii”. După crearea unei acoperiri cu particule metalice, specialiștii din industrie nevăză au inventat un astfel de efect de imitație asupra unghiilor.

După aplicarea fundației la unghia cu o compoziție redusă, se face un magnet mic, rezultând în diferite amprente: valuri, dungi longitudinale, diagonale și transversale. În funcție de matrița magnetului, pe suprafața unghiei apare un model. Datorită acestui fapt, suprafața sa achiziționează tipul de bijuterie.

Pentru a crea o manichiură similară, o compoziție numită „Feline Eye”. Pe lacul luminos, efectul va fi aproape afectat, astfel încât cei mai des utilizați astfel de nuanțe de verde, astfel încât smarald, muștar și altele.

Matte Green Manicure este populară pentru mai multe sezoane. Anterior, reprezentanții sexului frumos pentru crearea unui astfel de efect a fost necesar să se mențină unghiile peste feribot. Până în prezent, există diferite materiale pentru crearea unui efect de acoperire mat. Acestea sunt utilizate atât pentru a crea un design monofonic, cât și în combinație cu învelișul lucios și amprentele.

Acoperirea mată în orice moment va fi clasică. Pentru a crea o imagine feminină, se recomandă aplicarea unor nuanțe mai mari de verde. Poate fi mentă sau ton turcoaz. Pentru a crea o imagine a unei femei fatale, stilistii sfătuiesc să acorde atenție nuanțelor mai întunecate: jad sau culoarea verdeață.

Mulți dragoste pentru a experimenta și a folosi o acoperire mată în combinație cu lucioasă. Variante de un astfel de combinație mare set. De exemplu, puteți evidenția o pereche de gălbenele printre acoperirea lucioasă sau invers. De asemenea, puteți picta suprafața mată pentru a picta lacul lucios.

Arată manichiura mată foarte armonioasă, în combinație cu marsh, verde-galben, lumina verde verde și muștar.

Franța sau manichiura franceză, a apărut în a doua jumătate a secolului XX la Hollywood. După spectacole la modă în Franța, un astfel de design a intrat ferm imaginea casuală a fetelor și în țara noastră. O astfel de manichiură este creată folosind șabloane speciale, folii, ciucuri.

Manicura franceză este creată în mai multe variante:

 • un pic de franceză clasică modificată atunci când unghiile sunt vopsite într-o compoziție incoloră și pe sfaturi – orice ton de verde+
 • Wells nu poate picta pe linie, dar ia puțin mai mult loc+
 • Concave și convexe+
 • gradient+
 • De-a lungul liniei de gaură pe care le puteți lipi de pietre, flori uscate și multe altele.

Recent, manichiura franceză oblică sau transversală. Această opțiune este diferită de clasic în faptul că în acest caz se efectuează „zâmbetul”. Liniile pot fi efectuate sub formă de valuri. De asemenea, este original, în care picăturile, formele ovale și triunghiulare sunt descrise pe sfaturi.

Manichiura lunară împreună cu un francez se bucură de popularitate rabioasă. Forma godeurilor poate fi cea mai diversă: concavă, dreaptă, sub formă de poli de fructe. În plus, pietrele, modelele și alte elemente pot fi utilizate ca decorațiuni.

Manichiura strălucitoare arată frumos pe fundalul verde. Puteți picta complet unghiile într-un lac strălucitor și numai secțiunile lor individuale. Recent, designul unghiilor numit „sticlă spartă” a marcat o popularitate uriașă. Pentru această opțiune este utilizată o folie, care este tăiată în bucăți și stivuită pe unghii.

Modelele geometrice din manichiură sunt cunoscute oricărui reprezentant al podelei frumoase. O astfel de manichiură este destul de interesantă, extravagantă, în același timp simplu. Modelele pot fi cele mai diferite: de la linii standard la Polyhedra. Recent, o manichiură verificată este considerată la modă. Modelul geometric în formă de celulă este aplicat pe baza verde.

Este extrasă de un ciucuri speciale sau de un șablon.

Baza verde este perfect combinată cu frunze, ramuri și flori. Mai ales această opțiune este potrivită pentru o perioadă de primăvară-vară. Modelele de pe unghii pot fi efectuate în nuanțe de flori.

Culoarea verde este perfect combinat cu lac de aur. culori similare pot fi trase modele, desene. Puteți utiliza, de asemenea, elemente de decor de nuanțe aurii.

Manichiura cu argint va fi un pic rece, dar se pare foarte elegant. Puteți selecta una de gălbenele și vopsea cu lac argintiu. Poti descrie, de asemenea, modele sau de a folosi elemente decorative speciale.

Manichiura cu pietre decora orice acoperire-un singur foton și va atrage atenția altora. Se recomandă să se aplice pietricele pe baza unghiei sau în centrul.

După ce a făcut o manichiură folosind strasuri, puteți merge la orice petrecere sau de vacanță. Rhinestones sunt utilizate în astfel de tipuri de manichiura ca franceza, Lunny si multe altele. Pentru evenimente festive, puteți face o compozitie complexa pentru 1-2 unghii. În același timp, puteți utiliza pietre de diferite forme și mărimi.

Imprimarea camuflajului este efectuată de Lacul Matte, astfel încât să puteți obține un efect uimitor.

Shade de bază în acest caz va ascunde defectele mici de manichiură, dați volumului plăcilor de unghii.

Festiv

Orice eveniment festiv vă permite să experimentați manichiura și să creați capodopere pe unghiile dvs. Cele mai populare metode următoare ale decorului lor.

 • Manicura din plante este un tip luminos și exclusiv de decor. Când este creată, o mulțime de umbra de salată. Ca rezultat, ierburile apar pe unghii. Potrivit pentru o excursie pe partidele de vară și discotecă.
 • Design scalabil – decor original, care arată frumos pe unghiile putrede. O astfel de manichiură este creată folosind folia culorii smaraldului. El nu va lăsa indiferent pe nimeni în jurul, combină armonios cu rochii de nuanțe de smarald cu paiete și pietre.

 • Watermelon – Această opțiune a apărut relativ recent. Este un model în formă de crustă pepene verde pe unghii. De obicei, degetele anonime sunt decorate cu o incizie internă de fructe de padure cu imitație de semințe.
 • Mica mica este un decor elegant și blând pe unghii, combinând luminozitatea datorită pâlpâiei unei nuanțe de lanț de lac. Potrivit pentru îmbrăcăminte în nuanțe verzi asemănătoare.

Design sezonier

Pentru a crea idei de manichiură de vară de vară sunt utilizate:

 • Combinații verzi cu nuanțe populare ale sezonului curent, de exemplu, pe un fundal cu o nuanță galbenă, albastru strălucitor și albastru+
 • Pictura alb-verde este necesară pentru modelele sub formă de bucle, atunci când se utilizează alte tonuri ușoare, puteți combina cu ele și costumele+
 • Pentru a crea idei exclusive, puteți folosi nuanțe de fructe și fructe de berry – puteți combina în siguranță verde strălucitor cu lămâie, pepene verde, cireșe sau zmeură+
 • Diferite modele florale cu nuanțe roz în combinație cu verde.

În timpul verii, unghiile lungi nu arată destul de estetice, astfel încât să puteți reduce ușor lungimea lor. Culoarea verde a manichiurii va fi mai ușoară și feminină, uitându-se la unghiile de lungime moderată.

Pentru primăvară, o soluție excelentă va fi o manichiură în verde cu imaginea de flori, plante, ramuri. Pentru toamna, tonurile mai întunecate de verde sunt potrivite și pentru iarna, puteți combina în siguranță această culoare cu nuanțe de roșu.

Pentru unghii scurte

Pentru unghiile scurte de idei de manichiură. Cel mai armonios se va uita la lacurile luminoase cu ușurință. Acestea pot fi combinate cu culori pastelate, de exemplu, manichiura gri-verde degete de extindere vizuală. De asemenea, pentru evenimentele de seară nu aplică tonul întunecat al verde, în schimb, este mai bine să utilizați diferite paiete și pietricele decorative.

Pentru unghiile scurte, puteți face o manichiură în combinație de verde cu note bej, roz, lămâie luminoasă și culori albe. Echipamentele de nuanțe de smarald sunt perfect armonizate cu manichiura de flori.

Franța sau manichiura lunară este, de asemenea, aleasă pe unghii scurte.

Recomandări de stilisti

De obicei, manichiura întunecată arată sumbră, dar nu se aplică nuanțelor de verde. O astfel de manichiură, potrivit stilistului, este o modalitate excelentă de a crea o imagine solemnă.

Manichiura este solemn și neobișnuită în combinație baza unei umbre verde mată cu capete lucioase. Pentru a crea o imagine festivă, următoarele nuanțe de verde sunt potrivite: verde închis, smarald, salată, muștar.

Stylistii sfătuiesc să combine verde și cu nuanțe de albastru. O astfel de manichiură îndrăzneață nu mulți vor fi de acord să facă.

Numai cea mai disperată Fashionista nu va rămâne indiferentă față de această opțiune.

12

Fotografii

Culorile albastre și verzi sunt considerate nuanțe reci. Dar combinația lor vă permite să inventați multe idei exclusive pentru decorarea unghiilor. Elegant va arăta ca un nogot cu Ombre, unde Culoarea Neagră este treptat se mișcă treptat la verde. Și pe degetul fără nume puteți desena un model cu lac de aur.

Dacă vă place manichiura lucioasă, puteți să riscați și să faceți o manichiură, în care există lac verde cu paiete pe baza cuiului și pe vârful glossy albastru. Pentru imaginea de vară, puteți alege o manichiură cu dungi de nuanțe verzi și albastre.

Citiți mai multe despre modul în care puteți face o frumoasă manichiură verde, veți învăța din următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: