Lacul de îmbrăcăminte și gel: idei de proiectare și tehnică de manichiură

Lacul de îmbrăcăminte și gel: idei de proiectare și tehnică de manichiură

Perfect, elegant și atractiv – acesta este modul în care fiecare fată modernă dorește să arate. Mulți plătesc o atenție deosebită mâinilor lor. Este unghiile care sunt capabile să spună multe despre reprezentantul sexului frumos. În acest articol ne vom uita la modul de a face o stebare pentru a vă decora unghiile.

Ce este?

Stempingul este o opțiune specială de a crea modele pe unghii. În acest fel, chiar și cei care nu au abilități artistice vor putea să folosească. Puteți face cu ușurință și pur și simplu cele mai interesante desene folosind dispozitive speciale. Din limba engleză „fripturi” se traduce ca „ștampilă”.

Avantajele unui astfel de manichiură includ următoarele puncte.

 • Capacitatea de a crea în mod independent, un elegant și design creativ. Acum nu va mai fi necesar să se înscrie pentru masterat în salonul de înfrumusețare, așteptați pentru viraj și plătească bani. Tu te vei fi capabil de a crea capodopere care vor face.
 • Economisind timp. În plus față de beneficii financiare, puteți câștiga timp. Te-ai trezit vreodată propriile mâini.

 • abilități suplimentare nu vor avea nevoie. O astfel de manichiura va fi capabil să facă orice persoană. Este important doar pentru a cumpăra un lac de gel.
 • Puteți crea un design nou și creativ, cel puțin în fiecare zi, deoarece suprafața unghiilor nu este afectată. Este ușor de a decora noi elemente.
 • Stare foarte bună. Atunci când o femeie are mâini perfecte îngrijit bine, ea atrage atenția altora. Acesta oferă o încredere doamnă și îmbunătățește starea de spirit.

cânepă unghiilor pe bază de gel se face simplu și convenabil, spre deosebire de utilizarea de lac obișnuit. Puteți scoate întotdeauna compoziția, dacă este necesar, fără a deteriora stratul principal.

Există unele dezavantaje ale metodei. Multe femei sunt nemulțumite de prețul stabilit. Acesta include lampă ultravioletă, top, bază, acoperiri colorate și alte instrumente necesare. Cu toate acestea, această opțiune la un cost inițial ridicat este fără îndoială. Rar, poate fi alergic la componentele lacului. Aici totul este individual și depinde de fiecare persoană.

Dispozitive și instrumente

Înainte de a încorpora idei elegante, pentru a face o stejare, merită pregătită toate materialele și instrumentele necesare care vor fi necesare pentru muncă. Asigurați-vă că alegeți numai bunuri de înaltă calitate. Ei vor face manichiura perfectă. În ceea ce privește lacul de gel, el nu ar trebui să fie întârziat. Durabilitatea manichiului va depinde de calitatea stratului de acoperire.

Veți avea nevoie de o acoperire de bază pentru un ambreiaj puternic de lac de gel cu o placă de unghii. De asemenea, ar trebui să stocheze nuanțele necesare ale lacului de gel. Acoperire superioară veți completa întreaga compoziție. Cu ajutorul lămpii ultraviolete, unghiile pot fi uscate cu atenție. Achiziționați discuri / plăci speciale, unde sunt gravate modele interesante, desene, ornamente. Ei sunt mai târziu că veți fi transferați la unghii.

Excesul de vopsea pe o placă metalică va fi îndepărtat convenabil folosind o racletă specială. Realizarea unui model creativ va ajuta ștampila sub forma unui con cu o suprafață convexă elastică. Acest lucru vă permite să transferați confortabil și cu precizie modele.

Merită să ne amintim că în magazinele profesionale puteți achiziționa toate aceste elemente atât individual, cât și în set. Ultima opțiune va ajuta la salvarea, dar aici aveți nevoie pentru a verifica calitatea materialelor.

Vizualizări

Face rapid și doar un design elegant poate acum fiecare femeie. Există mai multe tipuri de stempare. Ia în considerare detaliile lor.

Tradiţional

Pentru a începe, alegeți culorile pe care le doriți cel mai mult. Acum definim în prealabil în ce cifră vom traduce din placa metalică pe unghii, precum și ceea ce va fi o umbră. De obicei, alegeți tonuri de contrast. Ele arata la moda si eficient.

Secvența tehnologiei trebuie respectată în mod clar.

 • O acoperire de bază este aplicată pe placa de unghii finit și este uscată cu atenție în lampă. Faceți-o, etanșând fiecare strat la capătul unghiei. Atât de elegantă Neil Art vă va încânta mult timp.
 • Acoperiți-le lacul de gel selectat. Îngrijire destul de uscată din nou.

 • După aceea, totul este fixat cu stratul superior și, de asemenea, polimerizează.
 • Acum puteți trece la cânepă. Pregătiți inițial placa de metal și toate elementele necesare. Ștergeți fluidul special pentru a elimina particulele lacului trecut, precum și praful și murdăria.
 • Pentru modelul dorit, aplicați un lac acrilic mic pentru ștampilă. Scoateți răzuitorul surplusului, distribuind cu grijă substanța peste suprafață. Acest lucru se face cu mișcarea încrezătoare și ușoară.

 • Acum, ștampila este luată, laminată cu atenție în jurul desenului. Se oprește o imprimare, care trebuie tradusă într-o suprafață de unghii bine verificați.
 • Determinând unde va fi mai bine să poziționați modelul, să aduceți o ștampilă la unghia și să vă îndepărtați perfect desenul în direcția opusă. Acoperirea de culoare este imprimată pe suprafață. Totul trebuie să fie făcut extrem de atent, altfel imaginea este lubrifiant.
 • Dacă nu vă potriviți rezultatul, puteți întotdeauna cu ajutorul acetonăi, puteți șterge modelul și îl puteți aplica din nou. În acest caz, principala acoperire nu va suferi.
 • După aceea, ar trebui să așteptați până când vopseaua conduce și suprafața stratului superior poate fi acoperită. Totul este uscat în lampă. Manichiura elegantă gata.

Amintiți-vă că pentru crearea desenelor și modelelor au nevoie de un lac acrilic special sau o vopsea acrilică. Lacul de gel convențional pentru a face ca ștampilarea pur și simplu să nu funcționeze. Prin urmare, este mai bine să cheltuiți mai mulți bani, dar obțineți un rezultat calitativ.

Reversibil

Această opțiune este similară cu cea precedentă. Cu toate acestea, există caracteristici proprii. După ce vă pregătiți mâinile, toate materialele și instrumentele adecvate, eliminați poluarea din placa metalică. Acțiunile ulterioare sunt descrise mai jos.

 • Suprafața imaginii sau a modelului dorită este acoperită de un lac special al tonului dorit. Utilizați răzuitorul și îndepărtați cu atenție excesul, distribuind exact substanța.
 • Ride ștampila și desenul de imprimare. Se află cu mișcare încrezătoare, apăsând strâns instrumentul.
 • Acum este în valoare de a alege o perie subțire și chiar pe ștampila pentru a deschide amprenta cu ajutorul gel de lacuri de nuanțe selectate. După aceea, totul este uscat cu grijă în lampă.

 • Acum aplicăm stratul de bază pe întreaga compoziție și, de asemenea, uscat într-o lampă.
 • Cu ajutorul unei pensete, îndepărtați cu grijă stratul subțire de ștampila și să-l ușor pe unghie. Este necesar să se alinieze totul bine, tăiat de pe excessions cu vedere marginile cu foarfece de manichiură.
 • De sus întreaga compoziție este fixată cu un strat superior și se usucă în lampa.

Deci, pur și simplu, puteți crea o manichiura-te elegant. Nu te supara daca nu ai reusit din prima data. Cu experiență puteți face rapid acest design.

Idei de design

In magazine moderne, plăci de metal sunt vândute cu cele mai diverse modele, desene și compoziții care va surprinde placut cele mai exigente doamnelor. Acest lucru va face ușor să faci elegant neil-artă, creativ independent. Puteți alege diferite ornamente: modelate, sub formă de linii, forme geometrice, inscripții, culori, animale și multe altele. Există proiecte tematice asociate cu sărbătorile de Anul Nou, Paste și alte date importante. Plăcile cu emoticoane se bucură foarte populare. Un astfel de design ridică întotdeauna starea de spirit.

Puteți utiliza tonuri diferite de lac. Adesea, nuanțele mai întunecate sunt folosite pentru imprimare: Burgundia, Negru, Albastru. Totul va depinde de preferințele dvs., precum și de imaginație și imaginație. Puteți crea cele mai curajoase soluții, utilizați orice vopsele acrilice.

Cum să aplicați?

Regula principală din stuplă este o respectare clară a secvenței de echipament. Face o manichiură va fi ușoară la domiciliu dacă bypass pas urmează instrucțiunile. Pentru maeștrii de la începători există instrucțiuni și lecții despre modul de utilizare a tuturor instrumentelor, încorporarea unui design elegant. Trebuie amintit că o etapă destul de importantă este să se pregătească.

Înainte de a face scena, ar trebui să vă tratați cu atenție mâinile, este de dorit să le țineți în Herbal curajos. După aceea, cu atenție cu ajutorul unui stick portocaliu mișcă o cutie de cutie și îndepărtată cu tweetere ascuțite. Nu uitați să dați unie o formă potrivită. Pentru a face acest lucru, utilizați ferăstrăul, tăiați cu atenție plăcuța de unghii. După aceea, luați BAU-ul și efectuați procesul de măcinare, eliminând toate neregulile. Numai după aceea puteți trece la manichiură.

Utilizați mai întâi stratul de bază. Aplicați-o ușor la plăcile de unghii și să uscați totul bine în lampă. După aceea, puteți utiliza gel-lac de culoare. Încet substanța este aplicată din mijlocul unghiei la mișcările netede și corecte. După ce zonele laterale lipsesc. Degetele sunt uscate din nou în lampă. Acum, timpul de utilizare a unei plăci metalice este potrivit.

Aplicați câteva picături de lac acrilic pe imaginea selectată. Folosind răzuitorul, îndepărtați cu atenție excesul. Acum aduceți ștampila și apăsați-o strâns la placa metalică. O mișcare de rulare transferă desenul pe suprafața ștampilei. Acum atașați-l la unghii, variind din rola din stânga spre dreapta. Reziduurile de vopsea trebuie îndepărtate. După aceea, puteți trece la designul altor degete. După ce ați creat propria dvs. artă, totul trebuie fixat cu stratul superior și perfect uscat în lampă.

Acesta este cât de repede și nu depune eforturi speciale pe care le puteți face un design creativ la modă. Cu practică, veți obține mai bine și mai bine.

Probleme posibile

De multe ori puteți auzi feedback-ul negativ pe această tehnică. Nu toate de la prima dată se dovedește a întruchipa o manichiură elegant. Luați în considerare posibilele motive.

 • Selecție greșită a lacului pentru modele. Poate fi prea lichid, restante, slab pigmentat. Este mai bine să utilizați opțiuni speciale care sunt destinate direct cânepei.
 • Uneori vă puteți pot împiedica pe ștampilele de calitate scăzută. Un astfel de instrument pur și simplu nu va fi capabil să traducă în mod clar desenul, să tipărească cele mai mici detalii ale modelului. Desigur, provoacă emoții negative. Calitatea produselor trebuie verificată înainte de cumpărare.
 • Dacă ați cumpărat o placă de metal, nu într-un magazin profesional, poate fi, de asemenea, o sursă de design de calitate slabă.

Exemple interesante

Există multe exemple de artă elegantă neil cu o cânepă. Principalul lucru este să alegeți opțiunea dorită. Puteți crea o manichiură franceză cu un decor utilizând această tehnică sau creați modele animale, accentuați una sau mai multe plăci de unghii. Pentru perioada de vară, desene sub formă de flori, frunze, fluturi vor fi relevante. Dacă este o manichiură de iarnă – fulgi de zăpadă, oameni de zăpadă, copaci acoperiți de zăpadă.

Modele abstracte, geometrie, diverse linii sunt în cerere. Ei vor da unghiile de eleganță și stil. Utilizați cea mai strălucitoare acoperire și puteți spune despre individualitatea dvs.

În următorul videoclip așteptați tehnologia aplicației și pictura rapidă.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: