Ideile de design de manichiura frantuzeasca cu desene de lac gel

Ideile de design de manichiura frantuzeasca cu desene de lac gel

Manicura franceză este considerată design clasic în afara timpului. El subliniază sensibilitatea și frumusețea mâinilor feminine. Dar, sub influența modei, au apărut multe variații interesante, care adaugă evidențiarea dorită în diferite stiluri și imagini.

Ce formă unghiile se potrivesc?

Franța este o manichiură universală care arată grozav pe orice formă de unghii. Cu toate acestea, cea mai potrivită și aproape tradițională este considerată o formă ovală – se potrivește toate fetele și profitabil subliniază feminitatea Luka.

sexe frumoase care visul din lungimea maximă a unghiilor sunt în valoare de a alege forma de vârfuri. Ea face degetele mai subțiri, lungi și elegante.

Același lucru care nu își poate permite o lungime mare a unghiilor datorită specificului lucrării (de exemplu, pe un computer), o mică lungime cu un vârf rotunjit este perfect. Franța arată spectaculoasă chiar și pe unghiile scurte.

Înainte de a aplica unghiile de manichiură, orice formă trebuie procesată. Deci, acoperirea anterioară a fost complet îndepărtată. Apoi a îndepărtat cuticula și hidratantă pielea mâinii cu cremă, o mică parte din care poate fi lăsată în jurul unghiului. Este necesar pentru ca acoperirea lacului care cade în spatele suprafeței unghiilor, a fost ușor de îndepărtat.

În continuare trebuie să alegeți tipul de franc. Depinde de stilul de îmbrăcăminte și impresiile pe care doresc să creeze sau să consolideze. Cele mai multe variante de trend ale acestui design presupun utilizarea unor nuanțe suplimentare.

Soluții de culoare

Regula principală atunci când alegeți un flacon este o combinație. Tonul unei culori Gamma este bine combinată. Spre deosebire de avizul general acceptat cu privire la admisibilitatea nuanțelor pastelate, designerii moderni recomandă utilizarea și culorile luminoase.

Pentru perioada de vară, gama de culori calde este potrivită cu tonuri suculente de roz, portocaliu, salată. Ele sunt capabile nu numai pentru a decora mâinile, ci și pentru a ridica starea de spirit atât proprietarul cât și alții.

Cu debutul vremii reci, o paletă de culori rece dobândește o relevanță mai mare: nuanțele culorilor albastre, gri și negru sunt folosite pentru franc.

Cu ajutorul lor puteți crea lucrări reale din motive de iarnă. Există tonuri care pot fi utilizate pe tot parcursul anului – ele includ nud. Ele sunt considerate cele mai versatile, deoarece sunt cele mai apropiate de cele naturale.

Dacă considerăm alegerea culorii din punctul de vedere al direcției stilistice generale a imaginii, atunci există și noi noutăți aici. În primul rând, acestea se referă la geometria. Cuie in acest stil sunt un element al unui arc romantic si feminin. Prin urmare, întreaga gama combinații contrastante stricte este introdus de designeri din arcul clasic. Se recomandă diluarea astfel de manichiuri de strasuri, paiete si paiete.

Proiecta

Una dintre cele mai recente tendințe noi produse în crearea unei manichiură franțuzească este un stil de sticlă spartă. Acest efect poate fi creat folosind folie de culoare sau autocolante holografice. Se pare luminos și pe unghiile lungi expresiv de orice formă.

O altă noutate Franch neobișnuită poate fi numită o combinație de mate și lucioase acoperiri. În același timp, vârful unghiilor nu trebuie să facă alb. Puteți alege orice culoare și vopsea cu variație mată partea principală a suprafeței de lucru, și lucios -. Sfat.

O astfel de manichiura arata elegant și neobișnuit. Este creat un mic raid misterios – foarte stafide, pe care multe fete visează.

Nu aglomerați popularitatea și franceză cu desen. Acest stil are multe variații. Împreună cu buclele clasice ale desenului pe degetul fără nume, ideile minimalismului includ. Deci, o opțiune excelentă va fi un model semantic sub forma unui emoticon sau a unui abstractism din liniile aleatorii.

Bazat pe Franch, puteți crea manichiură 3D. Pentru a face acest lucru, utilizați lac de stuc și gel. Această metodă vă permite să salvați decorul pentru o lungă perioadă de timp.

Și, bineînțeles, nu uitați de manichiura lunară, care este combinată optimă cu stilul francez. Nu este necesar să urmați tehnica de execuție clasică. Rotunjirea la baza cuiului poate fi înlocuită cu un triunghi de contrastanță. O astfel de recepție în combinație cu o formă de unghii sub forma unui vârf produce alungirea lor maximă.

Idei pentru înregistrare

Creative, îndrăzneț și sofisticat varietate de design este torsiunii franceză. În execuție clasice – acestea sunt depuse mai multe culori pe vârful unghiilor. arata cele mai spectaculoase, cu o formă pătrată de cuie. Pentru proiectarea, ambele culori delicate și luminoase, contrastante.

Design modern în stilul de o poftă de mâncare nu este limitată la.

Specialistii Neil-arta oferă colorare vârful asimetrică cu ton alb, cu adăugarea unui model mic sau model floare.

Puteți aranja, de asemenea Franch, fără a recurge la linia tradițională la vârful. În schimb, puteți aplica un lac strălucitor sub forma unui desen de linii asimetrice prin contur.

Trendov este și Frenc în stilul Millennium. Baza în acest caz, se face într-un lac de lumină, iar vârful este contrastantă complet luminoase de culoare. utilizarea permisa a paiete si folie. Această opțiune va fi un excelent supliment pentru seara de-a lungul. Speecually pe vârful unghiilor aspectul și lac cu efect de halogen.

Aplicație

Faceți o manichiură franțuzească acasă ușor.

Pentru a face acest lucru, pregătiți:

 • Stencil pentru vârful de desen+
 • Mai multe tipuri de desen perii+
 • lac transparent sau translucid de bază+
 • Lac de culoare colorată+
 • Finalizați acoperirea+
 • Discuri țesute de bumbac+
 • acetona.

Inițial, suprafața este prelucrată cu o bază de lac și cu atenție și aspirat. Apoi stencil lipite la vârful unghiei pentru a obține o linie frumoasă. lac alb este aplicat pe marginea unghiei și a săpat autocolantul contur. Vârful este, de asemenea, uscat. După aceea, puteți trece la decor. Diferite ciucuri sunt suprapuse cu lac colorat. Produce o altă uscare și acoperă fixatorului unghii finisaj.

La final, este deosebit de important să se aștepte o uscare completă a lacului, deoarece o suprafață ușor uscată este ușor de deteriorare.

  Dacă decorul este lovit pe piele în jurul cuiului, trebuie îndepărtat utilizarea unui fluid special. Dacă o cremă de hidratare a fost aplicată la conturul unghiilor, este suficient să-i dezlănțim rămășițele cu un disc vocal de lac.

  Mai multe modalități de a crea o manichiură franceză Vezi în următorul videoclip.

  Evaluează articolul
  ( Încă nu există evaluări )
  Adaugă comentarii

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: