Idei pentru design Cărți bazate pe manichiură despre Harry Potter

Idei pentru design Cărți bazate pe manichiură despre Harry Potter

„Harry Potter” – una dintre cele mai renumite cărți din genul fanteziei și cea mai bună creație de pene j. LA. Rowling.

Fetele Fenate au venit cu un mod minunat de a-și arăta dragostea pentru această lucrare – creați o manichiură în stilul „Harry Potter”.

Particularități

Nu este un secret că visarea este inofensivă, mai ales dacă ați citit o carte sau ați analizat filmul uluitor despre lumea magică, prietenie, dragoste și trei tipi care studiază într-o școală minunată de vrăjitorie și magie Hogwarts. Încercați să veniți cu designul dvs. magic. Și cei care nu lucrează, vor ajuta vraja lui Lumos Maxima. Space lumina pe modele de unghii în stilul „Harry Potter”!

Etapa pregătitoare

Înainte de a începe, pregătiți cu atenție colegul. Mâinile bine îngrijite – o garanție a unui rezultat bun. Alegeți lungimea, forma. Pentru desen, acest lucru este, de asemenea, nu mai puțin important.

Imaginea de calitate depinde de calitatea lacului. Materialul convenabil și practic sunt vopsele acrilice. Ele se amestecă bine, creând cu ușurință umbra dorită, ușor, sunt bine aplicate și îndepărtate. Ele pot fi spălate cu apă, așa că la sfârșit este mai bine să acopere ultimul strat de lac transparent. Puteți cumpăra un lac special pentru cânepă sau folosiți obișnuitul – care vă place.

Nu aveți nevoie de cuvinte magice în timp ce lucrați la un model dificil. Încercați mai întâi să îl trageți pe hârtie. Și dacă nu funcționează, încercați din nou.

Faceți schițe, ridicați dimensiunea este, de asemenea, la fel de importantă. Deci, va fi mai ușor pentru dvs. și mai confortabil transferați imaginea atunci.

Opțiuni posibile pentru proiectarea plăcilor de unghii

Simboluri

Cele mai frecvente simboluri sunt HP abreviere, fulgere și ochelari rotunzi. S-au mutat fără probleme la manichiură.

Citește mai mult  bai pedichiura: ce sunt și cum de a alege?

Stema facultăților

Aceasta este o opțiune destul de complicată, dar nu mai puțin spectaculoasă. Stratul total de arme patru, precum și facultățile.

Imagine pe fiecare unghie și la fel sau toate diferite – alegerea este a ta.

Vrăji

Cel mai adesea, vraja dvs. preferată este scrisă pe degetele indexului. Deci, vă puteți imagina pe scurt că sunteți un vrăjitor mare și pentru a lucra minuni, nu aveți nevoie de o baghetă!

Portret

Un astfel de design este complicat de ceea ce necesită un anumit nivel de abilitate de desen portret. Dacă doriți cu adevărat să portretizați eroul sau eroina, dar oamenii nu lucrează în nici un fel, nu sunt descurajați. Vorba lunga saracia omului.

Desenați un erou în orezul de desene animate. Din aceasta, el nu numai că va deveni un cui, prietene de dormit și vă va salva nervii, dar oferă și o mulțime de plăceri.

Animale

O altă cale Win-Win – Animale. Iată toate sumunările preferate care suferă scrisorile (apropo, pot fi, de asemenea, portretizate), Phoenixes, pisici, șoareci, lupi, păcate, câini cu trei capete, unicorns, grife, șerpi și broaște. Precum și simbolurile animalelor ale facultăților din Școala Hogwarts. Ei bine, și cum fără dragoni!

Patronus

Este un fel de combinație de vrajă și animal. Patronus – esența magică, sperie răul. Fiecare vrăjitor are propria lui.

Misterios, luminos în animalul întunecat va arăta grozav pe gălbenele. Puteți desena orice!

Moment din film

De obicei, este nevoie de toate plăcile de unghii, este mai convenabil să îl transferați complet. Încercați să bateți momentul preferat din film. Nu luați prea complicat. Face un gradient și – voila! Raiul pentru zborul lui Griffins sau Dragons este gata.

Citește mai mult  Ultrasunete de unghii: Ce este, cum să alegeți și să utilizați?

Fraza din film

Poate fi un renumit romantic și tragic întotdeauna sau o inscripție misterioasă pe care o deschid la închidere sau toată observația preferată a Hermione (unul dintre personajele principale) este Leviosa. Nu Leviosa (depinde de accident vascular cerebral).

Sau orice altă zicală că, în opinia dvs., a fost mai strălucitoare pentru toată lumea și vă amintiți de mult timp.

Marauders „

Urmele de cerneală misterioase care apar pe pergamentul antic și inscripțiile însoțitoare care zboară peste ele, denotând proprietarii de urme – memorie fascinantă.

Combinate

Uneori devine plictisitor de a face totul foarte monoton – încercați să alegeți 2-3 opțiuni de design. Deci devine mult mai interesant.

Concluzie

Designul unghiilor în stilul „Harry Potter” arată mare atât de la sine, cât și în adăugarea altor elemente FATOV. De exemplu, dacă ați ales un lac roșu și stema de Gryffindor, puteți purta o eșarfă în dungi roșii-galbene sau găsi o mătură sub forma unui leu.

Alegeți printre o cantitate atât de mare de stiluri, desigur, dificil. Ghid preferințele dvs., gândiți-vă cum să se uite la tine sau o alta manichiura cu haine selectate. Sau poate veți veni cu ceva nou?

Lifehak despre modul în care puteți face cu ușurință o manichiura cu Harry Lost, uite în următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: