Light Matt Manicure – idei și soluții elegante

Light Matt Manicure - idei și soluții elegante

Fiind pe marginea unui salon de manichiură, nu fiecare modă cunoaște modul în care unghiile ei vor avea grijă de sfârșitul procedurilor cosmetice. Gama de tehnici și opțiuni de proiectare este atât de mare încât este uneori dificil să se decidă ce anume vreau să văd pe propriul tău gălbenele tale. Cu toate acestea, acest sezon a venit la sfârșitul suferinței Fecioarei. O tendință de trend a venit la o acoperire lucioasă – o manichiură mată.

zece

Fotografii

Caracteristicile stratului mat

Matt Manicure Universal. Se pare atât de mare atât sub formă de auto-decorare a plăcii de unghii, cât și în combinație cu un luciu. Împreună, ele creează opțiuni de design interesante. În manichiura mată este destul de largă gamă de culori, astfel încât alegerea culorii potrivite este foarte simplu.

Un dezavantaj semnificativ al acoperirii mat este că evidențiază absolut toate defectele unghiei. Prin urmare, înainte de a aplica este necesar să se alinieze foarte sârguincios toate imperfecțiunile disponibile.

Tendințe de modă

manichiura mată Lumina este în prezent considerat a fi un Pisk de moda. Acesta este utilizat de peste tot. Trebuie să mergi la o dată – nu este nimic mai bun mat manichiura în culori pastelate. În cazul în care lucrează rochie de cod forțează utilizarea unui minim de culori luminoase în îmbrăcăminte și accesorii, apoi mata de acoperire în tehnica nud este ceea ce ai nevoie. Cele mai multe opțiuni de design de succes, specialiștii Neil-Art numesc următoarele idei.

 • Combinat Neil Art. Reprezintă o combinație de două sau mai multe tehnici simultan. Acoperirea mată în acest caz poate fi combinată cu catifea și luciu, mergeți la gradient.

 • Manichiura, completate de diverse decoratiuni. Dacă decorați baza mată cu strasurile, puteți obține o manichiură de frumusețe orbitoare. De exemplu, pietricele unei mărimi modeste este încadrată de partea inferioară a unghiei fie stabilește banda verticală în mijlocul plăcii de unghii.

 • Drop unghii Art. Simplu, dar între timp, variația spectaculoasă care combină acoperirea mată și lucioasă. Imitarea picăturilor de apă este creată pe placa de unghii. Anterior, această decorare a fost efectuată de margele sau pietre, acum acest design este creat de noile tehnologii, rezultatul căruia este dificil de distins de apa reală.

 • Lucrul lucios pe un câmp mat. Pentru a crea un astfel de design, sunt necesare lacuri de o umbră. Manicura franceză mată este ușor de efectuat, modele diferite, forme geometrice, dungi și linii nu arată mai puțin curios.

 • Gradient pulbere și acoperire mată. Rezultatul final va surprinde cu siguranță proprietarul unui astfel de design.

Culorile de trend

Manichiura mată ușoară este potrivită pentru orice fel de îmbrăcăminte, este potrivit peste tot și în orice moment al anului. Unghiile decorate în stilul nu – este soluția perfectă pentru cei care sunt obosiți de desene atrăgătoare. Mată unghiile de nuanțe luminoase nu atrag atenția excesivă, ele sunt laconice și nu cauzează, ci cu toate acestea elegante și grațioase.

Culoarea corpului ocupă palma campionatului printre numeroasele nuanțe de manichiură. Nu este inferior pentru el și Kel alb. Iubitorii de tonuri calde vor veni cu siguranță la gustul nisipului, piersicului, bananei, culoarea roz și caise.

Tonul luminos „nud” creează un duet bun cu orice paletă de culori de vopsea. Dacă aveți nevoie să obțineți o opțiune romantică, puteți evidenția câteva gălbenele cu praf alb, argintiu și alte variații ale decorului de unghii.

Combinația de prim-culori pe aproape tonul (de exemplu, bej, fildeș, grâu) arata foarte armonios, și decorațiuni suplimentare prin bullyts sub formă de culori adaugă un punct culminant.

Nisip cosmetic, modelare, pietre și margele – decor excelent pe fundal bej.

Se uită speracțional la degetele cu marginile mată de ton de lumină având un desen în vrac pe fundalul principal. Decorarea poate fi flori, fulgi de zăpadă sau orice model asemănător.

Iubitorii de floră, faună și vopsele naturale vor fi cu siguranță ca unghiile lor în albastru, salată, mentă și turcoaz. O manichiură va juca într-un mod nou, realizat în ton de măsline și muștar. Ușor și descărcarea va da o culoare liliacă și albastră. Puteți experimenta diferite combinații de nuanțe ușoare, deoarece moda modernă nu ascuți în cadrul fanteziei de masterat de design de manichiură.

Cifre și ornamente

  În ciuda faptului că manichiura mată ușoară arată foarte eficient și elegantă, poate fi decorată suplimentar cu diferite desene, modele și ornamente.

  În tendința din acest an, diferite forme geometrice: Romb, pătrate, dreptunghiuri. De asemenea, la modă rămân linii drepte și distilate, valuri, cercuri și spirale de diferite dimensiuni. Detalii despre decor Draw nuanțe contrastante pe fundal luminos sau aplicați lacuri lucioase. De asemenea, puteți utiliza un șablon, scotch și o placă de imprimare specială. Cu ajutorul lor, se obțin desene clare și îngrijite.

  Cum de a face o manichiură mată cu design lucios, veți învăța în următorul videoclip.

  Evaluează articolul
  ( Încă nu există evaluări )
  Adaugă comentarii

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: