Idei de design lung

În ciuda tendinței spre naturalitate în crearea unui design al unei manichiură, multe femei nu se grăbesc să abandoneze unghiile lungi și elegante cu design original, fără să se priveze. Cele mai populare opțiuni pentru decorarea unghiilor lungi – în articolul nostru.

Idei de design lung

Formează

Una dintre cele mai populare și chiar forme clasice este indicată. Principalul avantaj al acestei opțiuni este alungirea vizuală a degetului, care dă apariția eleganței și a acurateței. Cu toate acestea, există un dezavantaj: astfel de unghii nu sunt adecvate pentru purtarea de zi cu zi, deoarece această opțiune este destul de agresivă și aruncată. Prin urmare, se recomandă purtarea unui unghi limitat de evenimente solemne sau întâlniri.

În ceea ce privește gama de culori, aici alegerea este complet liberă – nu există nici o legătură cu forma unghiilor. Deosebit de atractiv pe astfel de unghii arată perla sau stratul mat. Nu mergeți în jurul feței și decoratiunii de pietre în partea de jos a unghiei – va face o imagine mai sofisticată și, în același timp, solemn.

Unghiile în formă de migdale posedă aspect similar. În cazul în care unghiul propriu are o formă îngustă extinsă, accentuând acest lucru, această opțiune devine și mai avantajoasă. Din punctul de vedere al designului, merită să stați pe acoperiri lucioase, pulberi strălucitoare sau gel. Dar trebuie amintit că o formă ușor ascuțită a unghiei creează un risc de spargere a gelului în vârfuri, precum și de tăiere a pieselor mici. În general, unghiile în formă de migdale sunt cea mai frecventă tendință din 2018 datorită eleganței și versatilității lor.

Universal și nici o opțiune mai puțin frumoasă pentru designul unghiilor este o formă dreptunghiulară. Nu este necesar să se gândească la propria formă de cuie – aspectul dreptunghiular poate fi administrat în orice caz,. Prin prezența colțuri ascuțite, picioare dreptunghiulare pot fi împărțite în acute și rotunjite, iar a doua este mai practic și, prin urmare, mai popular (datorită probabilității scăzute de a rupe unghia). Manichiura acută se va potrivi cu proprietarii de plăci de unghii non-accidente vasculare cerebrale, în caz contrar probabilitatea de rupere, iar aspectul unghiilor va fi inadecvat.

O combinație de catifea și de acoperire lucioasă va arata frumos aici, în special, în special cu utilizarea diferitelor desene. cuie rotunde (cu repetiție vizuală a formei cuticula la sfârșitul unghiilor) – una dintre cele mai tendințe neobișnuite și elegante ale anului. Această opțiune este capabilă să prelungească degetele, cum ar fi unghiile ascuțite, dar în același timp este mai puțin susceptibilă la rupere.

Citește mai mult  Cele mai bune opțiuni pentru proiectarea francului

Schema de culori clasică (discretă) este potrivită aici și utilizarea gelului și a desenelor originale.

În plus față de exemplele de realizare clasice ale formei de unghii enumerate mai sus, designerul este așteptat să încorporeze cele mai diferite și nu mai puțin idei originale, de exemplu, unghiile „balerina”, a căror formă combină un oval clasic și un dreptunghi clasic. Ca rezultat, se dovedește o ovală cu un acut tăiat îngust.

O altă soluție interesantă este „ruj”, care este un dreptunghi cu o tăietură la un unghi al colțului. Aici cea mai bună opțiune este de a folosi forma pe un deget în combinație cu unghiile ovale sau dreptunghiulare pe altele.

„Picioarele de rață” sunt fundamentale diferite de „balerina” prin expansiune până la capătul plăcii, ceea ce creează efectul „ciocnirii”. Aici designul perfect este manichiura franceză.

Spectrul de culori

La selectarea culorilor, în primul rând, merită considerată că pentru zilele lucrătoare și purtarea zilnică este mai profitabilă să se oprească la nuanțele restrânse. În cazul ieșirii solemne, alegerea se extinde: nuanțele saturate, Gama de culori Motley în combinație cu un formular ascuțit va juca un rol semnificativ în crearea unei imagini ideale.

Una dintre principalele tendințe la modă din acest an este smaraldul, precum și culoarea burgundă a unghiilor lungi. O astfel de paletă este optimă pentru toate ocaziile: și pentru purtarea de zi cu zi la locul de muncă și pentru vacanțe sau petreceri.

Cu toate acestea, pentru a menține imaginea în astfel de unghii, este necesar să se selecteze îmbrăcămintea și accesoriile potrivite. În special, o opțiune excelentă va fi combinația de culori a unghiilor și rujului.

Nu este necesar să ocolească nuanțele laterale și adânci (chiar întunecate): ele adaugă întotdeauna un mod de mister și, în același timp, a fost restrânsă eleganță. În contrast, nuanțele întunecate efectuează în mod tradițional alb – popular și, fără îndoială, un exemplu luminos de unghii. În plus, unghiile albe, în special cu pietrele inalide, sunt ideale pentru nuntă, de-a lungul mirelui.

Soluțiile interesante sunt obținute la experimentarea cu manichiura franceză. Nu există restricții aici – chiar și Frenc cu umplere neagră va arăta original și feminin. În plus, pentru o mai mare alungire a unghiei, partea proeminentă este recomandată nu în mod tradițional alb, ci culoare, cu utilizarea stratului de lac.

Printre manichiunile originale, este de asemenea posibilă alocarea designului pentru aur, argint sau metalic, precum și Rainbow Perelitsa „Chameleon”. Nu ratați și perle – în combinație cu lapte alb sau negru, o astfel de proiectare va semăna cu o adevărată perlă. Nu pierde popularitate și gradientul său, și puteți utiliza nu numai complementare sau pastel, dar, de asemenea, destul de tonuri contrastante.

Citește mai mult  lac gel Uno: caracteristici și varietate de nuanțe

Opțiuni de proiectare

O varietate de idei pentru manichiură vă permite să creați o imagine unică pentru toate ocaziile. Cuie cu strasuri va fi întotdeauna o opțiune de câștig-câștig pentru a atrage atenția și crearea unei imagini solemne. Mai ales câștigarea acestui aspect de design pe unghii lungi: o dimensiune mare cui vă permite să experimentați nu numai cu pietre, dar, de asemenea, cu combinații ale acestora cu paiete, desene sau autocolante.

Opțiunea cea mai retinuta si eleganta va fi utilizarea de strasuri, în combinație cu nuanțe pastel (piersic, turcoaz, roz), mai ales atunci când culoarea aplicarea culorii. Pietrele mari la baza unghiei vor fi o completare excelentă la manichiura franceză.

Un exemplu clasic de utilizare a pietrelor mari și mici este o imagine de nuntă – un gel alb monofonic vine la salvare, în combinație cu mini-diamante și perle. Cu toate acestea, nu, remake cu glitter: Perlele sau gradientul în combinație cu pietre spumante pot fi inadecvate.

În general, problemele surpriză pot fi rezolvate pur și simplu – pentru a plasa pietre cu un model frumos pe unul sau două unghii. Această opțiune va fi nu numai elegantă și restrânsă, ci și unică.

Poate că una dintre cele mai neobișnuite descoperiri de modă din designul unghiilor este acoperirea de catifea. Pentru aplicarea sa, este nevoie de un lac special, iar opțiunile de acoperire pot fi cele mai diferite: de la o acoperire solidă a unghiei la modele grațioase și neobișnuite. În plus, lacul „nisip“ este o salvare reală pentru unghiile detaliate sau deteriorate. designeri profesionisti pot combina strat de catifea cu aur lucios sau – rezultatul se poate dovedi a fi frumos imprevizibile și neobișnuite.

imagini grafice și geometria fantezie afectează, fără îndoială, varietatea de opțiuni de execuție. Culoare gamma poate fi orice: de la galben la roz corporal. In acest ultim caz, o solutie excelenta va fi liniile geometrice de negru. În versiunea de culoare este în valoare în considerare utilizarea de modele colorate și figuri geometrice pe mai multe degete de la o mână, adăugând astfel „highlight“ imaginea.

Cu toate acestea, spre deosebire de pietre, arcuri și modele volumetrice clasice cu flori, imprimeuri geometrice ar trebui să evite deținătorii de cuie ascuțite sau extinse: lipsa spațiului pentru imaginea poate cauza defecțiunii. În general, geometria vă permite să creați concis și design, uneori strict, discret pentru purtarea de zi cu zi.

Foiță – o altă tendință greșită a acestui an, care a plecat să se cunoască pe sine pe rețelele sociale. Aplicarea unei astfel de manichiura poate parea dificil, dar această tehnică poate fi învățate fără dificultate. Ar trebui să fie amintit acest lucru Folie de pe întreaga suprafață a unghiilor nu este de dorit – suficient pentru sfaturi de captare, creând o combinație cu nuanțe de roz calm aproape de culoarea unghiilor naturale.

Citește mai mult  Caracteristici ale unghiilor Sally Hansen lustruirea

Printuri și un alt decor

În cazul în care există o nevoie de a crea o imagine spectaculoasă, solemnă pentru o seară – este în valoare de gândire despre sclipici-decorarea cuticula. Un astfel de design este extrem de scurtă durată și șterse atunci când apa este lovit primul, dar puteți fi siguri în irresistance de cuie pe un festival sau petrecere.

Mai ales spectaculoase pe unghiile lungi arata „ochi de pisica“ – manichiura, creat cu un lac special, cu un efect magnetic. Cele mai mici particule de metal din lac formează un ochi la fața locului transfuzie asemănător. De aici numele și aspectul caracteristic.

Manichiura Gradient este ideal pentru ambele forme ascuțite și rotunde sau dreptunghiulare. O finalizare excelenta a imaginii va fi inlay de două sau trei pietre la baza unghiei. Dar nu este necesar să se exagera – atunci când se utilizează contrastante nuanțe de curcubeu, este important să se mențină reținere în accesorii.

Nu face fără un clasic – pictura arta in manichiura a fost, nu va fi în tendința. Dacă există o abilitate și un interes în utilizarea periei fără dificultate, puteți crea o imagine individuală de culori, inimi, frunze și chiar modele bizare. Pictura sub formă de flori va fi un supliment excelent al plămânului, imaginea de vară de aer și monogramele elegante vor ajuta la crearea designului pentru accesul seara la lumină.

Manichiura franceză este un adevărat clasic necorespunzător cu care sunt permise orice experimente: de la schimbarea culorii la utilizarea pietrelor și a lacului de catifea. Forma cea mai comună pentru un astfel de design este îndreptată sau ovală, precum și dreptunghiulară.

Exemple frumoase

Excelent și destul de neutru arată o manichiură nudă cu inlay-ul de perle și fianuri. Designul cuticulului cu pietre strălucitoare este perfect combinat cu stratul mat negru al cuiului însuși.

Clasic manichiura franceză, suplimentată cu pietrele de pe unghia unui deget, arată concis și ușor. Cuie dreptunghiulară cu acoperire clasică de mat negru – o opțiune excelentă pentru purtarea de zi cu zi.

Manichiura alba cu abia vizibila in dimensiune, dar un punct negru contrast – original si in acelasi timp o solutie clasica pentru toate ocaziile. Un desen simplu, necomplicat pe un lac transparent arată original și nu deloc trivial cu selecția corectă a accesoriilor.

Cum se face o manichiură pentru unghiile lungi, uitați-vă în următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: