Lacas gel trifazat: Ce este și cum să se aplice?

Lacas gel trifazat: Ce este și cum să se aplice?

Recent, o manichiură efectuată de gelul lacului a fost larg populară între valori reali. Femeile susțin că în primul rând este convenabil și practic. La urma urmei, pentru a vă întoarce la maestru sau pentru a conduce o procedură la domiciliu poate fi la fiecare 3-4 săptămâni, care este cu siguranță economisind timp. Mai mult, Shellac de manichiură este întotdeauna frumos. În plus, cu dezvoltarea tehnologiilor, un număr mare de toate tipurile de decorațiuni decorative păreau să decoreze cele mai exigente doamne.

Acum, în industria de frumusețe, puteți alege dintr-o gamă largă de produse exact ceea ce trebuie să gustați. Producătorii oferă nu numai o paletă variată de Shellakov, ci și o mare importanță care vă va ajuta să obțineți o manichiură ideală. Succesul reușit este utilizat de așa-numitul lac de gel trifazat.

Ce este un lac de gel trifazat?

Pe baza numelui acestui instrument, se poate concluziona că se utilizează trei produse principale: acoperirea de bază, compoziția culorilor și fixerul. Este demn de remarcat faptul că, fără aceste mijloace, manichiura nu va putea să se țină pe unghiile dvs., ultima dată și câteva zile mai târziu va pierde speciile inițiale.

Specialiștii observă că paleta de culori a lacurilor cu gel trifazat nu poate fi numită mai slabă diversitatea nuanțelor de ședere cu o singură fază. Brandurile celebre oferă în mod egal toate tipurile de fonduri. Nu ia o selecție îndelungată de acoperiri de bază și de fixare. Ele sunt întotdeauna în acces liber și în diferite categorii de prețuri. Este deosebit de important ca multe branduri produc baze speciale de cauciuc. Instrumente similare vă ajută să scăpați de neregulile pe plăcile de unghii.

Avantaje și dezavantaje ale lacurilor cu trei faze de gel

În primul rând, este necesar să se observe o consistență excelentă a lacurilor, a cărei aplicație are loc în trei etape. Nu este groasă și nu lichidă – medie. Acest lucru vă permite să distribuiți uniform remedia pentru unghii, evitând obținerea sub cuticul și formarea.

De asemenea, factorul important este durabilitatea lacurilor cu trei faze. Spre deosebire de Shellats „Într-o singură etapă“, aceste fonduri își păstrează forma inițială mai lungă, ceea ce nu poate decât să se bucure pe cei care economisește timpul lor.

lac gel de trei faze este mai ușor de îndepărtat, în comparație cu o singură fază și nu lasă piese de pe placa de unghii la toate, ceea ce nu se poate însă Bucura-te.

Cu toate acestea, procedura de lucru cu un sistem cu trei faze ocupă un număr puțin mai mare de minute petrecute în cabină, mai degrabă decât aplicarea unui lac de gel singură fază. Desigur, mulți remarcat faptul că nu este atât de important în comparație cu rezultatul excelent al lucrării.

Câteva sfaturi cu privire la alegerea de lacuri gel cu trei faze

Atunci când alegeți orice fel de shellakov, este necesar să se acorde o atenție specială mai multor factori principali.

 • Miros. El nu ar trebui să fie ascuțit și neplăcut. Cel mai probabil, mirosul otrăvitor va indica prezența unei cantități mare de substanțe nocive în compoziția. Aceasta, desigur, nu este bun pentru sanatatea unghiilor tale.
 • Dimensiunea de perii. Ea nu ar trebui să fie prea îngustă, astfel încât să puteți distribui cu succes unghiile. Nu ar trebui să fie larg, astfel încât instrumentul aplicat să scadă cât mai exact posibil. Urmați calitatea părului de fire de ciucuri, deoarece apariția manichiului depinde de ele.
 • Posibilitatea de a combina mijloacele „non-rigging”. Aceasta înseamnă că verificați mai bine dacă este posibil să utilizați o acoperire de bază și de culoare a diferiților producători, va afecta calitatea rezultatului final.

Tehnica de manichiură Gel trifazat

După cum sa menționat mai sus, utilizarea Shellaca trifazată are o perioadă destul de lungă de timp. Cu toate acestea, rezultatul nu vă va lăsa cu siguranță indiferenți, iar prietenele entuziasmului nu vor fi limita.

Pas cu pas ia în considerare tehnologia aplicării acestui fond la unghiile dvs. de la început.

 • Primul și unul dintre pașii principali este transformarea unghiilor. Este necesar să aduceți unghiile în ordine, adică eliminați cuticula pentru a obține un rezultat mai precis. Apoi, dați fiecare unghi formularul dorit. Formele naturale sunt acum în special în ceea ce privește cererea – în formă de migdale. De asemenea, trebuie să tăiați stratul lucios exterior al unghiilor, astfel încât acesta să fie complet pregătit pentru aplicarea.

 • Apoi trebuie să utilizați un instrument special pentru a degresa placa de unghii. Acest lucru este necesar pentru cea mai bună ambreiaj a unghiei cu stratul de bază și gelul în sine. Și, de asemenea, o astfel de procedură protejează împotriva oricăror fețe umane invizibile de microbi periculoși, protejează împotriva ciupercii.

 • După aplicarea unui primer delicat delicat. Este de remarcat faptul că, pentru a vă proteja unghiile de la penetrarea excesivă a acizilor și de la un miros specific. Acest strat este necesar pentru cel mai puternic ambreiaj al plăcii de unghii urmat de un strat de lac gel. Aplicata se usucă peste instrument de 20 de secunde, și utilizarea de lămpi UV nu este necesară la toate.

 • Apoi, du-te la cele mai interesante. Aplicați stratul de bază ai nevoie de un strat subțire, pentru întreaga lungime a unghiilor, complet acoperite de cuticula la capătul marginii libere a unghiei. Pentru uscarea in lampa UV, veți avea nevoie de aproximativ 2 minute, iar în lampa cu LED – doar 30 de secunde.

 • Evenimentele sunt toate bogate. Aplicați un strat colorat. Dacă alegerea ta a căzut pe shellac de culoare, acesta trebuie să fie vopsite în două straturi, în scopul de a evita așa-numitele properins.

Dar aici merită să fie deosebit de elegant. Nu este nevoie să se aplice acoperiri prea groase: pot apărea bule și va trebui să înceapă totul mai întâi.

Cu nuanțe blânde și pastel, situația este mai ușor, astfel încât comandanții observa că doar un singur strat este suficient. În ceea ce privește uscarea, instrucțiunea este același: 2 minute în UV sau 30 de secunde în lampa cu LED.

 • În nici un caz nu poate ignora faza de etanșare de unghii. Acest lucru este important dacă doriți să evitați apariția posibilă a jetoanelor și fisurilor.

 • În stadiul final al manichiurii, folosim acoperirea de finisare, se numește și „top”. Este foarte important să se aplice un mijloc la un strat subțire, cu etanșarea obligatorie a capătului plăcii de unghii.

Dacă ați acordat o mulțime de atenție decorului unghiilor și sunt acoperite cu tot felul de detalii convexe, maeștrii recomandă aplicarea primelor două straturi. Acest lucru va proteja cu siguranță manichiura de toate amenințările de mediu.

Apoi, nu luați timp pentru o uscare bună a fiecărui cui, astfel încât manichiura să fie mulțumită de frumusețea sa.

 • La sfârșitul procedurii, trebuie să scoateți stratul lipicios de pe suprafața capacului superior. În acest scop, este mai bine să utilizați un instrument special și un disc de bumbac.

Cu toate acestea, se întâmplă că acest fluid nu era la îndemână. Apoi, maeștrii sfătuiesc să profite de alcoolul obișnuit. Rezultatul va fi deloc mai rău.

Cu aplicarea și respectarea corectă a instrucțiunilor producătorilor, lacasul cu trei faze vor fi mult timp fericiți să admiră pe cei care înconjoară strălucirea lor.

Procedura de îndepărtare a lacurilor de gel

  Luați în considerare etapa de îndepărtare a șelacului de la un cui. Evident, este necesar să lucrăm în același mod cu fiecare unghie.

  1. Este necesar să se impună un bumbac bumbac pe unghia, pre-umezită într-un lichid de îndepărtare a lacului gelului. Pentru a face acest lucru, este mai bine să utilizați o bază de bumbac, deoarece va fi capabilă să protejeze cuiul din orice impact negativ.
  2. Pe partea de sus a unghiei cu o spontaneitate trebuie să încheiați o folie de 10 cu 10 centimetri.
  3. Așteptați timp de 15 minute.
  4. Îndepărtați folia și buretele de la unghii. Cu ajutorul unui stick portocaliu un lac de gel mic și crush.
  5. Din părțile rămase ale Shellaca va ajuta la scăparea unui mic tăiere, destinat lustruirea unghiilor.

  Cum să eliminați lacul de gel, să căutați în următorul videoclip.

  Evaluează articolul
  ( Încă nu există evaluări )
  Adaugă comentarii

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: