Idei originale de design de manichiură în culoarea blând-violet

Idei originale de design de manichiură în culoarea blând-violet

Designul modern al unghiilor este reprezentat de diferite culori, în timp ce împreună cu o umbră turcoaz, galben și roz sa bucurat de popularitatea violet. Datorită tehnologiei Speciale Lacquer, puteți obține opțiuni excelente pentru imaginea în timpul zilei, folosind nuanțe purpurii sau creați o seară extravagantă neil-artă în liliac și culori violet închis. Pentru a obține un efect misterios, este recomandată o manichiură delicată purpurie pentru a decora o folie acoperită cu aur.

  Psihologie Purple

  Unghiile pot fi pictate în orice culori, dar trebuie amintit că fiecare umbră are semnificația și caracteristica psihologică. Violet este considerat culoarea cea mai calmă și neutră din paletă. Este adesea asociată cu nostalgia și magia. Prin urmare, o manichiură purpurie ușoară este de obicei preferată fete visatoare. Cu ajutorul unei astfel de reflectări a unui sex corect, subliniază în continuare romantismul și ușurința imaginii lor, nuanțele „invitate” sunt ideale pentru stilul de shebbi-chic și retro.

  În proiectarea unghiilor, specialistii recomanda aplicarea de culoare nu doar violet, dar cu multiple fațete crea compoziții de la ea. Frumos privire la galbenele pictat de lac violet și lila deschis, stilisticii lor este simplu și discret. În cazul în care doamnele doresc să se facă distincția între britality și sexualitate, atunci au nevoie pentru a ridica mai multe nuanțe misterioase. De exemplu, soluția originală este o manichiură liliac.

  Cu ajutorul contrastului și alte tonuri de violet, puteți crea o anumită stare de spirit din imagine.

  Combinație de flori

  Crearea unei manichiură de culoare violet, puteți utiliza baza de bază, a făcut bej, gri nuanță, alb-negru. Cu vopselele paletă de mai sus, culoarea misterioasa este bine combinat, iar galbenelele decorate într-un astfel de contrast superb aspect. Dacă fata dorește să realizeze stilul luminos de manichiură în realitate, atunci puteți experimenta și aplica următoarele combinații:

  • Galben-violet se potrivește cu fete îndrăznețe și disperate+
  • Roz-violet vă permite să accentuați romantismul fetelor tinere+
  • Violet verde completează designul cu note proaspete.

  Pentru a evidenția manichiura extravagantă, experții recomandă, de asemenea, combinarea unui ton purpuriu închis cu smarald și culoarea turcoazului. În plus, nuanțele auxiliare în acest caz pot fi violet și zmeură.

  Opțiuni de proiectare

  Până în prezent, există multe idei de design de unghii, în care predomină culoarea violet. Pentru a efectua jocul de jocuri ale paletei, se aplică diverse tehnici. Combinația de violet cu metalică se bucură de multă popularitate, o astfel de manichiură poate fi decorată și cu nisip strălucitor, pietre și pietricele decorative. Mă întreb pe un fundal purpuriu și desene cu abstracții sau forme geometrice.

  Pentru ca textura să fie neobișnuită, ar trebui să combinați simultan lacul cu o suprafață lucioasă și mată.

  Luați în considerare opțiunile de proiectare care pot fi alese pentru manichiura de zi cu zi și neobișnuită.

  • Flori. În ciuda faptului că compozițiile de flori aleg cel mai adesea pentru arta de primăvară și de vară, ei vor fi capabili să-și decoreze în mod adecvat unghiile și în toamnă sau în timpul iernii, dând imaginea sensibilității femeii și a șiceiului. Astfel de desene pot fi aplicate atât perie, cât și aplicați autocolante sau pasive. O decorare suplimentară efectuată este câteva pietre, acestea sunt cele mai bine plasate pe unul sau două unghii. Pentru a stăpâni cu încredere tehnica de desen, maeștrii sfătuiesc mai întâi să facă schițe de schițe pe hârtie și apoi să le transfere la unghii.

  • Franch. Manichiura în execuția franceză se referă la arta clasică Neil. Pentru a face aceasta, trebuie să luați nuanțe neutre și de culoare albă. Ca urmare, se dovedește un design strict și discret, care pot fi utilizate atât de zi cu zi și seara imagini în orice moment al anului.

  • Moon Manicure. Se bucură de o cerere mare de la fashioniste moderne. Se recomandă să se creeze pentru imagini de zi cu zi, combinând culoarea violet cu nuanțe pastelate. O combinatie interesanta este manichiurii lunar cu pigmenti metalizate. Este creat rapid și ușor, iar tehnologia de cablare ofera unghiilor un apel special.

  • Manichiura cu strasurile. Este o soluție universală, rhinestones poate fi pus sub formă de forme geometrice și în godeurile. Este de dorit ca elementele de pâlpâitoare sunt alese pentru tonul la culoarea violet. În plus, o astfel de proiectare prevede utilizarea de imprimeuri texturate. Recent, în linii haotice moda si benzi verticale.

  Citiți mai multe despre cum să faceți unghiile frumoase delicioase, veți învăța din următorul videoclip.

  Evaluează articolul
  ( Încă nu există evaluări )
  Adaugă comentarii

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: