Idei de design strălucitoare și elegante pentru manichiura Lacquer-Chameleon

Idei de design strălucitoare și elegante pentru manichiura Lacquer-Chameleon

În prezent, varietățile de lacuri de unghii nenumărate. Ele sunt lucioase, matte, cu o strălucire mică sau mare, chiar și cu curată, cu efectul crăpăriei și a lacurilor de chameleoni. Acestea din urmă au devenit acum mai populare decât restul.

opt

Fotografii

Caracteristicile lacului Chameleon

Într-un mod diferit, acest lac se numește și termic. El are o caracteristică uimitoare – poate schimba culoarea în funcție de temperatură, astfel încât acoperirea este numită – manichiură-chameleon. Pigmentul va începe să schimbe culoarea, chiar dacă păstrați în mâinile dvs. o cană cu cafea fierbinte sau înghețată.

Mai mult, Lacquer Chameleon prezintă capabilitățile sale în procesul de aplicare.

De aceea manichiura cu Thermolaca este atât de populară, deoarece datorită acestuia, puteți fi întotdeauna diferit și plus că este mare de emoții pozitive.

zece

Fotografii

Recomandări de aplicare

Nu este nevoie să fiți un maestru al serviciului de unghii pentru a vă putea face o frumoasă lac de manichiură-chameleon. Principalul lucru este cunoașterea mai multor nuanțe care vor fi utile atunci când sunt aplicate.

Trebuie să aveți o serie de accesorii necesare pentru a crea o manichiură perfectă a lui Chameleon.

 1. Pillet lustruire pentru unghiile moi de lustruire.
 2. Dacă există o ramură, puteți să lustruiți placa de unghii. De asemenea, poate fi numit un polisher.
 3. Remediu special pentru prelucrarea unghiilor înainte de aplicarea lacului. Se numește un deshidrator. Dehidratorul degresează placa de unghii, datorită căreia este garantată rezistența stratului de acoperire.
 4. Baza pentru gel-lac. Se va pregăti o placă de unghii pentru a aplica termolat și va ajuta la alinierea acestuia.
 5. Direct cu lacul lacului.
 6. Fixer. El va proteja unghiile în viitor și va efectua o funcție decorativă.
 7. Servetele (de preferință fără o grămadă).
 8. Clinser. Acesta este un lichid pentru îndepărtarea stratului lipicios de pe suprafața unghiilor.

Ca și în cazul aplicării oricăror lacuri de unghii, trebuie să vă pregătiți pentru procedură. Scoateți cuticula și dați unghiile formularul necesar. Designul cu lac Chameleon va fi perfect pentru unghiile oricărei forme. Dar încă mai des pentru această manichiură a modeiului preferă marginile lungi. Ceea ce nu este surprinzător, deoarece suprafața unghiilor are diferite zone de temperatură. În partea de jos a unghiei, suprafața va fi mai caldă decât sfârșitul. Prin urmare, pe unghiile scurte, acoperirea va fi mai uniformă și pe mult timp multiplă, schimbându-vă umbra peste cui. Rezultatul este doar o încântare.

 1. Placa de unghii trebuie să fie atent lustruită pentru a scăpa de luciu. Bună bună – Garantul puterii acoperirii.
 2. Următoarea etapă trebuie îndepărtată pe microparticulele unghiilor, precum și reziduurile OPIL. Acest lucru poate ajuta un deshidrator, care va elimina, de asemenea, grăsimea de pe suprafața unghiilor.
 3. Când sunt pregătite unghiile, trebuie să aplicați baza de date. Fără aceasta, este mai bine să nu porniți stratul de lac, deoarece contribuie la cel mai bun ambreiaj al suprafeței și pigmentului.
 4. Lacul este mai bine să se aplice straturi subțiri, deoarece are o structură destul de densă. Apropo, este unul dintre avantajele sale semnificative, deoarece un astfel de lac este suficient pentru o lungă perioadă de timp.
 5. După aplicarea pigmentului, trebuie să fie consolidată. Puteți aplica un fixer cu straturi mai dense, dar trebuie să rețineți că atunci unghiile de uscare va dura mai mult timp.
 6. Ultima etapă și importantă – scoateți stratul lipicios de la unghii. Puteți face acest lucru cu o soluție specială de alcool și șervețele. Servetele Este recomandabil să utilizați fără vile, altfel toată această grămadă va rămâne pe unghii.

Observând aceste reguli necomplicate, puteți face independent o manichiură minunată de lac-chameleon acasă – nu mai rău decât într-un salon profesionist.

Cum să alegeți Lacul?

Cu aparate de la lac mai mult sau mai puțin pur și simplu, pe care nu le puteți spune despre alegerea vopselei în sine. Orice Fashionista va confirma că este foarte dificil să alegeți o culoare pentru viitoarea manichiură. Chiar dacă ați decis deja cu fermitate culoarea, veniți la salon și văzând paleta, duritatea deciziei dvs. slăbește repede. Și într-adevăr, numărul de culori diferite este pur și simplu imposibil de numărat.

Citește mai mult  manichiura Acid - luminozitate și atracție

Cel mai adesea pe sticle cu lacuri descrise care se vor manifesta de la temperatură. Trebuie remarcat faptul că una și aceeași nuanță se pot schimba imediat în alte nuanțe. De aceea, alegerea culorii dorite, este important să studiați cu atenție eticheta. Și, bineînțeles, trebuie să acordați atenție la ceea ce este oferit termolat, deoarece există lacuri lucioase sau matte-chameleoni.

Trebuie să fie atenți și atenți pentru a nu obține un fals sub marca faimosului brand. Și nu pentru că practic nu reacționează la schimbarea temperaturii și din cauza îngrijorării că pigmenții ieftini pot provoca un rău considerabil pentru unghiile care vor fi foarte greu de vindecat.

Ceea ce, în general, să alegeți o nuanță de lac Chameleon, totuși proprietarul viitoarei manichiură în sine ar trebui să aleagă.

La urma urmei, este necesar să rețineți că la temperaturi diferite, nuanțele vor fi diferite și este important ca schimbarea culorii să fie.

Pentru a ajunge să ghiciți cu culoarea și asigurați-vă că lacul va schimba umbra la temperaturi diferite, trebuie să alegeți o marcă foarte bună. Dacă doriți ca o manichiură să obțineți de înaltă calitate și păstrată cât mai mult posibil, merită să cumpărați produse de marcă, să fie un pic mai scump. Dacă aveți nevoie să aduceți un cui pentru o seară, este destul de potrivit pentru norocul norocos, dar trebuie să fiți pregătiți pentru faptul că veți avea o manichiură plăcută a unei umbre frumoase fără modificări de temperatură.

Dar, mai des, alegând un lac pentru manichiura-chameleon, fetele preferă lacuri mai scumpe și de înaltă calitate. Acest lucru poate fi atribuit pigmentului pentru designul legendei dansului de unghii.

Citește mai mult  Onicholiza după utilizarea lacului de gel

Lacul acestei mărci de măcinare destul de mici, astfel încât există aproape o acoperire în oglindă pe unghii. Mulțumit de toate lacurile se uită pe un substrat negru și se scurge de la violet la culoarea auro-verzui și arată foarte frumos.

Paleta acestui brand este foarte diversă. Există chiar un gradient de trei culori, care se uită la unghii doar incredibil. Acoperirea are o rezistență excelentă.

Dar, în plus față de toate avantajele acestui brand, există și defecte mici. Una dintre ele este imposibilitatea de a cumpăra produse în orașul dvs. în magazin. În acest sens, ea a fost mai norocoasă pentru fete din capitală, pentru că de a cumpăra produse, pot veni la magazine speciale de la legenda de dans. Dar fetele din orașele provinciale în acest sens sunt puțin mai dificile. Dar această deficiență nu poate fi numită prea gravă, deoarece în prezent aproape fiecare fată poate cumpăra produse în magazine online.

Există încă dificultăți în aplicarea lacului și să fiți mai precis, atunci trebuie doar să vă obișnuiți cu această aplicație specială. De la prima dată este rară care ajunge să facă o acoperire netedă.

Ar trebui aplicat extrem de frumos, distribuind un lac uniform peste tot pe unghii și monitorizează astfel încât să nu existe nici un divorț sau corect.

Exemple frumoase de lacuri de manichiură-chameleon

Neil-Art folosind Thermolama arată elegant și neobișnuit. În prezent, puteți găsi o varietate de soluții color pentru această cosmetică care sunt potrivite pentru orice imagine.

Când alegeți lacuri – și Chameleon aici nu este o excepție – nuanțele roșii sunt foarte populare. Pe acest exemplu, se dovedește o combinație neobișnuit de frumoasă a unei umbre întunecate de burgundă la capătul unghiei și roșii sângeroase – la baza sa.

Citește mai mult  Manichiura neagra cu paiete - luminozitate si eleganta

Rezultatul magnific este obținut cu un chameleon albastru. Aceste nuanțe de licitație se vor bucura de orice modă. O astfel de design va fi o opțiune excelentă atât pentru fiecare zi, cât și pentru manichiură.

Foarte interesant arată design manichiură cu vopsea roz chameleon. În paleta Termolakov, legenda de dans în culoarea roz poate fi imediat mai multe opțiuni pentru schimbarea culorii: de la roz blând la roșu și de la roz deschis la liliac. Pe acest exemplu, baza caldă a culorii unghiilor este roz pal, și pe sfaturi la rece – luminoase și bogate. Mâinile mai mici în apă rece pentru câteva secunde și aici aveți o manichiură complet diferită. Mai mult, în timpul tranziției de la o umbră la alta, veți avea un gradient minunat. În timpul zilei, marigs vor fi în măsură să încerce pe trei modele diferite de manichiura.

Design incredibil de frumos tinde să cameleon lac verde. Combinația de turcoaz și nuanțe de aur arata impecabil. Nu orice fată ghicește de a combina aceste nuanțe atunci când creați un gradient. Dar atunci când sunt aplicate, thermolaca nu are nevoie să ghicească nimic, temperatura se va decide cu care manichiura va merge pe jos.

Într-adevăr frumos și neobișnuit arată ca o thermolam manichiura multicoloră.

Iubitorii de culori luminoase astfel de design va cadea cu siguranta dupa gust.

Norocul-cameleon pe bună dreptate ar trebui să fie numit cosmetice inovatoare, pentru că vă permite să aveți o manichiura minunata in fiecare fashionista. Principalul lucru este de a nu fi confundat cu culoarea acestui instrument și aplicați-l cât mai exact posibil. Pentru o manichiura mai durabil, este mai bine să alegeți un lac cu gel. Cu el vă puteți bucura de o manichiura impecabila de cel puțin trei săptămâni.

7

Fotografii

Citiți mai multe despre cum să creați o manichiură frumoasă cu șezlonguri de lac, veți învăța din următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: