Ideile designului unghiilor mari

Ideile designului unghiilor mari

Manicura Matt bate toate înregistrările printre cei care urmăresc degetele lor. Multe opțiuni de decorare oferă voia de maeștrii de la Fantasy Neil, așa că tendințele și direcțiile noi apar în fiecare sezon. Combinație de texturi diferite, variante de design decorativ de pietre și pietre, paiete, desene și autocolante – toate acestea pot fi efectuate pe unghiile mat.

Vom înțelege în subtilitățile și ideile unei manichiură mată pentru unghiile extinse.

Particularități

Cea mai profitabilă acoperire de catifea arată unghiile formei ovale clasice. În ceea ce privește culoarea, este preferabil să alegeți nuanțe profunde saturate. În combinație cu machiajul nud, o astfel de manichiură va crea o imagine uimitoare.

Printre culorile mată, liderul rămâne negru. Lângă el sunt tonuri profunde violet, nuanțe maro, albastru, burgund.

Reprezentanții stilului Glamour ar trebui să se uite la decorarea cu pietrele și pietrele.

Alegeți direcția – combinație de două texturi de acoperire. Mat și luciu va crea un design unic unghiilor. sezon populare și desene geometrice sau grafice pe unghii.

O formă de unghii extins – un adevărat cadou pentru o femeie. Unghiile extinse nu sunt mai puțin eficiente, uneori nu le distinge de naturale. Pe galbenelele extinse, puteți întruchipa cele mai multe fantezii îndrăznețe. De exemplu, sfaturi mat sunt bine combinate cu ornamente realizate de lac lucios cu pensula sau buline.

Frumusețe cu caracter romantic de multe ori alege ca dantelă decor și modele florale, inimi. Complexitatea și eleganța imaginii poate accentua benzile de aur sau de argint, folie sau sequin. De multe ori galbenelele extinse mate strălucească pietre și pietre, ornamente abstracte și paiete.

Citește mai mult  Manichiura corpului: secrete de proiectare si idei la moda

opţiuni de Daizain

Selectarea Neur-proiectarea acoperire mat de unghii extinse depinde numai de tine. Printre numeroasele idei, alegeți astfel încât acestea să fie potrivite pentru stilul și imaginea dvs.

Clasic Frenc

Opțiunea universală potrivită pentru margini de orice lungime – manichiură sau franceză. Acoperirea mată pe unghiile scurte va arăta mai spectaculoasă dacă adăugați inserții și elemente lucioase (triunghi sau puțuri). Pe marginile lungi puteți da voia de fantezie – orice variante de franc sunt potrivite aici, de la Classics la Frank Frank.

Cei care poartă unghii scurte, mai ales vă sfătuim să vă uitați la acoperirea mată.

Matutura vizuală prelungește placa de unghii, îngustă-o. Nu mai caută idei pentru decorarea unghiilor – pe o lungime scurtă a unui design mat autosuficient. Amintiți-vă că pietrele și pietrele de aici sunt cu vedere la manichiură. Singura excepție este efectul Ombre pe unghii.

Pietrele

Acoperirea mată, sub rezerva unei lungimi adecvate, nu poate fi ruinată cu pietrele. Dar este important să adere la regula de moderare – nu ar trebui să adormiți complet unghiile cu pietre, nu trebuie să existe mai mult de 20% din suprafața unghiilor.

Este bine să vă uitați la opțiunea cu decorarea pietrelor de unghii din diferite dimensiuni.

Modelele florale sau imaginile în stilul animalelor pot fi decorate cu pietre irizante – arată bine pe o bază mată.

Textura combinată

Unghiile înghețate vor obține un fel complet diferit dacă le decorați cu angajament mic de luciu.

Pentru a evita excesivitatea și arcul vulgar, merită să alegeți un lac de gel de un ton. Contrastul ar trebui să fie moderat, saltul aici în prioritate.

Nu pare rău, unde stratul mat este diluat cu cartofi prăjiți.

Citește mai mult  Caracteristici de îngrijire pentru unghiile marcate

Nu se uită mai puțin în mod eficient la acoperirea mată a picăturilor de ploaie, realizate de lacuri lucioase sau dungi, săgeți. Este în valoare de numai pentru a arăta fantezia, iar manichiura dvs. va fi cea mai non-standard și neobișnuită.

Sfaturi și recomandări

Dacă vă decideți să construiți un Nogot, atunci nu trebuie să vă implicați și să vă îndepărtați cu o lungime, dar unghiile ar trebui să semene cu naturale. Revenirea unei părți extinse este permisă de cel mult 30% din lungimea totală a stratului de acoperire artificială.

Dimensiunea optimă a părții deschise a nogotului este de până la 0,7 cm. Acest lucru va fi simultan frumos și convenabil, și nu prea agresiv și sfidător.

În viața de zi cu zi, se recomandă alegerea unor forme simple: în formă de migdale sau pătrat moale. Forma unei pătrate moale oferă cea mai mare posibilă alegere a opțiunilor atunci când faceți unghiile și decorarea acestora.

Iubitorii consiliului de așa-numita felină nogotov – nu o exagerat cu o lungime.

Stilurile lungi sunt adecvate numai în cadrul oricărei celebre sau eveniment informal, vor adăuga agresiune și extravaganță în imaginea dvs.

O placă de unghii extinsă va rezista la orice, chiar și cele mai îndrăznețe soluții de design. Instrumente cu unghii, probabil, nu vor ieși niciodată din modă, iar acoperirea Matte Velvet va adăuga doar un farmec și nobilime.

Chiar și mai multe idei interesante în designul manichiurii Matte – în următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: