Idei pentru crearea unei pedichiuri folosind cabluri

Idei pentru crearea unei pedichiuri folosind cabluri

Una dintre cele mai recente inovații din designul unghiilor a devenit un uter oglindă care face ca acoperirea obișnuită să fie perfectă. Acest remediu este potrivit pentru designul festiv, dar poate decora și pedichiura clasică, făcând noutatea de noutate și prospețime. Strălucirea strălucitoare care apare atunci când este utilizată, poate da o varietate de nuanțe în funcție de culoarea lacului gelului.

Ce este o strălucire la modă?

Pigment-glitters sub formă de glitters au devenit populare cu câțiva ani în urmă și, în principal, aplicate la acoperirea festivă, după ce au ajuns să înlocuiască o dată la cererea Lacas Metallic. Privind la ceea ce arată o acoperire perfectă în fotografii, unii nu îndrăznesc să-l aplice. Dar folosirea acestui pigment misterios este foarte simplă.

Uterul este o pulbere poliesterică cristalină mică și fără greutate, Înlăturați fără cusur pe stratul proaspăt de gel de lac. Pulberea la modă este de orice culoare și are un grad diferit de perle, aur sau argint, astfel încât să îl puteți alege la gustul dvs.

Instrumentul are anumite avantaje:

 • Nu prevede tehnici complexe de aplicare și îl puteți stăpâni singur+
 • Chiar și cu un tip de pulbere, având câteva lacuri la îndemână, puteți obține un design complet diferit+
 • Procesul de pedichiură nu durează prea mult timp, iar rezultatul depășește așteptările.

Vândut uterul în borcane mici, greutatea sa în pachet este de la 0,5 la 1 g. În ciuda unei sume slabe, este consumată din punct de vedere economic, astfel încât să puteți folosi sclipiciul pentru o lungă perioadă de timp.

Citește mai mult  Culoare roz în manichiura Shellac

În general, acest remediu la prețuri accesibile, cu toate acestea, în vânzarea cu amănuntul, poate fi „înșurubată” de mai multe ori, atât de mulți îl achiziționează pe internet, pre-citiți feedback cu privire la una sau altă resursă și calitatea bunurilor.

La alegerea, este recomandabil să vedeți produsul produsului în mod specific pe unghiile că cumpărătorii reali sunt adesea amânați în rețea.

Utilizare corespunzatoare

Trebuie remarcat faptul că acest glytter este perfect aplicat acoperirilor acrilice și gelului și cade perfect pe un strat proaspăt de lac de gel uscat rapid. Este necesar doar să distribuiți cu atenție și ușor pulbere pe placa de unghii. Resturile sunt de obicei pur și simplu agitate, iar cuiul este închis cu partea de sus.

Din instrumentele veți avea nevoie de o copita de cauciuc special, care va face ca procesul de suprapunere mai convenabil. Cu absența sa, este posibil să se aplice o pernă.

Desigur, rezultatul perfect poate fi obținut numai cu exactitate după tehnologie, se pare că aceasta:

 • Cel mai important pas este de a pregăti un cui, inclusiv îndepărtarea cuticulei, particulele suplimentare, în saloane este o prelucrare hardware posibilă+
 • Șlefuirea este obligatorie – apariția acoperirii depinde în mare măsură de suprafața netedă+
 • Prin bapting de la placă, stratul său strălucitor este îndepărtat+
 • Primul strat este un lac de gel transparent, o opțiune de culoare este impusă asupra acestuia+
 • În mod ideal, sclipiciul trebuie să fie aplicat în partea de sus, reușită în lampa UV timp de aproximativ 2 minute+
 • Cu ajutorul aplicatorului sau degetului, acesta este suprapus și uterul este distribuit – se face până când unghiul arată ca o culoare omogenă+
 • Pulberea excedentară sunt îndepărtate cu un ferăstrău moale sau cu un babik de pe laturi și toată circumferința plăcii de unghii+
 • La sfârșit, un vârf lucios este suprapus pentru a spori strălucirea și compusul, iar unghiile sunt uscate.

Dacă doriți să faceți o pedichiură uimitoare cu ștergătoare, chiar dacă utilizați un lac obișnuit, totuși, trebuie să determinați când începe să rămână și apoi să aplicați.

Speciile victimelor

Diferitele tipuri de pigment pot fi utilizate cu succes pentru a crea o pedichiură neobișnuită, festivă și casuală.

 • „Auroră boreală” – Pulbere, permițând să dea suprasolicitarea cu unghii, ca un fenomen atmosferic cunoscut.
 • Pearl Wirch El se va bucura de unghiile cu o perle de culoare albă, bej sau roz, praf frumos de perle și pe lacuri întunecate, subliniind adâncimea lor.
 • Pulbere de aur Este potrivit pentru acoperirea pedichiurii, dacă utilizați pantofi cu elemente decorative pentru aur. Sub diferite lacuri de pulbere colorate, pulberea va arăta, de asemenea, bogată și superbă, deci este mai bine să o utilizați pentru întâlniri solemne și sărbători.
 • Sofisticat poate deveni o pedichiură folosind poliester de argint, În plus, această specie oferă o sclipire unică oglindă care atrage atât de toată lumea.

De asemenea, puteți utiliza cabluri, care dau efectul divorțurilor curcubeului sau a pigmentului cu particule holografice, suprapuse numai pe gelul lacului.

Cum să evitați greșelile?

Rezultatul nesatisfăcător este asociat cu unele erori. Cu toate acestea, erorile pot fi evitate dacă respectați recomandările importante:

 • Trebuie să lustruiți cu scrupulozitate suprafața cuiului, astfel încât să nu aibă nici o depresie, deloch și fisuri+
 • Este necesar să scoateți praful de unghii în procesul de procesare, acesta va permite aplicarea lacului și ștergerii fără spații+
 • Glitterul metalic este posibil numai cu o pulbere aplicată uniform, iar acest timp trebuie să acorde o atenție deosebită+
 • Stropiți sclipiciul ar trebui să fie generos, deoarece stratul subțire va fi prea subțire și transparent, fără a da saturație și adâncime.
Citește mai mult  Franch pe unghii pătrate: Caracteristici Decor și exemple frumoase

În plus, ar trebui să vă amintiți că este necesar să frecați remedierea rapidă până când lacul gelului a înghețat complet. Nu trebuie să utilizați vârfuri înghețate – ele nu sunt potrivite pentru acoperirea de finisare, doar luciu poate da design așteptat, vedere de lux.

unsprezece

Fotografii

Cum să aplicați în mod corespunzător cablarea, veți învăța în următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: