Ideile de design de o manichiură franceză în culori portocaliu

Ideile de design de o manichiură franceză în culori portocaliu

manichiură modernă include o varietate largă de soluții de culoare și tehnician. Cu toate acestea, cele mai populare în rândul fetelor și femeilor este proiectarea de cuie în franceză stil. Acest design subliniază finețea degetelor și sensibilitate a mâinilor. Dar designerii moderni nu oferă să oprească în nuanțe de alb, roz și albastru clasic.

Franch Culori Orange

Printre soluțiile de culoare, vreau să rețineți separat paleta de culori portocaliu. fashionista moderne prefera nuanțe:

  • coral+
  • piersică+
  • teracotă.

Aceste opțiuni ale paletei de culoare portocalie sunt cele mai profitabile în mâinile lor și se potrivesc arcurile de diferite stiluri.

Coral

Această umbră este rezultatul unei combinații de culori roz și portocalii. A devenit un mijloc de mijloc de aur între portocaliu pastel și roz acid. Potrivit pentru cazurile în care doriți să vă subliniați individualitatea în detalii mici și, în același timp, mențineți direcția clasică a imaginii.

Franța în culori de corali poate fi combinată cu succes cu alte tehnici. Pe o astfel de suprafață, aproape orice desen va arăta excelent. În funcție de imaginea dorită, puteți aplica pe suprafața vasului sau desenul mic de-a lungul marginii sau vârful unghiei.

Un plus excelent la un costum de afaceri strict va fi un mic ornament geometric pe franc. Cu ajutorul mai multor culori contrastante, puteți crea o pictură în vrac.

Culoarea coralului este perfect combinată cu alb și auriu. Pentru a crea contrast, tonurile negre, argint și albastru sunt perfecte. Dacă doriți să creați o opțiune mai luminată, este posibil să adăugați rhizes, paiete și folii pe unul sau mai multe unghii.

Citește mai mult  Bright pedichiura - idei de design de unghii originale

Piersică

Această umbră introduce feminitatea, fragilitatea, faultatea și sensibilitatea. Deoarece se referă la schema de culori calde, este perfectă pentru a crea o dispoziție de vară plină de bucurie. Culoarea piersicii este numită pe bună dreptate universală. Este ușor de utilizat pentru a adăuga atât o imagine de afaceri, cât și o ceapă liberă.

Manichiura franceză în tonuri de piersici va deveni o bază excelentă pentru crearea unui decor cu orice desen. În plus, piersicul ușor combinat cu succes nu numai cu toate culorile de gamă calde, dar și cu nuanțele pastelate de frig. Deci, combinația excelentă oferă opțiuni de decor albastru și metalic.

Peach Franch compatibil cu stilul de colorare lunară. Această opțiune va face posibilă combinarea nu numai a unor nuanțe diferite de portocaliu, ci și albastru deschis sau alb. În plus, aș dori să rețineți versatilitatea acestui ton în termeni de texturi. Peach manichiura poate fi atât mat, cu o suprafață aspră și lucioasă.

Teracotă

Nuanță este un reprezentant cald gamut de culoare închisă. Mai multe tipuri de culori sunt implicate în crearea sa:

  • Maro+
  • cărămidă+
  • portocale.

Terracotta Franch cele mai bune haine de stil costume de afaceri. Datorită sistemului de siguranță de culoare, cu acest design, decoratiuni diverse sunt permise în formă de pietre sau de încadrare strălucitoare a frontierei de unghii. Acesta va arata nu numai adecvată, dar, de asemenea, elegant.

manichiură franțuzească Mai ales expresiv al acestui ton arata pe unghiile lungi în formă de vârf.

Soiuri

manichiură franceză în oricare dintre culorile de mai sus pot fi realizate mai moderne. Aceasta va ajuta la această formă non-standard, care designerii sunt oferite pentru a trage de la Franch acest sezon.

Citește mai mult  Cum să ai grijă de cuticula?

Opțiuni pentru Franch clasic – Aceasta este rotunjită în formă de cuie la granița dintre lac transparent în parte și culoarea principală vârful. Maeștrii sunt oferiți să aranjeze această graniță cu o fantezie – sub forma unei pene sau a unei linii oblice prin intermediul întregului cui.

În primul caz, vârful pânzii poate fi atât concav, cât și convex. În al doilea – linia oblică poate fi efectuată într-o singură direcție pe toate degetele sau în diferite.

Toate nuanțele de teracotă, corali și culori de piersici sunt perfect combinate unul cu celălalt, astfel încât Frenc pe sfaturi poate fi aranjat în stilul Ombre. Aici este necesar să se constate că, atunci când colorarea, direcția benzilor poate fi atât verticală și orizontală.

Și, de asemenea, o idee excelenta este Frenc alternativ cu aceste nuanțe pe mână. Un deget este executat de o tentă de teracota, al doilea – de corali, a treia – piersici și așa mai departe. O astfel de colorare nu va fi împușcată și, în același timp, va accentua modernitatea și originalitatea arcului.

Aceste trei tone de gamut Orange oferă multe opțiuni pentru a face o manichiură pentru orice ocazie și stiluri diferite de îmbrăcăminte. Orice opțiune este aleasă: Terracota, Coral sau Peach va aduce căldură și o stare bună la imagine.

Despre cum să preveniți erorile atunci când creați o manichiură franceză, învățați din următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: