Ideile unei manichiură roșie: tehnici frumoase și o varietate de design

Ideile unei manichiură roșie: tehnici frumoase și o varietate de design

Red Manicure este considerat clasic. În timpul Marelui Inchiziție, unghiile luminoase lungi au fost considerate un semn al femeilor căzute. Dar o mulțime de apă s-au scurs de atunci. Astăzi, Marigolds Red își pot permite atât doamnelor de afaceri, cât și pentru boboc.

Secretele Decor

Unghiile roșii frumoase necesită un vrăjitor de execuție de înaltă calitate a muncii lor. Fiecare defect și defecte vor fi vizibile în mod clar. Pentru a decora o manichiură atât de strălucitoare cu un design suplimentar sau plecați într-o gamă monofonică, fiecare fată decide ea însăși. Aici, motivul pentru care se face lucrarea este de asemenea redată. Pentru imaginile de zi cu zi, opțiunile mată și monofonice sunt potrivite în nuanțe calme de roșu (paprika, carmine), și pentru o ieșire festivă, puteți adăuga luminozitate și sclipici. Aici vor fi minunați să joace astfel de nuanțe ca o flacără roșie sau roșie roșie.

Tendințe de modă

În fiecare an apar noi tendințe în domeniul designului unghiilor. Ea joacă rolul nu numai de umbra lacului și aparatelor, dar forma de unghii în sine.

Lungimile naturale rămân în continuare în tendință.

Lacul roșu arată foarte bine, fără indiciu de vulgaritate.

Franța multicoloră

Manicura franceză poate fi efectuată nu numai în tonuri clasice de bej-roz. Dacă faceți o bază de date roșie, iar vârfurile sunt pictate în culoarea aurului sau mai calm, veți obține o combinație foarte interesantă. Deși în zona de proiectare și există anumite reguli, dar nimeni nu vă interzice să vă ajustați propriile.

Monofonică

O astfel de manichiură trebuie să fie efectuată numai de un maestru experimentat, deoarece chiar și în școala de design de unghii este pe faptul că examenul de control este trecut. Orice eroare și inexactitate vor fi bine vizibile pe luciu roșu. Dacă alegeți o lungime modestă, atunci o astfel de manichiură poate fi purtată chiar și cu un cod de îmbrăcăminte strictă.

Matte

Ideile de manichiură roșie includ și finisarea mată pe unghii. Aceasta este o versiune de seară cu adevărat șic. Velvetitatea va da originalitatea și stilul. Combinația originală a suprafeței mată și lucioasă. Puteți lăsa un deget în strălucire sau, dimpotrivă, acoperiți totul, cu excepția finisajelor mată fără nume,.

Gradient

Foarte îndrăzneț combinația de roșu și negru. Această opțiune este potrivită pentru femeile încrezătoare în sine care preferă luminozitatea griului trist. Tranziția de la roșu la roz va fi mai pașnică. Mai ales dacă alegeți calm nuanțe. Gradient, de obicei, nu necesită decizii suplimentare. Dacă nu doriți să acoperiți toate unghiile, atunci lăsați doar unul pentru design – va fi de ajuns.

Selectarea tehnologiei

Fiecare fată poate fi individuală și strălucitoare. Acest lucru contribuie la diversitatea tehnicilor existente de proiectare a unghiilor. Dacă a fost luată numai acoperirea cu un singur foton, acum nu există nici o restricție. Alegeți acel design și tehnică care vă potrivește mai mult prin natura și starea de spirit. Este demn de remarcat mai multe dintre cele mai populare.

 • „Feline Eye”. Această tehnică a apărut relativ recent. Toate mulțumită producătorilor care nu obosesc să ne surprindă cu tehnici interesante. La urma urmei, nimeni nu putea crede că praful magnetic va fi folosit în designul unghiilor. Manicura roșie în tehnica „Feline Eye” va fi foarte luminată, deci gândiți-vă în avans acele imagini pe care le puteți încerca.

 • Stripes. Nu în zadar în școală atât de mult timp studiază tot felul de forme și linii geometrice. Dacă în viața reală nu au fost utile, atunci aici vor arăta foarte elegant ca design pe unghii. Variații aici Massa. Poate fi ambele linii simple și geometrie complexă.

 • Modele etnice. Trebuie să fiți foarte atenți să nu exagerați. Roșu în sine este foarte luminos și suculent. Modelele suplimentare pot să o agraveze, mai ales dacă există multe dintre ele. Dar modelul luminos neobișnuit în etoty va fi destul de potrivit. O puteți dilua cu aur sau argint, dar merită abandonarea strasului, deoarece aceste componente din diferite opere.

 • Unghii multicolore. Dacă doriți luminozitate, dar acoperiți toate unghiile roșii nu pentru dvs. Este mai bine să alegeți o nuanță mai caldă (roz, bej), iar cu acest ton de țipător acoperă doar unul sau două nogot. Deci, salvați natura calmă a manichiurii și aduceți luminozitate. Pentru cina festivă, puteți întări efectul unei manichiură monofonică roșie, acoperind toate aceleași perechi de plăci de unghii cu paiete.

 • Flori. Motivele de flori vor fi întotdeauna relevante, deoarece aceste plante frumoase sunt întotdeauna asociate cu feminitatea și frumusețea. De ce nu vă decorați flori frumoase de marigold. Poate fi trandafiri luminoși, și uitați-mă – nu. Căutați fermecător și flori făcute în tehnici de acuarelă.

 • Poze. Nu credeți că muralele de pe unghii sunt potrivite pentru fete sau personalități extravagante. Maestru priceput consolă elegant și bază roșie și imagini concise. Dacă doriți să faceți o manichiură în această tehnică, alegeți un maestru experimentat (mai bine dacă are o educație de artă și talent). Deci, sunteți garantat că obțineți capodopere unice pe propriile dvs. unghii.

O schemă de culori

Ridicând o manichiură roșie, vă puteți gândi și combinată cu alte culori. Opțiunile de aici sunt masa, deoarece însoțitorul acestui ton pasionat poate fi diferit.

 • Cu roz. Aceste culori sunt aproape unul de celălalt, astfel încât combinația lor arată foarte logică. În plus, roz introduce o crestătură de romantism și echilibrează caracterul arzător al roșu. Dar cu toată idealitatea, un astfel de duet este mai bine de utilizat pentru manichiura de vară. Deși dacă luați nuanțe înfundate, atunci în toamnă va arăta relevantă, reamintind culorile frunzelor căzute.

 • Cu alb și negru. Acesta este un clasic în toată manifestarea sa. Nimeni nu vă poate reproșui în absența gustului. Și trei dintre aceste culori pot fi imediat pe unghii sau numai două. Nu vă fie teamă, nu va fi nici plin de viață. Variațiile de utilizare a acestora set mare: acesta este un gradient, și desene, și manichiură franceză, și colorarea una sau două gălbenele într-un ton de contrast.

 • Cu aur și argint. Aceasta este o opțiune excelentă pentru ieșirea de seară, sărbătoare sau anul nou. Culoarea roșie are o mulțime de nuanțe (aproximativ 100), și cu fiecare dintre ele aceste tonuri strălucitoare va arata diferit. De exemplu, culoarea tango roșu este foarte pasionat. În combinație cu aur pe unghie, se creează o imagine șic și festiv. Dar umbra minerale roșu este mai calm și puteți veni cu ea imaginea de zi cu zi. Aur sau argint accente ar trebui să fie într-o cantitate minimă.

 • Cu albastru și alb. Aceasta este tema maritimă. Culorile saturate de contrast sunt proiectate pentru a decora cu degetele linii și valuri. Subliniați-o cu desene suplimentare sub formă de ancorare, cochilii sau trandafiri de vânt – dorința ta. Dar merită înțeles că aceasta este o manichiură tematică și o face în birou (dacă numai imaginea dvs. nu este în stil marin) nu este foarte potrivit.

Elemente decorative

Producătorii în domeniul designului unghiilor nu vă obosesc să inventați toate elementele decorative noi pentru decorarea de marigold. Chiar și manichiura minimalistă poate fi completată cu un browns elegant sau o pulbere strălucitoare neobișnuită. Și dacă doriți să construiți o adevărată capodoperă pe unghiile voastre, atunci fără acești asistenți puțini nu pot face. Merită luarea în considerare a celor mai frecvente elemente decorative.

 • Cu folie. Acesta este un material interesant care nu a apărut atât de mult la dispoziția maeștrilor de manichiură. Crearea unui astfel de efect cu alte materiale va eșua pur și simplu. O parte subțire, aproape în greutate din folia unei forme greșite este aplicată la unghia și fixată cu acoperirea finisajului. În același timp, efectul foliei eșuează este creat, adică acoperă placa de unghii, dar nu complet. Faceți toate marcajele într-o astfel de tehnică destul de periculoasă, dar designul numai pe o pereche de degete va arăta elegant și îngrijit.

 • Cu dantelă și plasă. Manichiura roșie cu dantelă sau designul de grilă arată foarte elegant. În același timp, comandantul nu va trebui să le ridice de mult timp pe degete. Este suficient să îl atașați la lac (Lacise Gel) și să asigurați acoperirea transparentă. Într-o opțiune cu lac de gel, va fi posibil să nu se teamă de durabilitatea manichiurii.

 • Pietrele. În ciuda faptului că au apărut deja de mult timp, aceste pietricele strălucitoare rămân în continuare în tendință. Ele pot fi găsite tot felul de forme și culori. Maestrul poate pune doar o pietricele pe mânerul fără nume, iar manichiura va juca într-un mod nou. Și puteți să vă așezați și să folosiți modelul spumant atunci când utilizați pietre de dimensiuni diferite.

 • Cu Kamifubiki. Dacă sunteți încă nefamiliar, acesta este un nume ciudat, apoi întrebați-l despre el, mai degrabă de la stăpânul tău, este în prezența acestor runde spumante. Suntem siguri că vă va plăcea acele mici strălucire la unghii, pentru că nu pierd imaginea, dar adaugă o evidențiere la ea.

 • Cu roci. Pietrele de pe unghii pot fi reprezentate nu numai de pietrele familiare. Elementele mici mată sau perle imitând pietre prețioase și semiprețioase pot fi găsite și în magazine specializate (sau în cabină). Nu este frumos atunci când manichiura este completată de safire, turcoaz sau ametist.

 • Sequins. Ce culoare, forme și texturi nu vă veți întâlni. Ele pot fi blocate de toate culorile, produc un efect holografic, se toarnă mama perla sau pur și simplu pentru a radia lumina netedă. Utilizarea lor este variată. Ei găsesc locul lor și ambele elemente complementare, și, ca accente independente în manichiură.

 • Cu ragers si margele. Desigur, nu ar trebui să ia în considerare margele reale. Ei nu au o gaura si ei sunt mult mai modeste. Că acestea sunt identice în ele, așa că este o formă rotundă. Ele pot semăna perle sau bile de metal. Bullys, de asemenea, au dimensiuni mai mici, chiar. Atunci când se lucrează cu ei, comandantul trebuie să arate cu adevărat precizie bijuterii.

 • Abțibilduri și șabloane. Nu poți să înfățișeze întotdeauna modelul dorit pe o placă de unghii mici. Apoi, șabloane și autocolante vin la salvare. Sub finisajul de acoperire nimeni nu va înțelege că nu aveți un desen pe unghii, dar un film simplu, cu un model. Indispensabil ele devin atunci când este necesar să se creeze o manichiura tematice sau pentru a afișa imagini amuzante pentru moda tineri.

 • Zahăr și Melange. boabe mici, care acoperă întreaga unghie sau doar o parte din ea, a crea efectul de volum. Alegerea culorii depinde numai de dorința dumneavoastră, pentru că aproape orice nuanțe sunt potrivite pentru lacques roșii. Le puteți decora doar marginea liberă a unghiei, atunci impresia va fi creat pe care-l dipmed accidental în zahăr sau nisip colorat.

 • Piercing. Cu toate că această recepție decorativă și-a pierdut fostele sale poziții, dar încă vă puteți întâlni frumusețile care împodobesc galbenelele lor într-un mod similar. Eșecul este adesea asociat cu partea practică. În viața de zi cu zi, care lucrează cu un calculator sau cina de gătit poate provoca unele inconveniente.

  • cifrele din metal. Creați un desen de pastă de aur sau de argint poate fi manual. Dar nu există nici o garanție că maestrul va fi capabil să atragă mici detalii. Aici este suficient pentru a lipi produsul finit pe unghie și se bucure de ea cu sclipici. Ce anume va fi cifra, rezolva-te. O varietate de opțiuni sunt disponibile: flori, modele, cruce, stele, imagine și alte animale.

  Ideile unei manichiură roșie sunt prezentate în următorul videoclip.

  Evaluează articolul
  ( Încă nu există evaluări )
  Adaugă comentarii

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: