Green Matte Manichiura: Caracteristici de design si varietate de stiluri

Green Matte Manichiura: Caracteristici de design si varietate de stiluri

Mat de acoperire pe unghii inlocuieste treptat de obicei lucioasă, deoarece se pare scump și rafinat. În același timp, a crea acest tip de acoperire, chiar și la domiciliu. Până în prezent, de culoare verde, cu o textură mată este deosebit de relevant, care arata la fel de bine pe termen lung, și pe unghiile scurte de diferite forme. Să ne apoi ia în considerare mai în detaliu ce caracteristici de la o manichiura verde mat, în ce stil puteți crea un design neobișnuit și, desigur, învățăm sfatul specialiștilor în domeniul unghiilor.

tendință mată

cuie mat de moda nu este primul an. Multe firme produc gata făcute gel lacuri cu textură mată, iar unele acoperiri oferta speciala care pot face orice nuanta de lac pe unghii mat doar câteva secunde. Există lacuri texturale și ordinare, dar șosete lor nu sunt atât de mult timp în comparație cu geluri.

Verde și multe dintre nuanțele sale, inclusiv menta, var și smarald, sunt relevante în orice sezon. Atât în ​​timpul verii, cât și în timpul iernii. Green Matte Manicure foarte exquisite este mono, dar foarte des este completat cu tot felul de pietre, pietre și desen.

Textura mată este considerată nobilă. Arată bine și pe unghii scurte, dar rafinamentul totul pentru mult timp, mai ales dacă au o formă în formă de pătrat sau migdale.

Creați un design frumos

Pentru a crea o manichiură verde unică cu o textura mată, mai întâi ar trebui să fie considerată principalele combinații de această culoare cu alte culori și nuanțe.

Verde armonizează perfect cu flori:

 • Galben (lămâie și ușor galben)+

 • alb+

 • Pudrovo-roz+

 • Albastru+

 • Aur (de regulă, pe lacuri verzi, puteți face un desen foarte frumos de aur)+

 • Argint (cel mai bine combinat cu smarald)+

 • albastru+

 • Negru+

 • bej (precum și cu alte nuanțe ale paletei nude).

Dacă unghiile degetelor mari sunt acoperite cu Matte verde, atunci ceilalți nu au neapărat aceeași textură. În funcție de designul și rezultatul dorit, ele pot fi lucioase și perle.

Apoi, luați în considerare ideile originale folosind culoarea verde texturală care poate fi implementată.

 • Foarte rafinat și costisitor, matte smarald cu desen pe degetele fără nume reptile arata. Un astfel de design este considerat dificil, deoarece combină mai multe tehnici pentru a obține un rezultat calitativ.

 • Culoarea de mlaștină adâncă poate fi diluată cu paiete de argint sau de aur. Ele pot fi umplute cu câteva unghii sau desen desen. Desenul de aur, de regulă, se face cu tehnica de „casting”.

 • Neobișnuit poate arăta manichiura verde sau lunară mată. Astfel de modele sunt perfecte pentru viața de zi cu zi.

 • Nuanțele reci ale texturii Lacul verde Gel este cel mai bine combinat cu argint. Mai mult, lacul de argint poate fi lucios și perla. Proiectarea într-o astfel de manichiură combinată poate fi efectuată utilizând paiete neutre sau scânteie în ton.

 • Pe unghiile verzi mată, modelele de bronz mată, care pot fi obținute utilizând tehnica stembuloasă. În plus, nu este necesar să utilizați imediat lacuri mat, puteți efectua mai întâi o acoperire completă, trageți modele și apoi utilizați un mijloc special pentru crearea unei texturi mată.

 • De asemenea, recomandăm acordarea atenției unui gradient verde-negru care poate fi efectuat orizontal și vertical. Pulverizarea gradientului se poate face acum în multe saloane folosind o mașină specială, dar o astfel de acoperire poate fi, de asemenea, efectuată la domiciliu, totuși, va dura ceva mai mult.

 • Pe mat unghiile verzi, modelare 3D volumetrice pot arata foarte bine. Și puteți sculpta nimic. De la culori și fluturi la animale neobișnuite+

 • Pe unghii verde mat, fluturi și libelule de manual, care pot fi decorate cu tot felul de pietre și tauri.

Mat unghii design este întotdeauna foarte profitabilă în execuție monocrom, dar astfel încât nu este plictisitor, puteți găsi chiar și o mulțime de opțiuni pentru diversitatea sa. Masters de zi cu zi și artiști amatori adăuga munca lor unic din întreaga lume la Internet.

Se pare că fanteziile și abilități pentru acest lucru sunt de ajuns pentru fiecare frumusete. Este ușor să vină în mod independent, cu o versiune originală pe care le poate lua în funcție de următoarea manichiură.

Sfaturi Masters

Multe fete nu vor să facă o manichiură mată, pentru că ei cred că își conduce unghiile, iar textura lui este ștersă rapid. De fapt, acest lucru nu este așa, mai ales dacă designul este realizat de lacuri de gel de înaltă calitate. Nu vă temeți de lucrurile fictive, de principalul lucru, să obțineți o acoperire de înaltă calitate pentru a contacta un maestru profesionist.

Manicura Matt este puțin mai solicitantă decât lucioasă, deoarece poate fi vizibilă toate defectele. Astfel încât acoperirea este perfectă și chiar, pre-unghii trebuie să fie pregătiți, să îndepărtați cuticula și să lustruiți întreaga suprafață, astfel încât neregulile să nu fie vizibile pe ea. Desigur, manichiura hardware de cabină aici va fi destul de apropiată.

Fie ca, cum ar fi, făcând unghiile pe cont propriu sau în cabină, uneltele ar trebui să fie întotdeauna sterile și ferăstraie de unică folosință.

Despre cum să faci limba franceză verde, să se uite în următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: