Ideile designului manichiurii franceze mată

Ideile designului manichiurii franceze mată

În prezent, manichiura franceză suferă a doua naștere. Arată la fel de bine în orice performanță: de la monofonică la opțiuni, folosind tot felul de decorațiuni. Acum există noi tehnologii care au fost foarte iubite de reprezentanții unui sex frumos.

Noua lume de modă

Femeia vrea întotdeauna să arate atractivă. Și acest lucru înseamnă a fi frumos „la sfaturile unghiilor”. Unghiile foarte lungi au fost de a străluci, să fie lucios impecabil.

În fiecare sezon nou, Neil-Designers oferă instrucțiuni interesante, inventează noi opțiuni și soluții de culoare. Tendințele modei se schimbă.

Stylistii declară în unanimitate: în tendință, mat și oferă ideile designului manichiurii franceze mată. Dar acest lucru nu înseamnă că toate lacurile tale preferate ar trebui să fie aruncate. Trebuie doar să cumpere o acoperire profesională specială care face structura lucioasă a Matte.

Timp de 40 de ani, manichiura franceză a fost în succes în rândul reprezentanților sexului frumos.

Inițial, Franch Manicure a fost creat ca un stil universal pentru nevoile de la Hollywood. Manicura franceză a fost întotdeauna și va fi un serviciu clasic de unghii, deoarece arată bine și ca în fiecare zi și ca o versiune de seară. Mireasa este mai ales iubită.

Potrivite totul. Puteți completa imaginea pietrelor, trageți modele sau utilizați alte elemente decorative. Dar acoperirea monofonică – sezonul de lovire. Principalul lucru este să alegeți culoarea potrivită. Și apoi manichiura va cuceri nu numai inima hostessului, ci va fi ca un magnet care atribuie vederile altora.

Este important să luați în considerare un alt moment – lungimea și forma unghiilor. Acum designerii oferă diverse opțiuni: de la oval și în formă de migdale diferite lungimi diferite până la lung și ascuțit. Și nu întotdeauna pe astfel de unghii, Frenc arată potrivit.

Totuși, clasicul este în afara concurenței, ea este nemuritoare: sunt unghii scurte cu o formă moale sau pătrat. Acest formular atașează un farmec unic la mărcile proprietarului.

Citește mai mult  Idei originale pentru proiectarea unei pedichiură galbenă

Cea mai accesibilă modalitate este de a face manichiura franceză acasă. În plus față de accesibilitate, această opțiune are o altă demnitate: designul va depinde doar de imaginația interpretului și va fi exclusiv.

Prin urmare, ia în considerare ideile designului manichiurii franceze mată. Cu anumite abilități și ambițiune, ele pot fi implementate complet în realitate acasă.

Puteți vizita salonul. Adevărat, trebuie doar să înțelegeți că faceți o cartofi prăjită franceză mată pentru a costa va fi destul de scumpă. Dar și oportunități, iar calitatea executării va fi complet diferită.

Luați în considerare diverse idei de creare și proiectare a tendinței acestui sezon – manichiura franceză mată.

Manicură monofonică

Reținerea și naturalitatea acoperirii unice – tendința din acest an. Principalul lucru este de a alege umbra potrivită, care ar fi adecvată atât pentru afaceri, cât și pentru timpul de seară.

Acest tip de manichiură este ușor de făcut acasă în doar patru pași simpli. Pentru a face acest lucru, veți avea nevoie de o bandă și o lac de umbra dvs. iubită. Tehnologia creării unei manichiuri franceze clasice este manipulările necomplicate.

  1. Trebuie să aplicați stratul de bază.
  2. Utilizați o bucată mică de bandă pentru a acoperi doar vârful fiecare unghie.
  3. Se aplică un strat neted neted nuanței selectat. În acest caz, este necesar să fie atât de curat încât să nu pentru a merge dincolo de liniile și, astfel încât lacul nu a lovit pielea.
  4. Îndepărtați cu grijă panglica spre cuticulă. Cel mai bine este de a elimina panglica până când se usucă învelișul mat sus.

Deci, se dovedește o manichiura clasic francez magnific în doar câteva minute la domiciliu.

Dar dacă vrei ceva exclusiv – bun venit la salon. Pot fi oferite diverse opțiuni pentru Franch.

Colaborare

Opțiunea de a face o manichiura interesantă și captivantă monofonic. La urma urmei, un strat de catifea monofonic poate fi rambursat, da un efect efect cu anumite tehnici.

De exemplu, acum o direcție foarte la modă în proiectarea, inclusiv în manichiură – colaborarea este un amestec de stiluri polare. Conectarea minimalismului cu un spațiu geometric în orice soluție color este o opțiune foarte interesantă de a crea o imagine nouă.

Citește mai mult  Caracteristici și tehnici de manichiură Leopard

La modă negru

Separat, este necesar să se oprească o manichiură franceză unică, la modă. Noua direcție cucerește rapid piața, găsindu-i fanii. Structura catifelată perfect și sofisticată cu argint. Și nu numai.

Este potrivit și relevant va fi proiectarea unei manichiură franceză mată, cu un supliment lucios, cu pietre, cu efectul de cracare cu folie.

Cele mai îndrăznețe idei pot fi realizate. Culoarea neagră devine treptat culoarea serviciului clasic de unghii.

Manichiura cu decor

Manichiura unică arată sofisticată. Dar, uneori, doriți ceva neobișnuit, mai plin de bucurie, mai ales în cazurile în care, de exemplu, va fi vizitată o sărbătoare festivă. Apoi va fi mai adecvat să fie suplimentat de o manichiură cu pietre strălucite, pietre sofisticate de Swarovski sau pur și simplu stau un model frumos.

Sau poate alege un simbolism potrivit în această situație sau o figură de bile, profitați de strălucire. Decorarea strasului poate fi de la un accent foarte minim înainte de a umple un cui întreagă.

Opțiune interesantă când desenul este așezat cu pietre colorate. Și Frenc este perfect decorat cu strasuri. De regulă, ele sunt selectate la umbra „zâmbește”. Magnetismul special și misterita dau imaginii străinului negru.

Sequinele dau efectul de depășire. De regulă, accentul se pune pe un deget fără nume.

Motive florale frumoase

Acest tip de design va fi întotdeauna relevant, pentru că toată lumea iubește flori. Făcute manual folosind o perie sau cu un efect de flori de ștampile surprinzător de simplu și întotdeauna frumos. Este necesar doar să întâlnească sezonul, ultimele tendințe sau doar starea de spirit.

Modelul deschis

El, așa cum a fost, special creat pentru Franch Exquisite. Acest model arată bine în orice culoare, făcând manichiura cu aer și foarte feminină. Modelul de deschidere este realizat de diverse tehnici – de la Stickers Sliders la maneta pictate.

Aici trebuie să respectați regula de aur: În tot ceea ce aveți nevoie de o măsură. În caz contrar, puteți face efectul opus: de la individualitate pentru a deveni un amestec. Și luați în considerare un alt moment: toate elementele decorative sunt mai bune caută culorile pastelate non-zăvoare.

Citește mai mult  Caracteristicile LUCIU Gel Laca și Application Subtilitățile

Manichiura în tehnica Ombre

OMBRE Tehnica, care a fost folosită în coafor, pompată în serviciul de unghii. În acest fel, sunt create capodoperele. Franța este obținută cu o tranziție lină. Schema de culori originală este menținută, dar nu există o linie clară de separare, nici o limită clară. Depășirea creează o imagine și manichiură într-adevăr unică arată foarte rafinată și costisitoare. Mai ales el este bun în culori pastelate.

Design geometrică

desen lucios, linii în culoarea manichiura mată – o descoperire interesantă de designeri. Dreptunghiuri, pătrate care se intersectează în diferite colțuri ale liniei – totul depinde de fantezia artistului. Și ca rezultat – un model geometric unic pe unghii.

Manichiura original

Direcția modă Foarte Azi – „Wrathka“. Ea oferă spațiu, lucioasă, oglinda sclipici. Dacă combina luminos pulbere-wirp cu un lac, apoi se dovedește frumusețe unică. Unghiile arata spectaculos și fabulos.

Cu ștergător, puteți obține un efect de moale, care este da drumul, da o crestătură de prospețime, face o mată franceză misterios.

Polimer ornamente argilă

Aici, desigur, aveți nevoie de o anumită abilitate. La urma urmei, face mini cifrele pentru doar un profesionist. Dar a face un mini-picaturi si se decoreaza-le unghiile mor pentru toată lumea.

gama de culori la modă

Negru, alb rosu, – acestea sunt culori în toate timpurile și sezoanele. Dar, în sezonul curent, toate nuanțele de culori galben, maro, violet, albastru și măsline sunt relevante.

Lacurile decorative mată pentru colorarea de unghii au apărut recent pe piață, Dar foarte repede l-au câștigat, găsind tot mai mulți fani. Lustrui merge la fundal sau folosit pentru a decora și a da un farmec unic pe bază de mată. Manicura Matt nu reflectă lumina, creând efectul de catifea și misterul.

Dar, indiferent de culoare este ales, sub formă de cuie, Franch Manichiura va face orice gălbenele bine îngrijită și modernă.

Puteți afla despre subtilitățile și secretele manichiurii Frangansian din acest videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: