Idei luminoase și delicate ale combinației de purpuriu cu alb în manichiură

Idei luminoase și delicate ale combinației de purpuriu cu alb în manichiură

Culoarea purpurie are o mulțime de nuanțe – întuneric, luminos, aproape de albastru sau aproape burgundă. Și printre ei puteți găsi întotdeauna cea pe care o va veni personal. Una dintre cele mai importante nuanțe a fost recent declarată culoarea anului în conformitate cu Agenția Coloristă Pantone Americană. Această nuanță ultravioletă (Ultra Violet, 18-3838) este slab caracterizată, perfect combinată cu alb și poate veni chiar și pentru manichiura de birou.

Mașini clasice

Cea mai elementară variantă a manichiurii este un monofonic cu o acoperire completă a plăcii de unghii poate fi diversificată prin luarea unor unghii cu lac violet, iar altele sunt albe. Dacă această opțiune pare prea plictisitoare, ea poate fi diversificată de pietre, autocolante și alte elemente decorative speciale.

De asemenea, puteți face fotografii sub formă de culori albe pe un fundal liliac sau, dimpotrivă, flori purpuriu pe un fundal alb. Ultima opțiune, desigur, este mai ușor de executat. Și este suficient să cumpărați autocolantele corespunzătoare pe unghii – vor economisi în mod semnificativ timp și vor simplifica procesul dacă manichiura pe care o faci singur.

De asemenea, puteți desena modele geometrice, cani, leopard sau tip de tigru.

Acesta din urmă în versiunea violet alb va arăta deosebit de neobișnuit.

Și puteți adăuga și alte culori, de exemplu, lac de aur sau strălucire auriu. Combinație la modă și neobișnuită de lacuri purpurii cu efect de crackering alb sau „ochi de pisică”.

7

Fotografii

Opțiunea franceză

Manichiura tradițională franceză este o placă de unghii acoperită cu un lac transparent și o bandă albă în jurul marginii. El a câștigat popularitate în primul rând pentru simplitatea sa, versatilitate si relevanta la orice, chiar și codul vestimentar strict cel mai. Dar, din moment ce apariția de manichiură franțuzească, designerii au creat un număr foarte mare de variante specifice.

Citește mai mult  Idei de manichiura lumina pentru unghii scurte

Cu baza violet, manichiura franceză pierde simplitatea și inconsistența, Deoarece această culoare, chiar și în versiunea luminoasă rămâne foarte notabilă. Cu toate acestea, se pare foarte original. În plus, banda alba ofera un contrast de culoare tangibil prin adăugarea proiectarea efectelor unghiilor.

Ca un experiment, puteți face, de asemenea, o bandă albă nu chiar în jurul valorii de marginea plăcii de unghii, dar la un unghi, sau mutați-l la toate la baza cuticulei.

Ombre

Ombre este un număr foarte popular de tehnica de aplicare lac. Pe plan extern, rezultatul acestei tehnici este similar cu desenul cu vopsele acuarelă. Ce, la prima vedere, pare neobișnuit, deoarece lustruirea unghiilor au o consistență complet diferită de acuarelă de miere.

Cu toate acestea, o astfel de manichiură este făcută de lacuri obișnuite sau lacuri de gel cu un burete sau mijloace similare. Și în cazul unei combinații de versiune finală violet și alb va fi foarte spectaculoasă. Atât de mult încât nu vor fi necesare decorațiuni suplimentare și chiar inutile.

Nuanțe de acoperire și culoare

Alegerea unei culori lacuri, nu uitați că în mâinile dvs. aveți și o piele de o anumită nuanță și subteon. Și în cazul manichiurii, culoarea va juca, de asemenea, un rol. Poate că nu este atât de semnificativă ca machiajul, culoarea părului și îmbrăcămintea, dar merită luată în considerare și. Mai ales că manichiura face de obicei ca parte a unei imagini solide.

Materialele de culoare sunt doar 12 și toate acestea sunt împărțite în 4 sezoane – iarnă, primăvară, vară și toamnă. După cum sa menționat mai sus, printre nuanțele purpurii există o varietate de – puteți găsi întotdeauna potrivită pentru aroma ta.

Citește mai mult  Coat de sus pentru unghii: Ce este, cum să alegeți și să utilizați?

Purple este o combinație de albastru și roșu. În consecință, pentru colorarea la rece, este mai bine să alegi purpuriu cu o predominanță de albastru. Acesta este exact ultraviolet, întuneric indigo, albastru persan, violet. Toți, cu excepția celor din urmă, aparțin nuanțelor întunecate și bogate, așa că cele mai potrivite pentru culorile „de iarnă” și „toamna profundă”. Primăvara, vară și alte tipuri de „toamnă” ar trebui tratate cu prudență.

Bright Fuchsia, Cyclamen și altele asemenea – acestea sunt favoritele „iernii luminoase”. Pentru acest tip și alb – trebuie să aibă culoarea.

Dacă vă simțiți în legătură cu „iarna strălucitoare”, atunci efectul dvs. în față și cea mai bună opțiune va fi versiunea manichiurii franceze cu dungi albe vizibile.

Tipurile calde pot fi atenți la vinete, liliac întuneric – toate nuanțele cu un subton roșu. Purple și pentru tine – acest clasic regal nu este în zadar, de multe ori preia umbra roșie. Și, de asemenea, puteți experimenta cu mov închis, este într-un cerc de flori exact la granița de albastru și roșu, fiind destul de câștigătoare. Și în cazul „toamnă caldă“, varianta de întuneric violet, în forma sa bogată va fi cel mai mare succes.

Tipurile delicate de „primăvară” și „vara” pot acorda atenție nuanțelor luminoase. Acestea includ lumină violet, lavandă, violet, violet palid. De asemenea, puteți lua o umbră mai întunecată – de exemplu, ametist.

Cum să faceți independent o manichiură violet ușoară cu strasurile, veți învăța din videoclipul de mai jos.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: